Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μια μεγαλη καλημερα απ τη Ροδοοοοοοοοο! καλη σαρακοστη να εχουμε κοριτσια και καλο πασχα! καθαρη δευτερα δε πηγαμε πουθενα, μετα τη μαζωξη ξεκινησε να μουρμουραει , γκρινια κλπ εχω ειχα σκασει απ το φαι και την πεσαμε για νανακια. σας διαβασα καμια δεκαρια σελιδες!!!! ντροπη μου, ειχα μερες να μπω...λοιπον! αλεκακι καπου σε εχω δει παλια... δουλευες μηπως lindos princess? ΚΑΤΙ ΜΕ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΟΡΗ...σημερα εχουμε μηνογεννεθλια και στα εκατο μας να τις χαιρομαστε αλεκα!!!!! ΡΕΝΑΤΑ την εγχειρηση αυτη την εκανε μια ξαδερφη μου εδω Ροδο και ηταν και 50 χρονων και ειναι μια χαρα απλα θελει καλο ορθοπεδικο. Μαρια1984 γιατι ακυρωσατε τη βαφτιση? θενα εισαι μπεμπα κουκλα!!!!!!!!! σαν αδερφη εισαι με τα παιδια σου! Ζετα καλως ηρθες!!!! κουκλιτσα η μαμα οπως και η κορη! γεωργια 11 τι εχει ο αντρας σου? αρρωστουλης περαστικα του! ελπιζω να μη ξεχασα καμια σας ρουμπι τα λεμε και απο φεις

τελικα η βαφτιση μας θα γινει πρωτα ο ΘΕΟΣ στις 11 ιουνιου και στισ 12 θα κανω γεννεθλια και τραπεζι σε ολιγους! δε θα κανω για ολο το κοσμο γιατι θα εχω γυρω στα 250 ατομα [smilie=blob10.gif] δε ξεκινησα προετοιμασιες αλλα λεω για αρχη να παω στην εκκλησια. εχουμε καιρο ακομα! βρε κοριτσια τι εννοειται φασολαδα τρωνε τα μωρα? μαγιρεμενη με λαδια κλπ οπως τρωμε εμεις???????? για πειτε? εγω μονο ξυσμενο τυρακι της βαζω και ακομα αλεσμενα ...σημερα δεν εχω δουλειες καθομαι ...εχω κουραστει με τις δουλειες γιατι ειμαι μανιακη και τωρα κανω τα νορμαλ καθε μερα και γενικη καθαριοτητα μια φορα την εβδομαδα και αφιερωνω χρονο στη μικρουλα! τωρα στεκεται και στο κρεβατακι της αλλα πεφτει και χτυπαει το χαζουλι μου αυτα........ περιμενω οδηγιες για φαγητα...φιλιααααααααααααα!

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναμαι και εγω η κυρια μολις εγινε καθαρουλα φαγαμε χεστηκαμε.... Τα νεα μας ειναι τα εξης :

Κλεισαμε με τη νονα της το στολισμο της εκκλησιας με μπαλονια και επισης κλεισαμε μαλλια-νυχια-βαψιμο. Ακουστε σκηνικο η κεντρικη εισοδος της εκκλησιας θα ειναι με μπαλονια σε στολισμενο σε στυλ κορωνα και στις δυο καμαρες πλαινες θα μπουνε μπαλονια που στη κορυφη του το ενα θα εχει καστρο και το αλλο θα εχει αμαξα, ειναι πανεμορφα και αυτα θα τα παρουνε οι ιδιοι στο μαγαζι μετα τη βαφτιση. Ειδαμε και για σταυρο τη δευτερα θα παμε να τον παρουμε και την τεταρτη ή πεμπτη θα εχω τα προσκλητηρια στα χερια μου και γρηγορα με το ποιματακι της συμπεθερας για τυπογραφειο για να τα μοιρασω και αυτα.

