Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σούπερ για την συμπεθέρα μου :lol::lol::lol::lol::lol: άντε και για να μου προσέχετε το κοριτσάκι μου θα σε ξεματιάζω κάθε μέρα :D:D αλέκα όλα είναι πάρα πολύ όμορφα και απ'ότι βλέπω τέλεια οργανωμένα!!! όχι σαν και μένα που μόνο τα προσκλητήρια έχω τυπώσει μέχρι στιγμής :!::!: mariaxar βάστα γερά!!! κι ο δικός μου όταν κάνει κάποια μακακία μετά αρχίζει τα ναζάκια ;);)

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο ...οχι μπραβο μπραβο αλεξανδρα ειναι υπεροχα ολα ..μπραβο σου ειπα? μπραβο βρε :D:D

αχ κοριτσια εγω στισ βαφτισεισ δεν καθομουν να πολυσκεφτο πωσ κ τι...οτι μου αρεσε κ μπορουσα το επερνα δεν το πολυ εψαχνα εδω που τα λεμε δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα τελικα θα ηθελα να τα ειχα κανει καλυτερα απωσ η αλεκα ασ πουμε που το ψαχνει κ το σετάρι κι ολασ..μπραβο βρε κοριτσι που εισαι μερακλου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι να σχολιασω?δεν σχολιαζω θα αρχισω κ δεν θα σταματησω :shock::lol:

ενα θελω να πω ...τον πονο μου δλδ....ειμαι λιγο αθυροστομη κ οταν νευριαζω τα χονω κ στα παιδια :shock: κ μετα μετανιωνω αλλα δεν περνετε πισω....πηγα να δω αν τα παιδια ξαπλωσαν κ βλεπω το Γιωργο στο κρεβατι με το βρακι να μαζευει το χαμο απο το κρεβατι του κ την Δαναη να παιζει :ymdevil::ymdevil::ymdevil: μονο καπνουσ που δεν εβγαζα απ τα φτια :twisted::twisted:

κ αρχισα να φωναζω να κανουν γρηγορα κ πεταω κ ενα 'εδω γινεται τισ πουτ@νασ ' κ δεν ηξερα απο που να φυγω :oops::oops::oops: αυτα δεν το καταλαβα βαβαια ..ακομα....γιατι οταν παν δημοτικο η πρωτη λεξη που θα γραψουν ειναι αυτη μη σασ πω θα μου τη συλαβισουν κ ολασ :lol::lol::lol:

τεσπα απο χεσιματα σημερα καλυτερα μονο ο Γιωργοσ καλα κρατει τον πηγα κ κολυμβητηριο γιατι μεχρι το απογευμα ηταν καλα ειπα να μη χασει μαθημα...τελικα αφου βρομισαμε κ τα αποδυτηρια κ απο τισ κλανιτσεσ συνεχισαμε κ στο σπιτι κ περασαμε στο σταδιο τησ διαριασ(ελπιζω να μηντρωει καμια σασ) :lol::lol::lol:

αυριο θα στειλω σχολειο μονο τη Δαναη η οποια ειναι καλυτερα γιατι χθεσ ξεχασα να τουσ πω να μην την ταισουν κ τελικα εφαγε φακεσ εκει κ μου γυρισε σπιτι κ την επιασε το τσιρλιπιπι κ χθεσ ολη μερα ειχα αυτην πιο πολυ αλλα σημερα ολα καλα ...θα την στειλω δεν μπορω ολη μερα να τα εχω κ τα τρια θα με πιασει κ εμενα τσιρλιο απο τα νευρα μου :lol::lol::lol:8-}8-}8-}

ελενα για το κακο ματι οι αντρεσ πιανουν τα παπαρι@ τουσ μηπωσ οταν σε κοιτανε να τανεισ κ εσυ το ιδιο ...που ξερεισ μπορει να πιασει :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

[smilie=icon_puke_l.gif] ΦΤΟΥ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! :?:?:?:?

ΚΑΛΕ ΘΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!! :lol: ,

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ!!! 2 ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ Κ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΠΗΡΑ!!!! ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!τι κανετε????????

