Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΑΑΑ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΛΕΚΑ!!!! ΒΛΕΠΩ ΠΗΡΕΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΗΧΑΚΙΑ!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΙΠΟΤΑ :cry:

ΑΛΕΚΑΚΙ ΘΕΛΩ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΜΕΓΑΛΕΣ!!!ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΝΥΧΤΑ!!!!! ΕΞΑΛΟΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΚΑΑΠΟΥ ΕΞΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ :D ΕΞΑΛΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΔΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΠΑΝΕ ΕΛΑ!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ Κ ΧΑΝΕΣΕ?????

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΜΟΤΗΕRCARE ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ...ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???? :(:(

Δημοσίευση

ουφ υδροσα μεχρι να σασ διαβασω ...αμαν τι πολυλογια πο πο πο πο :D:D

δεν θα κατσω κ πολυ γι αυτο αρχιζω

εγω καροτσι εχω δευτερο σαν αυτο την ιδια μαρκα αλλα πιο παλιο μοντελο κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη γιατι μεγαλωσε τοσα παιδια κ οι ροδεσ δουλευουν οπωσ πρωτα ειναι ελαφρι κ οικονομικο http://www.toys-shop.gr/product_info.ph ... ts_id=5288

ζετα μεγαλη π@υστια σου εκαναν....κριμα τι να πω υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι !αληθεια ποσα περνεισ απο οαεδ ποσο ειναι ο βασικοσ?

μαρακι με γεια το δυπλομα καλεσ βολτεσ κ με προσοχη...εισαι μανα τωρα :lol: κ ασε τη ζηλια να ειναι ψωρα :lol::lol:

ελενακι τι να πω κ εγω για το κοριτσακι...τα θελουν κ τα παθαινουν ...ειναι μικρη ακομα οταν χωρισει θα εχει ιδι διο τρια κουτσουβελα εγω ετσι το κοβω :|:roll:

αλεκα ...καλε με συγκινησεσ βραδιατικα πολυ ομορφο αντε με το καλο :cry:

Δημοσίευση

σασ ειπα ...δε σασ ειπα εχουμε αλλα τωρα :cry::evil:

εγω με τη Δαναη σημερα πηγαμε ωριλά....εμενα μου εδωσε αντιβιοση τελικα κ κατι σπρει για τη μυτη κ θα δουμε...κοριτσια θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στο τοιχο λεμε ...πολυ πονο μονο με τα πονσταν καπωσ ηρεμω αλλα με πιανουν μετα απο 3 ωρεσ

η Δαναη λογο που δεν ακουει παλι καλα την ιδε κ αυτην τησ εκανε κατι τεστακια κ τελικα εδιξαν υγρο στα αυτια οχι ωτιτιδα το γραφιμα εδιξε οτι δεν ακουει πολυ καλα κ μασ εδοσε να παρουμε μια φουσκα να την φουσκωνει με το ενα ρουθουνι :shock::lol: κ κατι σπρει κ θα ξαναπαμε σε κανα μηνα...απο την μια ειναι να γελασ απο την αλλη λεω 'αμαν πια' :roll:

Δημοσίευση

Καλημερα σας απο το κλικλικοσπιτο! Η μικρη παιζει στη κουνια και η μαμα πειναει σα λυκος.....

Καλως τη Θενα απο το πυρηνικο πορδοστασιο της!!! Το καλοκαιρι ηρεμουν τα παιδακια σου ή συνεχιζουν και τοτε τις αρρωστιες??? Μπραβο σου κουραγιο

Μαρια εμεις ανοιγουμε 15Απριλιου αλλα δεν θα παω καθαρισματα εχω το μωρο και δουλεια με βλεπω κατα τις αρχες μαη ωστε να προλαβω να βαλω και τη μικρη στο παιδικο. Σε πολλα ξενοδοχεια ηδη κανανε μειωσεις, εμας δεν εχουν αναφερει τιποτα μεχρι στιγμης αλλα σιγουρα κανενα 50ευρω θα μας το φανε. Ξεχασα χθες να σου ευχηθω καλωριζικο το διπλωμα και ασε τους αλλους να σκανε απο τη ζηλια τους, θα σε βολεψει παρα πολυ με τη μικρη....