Ναι μικα μου δουλευα οταν πρωτοανοιξε το princess αλλα μετα μπηκα στη σχολη. Η μαμα μου δουλευε μεχρι περσυ εκει ακομη. Εσυ που ησουν???? Οσο για τα φαγητα που λες εγω τη φασολαδα την φτιαχνω με κοτοπουλο,φασολι,ντοματα,καροτο,κρεμμυδι,κυβο κνορ, λιγο σελινο και το τρωει μια χαρα!!!!

Ελενα καθε κυριακη σα βλαχα που ειμαι ο μπαμπας μου ψηνει σιγα που δεν θα δωσω στη σκατουλα να φαει και αυτη. Της το κοβω κομματακια και το τρωει μια χαρα, αλλιως της το λιωνω στο μπλεντερ με λιγο νερακι βραστο.

Και εμενα η κουζινα και το υπολοιπο σπιτι μπορω να παω ειναι της γνωστης μπουρδελοαλυσιδας αλλα βαριεμαι να καθαρισω

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΑΛΕΚΑΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!! ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΥΛΕΥΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΔΗΛ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ Κ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΕΦΥΓΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ?ΒΑΖΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ? ΦΑΓΑΜΕ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΕΓΩ. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΕΣ ΜΑΓΙΡΕΨΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ (ΘΑ ΑΠΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΕΙ....ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΑΨΩ...Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ...ΑΝΤΕ ΒΥΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΟΥΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ!!!!

ΑΛΕΚΑΚΙ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!!!

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ??????????????????????? ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΟΝ!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσουδες μου ομορφες.... Η μικρη τραγουδαει και εγω πειναω. Μπηκα στη τελικη ευθεια της διαιτας πλεον ελαχιστα θα τρωω μεχρι την βαφτιση.....

Μικα μου να που σε θυμηθηκα και εγω. Η μαμα μου δουλευε καμαριερα εκει, τωρα φετος να δω τι θα κανει... Τα μπαλονια κοστισαν 200ευρω (αλλα θα τα βαλουμε μισα μισα με τη νονα της στο ballolino πηγαμε). Σταυρο διαλεξαμε απο το τουρκομανωλη 450ευρω λευκοχρυσος και χρυσος και η αλυσιδα το ιδιο. Ακομη δεν εχουν ερθει τα πραγματα για να σας βαλω φωτο. Τραπεζι εκλεισα στου μιμακου 13ευρω το ατομο μονο για τις οικογενειες καπου 30ατομα δηλαδη (αλλα θα το πληρωσει ο μπαμπας μου). Θελω να παω στο sam να παρουμε το φορεματακι αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειμαι ανοικτο ακομη.Ελενα τελικα το φορεμα θα το φορεσουμε στο ξεμυρισμα (θα το παρει η νονα της δηλαδη). Αυτα μεχρι στιγμης..... Φιλακια πολλα θα τα πουμε πιο μετα αν μπορεσω....

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!! τι κάνετε? εγώ έχω δώσει τη μικρή στη μαμά μου, μένει από κάτω, για το πρωινό τάισμα και προσπαθώ να μαζέψω λίγο αλλά δεν το βλέπω... :? η μικρή κλαψουριζε όλο το βράδυ και είμαι κομμάτια... της έδωσα ντεπόν αλλά τίποτα... το πρωί μου ήρθε φαϊνή να την ξεματιάσω και ναι ήταν μάτι :roll: μετά ηρέμησε το καημένο. σήμερα έφυγε ο άντρας μου πάει στη σπάρτη για τα 6μηνα του πεθερού μου.εγώ δεν πάω γιατί και να κουβαλήσω την άρτα και τα γιάννενα για τη μικρή βαριέμαι και θα έχει κόσμο και άντε να την μαζεψω την Δήμητρα :roll::roll: θα πάω όμως να μείνω στην αδερφή μου η οποία έχει κι αυτή ένα κοριτσάκι ακριβως ένα μήνα μικρότερο από το δικό μου :P του μαίου μωράκι δηλαδή αυτό σαν τα δικά σας!!!!! συμπεθέρα χθες ήμασταν πολύ κυρίες...δεν κοιτάξαμε πουθενά μόνο λίγο shopping therapy κάναμε στο orchestra για τη μικρή!!!! μεγάλωσε και δεν της κάνει τίποτα από όσα είχαμε μέχρι τώρα :?:? Αλέκα κι εγώ έχω ξεκινήσει δίαιτα :( δεν πήγαινε άλλο... μέσα σε ένα μήνα έχω χάσει 4 κιλα αλλά πολύ πείνα..... χθες βέβαια αδιαθέτησα οπότε δεν νομίζω να χάσω ούτε γραμμάριο αυτές τις μέρες γιατί τρώω σοκολάτες :? αυτά τα νεάκια μας!!!! πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά και θα τα ξαναπούμε.