εγω ειμαι πολυ χαλια!!!!!πολυ στεναχωρημενη!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: σημερα πηγα στο γιατρο οπως σας ειχα πει κ μου ειπε πως εχω παθει αποκοληση!!!!!!δεν ειχα δει αιμα παρα μονο μια παρα παρα πολυ μικρη σταγονιτσα κ μετα απο δυο τρεις μερες κατι κιτρινα λιγο σκουρα υγρα!!!!!!δεν εδωσα σημασια γιατι δεν φανταστικα πως μπορει να ειναι αποκοληση αυτο!!!!απ'οτι εχω ακουσει συνηθως στην αποκοληση βλεπεις η αιμα η καφε σκουρα υγρα!!!

μου ειπε ο γιατρος πως εχει ξεκολησει ο σακος!!!!!!αυτο μαλλον δεν ειναι κ τοσο καλο ε???καρδουλα ακουσαμε!!

αχ φοβαμαι πολυ!!!!!!!δεν θελω να παθει κακο το μωρο μου!!!!!δεν θελω να το χασω!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

μακαρι θεε μου να πανε ολα καλα!!!!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 17 ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ.

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ. ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΝΩΣ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΗΣΥΧΗ. ΕΦΥΓΕ ΟΜΩΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.

Δημοσίευση

AX REMATA ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ Κ ΑΝΓΧΩΝΕΣΕ!!!!! ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ Η ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ???? ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΟ????? Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΞΑΠΛΑ!!!!! ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ?

Δημοσίευση

ελενα μου μου ειπε πως δεν ειναι κ τοσο μεγαλη αλλα θελει πολυ προσοχη!!!!!ουτροτζεσταν δεν μου εδωσε!!!

ξεκουραζομαι,με βοηθαει παρα μα παρα πολυ ο αντρουλης μου κ η μαμα μου οταν ερχεται απο τη δουλεια.ομως κ με τα δυο παιδια ειναι λιγο δυσκολο να ξεκουραζομαι οσο πρεπει οταν ειμαι μονη μαζι τους στο σπιτι!!!!!!!πραγματικα απορω τελικα ειναι τοσο ευκολο να γινει η αποκοληση εστω κ με αυτα που ειδα εγω????.........

εχω φοβηθει πολυ για το μωρο μου!!!!!!!!!

ρενατα μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!!!!!!!!περαστικα σας κ συντομα να αναρωσει!!!!!!

Δημοσίευση

Ε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΕΡΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ ελενακι μου!!!!!!!!!!

ειναι πραγματικα λιγο δυσκολο αλλα προσπαθω να ξεκουραζομαι!!!!!!η μαμα μου δουλευει κ αυτη κ ετσι οταν ερχεται απο τη δουλεια ανεβαινει πανω!!!!......μακαρι να μη δουλευε...θα με διευκολυνε αρκετα αλλα.....

μακαρι να πανε ολα καλα κ να μην παθει τιποτα το μωρο μου!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

Καλημερα σας απο τη ηλιολουστη Ροδο. Σημερα το προγραμμα μας εχει εσωρουχα που δεν ειχα προλαβει να παω να αγορασω (φυσικα μετα θα σας βαλω φωτο). Η νονα της πηγε και της πηρε για το φορεματακι στεφανακι (μετα φωτο οταν θα το εχω και αυτο). Τα ξυλινα πραγματα της ηρθανε, δεν εχουν ερθει λαδοπανα και λεπτομεριες, οπως και οι μπομπονιερες και το φορεμα της, αυτα κατα τις 25 τα περιμενω. Την νονα της την εχει πιασει αγχος που δεν βλεπει τα πραγματα -εμενα καθολου χαλαρααααα-. Τα δικα σας λοιπον......

Ρενατα μου ολα καλα ευτυχως αφου επιστρεψατε σπιτι να ειναι ολα θα γιανουν. Υπομονη κοριτσι μου και περαστικα σας......

