Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας τσουπρες μου...τι κανετε?ειστε καλα?

εμας το παπακι μου όταν ειχαμε παει στην γιατρο ηταν 10 500..νομιζω εχασε 100γραμ..

δεν ανησύχησε η γιατρος ..ειπε ότι αφου παει περα δωθε οοοοοοοολη την ωρα...λογικο ειναι .. ;);) και υψος αν θυμαμαι καλα 87 εκ...16 κοφτερα δοντακια...

σορυ δ.εχω πολλα κεφια...

σας φιλω καλο σκ....μακια σε οοοοοοοολες και ολα τα μωρουλινιααααααααααα...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλησπερα!!!!

Ντινακιιιιιιιιιι........... μαρηηηηηηηηηηηηη που τα βρηκες αυτα τα τελεια παπα...??

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Νομιζω οτι η ζηλια μου εχει χτυπησει κοκκινο....!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Πλακα κανω.. εννοειτε! Ειναι τελεια!!!! Πολυ μ' αρεσαν! Καλοφορετα να' ναι στα ποδαρακια της Ολινας μας. :D Κοιτα τωρα.. με ξεσηκωνεις κι εμενα.. και δε θελω να βγω στην αγορα.. (και καλα!!!!)... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μη με ρωτας για τη δουλεια να χαρεις... :(:(:(:(:(:( Ουτε τον Β πληρωσαν αυτον τον μηνα.... :shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o

Τα μεγαλια κεφαλια τα βρισκουν μεταξυ τους... Οι εργατες μενουν στην απεξω και περιμενουν...

Αααχχ ποσα θελω να παω να τους πω... αλλα στο βροντο θα πανε ολα..

Ηρθε και η ΔΕΗ σημερα 179 ευρω.. :o Και οοοολα ειναι τελεια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καρολ μου τι επαθες πουλι μου?

Χρειαζεσαι επιγοντως ξεκουραση και ηρεμια.. Εφτασε το Σ/Κ!! Να περασεις καλα!

Στελλα γελας εεεε...? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγω τα λεω καπως "ωμα" παναθεμα με ... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα ετσι ειναι η αληθεια... :D:D:D:D:D

Καλη αρχη να εχετε κοριτσαρες μου. Ολα θα πανε τελεια. Να μη μου την αγχωσεις την Αφροδιτουλα μου. Φιλια πολλα

Ιφιγενεια... τι ψιχουλα καλε... Μια χαρα τρωει το παιδι..

Εγω δε μετραω περα απ' το γαλα τιποτα.. Οσο θελει ας φαει.. Ας πουμε σημερα το μεσημερι της εβαλα ενα γιουβαρλακι με ρυζι και λιγο ζουμι με ενα κομματι τυρι. Το εφαγε ολο. Αν και φαινοταν πολυ λιγο στο ματι (μου) στο στομαχακι της Αναστασιας μια χαρα εκατσε!

Μη σε πιανει αγχος για τις ποσοτητες. Μια χαρα μεγαλωνει ο Κων/νος.

Χρυσακι μου γλυκο καλησπερα!!

Ολο θελω να σε ρωτησω και το ξεχναω..

Εχεις ακομη αναγουλες? :?:?:?:? Πες μου οτι σταματησαν...... :roll::roll:

Κοριτσια κανω μπανακι.. μαζευω την φαμιλια και βουυυυυυρ βολτα στη γιαγια στα Σερρας!!!!!!

Η καασταση της παραμενει ιδια. Ουτε καλυτερα αλλα ουτε χειροτερα.

Το μονο που με κανει να νιωθω καλα οταν την βλεπω ειναι οτι.. ειναι στο ποδι και εχει τα λογικα της.Η καημενουλα μου.. Θα παμε και μια βολτα μεσα στην πολη για καφε με μια φιλη μου.. (χωρις Αναστασια... :D:D ) Θα την εχει η μαμα μου στο σπιτι της γιαγιας!

Καλο απογευμα σε ολες! Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπεραααα

επιτελους ξεκουμπιστηκαν...

