Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αχχ...αυτά τα κιλά της εγκυμοσύνης,,,,

Silia26

Recommended Posts

....Κορίτσια το δικό μου πρόβλημα είναι τα κιλά της εγκυμοσύνης....

Πριν μείνω έγκυος ήμουν 60 κιλά, όταν γέννησα ήμουν....79(!) και μετά από 4 μήνες ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ 70(!!!)Όσες προσπάθειες και να κάνω παραμένουν προσπάθειες..Αρχίζω δίαιτες (υγιεινή διατροφή)και μόλις ανεβαίνω στη ζυγαριά πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρω και σταματάω...Ξέρω πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και τώρα το πληρώνω....Φοβόμουν πολύ και το "είχα ρίξει στο φαγητό". Μέχρι που γεννήθηκε η μπεμπούλα μου δεν ήξερα εάν έπασχε ή όχι από το σύνδρομο Down. O γυναικολόγος μου μου είχε προτείνει να κάνω την αμνιοπαρακέντηση αλλά αρνήθηκα γιατί μου μίλησε για ένα ελάχιστο ποσοστό αποβολής. Οπότε καταλαβαίνετε την αγωνία που πέρασα. Την αντιμετώπισα ...τρώγοντας... Όλα όμως πήγαν καλά και το κοριτσάκι μου είναι υγιέστατο.Είμαι η μοναδική που δεν μπορώ να χάσω αυτά τα κιλά;;;;;;;;; Θα χαρώ να νιώσω πως δεν είμαι "σπάνιο φαινόμενο". Θα πάρω δύναμη εάν μάθω πως και άλλες ήταν στη θέση μου και τα κατάφεραν με ΠΟΛΛΗ προσπάθεια, ΠΟΛΛΗ υπομονή και ΠΟΛΛΗ επιμονή...

Φιλιά σε όλες

Να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ 60 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΗ ΑΔΥΝΑΤΗ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΠΗΡΑ 17 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ.ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ.

:P

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ 60 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΗ ΑΔΥΝΑΤΗ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΠΗΡΑ 17 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ.ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ.

:P

Silia26 μου εγω οταν εμεινα εγκυος ξεκινησα 60 κιλα και οταν πηγα να γεννησω ημουν 78 κιλα. Τωρα μετα απο 2,5 χρονια ειμαι 57 κιλα. Εγω αυτο που σε συμβουλευω ειναι να δωσεις χρονο στο σωμα σου να επανελθει. Μην περιμενεις να γινεις οπως ησουν πριν π.χ. κοιλιακους κτλ.Εγω δεν εκανα ουτε διαιτα ουτε γυμναστικη( εκτος απο σκι)εχασα τα κιλα αλλα το σωμα μου οπως και να το κανεις ειναι διαφορετικο. Πανω απο ολα οχι αγχος ! Φιλια

Silia26 μου εγω οταν εμεινα εγκυος ξεκινησα 60 κιλα και οταν πηγα να γεννησω ημουν 78 κιλα. Τωρα μετα απο 2,5 χρονια ειμαι 57 κιλα. Εγω αυτο που σε συμβουλευω ειναι να δωσεις χρονο στο σωμα σου να επανελθει. Μην περιμενεις να γινεις οπως ησουν πριν π.χ. κοιλιακους κτλ.Εγω δεν εκανα ουτε διαιτα ουτε γυμναστικη( εκτος απο σκι)εχασα τα κιλα αλλα το σωμα μου οπως και να το κανεις ειναι διαφορετικο. Πανω απο ολα οχι αγχος ! Φιλια

silia μου,ειμαι η πλεον καταλληλη να μιλησω γι'αυτο το πονεμενο θεμα.Και στα 3 μου τα παιδια πηρα πανω απο 25 κιλα.Αλλα ας μιλησω για την τελευταια εγγυμοσυνη που ειναι και προσφατη.Ξεκινησα λοιπον 60 κιλα.Η ζυγαρια μερα με τη μερα ανεβαινε,ανεβαινε ωσπου εφτασε τελικα 87 κιλα!!!Μετα τον τοκετο εχασα τα 10.Συντομα ομως πηρα 3.Θηλαζω ελεγα και πρεπει να τρωω καλα.Στην πραγματικοτητα κοροιδευα τον εαυτο μου.Τελικα αποφασισα να παω σε διαιτολογο,γιατι απο μονη μου δεν το επαιρνα αποφαση.Εχω ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες κι εχω χασει 4500 κιλα.Η κοιλια μου βεβαια ειναι ακομα φουσκωμενη.Αφου μια γειτονισσα που δεν ηξερε οτι γεννησα με ρωτησε ποτε γενναω.Οπως καταλαβαινεις η ψυχολογια μου ηταν χαλια.Δεν ηθελα να βγω απο το σπιτι.Τωρα ομως που βλεπω τη ζυγαρια να κατεβαινει εχω παρει τα πανω μου.Βεβαια ρουχα φοραω ακομα εγγυμοσυνης,αλλα εχω στοχο να φορεσω τα ρουχα που φορουσα προ εγγυμοσυνης.Βεβαια εχω συνδρομο στερησης αλλα προσπαθω..Σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι θα φοραω μπικινακι και παιρνω δυναμη.ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ....