Ηλιαννα μου αν ηταν σοβαρη αποκολληση θα εκανες σουρωτηρη το κωλο σου απο τα ουτρογκεσταν. Ο δικος μου εγινε γιαυτο στο λεω αλλα χαλαλι του γιατι μου τις εκανε ωραιος φαρμακοποιος και δεν ποναγα. Αφου ακουσατε και καρδουλα ολα πανε κατ'ευχην. Εγω δεν με βλεπω παντως να ειμαι εγκυος αυτο το μηνα-ξεκινησαν ποναλακια-

Ελενα μου ματι στο λαιμο φυσικα και σκορδο στη τσεπη!!!! Επειδη εμεις δεν εχουμε παπαρι@ πανε τα βυζια σου!

Θενα μου χαρας την υπομονη σου! Και εγω τα χωνω λιμανισσια και την εχω φωναξει αρκετες φορες τη μικρη αλλα ακομη δεν καταλαβαινει οταν θα αρχισει να δω τι θα κανω.... Γιατι δεν φορας μασκα για τη χεζοπλυμμυρα?????

Ζετουλα μου ψαχνω καιρο να ειναι ολα τελεια για τη βαφτιση (τα εχω τρελανει τα κοριτσια στις φωτο πιστεψε με), τιποτα ομως δεν θα εκανα αν δεν ηταν το ιδιο τελειομανης σαν και μενα η νονα της.....

Φυσικα εκτος οτι ειστε ολες καλεσμενες στη βαφτιση, την επομενη μερα θα σας κανω αναλυτικο σχολιασμο των backstage απο τα βαφτισια. Θα εχω τρελο σοου και το αυτι μου ρανταρ να πιανω και τους ψιθυρους. Το τι εχω να ακουσω παλι δε λεγεται..........

Μαρινακι μου τι κανει ο Ορεστακος μας????

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου............

Αλεκα μου ο Ορέστης καλά είναι............ακόμα δεν κάθεται για πολύ μόνος του, γέρνει και ένα άγχος το έχω......Λέτε να είναι τίποτα ή απλά να μη θέλει να κάθεται??????????Σταθερά ξυπνάμε το βράδυ για γάλα κατά τις 3-4 και για αλλαγή πάνας πάντα μουσκεύεται με τα παλιοπανιά........πρέπει να πάρω άλλη μάρκα...............όλα τα δοκιμάσαμε..........εσεις αλλάζετε πανί το βράδυ ή μόνο εγώ?????????

Μαράκι μην της χαρίζεσαι γιατί γίνονται χειρότερα τα πράματα........ήβρε τζιαι κάμνει που λαλούμε.........φάκκα της τζια συ!!!!!!!!!!!

Ρενάτα μου περαστικά σας...........τώρα είναι λίγο δύσκολα αλλά μόλις γλινει καλά ο αντρουλλης σου θα ναι περασμένα ξεχασμένα.........και ελπίζω να μην ξαναέχει τέτοιο πρόβλημα...........

Ελενάκι πιάνε τα βυζιά σου!!!!!!!!!!!Πολύ μου άρεσε......... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα σε ρωτάνε τι έχεις και θα τους πεις είναι για να μη σε πιάνει το μάτι!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Στο Δαφνί θα σε στείλουνε...........

Πολύ γέλασα.............

Θένα μου υπομονή βάλε καμιά μάσκα να μη σκάσεις από την κλανομάζωξη.............

Ηλιάννα μου μην αγχώνεσαι.......δεν είναι τίποτα.............μόνο ξεκούραση θέλει και για να μη σου δωσει φαρμακα δεν είναι πολύ σοβαρό............Ξάπλα και ξάπλα...........Με 2 μωρά πολύ δύσκολο μη πω αθλος να ξεκουραστεις αλλά πρέπει..............

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

καλημερα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!! :D

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΣ!!!! Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥΕΣΚΑΓΑ ΓΙΣΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΣ???? Ε ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΘΕ ΝΟΗΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ :D ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΠΛΑΓΙΑΖΕΙ??????? ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ Η ΜΠΟΥΜ ΠΕΥΤΕΙ ΚΑΤΩ?????

ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΥΦΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΘΗΡΟΥΣ!!!!!

ΡΕΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ Κ Η ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!τι κανετε????πως ειναι τα μωρακια μας?????????

