Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η λίστα μας................

@ngel: 23 Μαρτίου 2010 / κοριτσάκι / Δέσποινα / καισαρική

ZETA2010: 6 Απρ. 2010 / κοριτσάκι / Δήμητρα / καισαρική

yolle: 9 Απρ. 2010 / κοριτσάκι / Νεφέλη / καισαρική

andri85: 10 Απρ. 2010 / αγοράκι / καισαρική

katerinaki84: 16 Απρ. 2010 / κοριτσάκι / Λυδία / καισαρική

ΗΛΙΑΝΝΑ: 16 Απρ. 2010 / αγοράκι / Άγγελος / καισαρική

ilioulina: 19 Απρ. 2010 / αγοράκι /

Gasper: 20 Απρ. 2010 / κοριτσάκι / Μαρίνα / καισαρική

Monkey: 22 Απρ. 2010 / αγοράκι / Εμμανουήλ / καισαρική

martha1: 22 Απρ. 2010 / κοριτσάκι / καισαρική

fraternator: 23 Απρ. 2010 / αγοράκι / Ιάσονας / καισαρική

alexandra27: 26 Απρ. 2010 / κοριτσάκι / καισαρική

tsofi: 28 Απρ. 2010 / κοριτσάκι / Μαρκέλλα-Ελισσάβετ / καισαρική

ΡΕΝΑΤΑ71: 30 Απρ. 2010 / αγοράκι / Νικόλαος-Παναγιώτης / καισαρική

michaelitsa: 30 Απρ. 2010 / αγοράκι / Χρήστος / καισαρική

kiki08: 30 Απρ. 2010 / αγοράκι /

alexdim: 03 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Βίκτωρας / καισαρική

zoumpalou: 03 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Δημήτρης / καισαρική

new_mammy: 04 Μαϊου 2010 / αγοράκι + κοριτσακι / καισαρική

alexandra83: 05 Μαϊου 2010 / κοριτσάκι / Παναγιώτα / φυσιολογικό τοκετό

loukitsa2: 7 Μαϊου 2010 / κοριτσάκι / καισαρική

thena: 10 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Ιάσονας / καισαρική

alekagala: 11 Μαϊου 2010 / κοριτσάκι / Σάντυ / καισαρική

ANNA1503 : 13 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Δημήτρης /

tirogaridaki: 14 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Αλέξανδρος / φυσιολογικό τοκετό

thalia29: 14 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Νικόλας / φυσιολογικό τοκετό

MamaFaki: 14 Μαϊου 2010 / κοριτσάκι / καισαρική

georgia11a: 15 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Γιώργος / φυσιολογικό τοκετό

mairybaggelhs: 16 Μαϊου 2010 / αγοράκι / φυσιολογικό τοκετό

tsiggou: 17 Μαϊου 2010 / αγοράκι /

koritsaki9220: 18 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Γιώργος / καισαρική

mdion: 19 Μαϊου 2010 / αγοράκι / καισαρική

marianikolas: 20 Μαϊου 2010 / κοριτσάκι / φυσιολογικό τοκετό

elenatsak: 20 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Χρήστος / καισαρική

thimidia: 20 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Άγγελος / καισαρική

MARIA1984: 26 Μαϊου 2010 / κοριτσάκι / Νομική-Αλεξάνδρα / φυσιολογικό τοκετό

debbie871: 27 Μαϊου 2010 / κοριτσάκι /

marinah: 28 Μαϊου 2010 / αγοράκι / Ορέστης / φυσιολογικό τοκετό

mariaxar: 01 Ιουνίου 2010 / αγοράκι / Κωνσταντίνος / καισαρική

RUBELA: 02 Ιουνίου 2010 / κοριτσάκι / Μελίνα / καισαρική

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ: 02 Ιουνιου 2010 / αγορακι / Παναγιωτης-Ραφαηλ/ καισαρικη

marina.: 11 Ιουνίου 2010 / αγοράκι / Μάρκος / καισαρική

MIKA: 11 Ιουνίου 2010 / κοριτσάκι / Μαρία / φυσιολογικό τοκετό

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

frosi ΠΗΤ:01/05/10(αγοράκι)

antwnia ΠΗΤ:01/05/10(κοριτσακι) Ευαγγελία(ΒΕΡΟΙΑ)

maria31 ΠΗΤ:03/05/10(κοριτσάκι)

theopoula80 ΠΗΤ:04/05/10(αγοράκι)(ΙΑΣΩ-Αθήνα)