Δημοσίευση

γεια σας κουκλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε φτουουουουουου σας φτουουουουουουουου σας!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ομορφιες ειναι αυτες καλε???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειπα να μπω σημερα που ειμαι καλυτερα !!!!!1ημουν πολυ χαλια!!αχ με εχει ταραξει αυτη η εγκυμοσυνη!!!!χειροτερη απ'την προηγουμενη μου φαινεται!!...................

σας διαβασα κοριτσακια αλλα ως γνωστων δεν καταφερα να συγκρατησω κ πολλα!!! :lol::lol: απο μνημη αφηστε.....μνημη ψαριου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις εχουμε βγαλει δυο δοντακια απο την προηγουμενη βδομαδα!!!δεν θυμαμαι αν σας το εχω πει!!......????......

θα προσπαθησω να σας βαλω μια φωτο του αγγελακου μου!!!!!!!!!

προσπαθουσα κ πριν απο μερες αλλα.................

πολλα φιλια σε ολες σας ομορφοκοριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχωρεστε με που δεν καταφερα να σχολιασω ε??????............... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

την αγαπη μου σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑ ΓΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΣΩ;!!!!

ΑΛΕΚΑ ΚΑΛΕ ΠΑΡΕΙΓΚΕΙΛΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ!!! 4 ΕΥΡΟΥΛΙΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤ ΕΧΕΙ :D

ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΑΓΡΙΟΙ...ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ :) ΠΟΣΟ ΜΑΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ?????????

ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΛΑ??????????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΡΕΝΑΤΑ ΧΑΘΗΚΕ!!!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ? Η ΝΑ ΣΥΜΒΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!! ΡΕΝΑΤΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΕΑ!

Δημοσίευση

Ευτυχώς που βλέπω και στον Αντ1 το kick boxing και φαντάζομαι ότι είμαι εγώ στο ρινκ..και παλεύω..και εκτονώνομαι...να το κοιτάξω αυτό ε??? μου έκανε τέτοια νεύρα που τώρα μπορώ να τρέξω εκατοστάρι από την υπερένταση και να μην καταλάβω τίποτα..και το ξερα....λέω δε γίνεται...πολύς καιρός πέρασε και δεν έριξε το καρφί της και το δηλητήριο της..πώς το παθε?αλλά δεν ξέρω με ποιόν να πρωτονευριάσω, με αυτήν (που στην τελική αφού βρίσκει θύματα καλά κάνει και τα δουλεύει), ή με το ΘΥΜΑ τον δικό μου που δεν ανοίγει τα μάτια του να ξεστραβωθεί? και δεν μπορώ να πω και κουβέντα εγώ, γιατί είμαι ξένη και θα παρεξηγηθούμε...

κορίτσια δε σας διάβασα..ελπίζω να 'στε όλες καλά και τα μωράκια σας!

μια φώτο είδα ενός μπουλούκου όμορφου με πονηρά ματάκια! Να τον χαίρεσαι Ηλιάννα μου,φτου φτου!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου νευριασμενες!!!!! Εμενα η κυρια ειχε υποθεσεις και ειναι απο τις 7 ξυπνια.

Ηλιαννα μου πραγματικα αγγελουδι ο αγγελος σου. Να σου ζησει κοπελαρα μου!!!!