αλεκα μου ειναι ολα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ κ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!! μπραβο σου κοπελα μου!!!!!!!!!!

μια ακρως πριγκιπικη βαπτιση για την μικρη σου πριγκιπισσα!!!!!!!!!περιμενουμε κ αλλες φωτο!!!!!

μαρινα μου δεν ειναι τιποτα που δεν καθεται!!ισως να μην θελει να καθισει!!!λογικα στο εξης θα αρχισει να καθεται χωρις να πεφτει!!!!!!α το εχετε καθιερωσει κ ξυπνατε τα βραδια ε????εμεις παντως δεν ασλλαζουμε πανα το βραδυ απο εναμιση δυο μηνων!!!!

η αληθεια ειναι πως εχω αγχωθει κ στεναχωρηθει πολυ!!!!!!!!!οσο για την ξεκουραση ......πονεμενη ιστορια!!!!!εχω κ τη δουλεια που δεν μπορω ευκολα να αφησω τις πελατισσες μου!!!!!!!

ελενα μου σημερα ξεκουραση απο τη δουλεια ε??????ωραια μια χαρα!!!!!!θα κανετε ζουζουνιες με τον μικρο!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ελενακι μπουμ πεφτει κατω..............γι αυτό αγχώθηκα...............Δεν έχει καθόλου ισορροπία ο κόλος του αλλά στέκεται καλά και περπατάει..............

Κι εμείς για ένα διάστημα δεν αλλάζαμε πανί αλλά τώρα βρέχεται και ξυπνάει..............Πρεπει κάτι να κάνω και γι' αυτό.........ουφ..................Ηλιάννα μου εσύ που έχεις κάποια πείρα περισσότερη..........πώς θα κόψουμε το ξύπνημα το βράδυ????????Ξυπνάει συνέχεια χωρίς να θέλει τίποτα.........του δίνω νερό και ξανακοιμάται αλλά κατά τις 3-4 κλαίει μέχρι να του δώσω γάλα..........

Δημοσίευση

μαρινακι μου τι ωρα τρωει το τελευταιο του γευμα (γαλα) πριν κοιμηθει?????

αν του το δινεις πιο αργα ισως κ πιο πολυ δεν θα πειναει το βραδυ κ θα κοιμαται σερι μεχρι το πρωι!!!!

οταν ξυπναει τον παιρνεις αγκαλια?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΡΕΧΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΟΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΟΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΥΡΑΝΑΩ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου χαμενες...Καλε που εισαστε ολες??? Λοιπον η μικρη μου μυξιασε και εχει ξεκινησει και ενα ψιλοβηχαλακι και θα την ξαναπαω στο γιατρο γιατι καλες οι μυξες αλλα ο βηχας που κολλαει? Το καλο ειναι οτι η μικρη ειναι 77ποντους και 9200 οτι τρωμε το ριχνουμε μποι (καλυτερα γιατι εγω ειμαι κοντουλα).

Πηγα χθες και πηρα εσωρουχα αλλα δεν πηρα σεξυ γιατι ηθελα να βρω σουτιεν που μαζευει το λιπος απο κατω απο τη μασχαλη και φυσικα βρηκα, πηρα και 2 στρινγκακια και ενα καλτσον peep toe και ειμαι και εγω κομπλε πλεον, και ναι με αυτο το σουτιεν εκλεισε επιτελους το φορεμα!!!! Κλεισαμε και τα χρωματα για τα μπαλονια θα ειναι οι στηλες με την αμαξα και το πυργο σε χρυσο με μπεζ και λιγο ροζ και η κορωνα που θα στολιζει την εισοδο σε πολυ ροζ με λιγο χρυσο για να κανουμε αντιθεση. Σας βαζω φωτο το φορεμα της μικρης με το στεφανακι...

post-12053-13873936548406_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλημερούδια...............εμείς πάλι δεν κοιμηθήκαμε ψες...............