Ελενα μου ειμαι της αποψης να παρεις ενα καροτσι ελαφρυ αφου το θες παντου μαζι σου....

Σημερα θαρθει η μαμα μου μαλλον για να με ξεβρομισει και μετα να παω προσκλητηριο στον αδελφο μου και στη νυφη μου, η οποια νυφη μου τον εχει ξεκοψει απο την οικογενεια μας και τον σερνει απο τη μυτη (σοφοι οσοι λενε το νινι σερνει καραβι). Αυτα....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ :D ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7,30 ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΑΜΟΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΕΘΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΛΟΠΠΟΝΗΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ :lol::lol: ΑΛΕΚΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΝΑ 2ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ.ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ 2ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΑΓΗΤΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...

Δημοσίευση

Καλημερούδια σας...............

Μαρία μου με γεια το δίπλωμα...........να το χαρείς σε βόλτες όπως την Αλέκα!!!!!!!!!!!!!

Ελενάρα είμαι νοκ αουτ............. :?:?:?:?:?:?:? Τι να κανω????????Υπομονή..........

Θένα μου τι να πω..........αλλο κι αυτό...........υπομονή κοπέλλα μου θα περάσει κι αυτό..............

Πάλι καλά που ξεβρωμίσατε λίγο...........θέλατε αναπνευστήρες ε??????????

Εμείς τα ίδια...........Κι εμένα το καρότσι είναι σαν της Θένας!!!!!!!!!!!!Ελπίζω να αντέξει εξίσου!!!!!!!!!!!!

http://www.amazon.co.uk/Tippitoes-PC3-M ... 230&sr=8-1

45 ευρω.........το μόνο που δεν ξαπλώνει τελείως αλλά οκ............

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Μπήκα χτες και σας έγραψα το πρωί αι με πέταξε έξω..μπήκα και το βράδυ αλλά απλά σας διάβασα..δεν είχα δυνάμεις να γράψω,ήμουν πτώμα..Πόνους δεν έχω τώρα αλλά τρέχει σαν ποτάμι το άτιμο!!!

Ο Κωνσταντίνος το βράδυ πριν κοιμηθεί είχε μια απίστευτη γκρίνια..δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα είναι μια χαρούλα..τρέχει πέρα δόθε με την περπατούρα!!

Έλενα μου και εγώ καρότσι είχα πάρει το carello που είναι 3 σε 1,και με βολεύει πολύ..είναι και ελαφρύ...και για το καλοκαίρι μπορεί να πάρω και από τα τζάμπο ένα μικρούλι,ακόμα πιο ελαφρύ και φτηνό..

Μαράκι μου συγχαρητήρια για το δίπλωμα!! Καλά ταξίδια!!! Και άσε να λένε... ;)

Μαρίνα πώς είναι ο Ορέστης μας?

Βρε Θένα μου..έλεος δηλαδή...όντως χαράς το κουράγιο σου!!!Αλλά και τί να κάνεις?

Ηλιάννα μου σήμερα είναι που θα πας στο γιατρο σου ε? Περιμένουμε νέα σου!!

Αλέκα είναι καλύτερα η κυρία κοκοπίκου?

Ζέτα απαράδεκτος ο τρόπος που σου φερθήκαν..τώρα δεν την ξαναπατάς με οικειοθελείς αποχωρήσεις ε?

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου πηγα σημερα στον γιατρο κ μου ειπε πως το μωρο μου ειναι μια χαρα,κ πως η αποκοληση υπαρχει ακομα ομως ειναι μικροτερη απο την προηγουμενη φορα!!!!!!!

μου ειπε επισης πως ειμαι μια βδομαδα μικροτερη απ'οτι ειχε δειξει ο υπερηχος στην αρχη!!!!τωρα αυτο ειναι κακο?????παντως χαρηκα πολυ για το μωρακι μου που ειναι καλα!!!!!αυτο ηθελα!!!!!

τωρα θα παω μετα απο δυο βδομαδες παλι!!!!!!

