Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυριο η μικρη μου κλεινει τους 8 μηνες Δεν μπουσουλαει ακομα ..απλα σερνεται και γυριζει Καθεται και που και που χανει την ισορροπια της και πεφτει(σχετικα μαλακα)

Σημερα την εβαλα στο χαλι με παπλωματακι απο κατω ..αλλα δεν το διασκεδασε ιδιαιτερα

Τη βοηθαω ετσι να μπουσουλησει ή πρεπει πρωτα να μπουσουλησει για να τη βαλω κατω να παιξει;

Μηπως εχει αργησει να μπουσουλησει;

Δημοσίευση

βρε βρε πως μεγαλωσατε τοσο !!!

σαν χθεσ ηταν που γεννησες!!

εμενα 8 μηνων ηταν σαν τουβλο ...ουτε κουνιοταν !!! ουτε γυριζε ,ουτε προσπαθουσε να παει πουθενα :lol::lol::lol:

θα σου δειξει μονη της τι θελει .

Δημοσίευση

Μην ανχονεσε με το μπουσουλιζμα, μερικα μωρα δεν αρκουδιζουν, (οπος το ξερω εγω να το λεω) ποτε.

Η μεγαλη μου κατεφθιαν περπατισε 13 μηνον...

Τωρα με τον μικρο παρακαλαω να γινει το ιδιο αλλα 2 φορες την ιδια τυχη δεν νομιζω... :lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σου απις μου να σου ζησουν τα παιδακια σου κ να ειναι παντα γερα κ καλοτυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιτα πιστευω πως το να μπουσουλισει ενα μωρακι δεν ειναι κ τοσο απαραιτητο!!!!!εμενα η κορη μου δεν μπουσουλησε ποτε κ περπατησε κατ'ευθειαν 13μηνων (υστερα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια οταν ηταν 9 μηνων οπου επεσε κ φοβηθηκε)!!!!!!!!!!! κ ο γιος μου τωρα ειναι 10 μηνων κ δεν εχει μπουσουλησει αλλα ουτε το κοβω να μπουσουλαει κ αυτος!!!!!!!!!μονο να δουμε ποτε θα περπατησει γιατι ειναι ψιλοταλαιπωρια αυτο!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

εγώ τα παιδιά μου τα έβαλα και τα 2 από νωρίς κάτω περ. 1 μηνών, είχα μια κουβέρτα ειδική για αυτό τον σκοπό, δλδ δεν γλυστρούσε και εκεί τα έβαζα μαζί με παιχνιδάκια κ.λπ.....αλλά όπως και τα κορίτσια είπαν μερικά παιδάκια δεν μπουσουλάνε και περπατάνε αμέσως!!....μην ανησυχείς θα γίνει και αυτό,.....επίσης συτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις το παιδί μπρούμητα και ένα παιχνιδάκι πιο μακρυά του έτσι ώστε να "υποχρεωθεί" να πάει να το πα΄ρει!!! :)

Δημοσίευση

Καλό είναι να δώσεις χώρο στο παιδί.Μην φοβάσαι να το αφήνεις κάτω στο χαλί.Εγώ απο πολύ νωρίς τον άφηνα κάτω(5 μηνών) και πιστεύω οτι τον βοήθησε πολύ αφού 7 μηνών μπουσούλησε.Απο 6 μηνών σερνόταν,6 μίση σηκωνόταν στα 4 και μετά μπουσούλησε.Αλλά το δικό μου ήθελε σαν τρελό να παίζει κάτω.Εξαρτάται και απο το μωρό.Αλλά γνώμη μου 8 μηνών είναι μεγάλο μωρό μπορείς να το αφήνεις κάτω κανένα 2ωρο τη μέρα.

Δημοσίευση

καλησπερα και γω τη μικρη τη βαζω εδω και κανα μηνα κατω ,ειναι 6 μηνων,

απλωνω ενα παπλωματακι ειδικο αμολαω παιχνιδια και την αφηνω μπρουμητα και μετα τη γυρναω και μετα παλι και της αρεσει πολυ!

επισης τη βαζω καθεται και της βαζω γυρω της το μαξιλαρι θηλασμου να την κραταει και γω βεβαια διπλα

και παιζουμε!επισης συμφωνω με αυτο που λεει η argi,αν της βαλω διπλα της παιχνιδι στη προσπαθεια της να το πιασει κανει σαν να παλευει :lol:

αλλα καθε παιδι ειναι διαφορετικο εγω κατευθειαν περπατησα,η αδερφη μου μπουσουλουσε με το ενα π οδι :D

να τη χαιρεσαι!