ειχαμε εφοριακους του ΣΔΟΕ για ελεγχο...

Φανουλιτσα μου και ομως..εχω ακομα αναγουλες...ειδικα αμα μυρισω τιποτα περιεγο...πηγαινω σφαιρα στην τουαλετα.....και σε ολα αυτα προστεθηκε μια απιστευτη νυστα..και μια ακομα πιο απιστευτη κουραση....και φυσικα καουρες και δισπεψια..ασε δραμα η κατασταση!!!!

δεν πειραζει ομως..θα κανω υπομονη αλλους 4 μηνες..που θα παει..θα γεννηθει

Δημοσίευση

kαλο απογευμα....τελεια τα παπουτσια σας καλοφορετα κ καλες βολτες... :D

κοριτσια ναι ο μικρος ειναι τελικα ψηλος αν κ εγω 1,55 με το ζορι...χιχι :lol: αλλα μου το λεγανε στην κλινικη κ ελεγα πεζουν με τον πονο μου..... ;) κ απο κιλα τελικα μια χαρα μας βρισκω, ο γιατρος εδωσε το οκ να τρωει κ κατα τις 8 οτι του αρεσει απο τραχανα,χυλοπιτες, αστρακι μεχρι κανονικο φαγητο, αρκει να πινει εστω κ 100 γαλα πριν τον υπνο,...αα ξεχασα να σας πω να τον δειτε να τρωει μακαρονι κ να το ρουφαει κιολας να πεθανετε στο γελιο.... :lol: φυσικα τον εβγαλα φωτο οχι που θα εχανα, θα τις ανεβασω καμια μερα........σημερα επλυνα κ τις κουβερτες μου, κ μαξιλαρια απο καναπε, κ τωρα μειναν τα ριχταρια, αλλα καθομαστε ακομη κ λεω μη βαλω τ αλλα κ θελλουν μετα μ.εβδομαδα πλυσιμο ;)

σημερα το προγραμα εχει εκκλησια θα παμε σε λιγο, γιατι δεν πηγαμε καθολου..... ;) σας αφηνω καλο σ/κ σε ολες μακια σε μαμαδες κ παιδακια... :x:x

υ.γ απο εμβολιο καναμε χθες του Μηνιγγιτιδόκοκκου 3 δοση...κ εχουμε στα 2 μιση μετα Ηπατίτιδας Α...

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελιες!τι γινεται?

κωνσταντινα ΑΠΑΙΧΤΑ παπουτσακια!

αυριο παω κ εγω ταξιδακι για ψωνια!!!θα παω στην Κω γιατι Ροδο ειναι δυσκολο λογω των καραβιων.για παιδικα δεν εχει πολλα μαγαζια αλλα την εχω καταβρει με το λητω ον λαιν κ ετσι αν δεν βρω κατι παραγγελνω απο κει.τα μπενετον ακουσα εχουν 70% ακπτωσεις!θα δω ...

Δημοσίευση

Καλησπερααααααααααααααααααααα κουκλες.....μερες εχω να μπω κ διαβασα οσα μπορεσα.......

Ειχαμε λιγη αδειουλα κ πηγαμε σπιτακι μας για δουλιτσες δλδ πααααλι μαστορους ειχαμε...ενα δραμα δεν σας λεω τπτ....αλλα ανυπομονω να περασει κ ο καιρος κ να ερθει η πολυποθητη μεταθεση......

Κοριτσια που λετε για το γιο γιο, εγω τον βαζω οταν προσπαθει να κανει κακα κ πολλες φορες κανει εκει,αλλα το θεμα μου ειναι αλλο....ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου κ σιγουρα θα γελασετε....Πως μαθαινουν τ αγορακια να κατουρανε στην αρχη καθιστα ήορθια;;; Ακουσα οτιστην αρχη μαθαινουν καθιστα γιατι ορθια ειναι δυσκολονα στοχευσουν....βεβαια θα ρωτησω κ τον παιδιατρο...εσεις τι λετε;

Επισης, εδω κ μια βδομαδα περιπου πινει το γαλα του με το καλαμακι, μπιμπερο ΤΕΛΟΣ αλλα το θεμα ειναι οτιτις 2 τελευταιες μερες τοβραδυ πινει μια γουλια κ το αφηνει...δεν ξερω τι νατον κανω δεν πινει με τπτ αλλο...βεβαια το πρωι ξυπνα κανονικα οχι νωρτερα λογω πεινας..λετε να ειναι φαση ή να φτααει το καλαμακι;;;;;

ΑΧ, τι αλλο ηθελα να γραψω δεν θυμαμαι......