Antigonaki ΠΗΤ:10/05/10(αγοράκι)

πιτσιποπακι ΠΗΤ:25/05/10

Pelena ΠΗΤ:26/05/10

koalalou ΠΗΤ:26/05/10

_mpoumpou_ ΠΗΤ:27/05/10

hopa ΠΗΤ:29/05/10(αγοράκι)(Γένεσις-Θεσ/νικη)

Τουλινα ΠΗΤ:30/05/10

Βασουλα ΠHT:06/06/10

mama again ΠΗΤ:09/06/10

Zena(κοριτσάκι)

BALERIA

maya1

ritsaki

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:oops::oops::oops::oops::oops: :oopsΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΨΑΞΑ!!!! ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

ΜΟΝΟ ΕΓΩ Ξ Η ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΝΙΑΡΑ?

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σας διάβασα πολύ βιαστικά επειδή δεν είμαι και στα hi μου...η ξυνή μπροστά στον άντρα μου το παίζει καημένη και φτωχιά για να την λυπάται, και μόλις μείνουμε μόνες μου δείχνει τα δωράκια (ρούχα και παιχνίδια) που αγοράζει για τα ανηψάκια της τα άλλα...στο δικό μας ακόμα δεν πήρε δώρο για τη βάφτιση γιατί εμείς έχουμε λεφτά..αυτή είναι η φτωχιά...και φυσικά ο άντρας μου όλο μουρμουράει να της το πάμε το παιδί να το δει γιατί τον τρελλαίνει ότι του εχει αδυναμία του δικού μας... :(:twisted::twisted: και τα ανηψάκια της τα άλλα δεν είχαν γιορτή..απλά πήγε τζάμπο και τους πήρε παιχνίδια και με ρώταγε αν θα τους αρέσουν :shock::shock: ε δεν το κάνει επίτηδες?

Έτοιμη ήμουν να της πω "Βρήκα ένα παιχνίδι ακριβό χωρίς καρτελάκι από τη βάφτιση..δικό σας θα ήταν ε? γιατί δεν βρήκα το δώρο σας,ήταν πολύ ωραίο" αλλά επειδή ήμασταν μόνες και αυτή είναι τσακωμένη με την αλήθεια, είπα μην τους ανακατέψει όλους με τα ψέματα της...

Στον άντρα μου μετά από πολλή σκέψη και νεύρα, σκέφτηκα να μην πω τίποτα...το κατάπια για να μην τσακωθούμε..την Κυριακή ξυπνήσαμε, πήγαμε εκκλησία και μετά με μάνα,πεθερά,άντρα και παιδί πήγαμε εκδρομή στο Γαλαξείδι.Φάγαμε και γυρίσαμε απόγευμα.Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Το Γαλαξείδι είναι καταπληκτικό κορίτσια!! Να πάτε, να πάτε!

Ε και σήμερα που ήταν σπίτι ο άντρας μου,πήγαμε μια βόλτα με το μωρό με το καρότσι..και τί μου είπε? ότι πέρασε από την αδερφή του κάτι να την ρωτήσει,και την είδε που έκανε δουλειές και ήταν με μια παλιά φόρμα,και τη λυπήθηκε και της έδωσε 100 ευρώ να πάει να ψωνίσει :shock::shock:

εκεί νόμιζα θα πάθω εγκεφαλικό..πρέπει να έβγαζα καπνούς από παντού.. ρίξαμε ένα τσακωμό και γύρισε να μου πει οτι έχουν ανάγκη τα αδέρφια του,να μην κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και άλλα τέτοια...του είπα αυτά τα προχθεσινά που έγιναν και τί άλλες μπηχτές μου είχε πει η αδερφή του και η απάντηση του ήταν ότι είμαι προκατελειμένη απέναντι της και εγώ τα βλέπω όλα περίεργα..του κρατάω μούτρα,όπως και αυτός εμένα..μιλάμε ψιλοψυχρά αλλά έχω κάτι νεύρα...θέλω να κλάψω από τα νεύρα μου..

