Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σωσώ σόρυ που δεν σε πηρα τηλ . κ σου έστειλα μονο 1 μνμ , κρίνω απο μένα πάντα που όταν δεν είμαι στα καλά μου δεν γουστάρω να αναμοχλέυουν καταστάσεις , θελω να ξεφευγω απο την στεναχωρια . Βεβαια εγω είμαι κ ιδιαιτερη περιπτωση ... τεσπά έτσι έκρινα έτσι έπραξα . Σε σκεφτομουν συνεχεια πάντως .

μαρκαδορους δεν εχω δωσει , ουτε που το χα σκεφτει δηλαδη ... :o

το μωρο καλα παει , βγαλαμε την γαζα για να βαζω αλοιφες κ κολλυριο κ την Δευτερα τελος κ η αντιβιωση.

σε λιγο 8α χτυπησω ενα choco magnum πυραυλο !

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σωσώκα να ζήσετε να τον θυμόσαστε!

Εβλεπα οτι τα πραγματα δεν πήγαιναν καλά, αλλά δεν ήξερα!

Σορυ αν ενοχλησα που σε πήρα!

Μονη σου έκανες κόλυβα και κουλούρια;μπράβο!

Εγώ στη γιαγια μου έτυχε και νήστεψα γιατι έπεσε 2 μερες μετα την Κ.Δευτερα και δεν είχαμε φτιαξει τιποτα κρεατικο, και συνεπεσε η νηστεια που εκανα για να κοινωνησω στα σαραντα της με την σαρακοστή.

Επειδή λέγανε οτι ειναι καλο να νηστευεις το κρεας και να κοινωνας στα σαραντα δικου σου ανθρωπου.

Νανούκα ό,τι εξετασεις είχε κανει ως νεογεννητο, θυρεοειδη πχ δεν εχει, αλλα ζαχαρο δε θυμαμαι αν κανουν στα νεογεννητα.Δε μου τις εχουν στειλει απο το Ιασω, αλλα κατσε να ξαναγεννησω και θα τα ακούσουν!

Εσας σας εδωσαν ο,τι εξετασεις εκαναν στα νεογεννητα ή τις κρατανε αυτοι οι πουστηδες;

Παντως βλέπω οτι πινουν πολλα παιδακια εδω νερο και δεν ανησυχω!

Το φρεσκο γαλα προσπαθω να δινω σαν νερο που και που να το συνηθιζει, και δεν το θελει το κωλοπαιδο!

Τελοσπαντων υπομονή!

Ρε παιδια θελω κι εγω να βρω κατι μαρκαδορους που τους γεμιζεις με νερό και γράφουν μονο σε ένα συγκεκριμενο χαλακι που το εχουν μαζι.Πουθενα αλλου αν γραψουν δε γραφει!

Μου το λεγε μια ξαδερφη μου που το εχει αλλα το πηρε στο Ομαν!

Εδω το εχουν φερει αραγε; Πού; Ξερετε κατι;

Τζούλια μπράβο που πάτε καλύτερα!

Πού τα κονομας τα παγωτα χειμωνιατικα ηθελα να ξερα!

Φιλακια κορίτσια!Τα λέμε αυριο!

Δημοσίευση

Ε τωρα δωστε μου περαστικα και για τον γιο....

Εχει πυρετο. Μολις τον επιασα καταλαβα. Εκαιγε. 38,6. Α ωραια λεω. Βουρ μπανιο. Ητανε για να κοιμηθει. Λεω ας δωσω ντεπονακι. Σιγα μη και το επινε. Παιρνω και γω η εξυπνοπουλα του χωριου συριγγα για να του το δωσω. Το βαζω στο στομα γρηγορα γρηγορα και.... πνιγηκε :shock:

Τον αρπαζω και κανει εμετο στον ωμο μου. Ο καημενουλης! Χεστηκα απο τον φοβο μου. Τι χεστηκα δηλαδη καρδια κοντεψα να παθω.

Κρατησα ψυχραιμια ομως και ητανε και ο αντρας μου διπλα. Τον επλυνα τον καθαρισα του εδωσα το γαλατακι μολις ηρεμησε. ΚΟιμηθηκε το πουλακι μου.