ΗΛΙΑΝΝΑ μου ξυπνάει και κλαίει χωρίς λόγο και μόλις του πάρω το χεράκι του ξανακοιμάται.........το γάλα του το πίνει κατά τις 9,5-10 και τεζάρει από τη νύστα..........αλλά κατά τις 3-4 θέλει ξανά.Του κάνω 240 μλ πριν κοιμηθεί και 180 μλ μετά...........και ξαναξυπνάει εννοείται στις 6,5 και κλαίει και τέλος στις 8................Δε ξερω τι να κανω.............

Εσεις τα πήρατε στα δωμάτια τους??????????Μήπως φταίει ατο λοτι κοιμάται στο δικό μας ακομα???????Αν και δε νομίζω γιατί πάλι θα ξυπνάει...................

Αλέκα στο ξαναλέω.............ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια Ρενάτα μου????????Δεν είμαστε οι μόνοι δηλαδή...............επειδή μας είπε και ο γιατρός να κάνουμε γυμναστική αγχώθηκα..............

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια σας διαβασα!!!! λοιπον, ΡΕΝΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ! ΜΑΡΙΑ ΩΡΑΙΑ "ΚΟΥΝΙΑΔΟΥΛΑ" ΕΧΕΙΣ...ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΛΕΚΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!! ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ (ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?) ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΚΑΚΙ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΕΔΩ ΡΟΔΟ , ΚΑΙ ΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ MIAM MIAMMMMMMMMMMMM! Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ . ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ, ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ , ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΧΑΜΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.... ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ...ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ?

Δημοσίευση

μολις κοιμηθηκε η κυρια κοκοπικου και καθησα να πιω το καφεδακι μου. τελικα δεν ειναι τιποτα μονο εχει αρκετες μυξες, μου ειπε συνεχεια καθαρισμους και ρουφηγματα και για το βραδυ μου εδωσε σταγονιτσες ζιρτεκ(αν δεν κανω λαθος) σε ενα κουταλακι για να τις πινει....αυτα

μικα μου το στεφανακι οπως και τα υπολοιπα το πηρα απο τη νυφη. ναι ειναι με αποξηραμενα λουλουδακια. σιγουρα ο λενακακης θα κανει στεφανακια...σημερα η δικια μου θα φαει φακες οπως και εμεις

Βρε μαρινακι μου η Σαντυ κοιμαται απο 4μηνων στο δικο της δωματιο. Ναι οσο τη θηλαζα σηκωνοταν, μετα εφαρμοσα το βιβλιο και τα εκοψε τα ξυπνηματα, αλλα και τωρα που ειναι μυξιαρα και ξυπναει το βραδυ παλι ειναι στο δικο της δωματιο

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ !!!!

ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΧΑΜΕΝΗ. ΤΡΕΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ...ΜΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ? ...ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΤ=ΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ?

ΖΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΠΕΣ ? ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ? ΨΑΧΝΩ ΜΑΚΙΓΙΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΜΕ 8 ΜΑΙΟΥ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΤΙ ΝΕΑ ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ? ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ? ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ.

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ Α ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΠΟΙΗΘΕΙΣ ? ΛΕΩΤΩΡΑ ΕΓΩ.

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΧΑΜΕΝΗ ΒΛΕΠΩ ΗΣΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΟΥ ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΠΕΙΔΙ ΜΟΥ ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΜΕΙΣ. ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ? ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥΑ ΑΛΛ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΜΕΙΣ. ΧΑΛΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ.

ΜΙΚΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕ.

ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΗΧΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΝΤΕΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΥΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΕΡΤΑ. ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΤΗΝ 6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ :D marinah ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΑΠΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΟΥΝΑ :?:? ΕΓΩ ΑΠΟ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 12:30 ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΞΥΠΝΑΓΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 6. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ 12:30 ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΡΕΝΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!! ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Τί κάνετε? Μου λέιψατε..χθες δε μπήκα γιατί είχα πολύ δουλειά και το βράδυ είχε έρθει πεθερός και κουνιάδος να δουν ποδόσφαιρο με τον άντρα μου..