Δεν είμαι κακιά..προσπαθώ πάντα ΄να μπαίνω στη θέση του που θέλει να τους βοηθάει, επειδή εγώ δεν έχω αδέρφια..του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να τους βοηθάει και κυριως τον αδερφό του που έχει πραγματικά ανάγκη αλλα να τα βλέπει όλα σφαιρικά..του εξήγησα ότι με θυμώνει που η αδερφή του δε λέει να καταλάβει ότι αυτός παντρεύτηκε και έχει δική του οικογένεια τώρα πια, που θέλει όλους και όλα να τα ξέρει και να τα ελέγχει, που δε με εκτιμά,και που τον εκμεταλλεύεται..άμα είχε ανάγκη με χαρά να τη βοηθήσω αλλά τη βλέπω άμα είναι μπροστά ο άντρας μου κάνει την σεμνή,τη σοβαρή, τη φτωχιά, την βασανισμένη και μόλις κλείσει την πόρτα,μα ειλικρινά σας λέω, μόλις φύγει, αλλάζει εντελώς..ξεκινάει να μιλάει με μαγκιά, ότι δεν υπολογίζει τίποτα, καπνίζει (που στον άντρα μου κάνει ότι δεν ξέρει τί είναι τσιγάρο), και τέτοια...

Ειλικρινά, θέλω να πάμε Κύπρο να είμαστε μακριά..δεν αντέχω άλλο την υποκρισία της..

Συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά είχα ανάγκη να τα πω να ξαλαφρώσω..δεν τα λέω πουθενά αλλού..

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΡΕ ΕΣΥ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!

ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩΝΑ Κ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!!!!!

ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥΤ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΗ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΞΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΕΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..... ΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΔΗΘΕΝΑ ΑΘΩΑ....... ΑΧ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΗΝ ΧΕΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΘ ΑΡΚΕΤΑ

Δημοσίευση

μαρακι μου χαραστην υπομονη σου κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!μα καλα δεν βλεπει ο αντρας σου???????????

εγω πλεον υστερα απο δεκα χρονια εχω καταλαβει πως δεν αξιζει να ασχολησε κ να τους δινεις κ αξια!!να μου πεις αυτοι ασχολουνται.......επειτα εχω με τους καλους να εισαι καλος με τους μ@λ@κες ομως??????............οχι γιατι να εισαι??για να το παιζουν εξυπνοι αυτοι κ να σε περνανε για κοροιδο?????

ε οχι παει πολυ!!!!!!!!γραφτους κανονικοτατα!!!!ε η υποονη εχει κ τα ορια της!!!!!!!κ εγω υπομονη εκανα ωσπου καποια στιγμη εκανα το μπαμ!!!!!!!!!!δεν θα χαλιομαστε εμεις για τους αλλους!!!!!!!!

ουουουουφφφ συγχιστηκα παλι εγκυος γυναικα!!!!!!!!!ειναι να παω κ στον γιατρο αυριο!! κ ειμαι κ στην τσιτα!!!......

ελενα τωρα με βλεπεις???δεν ξερω αλλα καποιες φορες κολαει!!!!....

Δημοσίευση

Αχ βρε Έλενα μου..ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος ούτε που πέταγα μπηχτές,ούτε που κράταγα κακία αλλά ειλικρινά αυτή η κοπέλα με έχει φέρει στα όρια μου..δεν την αντέχω άλλο..και να φανταστείς από όταν τα είχα με τον άντρα μου έκανε κάτι περίεργα αυτή και μου έλεγε ο άντρας μου ότι η αδερφή του έτσι ανακατεύεται και είναι περίεργη..τώρα τα ξέχασε όλα αυτά που μου έλεγε και της παίρνει το μέρος...την μπηχτή το πήρα απόφαση θα της την πετάξω για τα δώρα και θέλω να έχει και άλλους εκεί όμως..μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο από τη μέρα που με γνώρισε..και ναι το ομολογώ,τα έχει καταφέρει και μου έσπασε τα νεύρα..με τον άντρα μου δε τσακωνόμαστε για άλλο θέμα και τσακωνόμαστε για αυτήν..μία το καταπίνω,δυο το καταπίνω, ε μα άνθρωπος είμαι..