Τον μετρησα τωρα 37,2.

Ξου ξου πυρετε!

Περιττο να σας πω ειμαι ερειπιο... Τι πηγα να κανω. Κοντεψα να το πνιξω το παιδι... Αλλα πως να το εδινα? Με κουταλι δε το πινει γαμω το κερατο μου γαμω.

Να δωσω αποτελ σταγονες αν χρειαστει μεσα στο γαλα? Τι σκατα να κανω?

Εσεις πως δινετε?

Δημοσίευση

Μην ευχαριστεις σωσω.

Παντως εισαι παλικαρι....

Και ο δικος μου πινει νερακι ντομ. Αλλες φορες πολυ αλλες λιγο.Εξαρταται..

Νανουκα το δινω σα κρεμουλα. Οπως θες το κανεις. Το ξεκινησα μονο με γαλα και μετα εβαλα το γιαουρτι. Οτι μου ρθει. Και φυσικα εξαρταται και απο τα κεφια του κοντε μακαροτσινι.

Παω κοριτσια μου. Φιλακια σε ολες.

Δημοσίευση

Καλημεραα!!!

Μαρακι πολλα πολλα περαστικα!!!!αφου επεσε τοσο γρηγορα τιποτα δεν ειναι...

εγω ντεπον με τη συριγγα σιγα σιγα του το εδωσα προσφατα για τα δοντια...με το κουταλακι δεν θα το επινε..φυσικα το μισο πηγε εξω..

αποψε αθλιος υπνος..χωρις λογος!!!!ανα δυο ωρες ορθιος και ελεγε διαφορα ορθιος μεσα στην κουνια..προφανως δε νυσταζε..στις 5.30 δεν αντεξα και τον πηρα στο δικο μας κρεβατι..φυσικα μεχρι τις 7!!!και βρισκει τις μερες που ειμαι πτωμα..ειχα σημερα προγραμμα δουλειων..θα κανω τα μισα..δεν εχω κουραγιο και δουλευω και ενα 2-9--και δουλευω και αυριο για να καλυψω μαθηματα των γιορτων

Δημοσίευση

Μαρακι κι εγω με συριγγα τα δινω τα φάρμακα..

αλλα την βάζω κολλητα στο μαγουλακι της..εσωτερικά..δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω..

και μετα την φυσαω μια φορα στη μυτουλα της ωστε να το καταπιει και να μην το φτυσει..

Μην στεναχωριεσαι δεν θα πνιγόταν το παιδακι..ίσως αναγουλιασε κι εκανε εμετο..

Δημοσίευση

καλημερουδες!!!

Εμένα το αναποδο μόνο με κουταλι τα φαρμακα ... :roll:

την αντιβιωση την φωναζει κιολας μαμ , το ντεπον 8ελει κ δευτερη κουταλια όποτε εχω δωσει

ο αντρας μου κοροιδευει λεγοντας '' ο γιος μου το πρεζακι ζηταει φαρμακακι'' :lol:

Δημοσίευση

καλησπερα

δοξα το θεο και σημερα μια χαρα ειμαστε

εμας τα φαρμακακια τα πεινουν με την συριγγα

τους αρεσουν παρα πολύ τα φαρμακα γενικα

δεν εχουμε προβλημαπλεον τα πεινουν

τι ηταν και αυτο το τσουναμι βρε κοριτσια;

πω πω οι ανθρωποι - ευτυχως δεν ειχαν θυματα

Δημοσίευση

που ειστε βρε κοριτσια;

ταίζετε;

εμεις ειμασταν γρηγοροι σημερα

ενα 10λεπτο και οι 2 - απλα ο νικος εφαγε 1 γιαουρτακι και ο στελιος 1,5 ενο τρωνε 2 ο καθενας τους κανονικα

δεν πειραζει οκ;