Κωνταντινα, τα παπα σας ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μακαρι να εβρισακ κ εδω σε αγοριστικα αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν...γμτ.........

ΠΟλλα φιλια σε οοοοοοοοοοοολες καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

kalhmera καλημερα εχει καλο καιρο και ολες βολταρετε ε?καλα κανετε?εμεις δουλιτσες χθες πηγαμε και επισκεψη να δουμε μια μπεμπα 3 μηνων ηταν και μια σταλια γεννηθηκε 1900γρ οποτε τωρα κανα 4-5 κιλα με το ζορι κοριτισα ο κωνσταντινος ουτε που την εδινε σημασια τα παιχνιδια εβλεπε μονο και σε αλλο ζευγαρι που πηγαμε με ετσι μικρο μωρακι το ιδιο μακαρι να ειναι ετσι και με τη δικια μας...αχ οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε χθες εκανα τις κουρτινες και λιγες δουλειες στο σπιτι με αποτελεισμα το βραδυ να με ποναει λιγο η κοιλια μου..βεβαια να μην μου θυμισει η μπμεπα οτι υπαρχει και εκεινη?

για το γιο γιο το πρωτο διαστημα μεχρι να καταλαβαινουν κατουρανε καθιστα νομιζω μετα τα 5 κατουρανε ορθια γιατι θελει και ενα σημαδι θα σου κανει ολο το μπανιο χαλια ας μαθουν να κατουρανε καθιστα και μετα μαθαινουν και το ορθιο αυτο ειναι το λιγοτερο εδω καθιστα και ποσες φορες ο μικρος μας εχει κανει χαλια..

στην κοπελα που πηγα ειχα παρει κρεββατι της παλι αυτα που ειναι κουνια και μετα γινεται μονο κρεββατι αυτα μου αρεσουν πολυ οπως και τα αλλα που εχουν ασπρο φοντο με μια καμηλοπαρδαλη αλλα εκεινα ηταν ακριβουτσικα της παλι ηταν νορμαλ τιμες αλλα εδω δεν υπηρχαν οταν ημουνα εγκυος στον κωνσταντινο μετα βγηκαν και ρωτησα ποσο βγαιναν και μου ειπαν 380 τα παιδια πηγαν βουλγαρια το πηραν απο εκει με 180 και δωσαν και αλλα 80 για ενα καλο στρωμα και μια χαρα τελεια μιλαμε ...καποια στιγμη πρεπει να παω να δω τι παιζει απο επιπλα γιατι τα βλεπω και παθαινω γιατι ειναι ιδια με τα δικα μας τα επωνυμα στις μισες και τιμες

Δημοσίευση

http://www.fatsulesmoda.gr/epipla24.html

αυτο ειναι το ενα σχεδιο που μου αρεσε

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmS ... 306&pid=40

εγω πηρα κατι παρομοιο σαν αυτο

ιδιο χρωμα ετσι με σχεδιο

http://www.fivi.gr/index.php?target=pro ... t_id=29813

http://www.kidzware.gr/index2.php?page= ... t&Itemid=3

κατι μεταξυ αυτων των δυο σε λευκο αλλα πιο καινουργιο σχεδιο

Δημοσίευση

kαλο μεσημερι κοριτσια....οχι δεν κανω βολτιτσες, ακομη προσπαθω να συμαζεψω το σπιτι... :? χθες κ σημερα εκανα το γραφειο που εχουμε κ τους υπολογιστες, εχουμε ενα παλιο καθιστικο κ επειδη το κατω μερος δε βγενει, το εβγαλα ολο κ το επλυνα, συν μαξιλαρια, κ.τ.λ καλα ηταν πολυ βρωμικο,ειναι το μοναδικο δωματιο που καπνιζει ο αντρας μου, κ οποιος αλλος ερθει κ καταλαβενετε...... :evil:

τελος παντων ελπιζω καποια μερα να βρω ακρη..... ;)

Ιφι μου εριξα μια ματια στα επιπλα που εβαλες, εχεις το ασπρο; η θες αυτο να παρεις; σορυ δεν πολυκαταλαβα.... :?: για δουλιες γιατι δεν πηρες μια γυναικα να σου κανει τα βασικα κ κουραζεσαι; εγω οταν ημουν εγκυος αυτο εκανα,ενοειτε δεν τα κανε οπως εγω αλλα κ απο το καθολου μια χαρα ηταν ;)

Δωρα κ εμενα ο μικρος χθες βραδυ 40 γραμ γαλα :o ηταν κουρασμενος κ δεν επεμεινα αμεσως εκλεισε τα ματακια του κ ξυπνησε 8 το πρωι,για το καλαμακι,εμεις ειχε μαθει κ επινε το σιδηρο με το χυμο του εκει μια χαρα.....μολις το κοψαμε κ εγω το χαζο μου δεν το συνεχισα, το ξεχασε κ πριν λιγο καιρο του εδινα σιδηρο με το κουταλακι.... :o πρεπει να τον ξαναμαθω γιατι οτι κ να του δωσω να πιει βγαζει τη γλωσσα σαν τα κουταβακια.... :lol:

Φανη καλα τι μας περιμενει με το γιο,γιο κ το τι ιστοριες θα κατεβασει το μυαλο μας......φτανει να τα καταφερουμε, ;)

οι υπολιπες που ειστε; καλα να περνατε κοριτσια μακια... :x

Δημοσίευση

Καλησπερα ομορφες!!!!!!Τι μου κανετε????Πως τα περασατε το Σ/Κ??

Εμεις τελεια :D:D:D !!!!!

Τωρα με βλεπει το σπιτι μου :P !!

Την Παρασκευη το απογευμα πηγα την Αφροδιτη στη μαμα μου να μεινει κ εγω πηγα να δω τη θεια μου στο νοσοκομειο!

Το Σαββατο μου την αφιερωσα τη μερα :D !!Πηγα Γλυφαδα κ ειδα τη φιλεναδιτσα μου που εχουμε βαφτισει μαζι το αγορι μας κ ψωνισαμε λαμπαδα κ δωρα κ μετα καναμε βολτες κ καθισαμε παραλια για καφεδακι κ φαγητο !!!Ειχε τελεια μερα!!Τελειο ηλιο!!!Αν ειχα μαγιω θα βουταγα :lol: !!Περασατοσο ομορφα,ειχα κ καιρο να τη δω!Πολυ το χαρηκα!

Το βραδυ βγηκαμε με το αγορι μου τα 2 μας :x !!

Κ σημερα το πρωι πηγα κ πηρα την τσουπρα μου κ πηγαμεκ βρηκαμε το μπαμπα μας που ηταν για καφε με κατι φιλους κ κατσαμε κ εμεις!!Μασκοτ της καφετεριας γιναμε :lol: !!!Μετα καναμε καροτσαδα...μετα σερναμε το καροτσι :lol::lol: ....κ γυρισαμε πριν καμια ωρα κ τωρα εχει ξεραθει!!!

Η Αφροδιτη κλασικα λυσσαξε στις βολτες με τη μαμα μου ολο το 2ημερο!!Με κλαμματα την πηρα παλι :? ...ολο γιαγια ελεγε στο αμαξι!

Αχ τεεεελειαααα περασαμε!!!!!Ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω τη βδομαδα που ερχεται :) !!!Αυριο εχω μαγαζι!

Εσεις ολα καλα??

Βρε Νινινα μου ολο δουλειες??Δε βγηκες καμια βολτουλα με τετοι ωραιο ηλιο??