να φανταστείτε πόσο ύπουλη είναι και υποκρίτρια..είχαμε πάει στη γιαγιά του άντρα μου και ήμουν στο σπίτι μέσα εγώ και αυτή έκανε πως δε με έβλεπε..με αγνοούσε και δε μου μίλαγε..και με το που έρχεται μια θεία της να μου μιλήσει,τρεχει να μου φέρει καρέκλα να κάτσω και μου λέει "Μαράκι κάτσε, μην κουράζεσαι" και γυρνάει η θεία και μου λέει " Αχ, σας καμαρώνω που είστε τόσο αγαπημενες" :shock: Τί να της πω μετά εγώ?

Και μετά ενώ καθόμασταν με κάτι θείες και ξαδέρφες και μιλάγαμε, οι άντρες ήταν έξω, ξαφνικά έρχεται δίπλα μου και σκίζετε κυριολεκτικα να με ταίσει " Θες να σου φέρω εκείνο? θα φας από το άλλο? είναι καταπληκτικό! Να σου κόψω ένα κομμάτι? μην ντρέπεσαι. ότι θές πές μου!" Και λέω τί έπαθε αυτή ξαφνικά?και γυρνάω και ήταν από την άλλη μου πλευρα,λίγο πιο πίσω, και μας άκουγε ο άντρας μου....

Δημοσίευση

αχ θυμαμαι κ τα δικα μου γι'αυτο κ συγχιζομαι ετσι!!!!!!!!!! εμα ειναι να μην τα παιρνεις????.......

λες να βγει μες στα νευρα το μικρο??????? ωχ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελικα μαρια μου αυτη ειναι πολυ υπουλη κ πονηρη ε !!!!αχ σε καταλαβαινω απολυτα κοπελα μου!!!κ εγω δεν ηθελα να στεναχωρω ,να φερνω αντιρηση κ να καραταω κακια σε κανεναν αλλα καποιες στιγμες πιστεψε με ερχεσαι στα ορια σου , δεν αντεχεις αλλο κ λες ως ποτε????....

Δημοσίευση

maraki kamia mera που θα την δεισ βγαλε κ εσυ κανα λεφτο κ δοσ τησ :lol::lol::lol: λεσ να τα παρει? μετα θα στο παιζει κ εσενα αμοιρη κ δεν θα σου κουνιετε μπασ κ τησ ξανα δωσεισ :lol::lol:

θυμα παιδι μου θυμα ο αντρασ σου...κ επειδη τον καταλαβαινω γιατι κ εμενα ο αντρασ μου κατιγορει τον αδερφο μου γιατην τεμπελια του κ αλλα εγω τσατιζομαι πολυ .......να ξερω οτι εχει δικιο αλλα δεν ξερω οταν τον κακολογει εγω τον λυπαμε :roll::roll: αλλο να τον βριζω εγω σαν αδερφη αλλο αυτοσ...μου κακοφεναιτε μηπωσ ετσι νιωθει κ αυτοσ :roll:

το καλυτερο που εχεισ να κανεισ ειναι να του τα περνεισ εσυ με τροπο να μην του μενουν να δινει :mrgreen:;) τωρα εν εχαιτε τοοοσα πολλα ..ε ασ τον να δωσει κ κατι μηνεισαι τσιγκουνα :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κ οταν την δεισ για ρωτα την ..τελικα τι αγορασε :lol::lol::lol:;););)

εμενα τα μικρα εχουν χεστει στο χεσιμο :shock::shock: ολο το σπιτι βρομαει.....κολλησαν κ τα αγορια απο την δαναη κ ειναι ολη μερα κλανιτσεσ κ χεσιματα :?:D

το μονο που με στεναχορει ειναι που δεν τρονε....αλλα μου ειπε κ η γιατροσ να μην τα πιεσω καθολου...παει κ το εμβολιο αυριο που ειχαμε αν κ μου ειπε αφου δεν εχουν πυρετο να το κανουν αλλα δεν θελω να τα επιβαρινω(ο ιασονασ κ η δαναη ειχαν)

τεσπα απο βδομαδα βλεπουμε...φυσικα αυριο δεν τα παω σχολειο οποτε αν χαθω για ωρεσ μην τρομαξετε :lol::lol: αν παλι περασουν 2 εικοστρετραωρα φωναξτε το εκατο :lol::lol:

ηλιαννα ηρεμισε μηνεχουμε αλλα :shock:

Δημοσίευση

Αχ Ηλιάννα μου σε ευχαριστώ! Μην συγχύζεσαι,καλά λέει η Έλενα και ταράζεται και το μωράκι σου..