γενικα η κρεμουλα τους αρεσει πιο πολυ - αλλα με νερο οχι με γαλα

πηρα και ανθος διαφορες γευσεις φτιαχνω τωρα να δοκιαχαναεις - πηρα και τραχανα

τραχανας φτιαχνω τωρα να τους δωσω για βραδυ - εαν τους αρεσει

Δημοσίευση

εδω και 2 βομαδες τους βαζω το cars σε dvd

τους αρεσει παρα πολυ

πλεον το ζητανε και μονοι τους

καλα μην φανταστειτε οτι καθονται και το βλεπουν ολο

αλλα κοιτανε λιγο- παιζουν και ξαναερχονται να ξαναδουν

Δημοσίευση

Εμένα βλέπει τη ζωη της άλλης... χαχαχα! Πειράζει λέτε? Και οταν βλεπει τη ξενια φωναζει μπάβιιιι(μπραβο! :shock: ) και κανει παλαμακια! χαχαχαχχα!

Πλυση εγκεφαλου του εχω κανει.. Απλα με προβληματιζει που ειναι με το μερος της κακιας. χαχαχα! Σε καλο μου σημερα!

Σε ευχαριστω Ισμηνη! Χάθηκες βρε κοριτσακι! Να μπαινεις εστω για ενα γεια! Μις γιου!

Μαρακι μια χαρα τα διδυμακια! Μωρε ας τρωνε αυτα και ας ειναι ενα το γιαουρτακι.

Εγω 1 του δινω γιατι δεν ξερω μου φαινεται του πεφτει βαρυ να τρωει 2. Αν συνεχισω να του δινω θα φαει αλλα μια φορα μου το ξερασε...

Εμεις με 37,5 τη βγαλαμε σημερα οπου τωρα επεσε στα κανονικα. Δεν εδωσα αντιπυρετικο. Πηρα τηλ ομως γιατρο και μου ειπε αν δε θελει ουτε τις σταγονες(αποτελ) μεσα στο γαλα τοτε υποθετακι αποτελ.

Κατα τ'αλλα μια χαρα ειναι.

Το μεγαλο το μωρο ειχε κοψιμο σημερα.

Ποιον να πρωτοκοιταξω? :?

ΠΟυ να ειχα και αλλα μωρα..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Διδυμα ας πουμε. :o

Δημοσίευση

Εκανα ενα σιδερο σημερααααα. αλλο πραμα. Κατι τελευταια εχω να κανω ή σημερα το βραδυ ή αυριο πρωι. Αλλα αυριο λεω να τον βγαλω καμια βολτα. Θα ειναι λεει θεου χαρα.

Και σημερα ειχε μια μερα μουρλια.

Τι να πρωτο κανω η μανα?

Σοφη που εισαι?

Δημοσίευση

καλησπέρα!

σήμερα δεν έκατσα ούτε 5 λεπτά στη δουλειά!!!

στην τσίτα μας έχουνε!!!

Μαράκι, περαστικά σας!

θα το δοκιμάσω κι εγώ το μιλκσέικ!!!

ααα δε σου είπα.

προχθές πήγα στο σούπερ και είχε φάτσα φόρα, προσφορά τα ελληνικά νησια!

με τόση διαφήμιση που τα έκανες, το πήρα!!!

χαχαχα!

δεν το δοκίμασα ακόμη...

μόλις το δοκιμάσω θα σου πω!

το συρωπάκι το δίνω με τη σύριγγα.

πάντα βάζω περισσότερο απ' ότι πρέπει γιατί το φτύνει!

σιγά σιγά το δίνω.

όταν είχε αρρωστήσει φέτος το χειμώνα... κι εμείς πήγαμε να τον πνίξουμε γιατί του το δώσαμε με πίεση...

μάχη δίνουμε κάθε φορά.

κάνει λες και τον σφάζουμε.

ρε Ντομ;

στον χρόνο δεν κάνατε εξετάσεις;

αυτό το παιχνιδάκι θα το βρεις στα early learning center.

έχει ένα απλό χαλάκι με 1 στυλό που κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ...

και ένα άλλο χαλάκι που έχει και χρωματιστό μαρκαδώρο και στάμπες και βουρτσάκι. αυτό κοστίζει γύρω στα 45 ευρώ.