παω να σας διαβασω κ επιστρεφω ,με οτι καταφερω να συγκρατησω

πολλα φιλια σε ολες τις μανουλες κ τα μωρακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mπράβο Ηλιάννα μου!! Πάρα πολύ ευχάριστα τα νέα σου!! Σου είπε ακόμα τα πάντα με μέτρο ε?

Εμείς βγήκαμε για βολτούλα..τώρα γυρίσαμε και με πονάει το κεφάλι μου!!Ψώνισα και κάτι είδη πρώτης ανάγκης..χάζεψα και στο κατάστημα...ε πέρασε η ώρα και το τερατάκι μου πεινάει!!!

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας!!

Δημοσίευση

ΤΖΑ!!!!!! :D:D:D:D:D

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΝΑ :D:D:lol::lol:

ΜΑΡΙ Α ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ! 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ Κ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΛΑΣΑΝ Κ ΤΑ ΔΥΟ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΠΙΣΩ!!!! :o

ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ!!!! ΕΙΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ!!! Ε ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΛΑΝ ΝΤΑΛΟΝ!!!! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΠΟΛΛΥ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ Κ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!! :lol: ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!! ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ!!!! ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑ!!!! 2 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ 29/8 ΚΑΙ 30/8 ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΞΕΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ! ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΓΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ

ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ? ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΕΙΩΣΗ?????

ΤΥΧΕΡΟ ΑΛΕΚΑΚΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ;););););):?

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ!!!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΥΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σου βρε εργαζομενη μαμα!!!!!!!!!!!!!Σιγα που δε θα ηξερες πότε τον έπιασες!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα ήτανε 28/8 το θυμάμαι γιατί την επομένη είχα το batchelor παρτυ μου.......... :lol::lol::lol::lol:

Καθόμαστε λίγο καλύτερα τώρα..............πιο πολλή ώρα αλλά πάλι γέρνουμε.............

Μπράβο Ηλιαννα μου........Είδες??????????Μην αγχώνεσαι όλα μια χαρά θα πάνε.............ξεκούραση...........

Ο Ορέστης θέλει να τρώει μόνο ψωμί.............φοβάμαι ότι τη Δευτέρα που έχουμε εμείς ζύγισμα θα μας σκοτώσει ο γιατρός για τα κιλά μας...............

Περιμένουμε τα ζυγίσματα σας Ελενακι.............

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

γεια σας κουκλιτσες μου!!!!!!!!!πως ειστε?????εγω ξαπλωσα λιγο αλλα δεν καταφερα να κοιμηθω!! :?:?:?

ισως κοιμηθω μετα που θα ερθει ο αντρας μου,εχει παει στην πεθερα να φερει γεμιστα!!!!!! :evil::evil::roll:

μαρακι μου ναι μου ειπε να προσεχω ακομα μεχρι να κολλησει καλα!!!!!!αντε κανατε κ τη βολτιτσα σας,ωραια!!!!!!!!!!τωρα θα ξεκουραζεστε ε????

α ρε ελενα εργαζομενο κοριτσι!!!!!!!! :lol::lol::lol: αλιμονο ποιος δεν θα ηξερε , εσυ?????..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: η αληθεια ειναι πως μπερδευτικα με τα μετρηματα στην εγκυμοσυνη αλλα αυτοι ξερουν...????....

μαρινακι μου του αρεσει πολυ το ψωμι του ορεστη ε!!!!τελικα ναι θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα!!!!!

;););):D:D

α αλεκα μου πολυ ωραιο το προσκλητηριο!!!!!μπραβο!!!!!!για αλλη μια φορα να το πω πως θα ειναι πραγματικα μια πριγκιπικη βαπτιση!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου συγωρεστε με που δεν μπορεσα να συγκρατησω πολλα αλλα ...... :?:?:oops::oops::oops::oops::?:?:?:?

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!

την αγαπη μου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

10,030 και 77!!!!!!!!!!!!!! αυτα ειναι τα κιλα μας κ το μποι μας!!!!!! :D μια χαρα κορμια ειμαστε!!!!!3

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ Κ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΜΟΝΟ ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΤΑΚΙΑ :D

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ????? :? ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΒΛΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Κ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ Κ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ??????? Ε ΛΟΙΠΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ :lol::lol::lol: ΟΠΟΤΕ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΔΩΡΟ :lol::lol: ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ Η ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΤΑ 40 Ε????? Κ ΕΠΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ 2!!!! :?

