Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!!!

Θάλεια μου τί έκπληξη!!! Και μας μας έλειψες!! Χαίρομαι που είναι καλά ο Νικολάκης μας και έυχομαι να μην χαθείς τώρα ξανά!

Ζέτα περαστικά σας!!! Πώς περάσατε στο πάρτι?

Οι υπόλοιπες πώς είστε?

Εμένα χθες το πρωί με πήρε τηλ.η αδερφή της μαμάς μου,που μένει Κύπρο,και πήγε Λάρισα που σπουδάζει ογιος της,ότι θα ερχόταν Πάτρα,με την άλλη της αδερφή και το γιο της για να μας δουν και θα κάνανε έκπληξη στη μαμά μου! Τα κανονίσαμε όλα και κατά τις 3 το μεσημέρι φτάσανε!! Η μάνα μου μόνο εγκεφαλικό που δεν έπαθε!! Ήμασταν στην κουζίνα,πήγε και τις έφερε ο άντρας μου και κάτσανε στο σαλόνι.Και ήρθε ο άντρας μου και έστειλε τη μάνα μου κάτι να του φέρει από το σαλόνι..με το που πάει και τις βλέπει, είχε κοκκαλώσει!!!! :lol::lol::lol: Τους ξεναγήσαμε λίγο στην Πάτρα, η μία θεία είχε ξανάρθει στην ορκωμοσία μου,και φύγανε για Λάρισα πάλι, στις 3 το μεσημέρι σήμερα...αχχχχ...μου αρέσει όταν φιλοξενούμε συγγενείς..γεμίζει το σπίτι! Αυτά τα νέα μας!! Ο Κωνσταντίνος τα ίδια είναι (Θένα δεν ακούω το ιιιιι που λες),ο άντρας μου με το βήχα του και εγώ καλά..για της ώρα!! :lol::lol:

Δημοσίευση

αχ ωραια μαρακι!!!!! ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

ΚΟΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΒΗΧΑΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!! ΕΜΕΝΑ Μ ΕΙΧΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ Κ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15-20 ΜΕΡΕΣ!!! ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΛΕΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΙ 3-7 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΛΥ!!!! ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!!

Γύρισα από το ταξιδάκι μου αλλά σημερα νυστάζω πολύ πολύ !!! Ευχομαι σε όλες καλή βδομαδούλα...

Ζέτα, mika, marianah kai thalia29 καλως σας βρήκα !!!!

Πάω για δουλίτσα .... κ θα προσπαθήσω να σας μιλήσω λίγο αργότερα ... αφού έχετε δει και τη φωτό μας !!!! ;)

Περιμένω σχόλια .... να αρχίζουν οι "προτάσεις" θέλω ..... :P

Μη μας κρίνετε για τα μαλλιά μας ... που είναι λιγοστά... έως ανύπαρκτα ... :oops: θα βγάλουμε κι εμείς ... που θα πάει???? Θα το βάλουμε το ριμάδι το κοκκαλάκι μια μέρα ..... :lol:

Σας φιλώ ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!

Δημοσίευση
FTOY ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!! [smilie=toothy2.gif] [smilie=toothy2.gif] [smilie=toothy2.gif] [smilie=toothy2.gif] [smilie=toothy2.gif] [smilie=toothy2.gif] [smilie=toothy2.gif]

ΕΙΝΑΙ ΜΙα κουκλΑ Η ΜΙΚΡΗ!!!!!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ.... Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ JUMBO KTL

Σ ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια !!!!! :D

Καλά ψώνια λοιπόν !!!! ;)

Δημοσίευση

Λοιπον γυρισα σπιτι απο τη δουλεια (μη νομιζετε οτι κουραστηκα σε μια καρεκλα την εβγαλα). Και αυριο θα παω γιατι εχω εφοδιασμο αποθηκων (χαλαρα και αυριο με το φορτηγακι) και τεταρτη θα βαλω τη μικρη στο παιδικο! Η μαμα μου καλα την εβγαλε με τη μικρη αντε μεχρι και αυριο..... Αυτα εν ολιγης

Μαριαχαρ καλως τα δεχτηκες!!