Ιφ μου στη Βουλγαρια ειναι ολα πολυ φτηνα...!!!Ωραιες οι κουνιες!!Μου αρεσει πιο πολυ η τελευταια!Εμεις λεγαμε να παρουμε τη προτελευταια,της Pali δεν ειναι?Αλλα τελικα πηραμε αλλη!

Χαχα Δωρουλα μου την ιδια απορια ειχα κ εγω για τα αγορακια κ τα τσισα :P:P

Σας φιλω ολες μια μια!!!Παω για μπανακι κ μετα δα δουμε κανα εργο!Καλη βδομαδα να εχουμε :) !! :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Kαλημερούδιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν τα παπά μας!!!!!!! :x

Κ το Ολινάκι πολύ χαρά τα έχει!!!!Της πήρα κ άλλα,μπαλαρινάκια,όμορφα

κ εκείνα,αλλα αυτά είναι άλλο πράγμα!!!!

ΠΟλλές βολτίτσες βλέπω..Ε κ εμείς μια απο τα ίδια αγάπες μου,πολύ σουλάτσα..

Κ που να μπει για τα καλά το καλοκαιράκι!!!

Στελλίτσα μου ομορφη πού κ πού χρειάζεται κ αυτό...δε νιώθεις άλλος άνθρωπος μετά

απο τόόόσες βολτίτσες???????

Δωρούλα μου σωστή η απορία..!!!!!Κ εγώ νομίζω καθιστά ξεκινάνε πάντως...

Νινίνα μου ελπίζω να πρόλαβες τελικά να βγείς κ εσύ λίγο να σε δει ο ήλιος..!!!

Αυτ'ες οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!

Φανούλα μου χθες σε μελετούσαμε με τον Κ,λέγαμε τι τελεια είναι στο..χωριό σας κ μου

πε μια Κυριακή να σας έρθουμε...Ασε που αν εχει την ευκαιρία θελει να ξανανοιξει μαγαζί

εκεί μόνο για την τουριστική σαιζόν βεβαια!

Αννούλα μου τι κακό κ αυτό στα νησιά με τα μαγαζιά.Αλλα ενταξει,μπορεις να το δεις σαν ευκαιρια να πας κ αλλού,να δεις κ αλλο κόσμο ρε πουλί μου!

Σήμερα ξαναάλλαξα το τραπέζι-γίγαντα του σαλονιού θέση,ξαν'ανοιξα τον χωρο κ μ επιασε η μεση

μου τώρα... :ymsigh:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;

εγω καλα..

το Σκ εκανα γεννικη το μπανιο και την κουζινα..πωπω..πολυ κουραστηκα..

πηρα δωρακια για τα βαφτηστηρια και ενα ζευγαρι αθλιτικα παπουτσια στον μικρο..μεγαλωσε το ποδι του...23,5 φοραει...απαπαπα

Δημοσίευση

καλημερααααααααααααα και καλη εβδομαδα..

πλακα πλακα ...τετοια ωρα που μπαινω καλησπερα.... :lol::lol:

επερασαμε ομορφα..επερασαμε ομορφα....

πηγαμε στον παπιενοπαππου μας!!!!!!!! :lol::lol: και ξεσκασαμε κοριτσια..

παιξαμε με τα σκυλακια του..ειδαμε τα ψαρακια του..ταισαμε τις κατσικες του... :D:D μαμα και κορη...η λυδια ειπε καθαρα...κατσικα...ελα...!!!!!!!!!!!!!ξεσαλωσε το παιιδι μου...αχ εξοχη και παλι εξοχη...

σας φιλω όοοοοοοοολες.... το πασχα θα παμε παλι εκει...ανυπομονωωωωωω...

