Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ioanna mou paromoia empeiria eixa me sena mono pou ego ponesa sthn episklhridio k ayto epeidh den to ithela hksera oti tha poneso k den kathomoun kala!!me apotelesma na m thn kanoun 3 fores telika pio poli o fobos para o ponos eleos dhladh eixa akousei ta xeirotera alla telika h episklhridios kanei thavmata!!! na sou zhsei h kouklitsa sou!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει η κουκλιτσα σας, παντα ευτυχισμενη και καλοτυχη! Εχω κι εγω ραντεβου για καισαρικη σε 2 βδομαδες και πραγματικα με καθησυχασες. Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα μακαρι να το περασω κι εγω τοσο ανωδυνα. Να σαι καλα και να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Δημοσίευση

να σας ζήσει η κουκλίτσα σας !!! υγιής και καλότυχη να ναι !!!

ευχαριστουμε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για την ιστορία σου !

και γώ διαβαζοντάς τη μπορώ να πω οτι νιώθω λιγότερο αγχος .... :oops:

καλή και ήρεμη λοχεία να εχεις !!!!!! φιλιά !

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η μπέμπα! Κι εγώ γέννησα με καισαρική τον μπεμπούλη μου λίγες μέρες μετά, στο Ιασώ! Εμένα με παίδεψαν λίγο στην επισκληρίδιο, αλλά οκ. Κ με την καισαρική, σχετικά καλά, ανάρρωσα σε 2-3 μερούλες! ;)

Νομίζω όλα μπορούμε να τα αντέξουμε εμείς οι μανούλες, άλλωστε με το που βλέπουμε τα γλυκά μας φατσονάκια, όλη η ταλαιπωρία παει περίπατο!

Κ παλι να τη χαίρεστε!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει το κοριτσακι σας και να ειναι καλοτυχο!!

Μου θυμισες τον εαυτο μου ακριβως πριν τρεις μηνες που γεννησα κι εγω τον γιο μου στο Ιασω και περασα ακριβως τις ιδιες φασεις οπως κι εσυ...ουτε πονεσα κι ημουν χαλαρη σε ολη την διαδικασια...

το μονο που με ειχε φοβισει ηταν οτι αργουσα να νιωσω τα ποδια μου κανονικα..ελεγα οτι θα μεινω παραλυτη :roll:

Οπως και να εχει,φυσιολογικα ή με καισαρικη το παν ειναι να εχεις στην αγκαλια σου ενα υγιες μωρακι!!

Καλη λοχεια να εχεις!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!!!!Ευχομαι και σε εσας οσες δεν ειστε εγκυουλες ακομα συντομα να δειτε το θετικο τεστακι :):):) οσες ειστε εγκυες με το καλο τα μωρακια σας και οσες εχετε ηδη παιδακια να τα χαιρεστε!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει το μωράκι! Να είναι πάντα υγιές και καλότυχο και ...ομορφούλι όπως βλέπω στην φωτό!! :):):):)

Εγώ θα γεννήσω καλώς εχόντων των πραγμάτων, τέλος του μηνός και πάμε για φυσιολογικό και με έχει πιάσει ένας μικρός (μεγάλος) φόβος, κυρίως για πιθανά απρόοπτα!

χάρηκα πολύ που γέννησες με τόση...ηρεμία!!! :D:D:D Μπράβο και στον γιατρό και την μαία!!

Από το Ιασώ είσαι ευχαριστημένη? Τι δωμάτιο είχες αν επιτρέπεται?

και πάλι να χαίρεσαι την μπέμπα σου !!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΝΑΙ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΖΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ Η ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΕΙΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΟΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...