Θελουμε φωτο απο το πρωτο σας παρτακι Ζετα μου.

Dimi μου πανεμορφη ειναι η κουκλιτσα σου να την χαιρεσαι!

Θαλιτσα μου μας ελλειψες, αντε τελος καλο ολα καλα περιμενουμε νεα σου

Μαρινακι μου κοιμηθηκες επιτελους???

Ηλιαννα μου καλα εκανες και αλλαξες γιατρο καλα αποτελεσματα σου ευχομαι και παντα θετικες σκεψεις και χαλαρα!!!

Δημοσίευση

καλε που ειστε ΟΛΕΣ???

ΠΗΓΑ ΓΥΡΙΣΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΕΣ!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΗΤΕ!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΤΖΑΜΠΟ Κ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΑΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ, ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΠΕΛΑ!!! Α ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΕΣ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΡΤΕΣ ΤΚΛ!!!! ΕΡΙΞΑ Κ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ!!!!!!

ΕΙΧΕ Κ ΤΟ CHICCO ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΝΙΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΙΕ ΠΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΕΡΙΨΑ!!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΥΦΑΣΜΑ ΟΠΟΤΕ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΖΕΣΤΟ!!!!! ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

ΘΑΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!

ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ε???? ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕΖΟΝ!!!!! ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ???

ΗΛΙΑΝΑ???????ΟΛΑ ΚΑΛΑ???? ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΒΡΕ!!! ΜΠΕΣ Κ Π[ΕΣ ΜΑΣ!

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ Κ ΧΑΝΕΣΕ!!! ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ!! :lol:

ΡΕΝΑΤΑ???? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???? ΠΩΣ ΠΑΤΕ???

ΘΕΝΑ...................... :lol::lol::lol::lol: ΓΕΛΑΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΑΑΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΠΟ!!!

ΜΑΡΙΑ Ο ΒΗΧΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ???????????????

Δημοσίευση

καλησπερα σας κουκλιτσες μου!!!!!!!πως ειστε????????σας διαβασα κ χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!!!!!!

εγω ενταξει δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου......... :?:cry::cry::cry::cry::roll:

αυριο το πρωι εχω το ραντεβου με τον αλλον γιατρο!!!!!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!!

ειμαι μεσα στην αγωνια , το αγχος , κ τη στεναχωρια ολες αυτες τις μερες!!!!!!!!!!!

δημητρα μου φτου φτου μια κουκλιτσα η μικρουλα σου!!!!!!!!

ελενακι μου πως ειστε??????/ο χριστακος καλα ειναι????εσυ ??????

θενα μου εσεις πως τα πατε με τις αρρωστιες κοπελα μου?????ειστε ενταξει η ακομα?????

ζετα μου ολα τελεια στο παρτακι σας ε??? αντε να τη χαιρεσε την μικρουλα σου!!!!!

γεωργια μου τι εγινε ???πως παει με την μεγαλη επιστροφη?????

μαρακι μου πως ειστε εσεις????

αλεκα μου αντε καλη αρχη στη δουλεια σου κοπελα μου!!!!!!!

μαρινακι μου τι κανετε????

μαρια μου περασατε ωραια με τις επισκεψεις ε???κ η μαμα σου......!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ ελενακι μου μακαρι , μακαρι !!!!!!!!!!!!κ εγω αυτο προσευχομαι κ ευχομαι τιποτ'αλλο!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια μεσα απο την καρδια μου για ολα!!!!!!!

πραγματικα ειστε η πιο ομορφη παρεα μου κ σας νιωθω διπλα μου!!!!!!!!!!!

να ειστε ολες καλα κ σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!