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!! :mrgreen:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙ ΕΙΠΑ ΙΚΑ!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ???? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑ????? ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ!!! Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

ΠΗΓΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Κ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ(ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΙΣ ΛΟΧΕΙΕΣ ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΔΙΚΕΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!! ΕΠΡΕΠΕΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ 60 ΕΝΣΗΜΑ Κ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 45 ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!! ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΔΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ?????

ΕΓΩ ΕΧΩ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!! ΓΙΑΣΤΙ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΘΑ ΣΚΩΤΟΘΟΥΜΕ!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΒΑΖΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΘΕΣΗ!!! ΕΣΤΩ Κ ΔΕΜΕΝΟ!!! ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΙΣΟΡΟΠΟΙΑ!ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ;);)

ΜΑΡΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol::lol::lol::lol::lol: ΠΟΛΛΥ ΓΟΥΤΖΟΥΝΙΑΡΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 28-29-30!!!!! :lol::lol::lol:

ΚΑΛΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ??????? ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ???

Δημοσίευση

Να'μαι κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έφτασαααααααααααααααααα!!!!!

τι κάνετε κοριτσάρες μου? Σας διάβαζα καθημερινά και ανελυπώς!!!!!!!! Αλλά δεν προλάβαινα να γράψω (αφήστε που γράψατε την ιστορία της ζωής σας γλωσσούδες!!!! :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p )

Λοιπόν..... για να δω τι θυμάμαι......

Θένα μου αμάν βρε κορίτσι μου..... και έλεγα κι εγώ γιατί μου ερχόταν μια ....ευωδία να το πω?!?!?!?!?! χαχαχαχαχαχαχα.... Εκτός από την ραδιενέργεια θα πρέπει να έχουμε υπ'οψην μας και την πορδενέργεια που εκπέμπεται από Ιωάννενα!!! χαχαχαχαχαα Περαστικούλια σας κούκλα μου και κουράγιο!!! Πάντως το φούσκωμα του μπαλονιού με το ρουθούνι είναι για βιντεοσκόπηση!!! χαχαχαχαχαχαχα (αχ γελάμε με τον πόνο σας....)

Ηλιάννα μου πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!!!!! Λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα φτιάξουν!!! Το μωράκι σου είναι μια χαρά και αυτό έχει σημασία!!! Κι εγώ κατάλαβα πότε ...συνέλαβα τον Γιωργάκη μου!!! Τρελή βραδιά!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρινάκι μου, ο Ορεστούλης μας μια χαρά!!! Είδες που άρχισε να κάθεται κι αυτός!! Το κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του!!!! Μη μασάς ότι και να σας πει ο γιατρός..... Σκέψου κι εμάς που είμαστε ανέκαθεν ....φουσκωτοί... Μόλις περπατήσουν θα έρθουν στα ....ίσια τους!!!

Κάποια ρώτησε για καροτσάκι (συγνώμη που δεν θυμάμαι ποια.... Έλενα εσύ?) Εγώ πήρα (δεύτερο γιατί το πρώτο ήταν μ.....α - πολύ βαρύ, πολύ δύσκολο στο να γίνει από ξαπλωτό-καθιστό, πολύ μεγάλω -έβγαζα τις ρόδες για να το χωρέσω στο αυτοκίνητο..... ) αυτό το Inglesinia http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... colID=1639 από τα ΛΗΤΩ 150€.... Πολύ ελαφρύ και γερό!!!! Είμαι πολύ ικανοποιημένη!!! Το πήρα σε μπεζ (υπήρχε τότε σε αυτό το χρώμα)! Διπλώνει πολύ εύκολα (με το ένα χέρι το κάνω), έχει ποδόσακο, κουκούλα βροχής και θήκη για ...ποτηρακι :lol: !!!!