Δημοσίευση

καλο μεσημερι καλη εβδομαδα κοριτσια.......ναι σημερα τα φορτοσε η μαμα λιγο στον κοκορα,πηραμε το καροτσι μας γιατι ηθελα ψωνια, κ ατα.....γυρισαμε λιγο πριν το μεσημερι,εφτιαξα κατι για το μικρο, κ μια σκουπα...ετσι για σημερα.... ;) το απογευμα μπορει να σιδερωσω......μπορει να κουραστηκα κοριτσια αλλα κ μονο που βλεπω το σπιτι καθαρο ξεκουραζομαι...... :)

εσεις ολες βολτιτσα μια χαρα.....φτανει τοση κλεισουρα πια..... ;)

Χρυσα κ εσυ δεν ξεκουραστηκες μου φαινεται......καλε 23,μισο ποπο....εμεις ακομη 21,μας κανουν.. :)

Κωνσταντινα κ Στελλα ο ηλιος πως δε με ειδε το μπαλκονι που κανω δουλιες ευτηχως ολη μερα το βλεπει ο ηλιος κ αυτο με βολευει.... ;)

Καρολινακι αχ το κοριτσι μου θελει εξοχη κ αυτο καλε,ελα εδω κοπελα μου να σε παρει ο γαμπρος, να σε παει ατα, εδω εχουμε πολυ πρασινο.... :)

οι υπολοιπες που ειστε; μακια πολλα :x

Δημοσίευση

K ποιό ασταματητο δε θέλει εξοχή,όχι πείτε μου!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μου τελείωσαν τα ψέμματα..Ξαναμπαίνω στο ρυθμο της δουλειάς κανονικά

απο 2η Μαίου..Εχω κ μια πολύ καλή οικογενειακή φίλη που μένει απέναντι μας

κ σήμερα συμφωνησαμε να εχει την μπουμπουκένια μου τα πρωινά(τα απογεύματα αναλαμβανει

η μαμά έτσι κ αλλιώς..)Ηταν κ η δουλειά της ετσι κ αλλιως να προσεχει παιδακια..

Απ τη μια χαίρομαι κ απ την άλλη στεναχωριέμαι..Είναι τα ωράρια παραξενα ρε γμτ,

όχι τιποτα αλλο..να ταν απ το πρωι ως το μεσημερι,οκ,θα αφιερωνα τα απογεύματα μου

στη μικρη κ θ αναπλήρωνα..τον χαμένο χρόνο!Τωρα θα εχω ουσιαστικά μια Δευτερα απόγευμα,

μια Τεταρτη απόγευμα κ Σαββατοκύριακα..

Εχω συμβαλλει λέτε καθόλου στη διαμόρφωση του χαρακτηρα της,ή μήπως θα χασω το σημαντικότερο κομμάτι της διαπαιδαγωγησης της..?????

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

τι κανετε κουκλες!!!

Καρολινακη καλοπερναμε ε;;;;..αχ για σενα ειναι η ζωη...φιλακια πολλα!!!

Νινινα μου που και που χρειαζετε να τα φορτωνετε στον κοκκορα...καντο συχνοτερα!!!!

Συμπεθερα..καλο κουραγιο...δεν ξερω τι να σου πω..εγω ομολογω οτι ειναι στιγμες που εχω απιστευτες τηψεις που δουλευω...αλλα ειναι στιγμε ςπου λεω ευτυχως που δουλευω αλλιως θα ειχα τρελαθει.

Θα δειξει στην πορεια πως θα τα πας...

Φιλακια πολλα

Δημοσίευση

Kαλημέρααααααααα!!!!

Συμπεθερα μου δε με προβληματίζει καθόλου η δουλειά,αλλα τα ωράρια καταστημάτων...

Θελω να πω πως αν ηταν ενα συνεχομενο ωραριο,μονο πρωί ή μόνο απόγευμα

δε θα με πείραζε,αλλα με το σπαστό δε θα χω την ευκαιρία να τη βλέπω σχεδόν καθόλου..

Κ τον χρόνο που θα χω δηλαδή θα πρέπει να κάνω κ καμιά δουλειά..κ αν κανω δουλειές κ

δεν προλαβαίνω να παίξω με το παιδί μου,τι κάνουμε??? :(:(

Δημοσίευση

Τιποτα δε θα μπορεις να κανεις...οπως ειπες θα εχεις μονο τα απογευματα και τα ΣΚ.