εχετε την αγαπη μου κ τα φιλια μου!!!!!!!

μια αγκαλια για ολες!!!!!!! :YMHUG:

Δημοσίευση

καλημερα μανουλες!!!!!!!! πινω ελληνικο καφεδακι γιατι λογω ημικρανιας δε μπορω αλλον καφε . εδω κ μια βδομαδα με επιασε η χρονια ημικρανια μου κ ξεκινησα τα χαπακια μου, σημερα ευτυχως ηταν πιο μαλλακος ο πονος. μεγαλο προβλημα κοριτσια..εχει καμια απο σας το ιδιο? θαλια καλωςηρθες!!!!!!!!! dimi η μικρουλα σου κουκλιτσα!!!!! να την χαιρεσαι!λιγα μαλλακια σαν τη δικια μου κ σεις. αλεκα καλη αρχη στη δουλεια σου!!!!!! ηλιανα ολα μια χαρα θα πανε η νυφη μου μεχρι αμνιο εκανε με τους μα@@@@@@κες τους γιατρους κ τελικα τιποτα αλλα της εφυγε η μιση ζωη απ το αγχος...ακομα δε τελειωσα με την γενικη καθαριοτητα του σπιτιου σημερα εχω της μικρης το δωματιο...να βαλω κ αυτοκολλητα. δε τη πηρα στο δωματιο της εσεις ολες τα εχετε μονα τους? ρενατα, ελενα, μαρινα, μαρια, μαρια κως φιλιαααααααααααα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια !!!!!!!!!!!

Μα που χαθήκατε όλες ???? :cry: ... Νόμιζα ότι εγώ μόνο δεν θα προλάβαινα .... Είστε όλες καλά ???? :?:

Anyway...ήθελα να σας ευχηθώ να έχετε μια χαρούμενη χαρούμενη ημέρα .... μα .... ακόμα χαρουμενότερη ... στην Ηλιάνα μας που σήμερα το έχει ανάγκη!!!! :o):o) Θα δεις που όλα θα είναι ΤΕΛΕΙΑ !!!!!

Φιλάκια!!!!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια .... Φτύστε μας φτύστε μας ... :P

αααααααα..... την Παρασκευή κλείσαμε εμβολιάκι το Neisvac -c (είναι για τον Μηνιγγιτιδόκοκκο)

Αλήθεια ... εσείς μήπως το έχετε κάνει??? :roll: Εώς τώρα δεν έχουμε παρενέργειες από τα υπόλοιπα εμβόλια εκτός από 2 φορούλες που ανέβασε την 3η μέρα :o λίγο πυρετάκο... !!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάρες!!!

Ηλιάννα μου εύχομαι ότι καλύτερο! Πήγες? Περιμένουμε νέα σου!!

Dimi κουκλίτσα και η δικιά σου πριγκίπισσα!!Να τη χαίρεσαι,φτου φτου!! Ματάρες έχει!!! Εμείς ποτέ δεν είχαμε παρενέργειες από τα εμβόλια!!

Μίκα περαστικά σου!!Άσχημο πράγμα οι ημικρανίες... :?

Έλενα με γεια τα ψώνια σας!!

Αλέκα τί κάνετε? Εμείς καλά τα περάσαμε..αλλά κάτσανε πολύ λίγο... :(

Θάλεια πού είστε?

Μαρία εσείς?

Ζέτα πώς είναι η μικρή?

Θένα είστε καλύτερα? Μου άρεσε το σχόλιο της Έλενας!!! :lol::lol::lol:

Εμείς καλά είμαστε..ο Κωνσταντίνος δεν έχει μυξούλα,ούτε και βήχα..άρα να υποθέσω ότι μας πέρασε..εεεε??? Περνάω τις φώτο από τη βάφτιση στο κομπιούτερ και θα σας βάλω να μας καμαρώσετε!!!

Μαρίνααααα?

Γεωργία τί έγινε?Κανένα νέο?