Μαρία μου τι να πω κοπέλα μου...... Αυτή η κουνιάδα σου είναι θεότρελη η γυναίκα!!!!! Πέρνα στην αντεπίθεση!!!!!!

Συμπεθέρα ΤΕΛΕΙΟ το προσκλητήριο!!!! Άντε με το καλό να γίνει και η βάπτιση!!! Σκέτη πριγκιποπούλα θα είναι η νυφούλα μου!!!!!

Έλενά μου είστε ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!! Ολόκληρο παλικάρι ο κούκλος μας!!!! Φτου φτου φτου!!!!

Δημοσίευση

Να σας πω και τα δικά μας νέα....

Με τον άντρα μου έζησα στιγμές απείρου ...κάλους.... Τελικά (μετά από πολλά πολλά πολλά που πέρασα) αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια μήπως και το ....σώσουμε το θέμα.... Η αιτιολογία του "δεν ξέρω αν θέλω να είμαστε πλέον μαζί" είναι ότι για να καταφέρει να επανέλθει θα πρέπει να βρει καινούριες ασχολίες... Μου είπε ότι στη φάση που είναι δεν θα μπορεί να πολυ....ασχολείται με 'μενα και το μωρό και δεν ξέρει αν θα αντέξω κάτι τέτοιο έως ότου επανέλθει (αν επανέλθει)...Βέβαια εγώ του εξήγησα ότι έτσι κι αλλιώς όοοοοοολο αυτό τον καιρό δεν ασχολήθηκε καθόλου ούτε με μένα ούτε και με το μωρό (αφήστε που μου ερχόταν κάθε μέρα σχεδόν μεθυσμένος....) οπότε...δεν θα με πείραζε να κάνω λίγο ακόμα υπομονή (ειδικά τώρα που τουλάχιστον θα είναι και νυφάλιος.....)... Βέβαια όλες αυτές τις μέρες ήταν σαν να έμενα με ένα ζόμπι καθώς τα φάρμακα και το στερητικό σύνδρο κάνανε πολληηηηηηηή δουλειά.... καταλαβαίνετε.... 5 μέρες ήταν μπροστά στον υπολογιστή και άκουγε μουσική ασταμάτητα.... μου μιλούσε μόνο για να μου ζητήσει κάτι..... αλλά εγώ υπομονή....βράχος...(όσο μπορούσα δηλαδή γιατί με έπιανε και μενα το παράπονο ....και το κλάμμα...)

Σήμερα έφυγε για ....Πελλοπόνησο..... Θα πάει στους θείους του.... (ο θείος του έχει σχολή οδηγών) για να βγάλει λέει δίπλωμα για ....μηχανή.... (τώρα πώς θα καβαλήσει μηχανή με αυτά τα χάλια..... δεν ξέρω.....

Οι γονείς του στην κοσμάρα τους..... (τουλάχιστον υποστηρίζουν εμένα αλλά όσα τους είπε πέρασαν από το ένα αυτί και βγήκαν από το άλλο) (τους έτσουξαν όσα τους είπε και θεώρησαν ότι οφείλονταν στο στερητικό.....)

Τέλος πάντων.... θα λείψει για 2 εβδομάδες περίπου.... εγώ για ακόμα μια φορά ανέβηκα στη μαμά μου....

Πήγαμε κι εμείς ΓΙΑΤΡΟΥΛΙ!!!! 10 μηνών και είμαστε 77,5 cm και (κρατηθείτε!!!!) 12,150Kg!!!!!!!

Πολύ γερός λέει ο γιατρός!!!! Τρώμε τα πάντα εκτός από ψάρι και ασπράδι αυγού!!!! Αγοράσαμε μαγιό (είμαι τρελή το ξέρω...), καπελάκι, μπαντανα για το κεφάλι, πετσέτα για τη θάλασσα, θήκη για τα γυαλάκια μας (ηλίου) και σάκο ασορτί για να τα βάλουμε όλα μέσα!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Σας βάζω και δύο φωτό μας!!!!!

Η μία είναι με τα χιόνια που σας έλεγα!!!