Οσο γι ατις δουλιες..θα πρεπει να κανεις συμβιβασμο η να παρεις γυναικα για τα χοντρα..αλλιως δυσκολα

Δημοσίευση

Συμβιβασμό να κάνω,δεν εχω θέμα..αλλα να μην είμαστε κ μες στη βρωμιά..

πόσο να τ αφήνω πια ρε Χρυσουλι μου?

Κ για γυναίκα ψάχνω καιρό καθαρή κ έμπιστη κ είναι ολες φουλ!

Δημοσίευση

Αχ εμενα μου λες....

το σπιτι μου ειναια χουρι απο τοτε που πηγα στη δουλεια...

κανω τα βασικα....

ισα ισα να μην ειμαστε μεσα στη μπιχλα..

και εκει που πχ μαζευα την μπουγαδα και την πατουσα μανι μανι..τωρα μπορει να στοιβαζω επι μερες....

και εκει που δεν ειχα ποτε απλυτα πιατα και δαχτιλιες στα τζαμια..τωρα...τα πιατα τα πλενω μια φορα την ημερα- να ειναι καλα το πλυντηριο- και τα τζαμια...αστα να πανε..

γυναικα δυσκολα βρισκεις..

3 πηρα να ερθουν αν μου κανουν παντζουρια και μπαλκονοποτρες..καμια δεν μπορει

Δημοσίευση

Ναι ρε συμπεθερα,ύστερα σου λέει κρίση..Κρίση κρίση,αλλα οι καθαρίστριες

πάνε σφαίρα..σόρυ κιόλας αλλα αν ζοριζόταν τόοοσο πολύ ο κόσμος τελικά θα έκανε κ τις

δουλειές μόνος!Δε ξέρω,τι να πω..

Κ εγω με 3 μίλησα,κ οι 3 είναι φουλ λεει..Δεν εχουν ουτε 1 μερα φρι..Τυχαιο???

Δημοσίευση

Γειααααααααααααα σας... ομορφες...πως ειστε;;;;;Εχω τα νευρα μου με τον παλιοκαιρο...καθε μερα κ πιο πολυ κρυο κανει εδω......γκρρρρρ δεν μπορω αλλο..Ευτυχως πιαστηκα κ γω το Σαβκο κ τελειωσα το καθαρισμα του σπιτιου εβαλα τις κοτες κ τα λαγουδια κ εννοειται πως μολις τα ειδε ο Σταυρος επαθε σοκ....δεν ηξερε τι να πρωτοπιασει κ απ οτι βλεπω οι πασχαλιτσες μου δεν εχουν πολλες μερες ζωη ακομη..........τις εχει πολυ αδυναμια

Σημερα εφτιαξα κ το μαλλι βαφη ανταυγεια κ ενα κουρεματακι....ψωνισα κ λαμπαδιτσες..καλα πηρα μια για την βαπτιστικια μοι με την Μεριλιν θεϊκη!!!!!!Αφου ειπα να παρω κ για μενα.....

Κωνσταντινουλα μου, μην νιωθεις τυψεις κ ανασφαλεια που επιστρεφεις την δουλεια....κ γω πως κ πως θελω να βρω επιτελους!!!!!!Εχεις δικιο για το κουραστικο ωραριο των καταστηματων αλλα αφου δεν γινεται αλλιως πιστευω συντομα θα συνηθισεις στον νεο ρυθμο.....

Ιφι, δεν καταλαβα τι λες για τα κρεβατακια..θα παρεις καινουργιο για την μπεμπα;;;; κ μενα μουαρεσαν πολυ τα Pali κ πηρα το cocolino....

Πηραμε κ κανουργιο ποδηλατο με τον Μακουϊν γιατι το περσινο μας πολυ μπεμπε ειναι ωρα να μαθει να κανει πιδαλι μονος,αν κ ο αντρας μου επιμενει να του παρουμε κ ενα μικρο BMX...

Αληθεια εσεις τι ποδηλατακια θα παρετε φετος;;;

πολλα φιλιααααααααααα σε ολες κ καλο βραδυ να χετε....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...