Ουφ ρε κορίτσια..στη μαμά μου κάποτε τα έλεγα αλλά στεναχωριόταν και είναι και ευαίσθητη και κλαίει με το παραμικρό και δε θέλω να την πικραίνω...τώρα αν δεν είχα εσάς να τα πω, θα σκαγα...

Απλά, να σχολιάσω και το θέμα της Γεωργίας που είναι το σημαντικότερο.. Γεωργία μου υπομονή..συζητήστε το και σίγουρα η απόφαση του χωρισμού δεν είναι η πιο εύκολη αλλά να κάνεις το καλύτερο για το μωρό σου..το να μεγαλώνει σε ένα σπίτι με τσακωμούς,φωνές, και να βλέπει τη μαμά του να κλαίει είναι ό,τι χειρότερο..Και καλά ο άντρας πώς την είδε έτσι τώρα? ότι έγινε καλά και θα κατακτήσει μόνος τον κόσμο? όντως η οικογένεια του τί λέει? Η πεθερά σου έστω? Και ο πεθερός σου μπορεί ποτέ να μην σε ήθελε αλλά στην ιδέα ότι ο γιος του θα είναι χωρισμένος με παιδί δε νομίζω να χαίρεται και πολύ...μίλησε του και προσπάθησε να καταλάβεις τις πραγματικές αιτίες που το θέλει...ίσως να ντρέπεται για ότι σου έκανε, να νιώθει κατώτερος και ότι δε σου αξίζει να ταλαιπωριέσαι έτσι..και να θέλει την επιβεβαίωση της αγάπης σου..τί να πώ?

Δημοσίευση

Θένα μου τί έχουν τα ζουζούνια σου? ίωση?

Αχ να είχαμε, μακάρι..τώρα να τον δω που θα πάρουμε δάνειο για να χτίσουμε κάτω, πώς θα κάνει την μητέρα Τερέζα...

Για αυτό είπα Θένα μου ότι μπαίνω συνέχεια στη θέση του τί θα κανα εγώ αν ήταν αδέρφια μου, γιατί δεν έχω για να τον καταλάβω και γιαυτό τα καταπίνω γιατί σκέφτομαι μήπως είμαι υπερβολική..αλλά αυτή εκμεταλλεύεται και τη σιωπή μου..παλιά τα καταλάβαινε και μερικές φορές ερχόταν ο ίδιος και μου έκανε παράπονα για αυτήν..τώρα,τον τελευταίο καιρό,δεν ξέρω τί μύγα τον τσίμπησε και δεν θέλει να ακούσει κουβέντα..

Δημοσίευση

αχ θενα μου πολυ γελαω πραγματικα ετσι οπως τα λες!!!!!να'σαι καλα!!!!!!!!!! πω πω σας εχει φαει το δωρεαν αρωμα ε????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αντε μωρε περαστικα τα ζουζουνακια σου κ το εμβολιο το κανουν κ απο την αλλη βδομαδα!!!!!!

μαρακι μου καλα κανεις κ μας τα λες να ξαλαφρωσεις λιγο!!!!!!γι'αυτο ειμαστε εδω κοριτσι μου!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟΣΟ!!!!! ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....... ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΗ ΞΑΦΝΙΚΑ???

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥΔΙΝΩ ΑΕΡΑ!!!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΜΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!!!! ΕΛΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!! :shock::shock::shock::shock: ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ!!!! ΛΕΩ Κ ΕΓΩ.... ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ Κ ΑΣΤΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!! 2 ΑΓΟΡΙΑ Η ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ Κ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ.... Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ!!!!!!!

Κ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΜΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!! ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!! Ε ΤΟ ΚΟΨΑ ΕΓΩ!!!!!! ΕΙΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ Κ Ο ΜΥΑΛΟΚΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ!!!!!!! ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΙΑ...ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΥ!