χθες το απόγευμα, τα αντράκια μου πήγανε στη γιαγιά και ήρθανε πίσω με 50 ευρώ για να αγοράσουμε ένα πιάνο.

το είδε στην ξαδέρφη του Πέτρου και του άρεσε... αλλά η μικρή δεν τον άφηνε να το πειράζει.

σήμερα πήγαμε στα early και είδαμε ένα με 70 ευρώ.

έχει ποδαράκια, μικρόφωνο και καρεκλάκι.

του έρεσε.

φώναζε στο μικρόφωνο και ακουγότανε σε όλο το μαγαζί και χαιρότανε!!!

αλλά, μου φάνηκε ακριβό.

ξέρετε καμιά άλλη μάρκα;

Μαράκι, πολύ μου την έδωσε ο γιατρός που δεν κατάλβε την Ξένια...

άσε, που έχει αρχίσει να μου τη δίνει και η Ελπίδα.

όλοι πια την αγαπάνε και θέλουνε να βρούνε τους γονείς της...

και καλά της είπε ο σεφ.

τι σκατά.

έκανε σεξ με μία γυναίκα πριν τα φτιάξει μαζί της.

τόσο πολύ πληγώθηκε πια;

ε μα πια... θα έσκαγα...

χαχαχα!!!

μαρκάτ περαστικούλια σας!

ελπίζω να είχες βοήθεια.

τα μαλλιά του Άνθιμου θέλουν κούρεμα, αλλά το σκεφτόμαστε...

θα πεταχτούν τα αφτάκια μας πάλι... χαχαχα!!!

Δημοσίευση

Ασε ρε Νανουκα! Μας γκαστρωσανε!(ουπς χαχα)

Ποτε θα τη μπαγλαρωσουνε αυτη τη ξενια? Και η ελπιδα τι περιμενε? Να τον παρει παρθενο? μπου χου χου χου!

Βόιδι τελειως....

Τι ρολος και αυτος! χααχαχχαα!

Αυτο ωραιο κολπο με τον μαρκαδορο και το χαλι! Θα στειλοπυμε τον μπαμπα μας τη αλλη παρασκευη που θα ανεβει αθηνα.

Ο ανθιμος ελεγε τραγουδακια μωρε? χεχεχεχε! Γενικα παντως το ερλυ λερνιγκ τα εχει τσιμπημενα. Αλλα το εχω δει το παιχνιδακι και εχει πολυ γελιο!

Οι υπόλοιπες? Τι κανετε?

Δημοσίευση

γεια και απο μεςνα κοριτσια...

περαστικα μαρακι...απο τι να ειναι οπυρετος;;

ννα στα ιζι λερνιγκ,ε;;θα παω και θα το ψαξω..

εχει βγει κατι καλο εκει που ειναι σα πινακας που σβηνει γραφει καμια 35 ευρω..αλλα για χαλακι δεν ηξερα..

ρε ντομ στο γνωστο ομαν ειναι η ξαδερφηγ;;

κριμα για το τσουναμι....απαππα..κριμα πραγματικα..

θα φαω τοστ..

το μιλκ σεικ το δοκιμασα..ουτε που να το φτυσει...

βαγκ που εισαι καλε;

Δημοσίευση

Γεια σας....

Ελπίζω να είστε καλά!

Μαράκι δεν καταλαβα ήσουν κι εσυ αρρωστη και κόλλησε ο μικρός;

Ρε συ καλα σου ειπε η Ισμηνη!Τσαμπα φοβηθηκες!Δε θα πνιγόταν!

Κι εγώ με συριγγα του το δινω αλλα έχω μια από το αεριους-ένα σιροπι για την καταρροη-που δεν έχει μυτερη ακρίτσα αλλα στρογγυλή και νιωθω σιγουρια ότι δε θα του τραυματισω κανα ουλο.

Ουτε εμενα τρελαινεται, του το δινω σε 2-3 δοσεις, έχω και τον αντρα να γκρινιαζει εκεινη την ωρα, ΄΄φτανει φτανει δε πειραζει, θα το πνιξεις.΄΄

Πραγματικα αυτο ειναι ανυποφορο!Ναι ναι δεν πειραζει!Αλλα πρεπει να παρει συγκεκριμενα μλ.