Στην άλλη ευτυχώς φαίνεται ότι ο μπόμπιρας έμοιαξε εμένα και θα κάνει μαστορέματα στο σπίτι!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

post-9464-13873936580773_thumb.jpg

post-9464-13873936580852_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοπέλες μου όμορφες!

Ο Κωνσταντίνος κοιμήθηκε και εγώ έχω διάβασμα..σήμερα είχα τρεις ακυρώσεις στα ραντεβού και την έβγαλα πολύ χαλαρά...

Έλενα αλήθεια? Δεν το ξερα για τα καρότσια του τζάμπο...ε τότε θα ψάξω αλλού,σε κάτι οικονομικό.. εγώ στις 25/8...απόγευμα!!!! :lol::lol::oops::oops:

Γεωργία μου WELCOME BACK!!! Καλά, ο Γιωργάκης πολύ cool boy!!!Τον Μπομπ το μάστορα κάνει στη φώτο?? φτου φτου!!! όσο για τον άντρα σου,πολύ καλά έκανες,καλά αντέδρασες και καλά του είπες..ας κάνετε μια ακόμα προσπάθεια..πάντως οι δικοί του και κυρίως αυτός αν καταλάβει ποτέ πώς σου έχει φερθεί και πώς νιώθεις,θα πρέπει να σου κάνει άγαλμα και να σε προσκυνάει τρεις φορές τη μέρα!!Υπομονή Γεωργία μου..ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία να κάνετε μια καινούρια αρχή..τώρα θα μιλάει αυτός και οι πράξεις του και όχι το αλκοόλ...τέρμα οι δικαιολογίες..τώρα θα δεις πραγματικά τί θα αλλάξει...

Κορίτσια να σας ρωτήσω..πού τα κάνετε μπάνιο τα ζουζούνια? στα μπανάκια αυτά που είχατε? εμένα δεν τον πολυχωράει..!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ.ΕΛΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΣΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ 4ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΑΞΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ...ΜΑΡΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 3ΜΗΝΩΝ...ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Δημοσίευση

ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :D Κ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΝΕΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΕΣ???? ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΤΛ??? ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΕΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ????

ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΦΕΝΕΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ Κ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ!!!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ!!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΝΤΑΖΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ....ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΠΟΤΕ?????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!!! ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ :D

ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ!!! ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ!

Δημοσίευση

αμαν εγραφα κ με πεταξε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τα λεω γρηγορα γιατι δεν εχω κ ορεξη πολυ :roll::oops:

ηλιαννα τελια νεα αλλα μην το παρακανεισ ;)

ελενα εγω δεν θα εμπενα ταμειο ανεργιασ αν δεν μου επιαναν κ τα ενσιμα απο την αδεια οαεδ...πεσ τησ κοπελασ να εκτυπωσει τα ενσιμα κ να ξαναπαει αυτοσ δεν θα ηξερε τι του γινεται!

τα μωρα σασ μεγαλωσαν κ βαριναν θρεφταρια τα κανατα :lol::lol: κουκλοσ γιωργιτσα μου ο πεδαροσ....οσο για τον συζυξ αστου λιγο καιρο αλλα μη σε πατησει κ απο κατω :?

εμεισ μπανακι ακομα στη λεκανη αλλα πολλεσ φιλεσ μου γεμιζουν λιγο την μπανιερα κ τα βαζουν η καθηστα η ξαπλα αλλα εγω βαριεμε να σκιβω!

αυριο εχουμε εμβολιο κ εμεισ ...σημερα πηγα κ την δαναη κολυμβητηριο αλλα ηρθαμε κ ειχε δεκατα κ εχει κ αυτη εμβολιο αυριο αλλα δεν θα τησ το κανω :roll: ...αρχισαμε κ τα φαρμακα μασ για να δουμε :roll::roll::roll: η κλανια σταματησε αλλα ο ΓΙωργοσ ακομα κ μια βρομα που κανει δεν σασ λεω τιποτα :lol::lol::lol: ....ο μικροσ τωρα κοιματε απο τισ 9,5 αλλα καθε 20 λεπτα κλαιει μαυρο βραδυ θα περασω :cry::cry:

καληνυχτα δεν αντεχω παω για ξαπλα

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΛΑΔΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΑΝ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...