εμείς με το θέμα μας,είμαστε μια χαρά τώρα απλά εγώ έβαλα πείσμα και δε τον ρωτάω ούτε τί κάνει η αδερφή, ούτε άμα λέει κάτι που κάνει αυτή και το σχολίαζα ...τίποτα..πλήρης αδιαφορία...και σήμερα γύρισε να μου πει ότι του φαίνομαι αλλαγμένη... :? του είπα εγώ δεν άλλαξα.μήπως άλλαξες εσύ? και έληξε εκεί η συζήτηση μας..

Ρενάτα μου μας έλειψες!Μπράβο,χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με την επέμβαση..θα τραβήξεις λίγο ζορί τώρα εσύ αλλά θα είναι περαστικά του αντρούλη σου! Μπράβο σας..άντε και οι πόνοι να γίνουν μακρινό παρελθόν..

Ηλιάννα μου ξεκουράσου κοπέλα μου..και εγώ φοβόμουν την αποκόλληση αλλά για να μη σου δώσει χάπια ο γιατρός σημαίνει δεν είναι και τόσο σοβαρή..απλά μην πολυπιέζεσαι..θα μου πεις τώρα εύκολο είναι με 2 παιδιά? αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια,επιστράτευσε τη μαμά για αποκλειστική,γιατί δε γίνετε διαφορετικά..

Αλέκα μου τέλειο και το στεφανάκι σας! Γιορτάζεις σήμερα? Αν ναι, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και πάντα με υγεία!!

Έλενα σε μια περιοχή στην Κύπρο,κοντά στο χωριό μου, λένε ότι για να μη πιάσει το μάτι του αλλουνού που σε κοιτάζει ή σου μιλάει πρέπει να τον μουντζώσεις κατάμουτρα..φυσικά με τρόπο!! Δηλαδή μπορείς να κάνεις ότι χασμουριέσαι και να τεντώσεις τα χέρια σου μπροστά σου και να δέσεις τα δάχτυλα σου ακριβώς μπροστά στο άτομο...κατάλαβες έτσι που τα έγραψα?..ε ρε οδηγίες που δίνω βραδιάτικα για σικ μούντζωμα!! :shock::shock::shock:

Εμείς πήγαμε γιατρούλη σήμερα έτσι για να μετρηθούμε και να δει τη μυτούλα μας γιατί έκανε ένα περίεργο ήχο αραιά και πού..είμαστε 77 εκ.και 10 κιλά!!ξεκινάμε αυγό και ψάρι απλά όχι την ίδια μέρα...μπορεί να τρώει τα πάντα μου είπε εκτός όσπρια ακόμα..και αλάτι,ζάχαρη και μέλι όχι πριν τον χρόνο!!να του δίνω και μπισκοτάκια να δαγκώνει και κόρα ψωμιού!!

Δημοσίευση

Επέστρεψα!!

Μαρίνα μου μην αγχώνεσαι,αφού στέκεται και περπατάει όλα καλά..και θα κάτσει..απλά η γυμναστική είναι για να τον βοηθήσει να το κάνει πιο γρήγορα..όσο για τη νύχτα,και μένα ξυπνάει,θηλάζει και ξανακοιμάται! Απλά σταμάτησε το σπαραχτικό κλάμα που σας έλεγα..όπως μου είπε και μια κοπέλα από το μάμμυ όταν μιλάγαμε, τα μωράκια μας μεγαλώνουν,ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα και έχουν ανάγκη τη μανούλα τους..μην του το στερείς..φάση είναι και θα περάσει,μην περιμένεις να είναι προγραμματισμένο ρομποτάκι,και φυσικά μην το συγκρίνεις με άλλα που κοιμούνται!!Και τα ίδια μου είπε και ο γιατρός μου..Φυσικά δοκίμασε και αυτό που σου είπαν οι πιο έμπειρες μανούλες με το γάλα..ποτέ δεν ξέρεις.. όσο για το ότι ήβρεν τζιαι κάμνει έχεις απόλυτο δίκαιο..άμαν της δειχτώ όμως καμιά μέρα εν να της πω εγώ!!!!

Σας είπα ότι πήραμε περπατούρα? Καλά αέρας ο Κωνσταντίνος! Αλωνίζει το σπίτι!!!Και φυσικά ξεκουραστήκαμε και εμείς που όλο ήθελε να τον κρατάμε και να περπατάει!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...