Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

marikaki ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! εύχομαι με τη σειρά μου ό,τι καλύτερο και σ'εσένα κ σύντομα με ένα ή και περισσότερα σποράκια!

samantha ούτε βυθοσκόπηση πρόλαβα να κάνω, ούτε καν να ετοιμάσω τη βαλίτσα μαιευτηρίου :shock:

από το Ιασώ έμεινα γενικώς ευχαριστημένη, μόνο που το 3κλινο οικονομικό δεν είναι το καταλληλότερο, εάν θέλεις ησυχία. πιστεύω ούτε καν το 2κλινο! εμένα μου έτυχε να είναι κενό τις 2 μέρες το ένα κρεβάτι, οπότε ήταν σαν 2κλινο, αλλά κ πάλι οι επισκέψεις ρεουν άφθονες......... και θήλασα και άλλαξα πυτζαμούλες και έκανα πολλά κ διάφορα με άλλους μέσα στο δωματιο, αναγκαστικά.. Για εμένα δεν ήταν τόσο ενοχλητικό, ωστόσο αντικειμενικα δεν είναι κ ό,τι καλύτερο... πρωτίστως για τα μπεμπάκια, τα οποία τα φέρνουν πάρα πολύ συχνά πλέον!

όπως κ να'χει, αν μπορείς να πάρεις μονόκλινο, κάν'το. διαφορετικά, κάνε λίγη υπομονή και 4 μερούλες είναι! όλα θα πάνε καλά! φιλάκια

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

σ'ευχαριστώ Elli! :)

Σάββατο πρωί έκανα την καισαρική κ για την υπόλοιπη μέρα δεν πονούσα γιατί σου έχουν ένα κουμπάκι που πατάς κ χορηγείται επισκληρίδιος. η "δύσκολη" μέρα ήταν η επόμενη, από τη στιγμή που μου έβγαλαν τον καθετήρα κ έπρεπε να πηγαίνω εγώ τουλέτα. :|

Από Δευτέρα καλύτερα τα πράγματα! Κ Τρίτη ακόμη καλύτερα ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...