Η παιδιατρος μου χε πει οτι μπορω να το βαζω σε λιγο γαλα μεσα, λιγο για να εισαι σιγουρη οτι θα το πιει ολο.

Οταν ηταν πατούσε το 38 έδινα ντεπον, πιο κατω οχι.Οταν πατουσε το 39 έδινα πονσταν.

Σωσω αυτον τον πινακα που σβηνει γραφει τον ειδα κι εγω σε παιδικο παρτυ το Σαββατο.Αν δε βρω αυτο με το χαλακι θα παρω αυτον.

Θα κοιταξω ομως και στα τζαμπο, γιατι συμφωνω οτι τα ερλι λερνινγκ ειναι τσιμπημενα!

Σωσω Ομαν Σαουδικη Αραβια, γιαυτο εβαλα σκαιπ εξαρχης, να μιλαω μαζι της.Τωρα ομως γυρισανε!

Τελικά δε σας ειπα θα πάω στη Γεν.Γρ.Καταναλωτή!

Σημερα κατεθεσα κατι χαρτια!

Οχι που θα ασχολουμουν με κατι που σπουδασα!Πούστη Δημόκριτε!

Αλλά θα αργήσει!Οποτε δεν έχει επιδομα κυοφοριας αυτη τη φορά!Αφου δεν εργαζομαι!

Δηλαδη βοηθημα παιρνουν οι εργαζομενες κι οχι οι ανεργες.Να τραβας τα μαλλια σου!Τελοσπαντων!

Εχω παθει πλακα με το τσουναμι σημερα!Οι εικονες απο το ελικοπτερο ηταν λες και παρασυρονταν σκουπιδια!Αγνοειται πλοιο, αγνοειται τρενο! Ρε τους ανθρωπους!

Τα κτιρια...σκυλια μαυρα!Αντεξαν!Μπραβο τους!

Δημοσίευση

Νανούκα δεν μου ειπε ρε συ τιποτα η παιδιατρος για εξετασεις στο χρόνο!

Οχι δεν εχω κανει!Εσεις ολες εχετε κανει;Ααααα...μη μου λετε τετοια!

Μαρκερ πες μου ρε συ αν τους αρεσε τελικα ο τραχανας.

4 κουτ.σουπας τραχανα σε 1 κουπα νερο, ριξε περιπου 1 κουπα γαλα, 1 κουταλακι βιταμ και λιγο τυρακι τριμμενο προς το τελος της βρασης.

Νανουκα Μαρακι εγω εχω εκνευριστει που όλα πια τα μαθαινει αυτη η Ξενια!Κι αυτος ο μαλακας ο εργαστηριακος του DNA πήγε στην κηδεία του Στεφανου και δε μίλησε με τον πατερα του μακαριτη, δε μιλησε σε κανεναν παρα συναντησε μονο την Ξενια και τα ξερασε σε αυτην! Ε δε στεκει ρε παιδια το σεναριο!

Και με εκνευριζει εγκυο γυναικα!

Δημοσίευση

Ρε παιδια τι μαλακας ειμαι!

Ξεχασα να ρωτησω την παιδιατρο για τα δοντια!Απο περιποιηση και στοματικη υγιεινη τι να κανω!

Γαμωτο!

Δεν ασχολουμαι καθολου!Εσείς;;;

Νομιζω η Τζούλια ειχε πει οτι τα περναει με βρεγμενη γαζα;;;

Δημοσίευση

Μαρακι εχεις γραψει πολλά γιαυτο στο μπλογκ σου!

Ωραια η οδοντοβουρτσα που πηρατε!Απο το φαρμακειο;;;

Πώς θα του τα βουρτσιζω μονο με νερο;;;

Και πώς θα του τα πλένω με τη γαζα;;;

Αχ εχω τα νυχια θα εχω και τα δοντια τωρα να με αγχωνουν!

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια και απο μενα...