Μαριαχαρ τι εγινε με τη ξυνη??? Μολις ηρεμησεις πεστα μας να ξαλαφρωσεις. Εγω περιμενω πριν απο τη βαφτιση και κατα τη διαρκεια να εχω εχθροπραξιες με πεθερικα κουνιαδες και δε συμμαζευεται.

Σημερα ο καιρος ειναι ηλιολουστος, θα προσπαθησω να παω στην εκκλησια να δωσω τη αδεια στο παπα και να επιστρεψω να ταισω το κοκοπικο για να παμε να φαμε στο χωριο ολοι μαζι με τους δικους μου. Αυτα... Φιλακια πολλα

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε????πως ειστε???????????????????????????

σας ευχαριστω παααααααααρα πολυ για τα καλα σας λογια για το αγγελακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις σημερα θα παμε βολτιτσα με παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα παμε τα μικρα στο λουνα παρκ, μετα θα παμε για καφε κ μετα για φαγητο με τους κουμπαρους μας (νονα-νονος αγγελου) κ ενα φιλικο μας ζευγαρι!!!!!!!! παλι χαμος θα γινεται με τα πιτσιρικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ το ειχα αναγκη!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω ολες κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλακια κ στα μικρα ζουζουνακια!!!!!!!!!!!!!!

θα τα πουμε το βραδακι!!!!!!!!!!!

παω να ετοιμασω τα καμαρια μου!!!!!!!!!!!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Δεν είμαι καθόλου καλά... Τα πράγματα δεν πάνε καλά.... Σήμερα και αύριο θα δείξει.... Δε θέλω να καταστροφολογώ αλλά νομίζω ότι ο άντρας μου είναι αποφασισμένος να χωρίσουμε.... Δεν δεν ξέρω.... Νιωθώ εντελώς διαλυμένη..... Προσπαθώ να ελπίζω αλλά ξέρω ότι στο τέλος θα πληγωθώ..... Το μόνο που με κρατάει από την τρέλα είναι το μωράκι μου.....

Δημοσίευση

ηλιαννα κουκλοσ ο αγγελοσ σου ..μαναρι ειναι :D:D

τι εγινε γιωργια τελικα..γιατι θελει να χωρισετε ιδικα αυτοσ δεν θα επρεπε ισα ισα εσυ θα ειχεσ καθε λογο ...αυτοσ γιατι δεν χριαζετε συμπαρασταση η εσυ εισαι ολογοσ που πινει :shock: αυτο να ακουσω μονο κ θα πηδιχτω απ το παραθυρο...

αμαν ενα παιδι κανουν κ πνιγοντε που να το γενουσαν κ ολασ...εμενα ενιωθε καταπιεση στο πρωτο γιατι μετα το συνηθισε αλλα δεν αντεχουν αυτοι ..τελικα καλυτερα οι διο σασ θα περασετε ισωσ καμια φορα να ειναι καλυτερα ετσι...εμενα οι γονεισ μου χωρισαν οταν ημουν 4 αλλα περασα καλα χρονια ο πατερασ μου ηταν πολυ καλοσ μασ εκανε τα χατυρια κ οτι θελαμε ακομα κ τωρα ειναι παντα διπλα μου κ παντου μαζι μασ οταν χριαζετε αυτο ειναι το συμαντικοτερο να μην νιωσει το παιδι την ελειψη του.

οσο γιατη μαμα μου .....δυσκολα για εκεινη γιατι τον ηθελε αλλα αυτοσ ειχε βρει αλλη την οποια ακομα εχει σαν σχεση κ η μαμα τιποτα μονη ..το δυσκολο παντα ειναι για την γυναικα που δεν θελει να βαλει αλλον αντρα μεσα στα παιδια τησ.....τεσπα να μην λεω για μενα ..πεσ μασ εσυ γιωργιτσα αν θεσ μπασ κ μπορεσουμε να σε βοηθησουμε :|

Δημοσίευση

:cry::cry::cry::cry::cry: ασχημα τα πραματα γεωργιτσα μου!!!! ΜΑ ΚΑΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ???? Η ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΩΝΩ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ? ΠΙΕΣΤΗΚΕ???

ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ????

ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ...... Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ???????? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΛΙΣΕΙΣ ΜΠΑΣ Κ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ!!!!!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ!

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΜΑΙ) ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!!!!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ!!!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ!

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΗΝΗΣΕΙΣ!!!!! ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΝΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Δημοσίευση

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!! ΒΟΛΤΑ Κ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!! Κ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΟΛΤΕΣ...... ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΡΟΤΣΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ ΤΟ ΑΠΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!!

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΣΝΙΦ :cry: ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?????????? ΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου απο το ροζ κλικλικοσπιτο!!! Η μικρη χεστηκε πρωι πρωι γιαυτο και απο τοσο νωρις μεσα.... Σημερα το προγραμμα μας εχει (θα εχω και τη μικρη μαζι μου μιας και κανει καλο καιρο)

- Κεντρο της πολης για αγορα του σταυρου

- Αγορα κορσε για το στηθος και εσωρουχα

- Τραπεζα

- Αγορα το playstation του νουνου

- Αγορα τους φορεματος απο το sam (το βρηκα που ειναι το καταστημα)

Αυτα τα λιγα για σημερα, δεν θα ειμαι μονη μου με το μωρο θαναι και η νονα της μαζι μου. Λοιπον τα δικα σας τωρα....

Συμπεθερα μου γλυκια αν θελει να χωρισετε ο χεστης ας χωρισετε. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα το παν για σενα αυτη τη στιγμη ειναι το μωρακι σου. Και φυσικα οχι μονο τα σωβρακα να του παρεις να μη του αφησεις τριχα για τριχα ορθια. Και κατι ακομη μη ριξεις το φταιξιμο πανω σου αυτος φταιει που σας αφηνει και οχι εσυ ή το παιδι σου να το θυμασαι αυτο για να μη σε παρει η κατω μπαλα.

Ελενα αμα κερδισεις το τζοκερ δεν θελω πολλα και με 20χιλιαρικα βολευομαι......

Ηλιαννα μου φανταζομαι χθες πρεπει να τα περασατε καταπληκτικα....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????????πως ειστε????????

εμεις χθες γυρισαμε το βραδυ οπου περιττο να πω πως ημουν κοματια!!!!!!!!η αληθεια ειναι πως περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!!!!με βοηθουσε αρκετα κ ο αντρουλης μου με τα παιδια!!!!!!!!!

γεωργια μου πριν παρεις καθε σου αποφαση σκεψου πρωτα κ μετα!!!!!......να ξερεις πως πρεπει να σταθεις στα ποδια σου γιατι εχεις κ τον μικρουλη σου ο οποιος σε εχει πααααααρα πολυ αναγκη κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!

εισαι τα παντα γι'αυτον!!!!!!!σκεψου λοιπον τι ειναι καλυτερο για τον μονακριβο θησαυρο σου κ για σενα κ πραξε!!!!!!!!

θενα μου σε ευχαριστω κοπελα μου για τα καλα σου λογια για τον αγγελο μου!!!!!!!!

εσυ πως εισαι??????? τα ζουζουνια σου τι κανουν???????

ελενακι μου τι κανεις?????????δουλεια σημερα ε?????????

τι εγινε με το τζοκερ......το κερδισες για να παρατησεις κ τη δουλεια κ ολα η μπαααα?????????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

αλεξανδρα μου ναι περασαμε πολυ ωραια χθες!!!!!!!!!ειχαμε καιρο να περασουμε ετσι μα τα παιδια ολοι μαζι!!!!!εμ μουχλιασαμε τοσο καιρο μεσα στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!

εσυ πας για ψωνια ε????αντε ωραια καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ παλι αρχιζω να εχω αναγουλες κοριτσακια μου!!!!!!!............ :(:(:(:(:(:(:(

πολλα φιλακια ομορφιες μου!!!!!!!!!!!!

θα τα πουμε μετα!!!!!!!

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!

ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.....ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε ΑΦΟΥ ΟΡΜΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ Ν ΑΤΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΕΙΑ ΜΟΥ :lol::lol::lol::lol::lol: Κ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΙ!!!!! ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ ΤΙΜΓΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΩ!!!! ΑΠΑΙΧΤΟ ΜΗΛΑΜΕ! ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Κ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! :D

ΒΑΖΩ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? εμείς είμαστε καλά. το σαββατοκύριακο περάσαμε πολύ ωραία στην αδερφή μου!!! η μικρή εχει γκρίνια και πάρα πολλά σάλια οπότε μάλλον για δοντάκι μας κόβω... κατά τα άλλα σήμερα είχα βγει να πληρώσω λογαριασμούς και μετά στο σούπερ μάρκετ και τώρα μαγειρεύω :cry: την δήμητρα την έχει πάρει ο μπαμπάς της μια βόλτα κι έτσι έχω ησυχία :P έλενα η αδερφή μου γέννησε 6 Μαϊου. χαίρομαι που ο γαμπρός μου είναι της τεχνολογίας!!! άντε εύχομαι να γίνει χακερ να μπαίνει σε τίποτα λογαριασμούς να μας ξελασπώσει όλους :D:D:D όσο για την συνωνόματή μου την γεωργία, αν και δεν ξέρω ακριβώς την ιστορία σου κοπέλα μου, σαν μάνα όμως σου λέω να κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου, ακόμα κι αν αυτό είναι να μεγαλώσει χωριστά από τον πατέρα του... ποτέ κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από τον χωρισμό των γονιών του ενώ αν τους έχει και τους δύο στο σπιτι και αυτοί δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και τσακώνονται όλη μέρα??? ηλιάννα μου κούκλος ο γιος!!!! να σου ζήσει κοπέλα μου!!! να καμαρώσεις τα παιδάκια σου όπως επιθυμείς και με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :D

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια..........συγνώμη που χάθηκα λίγο.......πολλή δουλειά έχει πέσει (Δόξα σοι ο Θεός) και δεν προλαβαίνω.........Εμείς είμαστε καλά φάνηκε και το 3ο μας δοντάκι σήμερα και κάναμε χαρές!!!!!!!!!!

Ζετα2010 δε θυμάμαι να σε καλωσόρισα........καλώστηνε!!!!!!!!!Θα φτιάξω και τη λίστα μας!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΑΝΝΑ ο Άγγελος σου είναι τέλειος.........πολύ μεγάλος φαίνεται μπράβο του φτου φτου............εχετε τα κιλάκια σας!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ελενάκι έχω ΠΑΡΑΠΟΝΟ.............ούτε εσύ δε μ' έψαξες!!!!!!!!!!!!Είσαστε πολύ απασχολημένες μάλλον....... :(:(:(:(:(

Αλεκάκι Τελεια θα ναι η βαφτιση της κοκοπικου και αστους να βραζουνε στα ζουμια τους........μην αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση το καλύτερο φάρμακο στην κακία είναι η αδιαφορία για να σπάσουν που δε σε αγγίζουν τα σχόλια τους!!!!!!!!!!!!

Μαράκι η ξινή δε γίνεται να δαγκώσει τη γλώσσα της να δηλητηριαστεί να ησυχάσουμε????????????Μας επριξε........:o:o:o:o:o

Γεωργία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω............μετά από τόσα που σε έκανε να περάσεις και έκανες τόση υπομονή για σας και για το μωρό και δεν τα βρόντηξες πριν πολύ καιρό,μας βγαίνει κι από πάνω............πεστου αν δε θελει αυτος 1 εσύ δε θες 10...........να δούμε πως θα αντιδράσει...........έχει βγει από την κλινική???????????Του γυρισανε τα μυαλα μου φαίνεται και δεν πάει καλά..........θελει να τα καταστρέψει όλα..............και δε σκεφτεται ουτε το παιδί του............Ο ψυχολόγος δε μπορεί να τον συνεφέρει??????????Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για όλους σας............

Φιλάκια πολλά

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...