Ρενάτα μου εσείς?

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου πως ειστε???????καλε που πηγατε ολες??????πολλες απουσιες ε???? :lol::lol::lol:

λοιπον να ξεκινησω με τα δικα μου:ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟς Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!!!! μιλαμε για πολυ μ@λ@κ@ γιατρο :twisted::twisted::twisted: !!!!δεν υπαρχει καμια οφαλοκηλη κ το μωρο μου ειναι πολυ καλα κ δεν εχει τιποτα απολυτως!!!!!!

ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος κ μια μεγαλη στεναχωρια που ειχα ολες αυτες τις μερες!!!!!

ευχαριστω πολυ παναγιτσα μου που βοηθησες το μωρακι μου , που εισαι διπλα του κ δεν το αφησες να μου παθει κακο!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ συγκινημενη!!!!!!

ντιμι μου λογικα τωρα θα κοντευεις να τελειωσεις απο τη δουλεια!!!!! εμενα ο αγγελος δεν ειχε καθολου παρενεργειες απο τα εμβολια,κ η αννα μαρια μου μονο μια φορα ειχε κανει πυρετο!!!

μαρακι μου χαιρομαι που ο κωνσταντινος μας ειναι καλυτερα!!!!!!περιμενουμε να δουμε τις φωτο!!!!

Δημοσίευση

Χαίρομαι πολύ (σαν να ταν δικό μου το άγχος) για το μωράκι σου και για σένα !!!!!!!!!!!

:ymapplause:

Το 3ο "αγγελάκι" O:-) σου... είναι μια χαρά ;) και θα είναι ακόμα καλύτερα τώρα που ηρέμησες κι εσύ !!!!!! O:-) Θέλει κι αυτό τόσο πολύ να νιώσει αυτή την ηρεμία κ τη γαλήνη .... που του χαρίζει σιγουριά και επιβεβαίωση ότι ειναι ασφαλές μέσα στη κοιλίτσα σου ....!!! Συνεχίστε έτσι κι εμείς είμαστε εδώ για να σου θυμίζουμε ότι όλα ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!!! :D

Στις 4 φεύγω από τη δουλειά ... κ ναι....ελπίζω κι εμείς να μην έχουμε ούτε σ αυτό το εμβόλιο παρενέργειες!!! ..... Η κακομοιρούλα μου είναι τόσο υπομονετική... κ δείχνει ότι αντέχει τον πόνο... κι ούτε κλαίει ... ούτε παραπονιέται .... Εγώ μπορεί κ να "πονάω" πιο πολύ απο εκείνη .... !!!! Αχ αυτές οι μάνες !!!!! :))=))

Δημοσίευση

:-bd:-bd:-bd \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑΝΑ!!!!!!!!! Κ ΓΥΡΙΣΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙα κ μπηκα να δω τα νεα σ!!!!!! ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Κ ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ [smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif] !!!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΙΥ!!! ΚΑΤΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ !!! ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! :D

ΝΤΙΜΗ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ!!!!! 41 ΠΥΡΕΤΟ ΥΠΝΗΛΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΤΛ!!!! :o:o:o:o ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ!!ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΜΕ!!!! :)

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΙΑ χαρα ειναι ο κωνσταντινοσ αφου σταματησαΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!! ΙΟΣΟΥΛΑ ΗΤΑΝ Κ ΠΑΕΙ!!!!!

ΜΙΚΑ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ????? ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Κ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!

ΔΟΥΛΕΙΕΣ?????????ΓΕΝΙΚΗ???????? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΤΟ ΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΟΥΡΤΟΥΚΙ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΙΑ!!!!! :lol:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝ ΘΕΝΑ........................ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ελενακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x

ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!θα ειμαι κ παλι ετσι οπως ημουν οταν πρωτο ηρθα!!!!!!εεεεε εεεεε?????!!!!!!! :ymapplause::ymapplause:

τωρα που αλλαξα γιατρο κ εφυγα απο αυτον τον ξεφτιλα :twisted::twisted::twisted:

ελπιζω να μην τυχει τιπο'αλλο πλεον κ να απολαυσω κ να ευχαριστηθω την εγκυμοσυνη μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ????...........ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΤΙΜΗ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ!!!!! 41 ΠΥΡΕΤΟ ΥΠΝΗΛΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΤΛ!!!! ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ!!ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΜΕ!!!!