αντρας και παιδι κοιμισμενοι ηδη!!!!!τρελη κουραση και ο ενας και ο αλλος...ο ενας ολη μερα τρεχαλητο και ο αλλος ολη μερα στον υπολ με κωδικα!!!!

εγω τρωω ενα τοστακι --και μετα ο,τι αλλο βρω μπροστα μου..αν ο μικρος και σημερα εχει αστατο υπνο οπως χθες τουλαχιστον να ειμαι χορτασμενη!!

θα ψαξω και ιντερνετ μηπως βρω τιποτα σε σπεσιαλ μαρκαδορους και θα σας ενημερωσω..!!!!

εγω του παρηγγειλα απο τα plan toys ενα ξυλοφωνο και ενα τρενακι ταξινομησης γιατι ειχα ξαναπαρει ενα λεωφορειο και ενα βαρκακι και τα κατευχαριστηθηκε..αφηστε που κανουν τα ιδια με τα πλαστικα!!!

καλα σεισμος τσουναμι χαλια..εικονες φρικης.. :( τι καταστασεις...

Μαρια ουτε ο δικος μου που ειναι χοντρουλης :lol::lol: δεν τρωει ποτε 2 γιαουρτακια..καλα καλα ουτε 1..υπερβολικα καλα το 1 νομιζω..

μιλκ σεικ ουτε εμενα θα επινε..γμτ λιγο γλυκο να ειναι κατι το φτυνει...

Ντομ εγω οταν ρωτησα τον παιδιατρο εδω και τη νονα του που ειπαν να μην κανω τιποτα αφου ολα προχωρουν κανονικα..

εγω του τα βουρτσιζω με παιδικη χωρις οδοντοκρεμα απαλα με νερο..τον ξεγελαω και την κραταει αυτος απο την ακρη ..στην αρχη επλενα και τα δικα μου εκεινη την ωρα ή ο αντρας μου για να ξεσυνεριζεται και ολα οκ!!

Δημοσίευση

Τωρα καθησα η μανα!

Εφτιαξα και μια σαλατα γιγας και τη τσακιζω.

Ρε κοριτσια αυτη τη αηδια με τις ξεκολιαρες στον αντ1 την ειδατε? Βρε ουστ!

Δε το ειδα. Αλλα μολις ξεκινησε. Και καλα πως ειναι στη ζωη τους ή κατι τετοιο.

Εχουνε μαζευτει μια τεκνατζου μια βιζιτου και ενα σωρο άλλες και ξοδευουνε λεφτα ,κανουνε πλαστικες και πανε για καφε στο κολωνακι...

ΗΜΑΡΤΟΝ!

Τι με νοιαζει εμενα κυρα μου?

Θα μου πεις αν δε σε νοιαζει αλαχτο. Το άλλαξα.

Ναι.... αλλα μου τη σπαει! Το τι μας πλασαρουν δε λεγεται! ΓΙα ζωα μας περνανε?

Και ερχομαι στο τσουναμι...

οι αντιθεσεις της ζωης. Λυπαμαι πολυ. Κριμα. Και τα δελτια φυσικα ειχανε θεμα αν θα μας επηρεασει εμας ο σεισμος κλπ κλπ κλπ.

Γ...ω τη μ.....α που σας δερνει!

Συγγνωμη αλλα τα εχω παρει αγρια. ΜΙλαω και ασχημα. Αλλα ειναι ενα χαλι μαυρο.

Ντε και καλα να βγαλουνε λαυρακι σημερα οτι θα κανει και εδω σεισμο. ΠΟυ το πανε που το φερνουνε...

Δημοσίευση

με γαζα εκανα το ενα δοντακι στην αρχη. Πολυ γυαλισμα. χαχα! Του εκανα και χου χου και μετα το ξαναγυαλιζα!

χαχχα

Τωαρ με οδοντοβουρτσα αλλα δε καθεται μωτε ντομ. Μη νομιζεις. Μια τα κανουμε μια οχι.