Δημοσίευση

Δεν είναι υποχρεωτικό όλα τα παιδιά να μπουσουλήσουν υπάρχουν μωρά τα οποία σέρνονται σαν φίδια αλλά που πάνε προς τα πίσω η αρχή του μπουσουλίσματος και άλλα που περπατάνε κατευθείαν . Εμενα ο Σταυρος απο πολυ μωρό τον βάζαμε κάτω και παιζαμε δεν το έκανα για να μπουσουλήσει αλλά για να παιξουμε . Τον έβαζα πολυ μέασ το κλασικο παρκοκρέβατο αυτό με τις μεγάλες τρυπες αυτο τον βοήθηση να στέκετε και περπατησε κατευθειαν . Μην τον πιέζεις να μπουσουλήσει άστο να έρθει απο μόνο του .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γειά σου κορίτσι. Πιθανόν να ειμαι κι εγω για Ιουλιο.
    • Καλημέρα κορίτσια σας ευχαριστώ πραγματικά όλες για τα λόγια στήριξης,  πολλές με νιώθετε κ αλλες εύχομαι να μην το ζήσετε πότε!! Όπως μου λέτε μόνο ο χρόνος θα βοηθήσει και μακαρι με πίστη και ελπίδα στο μέλλον με το Θέλημα του Θεού να έρθει το φως!🙏
    • Γεια σας κορίτσια! Καιρό έχω να στείλω, βλέπω εδώ συζητήσεις για μετακομίσεις κλπ! Απελπισία η κατάσταση με τα σπίτια, έχετε απόλυτο δίκιο. Εμείς μένουμε σε ένα πολύ μικρό σπίτι (κανονικά δηλ. είναι απλά για ένα ζευγάρι και πολύ λέω), ιδιόκτητο, και υπολογίζουμε όταν με το καλό τελειώσω το διδακτορικό μου σε κάνα χρόνο να κάνουμε ανακαίνιση στο πατρικό μου που είναι από πάνω, για να μπορέσουμε να ζήσουμε πιο ανθρώπινα. Βασικά εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζομαι ήδη με τον χώρο εδώ, αλλά δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω σε αυτή τη φάση μέτωπο ανακαίνισης, ενώ τρέχουν τόσα. Οπότε κάνω υπομονή... Απώτερο όνειρο είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε στο νησί μας. Αλλά ρε κορίτσια, χωρίς τη σιγουριά της δουλειάς πού να κάνεις τέτοιο βήμα;! Θα δείξει! Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις, και την καμπύλη. Εννοείται βγήκε τσιμπημένη, αλλά επειδή μετριέμαι 4 φορές την ημέρα έτσι κι αλλιώς και είμαι υπό έλεγχο σε γενικές γραμμές, δεν ανησύχησα. Θα τα στείλω τα αποτελέσματα και στον ενδοκρινολόγο και βλέπουμε. Χθες κάναμε και τον καθιερωμένο υπέρηχο. Όλα καλά, η ζουζούνα κοντεύει το κιλό, η ανάπτυξή της είναι μια χαρά. Απλά ο τράχηλ΄ός μου μειώθηκε (αν το λέω και σωστά). Ενώ στη Β Επιπέδου ήταν 36 χιλιοστά, τώρα είναι 31. Και μάλλον (τι μάλλον; σίγουρα!) είναι επειδή σηκώνω τον μικρό μας (πέρα δηλ. από τα βασικά για άλλαγμα, κρεβάτι, καρότσι κλπ.κλπ., κάνουμε και διάφορα παιχνίδια, χορούς αγκαλιά). Και όλα αυτά θα πρέπει να τα κόψω μαχαίρι, αν γίνεται. Να περάσει και ο 7ος που είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Τώρα πώς θα το πετύχω αυτό δεν ξέρω. Γιατί κάποια πράγματα εκ των πραγμάτων πρέπει να τα κάνω εγώ, αφού λείπει ο άντρας μου τη μισή μέρα και πολλά περνούν από εμένα. Και δεν θέλω να έχω και τη μαμά μου απίκο συνέχεια. Εκείνη το θέλει. Εγώ όμως δεν θέλω.   
    • Ααα περίπου στα ίδια και εγώ 4 ώρες μακριά από Αθήνα  καλα σίγουρα δεν έχει σαν το σπίτι σου αλλά εντάξει μπορείς όταν πλησιάζει ο καιρός να πας να μείνεις λίγο Αθήνα θα σε βλεπει κάθε βδομάδα ο γιατρός τότε οπότε θα βλέπει  περίπου αν κοντεύεις  εγώ δεν είχα πάει Αθήνα ήμουν σπίτι και αν μου σπάγαν τα νερά θα ξεκινούσα για Αθήνα αλλά εμένα δεν έσπασαν ποτέ 🤷‍♀️ βήμα βήμα θα τα δείτε όλα 😊
    • @Ngsofia σου στέλνω μια τεράστια αγκαλίτσα λυπάμαι τόσο πολυ 🩷🩷 Κουράγιο κοριτσι μου😞🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...