ΗΛΙΑΝΑ....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ!!!!!

ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΘΕΝΑΣ :twisted: ΣΑΤΑΝΙΚΗ!!!! ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ???? Η ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ!

Δημοσίευση

χαχα εχω κ εγω αυτη την απορια τι θα σου απαντουσε μαρακι μου!!!!!

γεια σου ρε θενα με τις σατανικες σου ιδεες!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ ελενα μου κ εμενα στην αρχη ηταν χαιβανι αλλα μετα με τον καιρο ειδε κ εμαθε!!!!!

απο τοτε που γεννησα την κορη μου κ μετα δεν σηκωνω κουβεντα γιατι εγιναν ποοολλα!!!!! η στην βαφτιση της????.............ασε μαζευαμε τις μουρακλες με τα κουταλακια!!!!!!!!

ε τωρα πλεον τα βλεπει απο μονος του κ τους τα χωνει!!!!!!

το ιδιο επισης κανω κ εγω με τους δικους μου.δεν ξερω ρε παιδι αλλα θελω να ειμαι δικαια!!!!γιατι δηλαδη να κοροιδευω επειδη ειναι δικοι μου??? οχι θα πω το σωστο οπως θα δεχτω να μου πει ποιο ειναι το σωστο!!!!!!

η δε κουνιαδα..............σπιουνα!!!!!!!!! η πεθερα?????...............μουμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να πω κι αλλα????ασε καλυτερα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου καμμενες. Λιγο γρηγορα γιατι πρεπει να ετοιμασω τη μικρη να παμε στο γιατρουλη. Εμβολιο δεν εχουμε απλως εξεταση και να μας δει κατι υποπτα σπυρακια!!!!

Μαριαχαρ επειδη και εμενα ο αντρας μου ηταν μαμουχαλος του τραβουσα μια ωραια κρεβατομουρμουρα και μια αποχη απο τα συζυγικα μου καθηκοντα και ισιωσε.... Οσο για την αλλη η Θενα ζωγραφισε δεν μπορω να αντιπροτεινω τιποτα.

Ηλιαννα μου ηρεμα εσυ με το μωρο.....Εσυ μονο να χωνεις για να φευγει το αγχος!!!!

Ελενα μου σε ευχαριστω πολυ για το φορεματακι που μου προτεινες. Τελικα θα το βαλουμε στη εκκλησια και θα παω να της παρω και στεφανακι χρυσο για να το ταιριαξουμε..... Θα βαζω φωτο

post-12053-13873936534094_thumb.jpg

post-12053-13873936534331_thumb.jpg

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!! ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ!!!!! ΠΟΠΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!! ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΥΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ???? :D:D

ΤΟ ΚΑΜΠΑΡΤΙΝΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ????? ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ Ε???

ΑΧ ΠΟΛΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!! :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..........

Αλέκα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το φορεματάκι της πριγκιποπούλας!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο στην Έλενα που το βρήκε..........πολύ τέλειο!!!!!!!!!!!Και βρακάκι και καμπαρτίνα και παπουτσάκι μαμάτο είναι..........

Μαράκι συμφωνώ με τη Θένα..........κατάστρωσε εσύ σχέδιο εξόντωσης μπροστά σε τρίτους!!!!!!!!!!!!!!!Η υποκρίτρια.............Ευτυχώς που θα μετακομίσετε Κύπρο και δε θα τη βλέπεις και ούτε θα της δίνει λεφτά..........Έχουμε κι εμείς κάτι συγγενείς που περιμένουμε το δώρο από τη γέννηση του Ορέστη......... :lol::lol::lol::lol::lol: Μας το έχουν τάξει............. :lol::lol::lol::lol: Αλλά δεν το είδαμε ποτέ.............