Αλλα τηρουμε αλλα πραγματακια. Οχι γλυκα. ΠΙπιλα κοψαμε απο 9 μηνων. Νερακι,χυμο στο ειδικο ποτηρακι. ΤΟ καλοκαιρι λεω να κοουμε μπιμπερο. ΘΑ δουμε...

Εμεις τα πλενουμε μπροστα του. Παιρνει την οδοντοβουρτσα και χτενιζεται! χαχα

Ο αντρας ητανε αρρωστος. Και το παιδι. Εγω δεν αρρωσταινω ευκολα.

Εργαζομουν σε φαρμακειο οταν σπουδαζα και αρρωσταινα εκει ολη την ωρα. Απεκτησα αντισωματα για μια ζωη... :geek:

Αλλα και ο ανδρεας δε πρεπει να ειναι αρρωστος.. Κατι αλλο. Κουρασμενος? Δε ξερω. Κατι παιζει και με το στομαχι του. Το κοβω για παλινδρομηση και τον βλεπω για γαστροσκοπηση. Δε σε βλεπω καλα φιλαρακι του λεω σημερα...

Ο μικρος καλα. Μονο χθες πυρετο και σημερα κατι δεκατακια το πρωι. Καμια 24ωρου θα ητανε στο ποδι.

Αμα βρεις κατι στα τζαμπο ντομ σφυρα!

Θα παει ο αντρας αθηνα.

Σωσωκα μου τι κανεις? Η Μαρθουλα? Η λεχωνιτσα μας? Της πεσανε και αυτης ολα μαζι... χαρες λυπες. Δωστης φιλια!

Δημοσίευση

ntom κανονικη οδοντοβουρτσα φαρμακειου εχω κ το κανω με νερακι (του το κανω δηλαδη γιατι κ μενα ...χτενιζεται...)

Μαρακι88 κ γω απορουσα με τα τρεηλερ της ηλη8ιας εκπομπης με τις χαζογκομενες , χαρηκα με μια δηλωση μιας αρχισυντακτριας '' Βρίζετε όλοι γιατι παρουσιαζουν 6 ανόητες , κενές γυναικες κλπκλπ

μα ποιά σοβαρή 8α δεχόταν πρόταση να βγεί οικογενειακώς σε τέτοια εκπομπη???'' σωστηηη

Σουκου ο αντρας μου 8α βοηθησει τον κολλητο του σε 1 περιπτερο εκ8εσης καλλυντικων , 8α πάω ειμαι σιγουρη κ 8α ξεπαραδιαστω !!! επαγγελματικα καλλυντικα (που χουν τα ινστιτουτα) , κρεμες , ειδη κομμωτηριου , ειδη μακιγιαζ κλπ κλπ κλπ σε απιστευτες τιμες ...αααχχχχ

8α μπω κ στο αγγλικο σαιτ να δω ποσο εχει το χαλακι , αν συμφερει απεξω ...

Δομ καλη επιτυχια με το ινστ καταναλωτη !!! σε εσενα 8α κανω καταγγελιες δηλαδη ??? :lol::lol:

Δημοσίευση

καλή επιτυχία Ντομ!

έχουμε και στο υπουργείο μας τέτοιο τμήμα.

είναι λίγο τρελοκομείο...

τώρα να σας τρελάνω;

ο δικός μου βουρτσίζει δοντάκια μόνος του!!!

χαχαχα!!!

εμάς μας ίχε πρι προληπτικά να κάνουμε τις εξετάσεις.

αυτό το πινακάκι το έχπυμε κι εμείς.

είναι πολύ καλό και του αρέσει.

να σας πω για το έρλι...

ναι, είναι πανάκριβο αλλά είναι πολύ καλής ποιότητας!!!

το βλέπω και από της κουνιάδας μου.

ό,τι έχει εγοράσει από εκεί, είναι αθάνατο!!!

ενώ του τζάμπο, είναι όλα κατεστραμένα!!!

καλέ;

ποια είναι η βιζιτού;

μαράκι, είχα δει το πώτο.

είναι να κάνεις εμετό!!!

όλες οι όμορφρες, οι πλούσιες, οι καλές μάνες, οι πετυχημένες... μη χέσω...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...