.... Καλάααααααααα .... τώρα να σου πω ότι δεν με άγχωσες .... θα σου πω ψέματα :cry:

Anyway....... !!!!!!! Οτι είναι να γίνει .... θα γίνει .... αλλά.... μήπως το κάνατε σε πιο μικρή ηλικία απο μας??? έτσι από περιέργεια... αν θυμάσαι....

Τώρα θα μου πεις τι το ψάχνεις ... ??? Καλά καλά Ελενάκι... !!!

αυτό που είπες για την Μεγάλη Παρασκευή .. τι είναι αλήθεια???? :-\ :-\ ... ενημέρωσέ μας ... μήπως κ σώσω και τη κουμπάρα μου από αυτούς τους φρικτούς πονοκεφάλους !!!! ΘΕΑ θα με κάνει αν τη βρω λύση στο πρόβλημά της !!!!!

Τι γενική βρε κορίτσια μου ..... !!!! Εδώ έχω ξεχάσει τι χρώμα είναι το ξεσκονόπανο από τη τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα !!!!! =))=))=)):)):)):)) ...

Δημοσίευση

ΝΤΙΜΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!! ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΩ 2 Κ 4 ΜΗΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ!!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ!!!!!ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!! ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!!!

ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!! ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ Κ ΕΙΔΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ!!! ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΕ!!!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΤΛ!!! ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!

ΙΚΑ ΕΙΠΑ??? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!! ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ :arrow: ΝΑ ΛΟΥΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΟΥΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!! ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΨΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ!!????? Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!! ΚΑΜΙΑ ΦΟΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑΚΑ ΠΙΑΝΟΥΝΕ!!!!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΟΥΖΕΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ :lol::lol::lol::lol:

ελα κορμι...ξεκουραστικεσ?! κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΜΕ....ΕΕΕΕΕ? ΕΧΩ ΤΠΤ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ????????????? :@)

ΞΑΝΑΓΕΛΑ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ :-p:-p

Κ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΙΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣ....ΤΠΤ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ... Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΖΑΒΗ ΜΑΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ :lol::lol::lol::lol:

ΗΛΙΑΝΝΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣ Κ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ?) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΩΡΑ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΩΝ?ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ? ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ?

ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΘΑΨΥΜΟ ΠΟΛΥ ?:lol::lol::lol::lol::lol:

DIMI ΚΟΥΚΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΥΦΗ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ :ymblushing::ymblushing:;;);;) (ΠΕΦΤΕΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΩΡΑ :mrgreen: )

ΘΑΛΙΑ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ(ΩΧ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ :mrgreen: )

ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ?

ΖΕΤΑΚΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ Ε?ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ Ε? ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε?ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ! ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΕΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΗ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΗ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ....ΝΤΡΟΠΗ...ΕΣΧΟΣ...:-p:-p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΚΑΛΑ, Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ :(:(:( ΘΕΝΑ :lol::lol::lol::lol::lol: ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ...ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΤΟΥΡΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΩΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΥΝ Η ΖΥΓΑΡΙΑ :oops::oops::oops::oops::oops: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ :P:P:P ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΜΩΣ...ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!! ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ? ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!! ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ!!! ΟΛΟ ΜΑΛΛΙ!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΟΥ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ;););) Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ, ΤΡΕΧΩ, ΤΡΕΧΩ... Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΩΛΟ ΚΑΤΩ....ΡΕΝΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ?! ΑΛΕΚΑ? ΜΑΡΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ? ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...