Ησυχία σήμερα............φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ !!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΚΝΕΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΤΣΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΜΕΝΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΥΩΔΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!!!! ΕΥΤΗΧΩΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΟΤΑΝ!!!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΑΠΛΑ ΞΕΚΛΕΨΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΕΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια!!! τι κάνετε? απ'ότι βλέπω σε κάθε σπίτι υπάρχει και το ''μελανό '' του σημείο... εγώ ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με την κουνιάδα μου. βέβαια είναι λιγάκι ''παρτάκιας'' αλλά ευτυχώς ο άντρας μου δεν χαρίζεται σε κανέναν, ούτε στους δικούς του... εγώ με την πεθερά μου δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά έχουμε από κοινού προτιμήσει να είμαστε μακριά κι αγαπημένες. προς θεού η γυναίκα δεν έχει ανακατευτεί ποτέ σε τίποτα, αλλά είναι ψυχρός άνθρωπος και δε σε κάνει να νιώσεις άνετα μαζί της, πάντα σε κραταει σε απόσταση. αφού να φανταστείτε και την εγγόνα της έχει έρθει να την δει ελάχιστες φορές... επιπλέον το μοναδικό δώρο που έχει κάνει στο παιδί είναι ένα φορμάκι κι ένα φόρεμα... ο πεθερός μου ήταν διαφορετικός :cry: ήταν άνθρωπος έξω καρδιά, τα πηγαίναμε πολύ καλά και είχε και τρελή αδυναμία στη μικρή... περίμενε πως και πως να ξεπεταχτεί λίγο για να την παίρνει μαζί του βόλτες... δυστυχώς δεν πρόλαβε... μας άφησε νωρίς :( κατά τα άλλα τώρα έφαγα και ευτυχώς ήρθε η μάνα μου και πήρε την δήμητρα κάτω οπότε λέω να κάνω καμιά δουλίτσα...

Δημοσίευση

Ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.........................Αλέκα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ ζηλεύω..............Θα ναι πραγματικά ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΒΑΦΤΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα ακούσεις τις κακίες λόγω ζήλειας και με το δίκιο τους δηλαδη αφού είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ αλλά μη δώσεις σημασία...........Φανντάζομαι τι έχεις να ακούσεις............ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΑΨΟΓΑ??????????????????

Ενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στην Πριγκιπισσα Σάντυ..........

Δημοσίευση

Ι ΑΜ ΒΑCK!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

ΠΗΓΑ ΚΟΛΟΒΑΡΕΣΑ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!! 2-5 ΗΜΟΥΝΑ!!!!! ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ! ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!!!!!!ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!1 ΑΧ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΘΑ ΞΥΝΩ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...Κ ΘΑ ΚΡΕΜΑΩ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!1 :lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΛΕΚΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΘΕΙ ΠΟΛΛΥ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ Κ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ!!!! ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΩ

:lol::lol::lol::lol:

ΖΕΤΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣ Κ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ!!!!! ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση..της ξυνής δεν της ξαναχαρίζομαι..το πήρα απόφαση..την επόμενη φορά τα καρφιά θα βγάζουν μάτια! Με το σύζυγο κάπως καλύτερα σήμερα..και καλά μπροστά στο παιδί το παιζε γλυκός για να μην καταλάβει την ψύχρα μας :!: και έβρισκε αφορμές να με πλησιάζει και να με αγκαλιάζει.. ε μέχρι το απόγευμα μιλήσαμε κανονικά αλλά δεν το συζητήσαμε το θέμα..βέβαια είμαι κάπως ψυχρή εγώ και το κατάλαβε και μου έκανε κάτι νάζια αλλά εγώ έκανα ότι δεν καταλάβαινα..

Η Γεωργία μας σήμερα θα δει τον άντρα της?

Ζέτα καλύτερα μακριά και αγαπημένοι!!

Έλενα άστες να σκάσουν όλες..να τους το χτυπάς κιόλας ότι ματιάζεσαι εκεί :lol::lol:

Α Αλέκα αίσχος! Απαίσια!! Μα τί άσχημο φόρεμα είναι αυτό? Μα τί άσχημο παλτό? Μα τί ροζ απαίσια προσκλητήρια είναι αυτά? άκου άμαξα...τσ τσ τσ τσ... :mrgreen::mrgreen: νάτανε η ζήλια ψώρααααα!!!

Καλέ είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Καλά θα σκάσουν όλοι και άστους να λένε..ε μα τί λάθος θα βρουν να πουν για αυτά?? έλεος!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...