Μετάβαση σε περιεχόμενο

επεμβαση κιρσοκήλης

gti

Recommended Posts

Γεια σας

Πρεπει να γίνει επέμβαση κισροκήλης.. υπαρχει καποιος καλος γιατρος να προτεινετε? (που ξερετε οτι εκανε επεμβαση και πηγε καλα)

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα.

Καταρχην που μενεις?Εγω μενω κυπρο,ειχε κηρσοκηλη ο αντρας μου εγινε επεμβαση και μετα απο 1μιση μηνα εμεινα εγκυος,τωρα εχουμε μια μπεμπουλα 5μιση μηνων,αλλα μιλαμε για ενα γιατρο αστερι.Δεν ειναι τπτ παντως.Ευχομαι καλη επιτυχια και γρηγορα με πολλα μωρακια.

καλημέρα κι από μένα δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω γιατρό γιατί εμείς κάναμε την επέμβαση στο νοσοκομείο της Χίου κ όλα πήγαν πολύ καλά κ ο γιατρός τέλειος αλλά σίγουρα δεν μένετε Χίο...

πάντως η επέμβαση είναι πολύ εύκολη, δύο μέρες μείναμε στο νοσοκομείο κ η ανάρρωση ήταν γρήγορη. δεν ξέρω αν έχετε παιδάκια ή όχι. αν κάνετε την επέμβαση για αυτό το λόγο τότε να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. κι εμείς μετά την επέμβαση, προσπαθήσαμε λίγους μήνες κ σύντομα έμεινα έγκυος κ τώρα έχω αγκαλιά το αγοράκι μου, 4 μηνών. αν θέλεις οτιδήποτε ρώτα με... καλή επιτυχία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...