silia μου,ειμαι η πλεον καταλληλη να μιλησω γι'αυτο το πονεμενο θεμα.Και στα 3 μου τα παιδια πηρα πανω απο 25 κιλα.Αλλα ας μιλησω για την τελευταια εγγυμοσυνη που ειναι και προσφατη.Ξεκινησα λοιπον 60 κιλα.Η ζυγαρια μερα με τη μερα ανεβαινε,ανεβαινε ωσπου εφτασε τελικα 87 κιλα!!!Μετα τον τοκετο εχασα τα 10.Συντομα ομως πηρα 3.Θηλαζω ελεγα και πρεπει να τρωω καλα.Στην πραγματικοτητα κοροιδευα τον εαυτο μου.Τελικα αποφασισα να παω σε διαιτολογο,γιατι απο μονη μου δεν το επαιρνα αποφαση.Εχω ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες κι εχω χασει 4500 κιλα.Η κοιλια μου βεβαια ειναι ακομα φουσκωμενη.Αφου μια γειτονισσα που δεν ηξερε οτι γεννησα με ρωτησε ποτε γενναω.Οπως καταλαβαινεις η ψυχολογια μου ηταν χαλια.Δεν ηθελα να βγω απο το σπιτι.Τωρα ομως που βλεπω τη ζυγαρια να κατεβαινει εχω παρει τα πανω μου.Βεβαια ρουχα φοραω ακομα εγγυμοσυνης,αλλα εχω στοχο να φορεσω τα ρουχα που φορουσα προ εγγυμοσυνης.Βεβαια εχω συνδρομο στερησης αλλα προσπαθω..Σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι θα φοραω μπικινακι και παιρνω δυναμη.ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ....

ΣΙΛΙΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΠΙΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΓΡΑ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.ΦΙΛΙΑ!

ΣΙΛΙΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΠΙΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΓΡΑ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.ΦΙΛΙΑ!

...Κορίτσια μου, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Μου δώσατε πολύ θάρρος..

ntemi μπράβο σου!Ολόψυχα σου εύχομαι να πετάξεις πια τα ρούχα της εγκυμοσύνης και να φορέσεις τα παλιά σου...

Θα πάρω δύναμη από εσένα και θα προσπαθήσω και εγώ...

Θέλω να σταματήσω την ερώτηση "Είσαι πάλι έγκυος;" Φυσικά όταν με ρωτάνε κάτι τέτοιο χαμογελάω, αλλά μέσα μου πονάω, ντρέπομαι και θέλω να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου και να μην ξαναβγώ ποτέ έξω....

Φιλιά...

...Κορίτσια μου, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Μου δώσατε πολύ θάρρος..

ntemi μπράβο σου!Ολόψυχα σου εύχομαι να πετάξεις πια τα ρούχα της εγκυμοσύνης και να φορέσεις τα παλιά σου...

Θα πάρω δύναμη από εσένα και θα προσπαθήσω και εγώ...

Θέλω να σταματήσω την ερώτηση "Είσαι πάλι έγκυος;" Φυσικά όταν με ρωτάνε κάτι τέτοιο χαμογελάω, αλλά μέσα μου πονάω, ντρέπομαι και θέλω να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου και να μην ξαναβγώ ποτέ έξω....

Φιλιά...

Γειά και από μενα!

Για να σου φυγει το άγχος θα σου πω την δικιά μου ιστορία. Ξεκίνησα με 3 κιλά παραπάνω και πήρα άλλα 20 στην εγκυμοσύνη. Γολγοθάς λοιπόν! Μετά τον τοκετό είχα 12 κιλά για προίκα! Στον θηλασμό με ένοιαζε μόνο το παιδί και δεν έκανα καμια ειδική διατροφή. Οπότε 6 μήνες μετά είχα 9 κιλά να χάσω. Και πάνω που μου ήρθε η περίοδος με έπιασε και η κατάθλιψη.... Οπότε από τις πολλές σοκολάτες πήρα 2 κιλά! Όταν λοιπόν ειπα να τα χάσω ειχα μπροστά μου 11 παραπανίσια κιλά και αυτό 8 μήνες μετά τον τοκετό!!!! ΦΡΙΚΗ!

Και τι έκανα; Εκοψα τη ζαχαρη. Τελος τα γλυκα! Μαχαιρι! ΤΙΠΟΤΑ! Στην αρχή έτρωγα λιγο περισσοτερο φαγητο για να μου φυγει η λιγουρα. Στις 2 εβδομαδες σταμάτησα να τα ζητάω και σιγά σιγά μείωσα τα λιπαρά στο φαγητό. Έτρωγα όμως όσο ήθελα και ότι ήθελα εκτός από ζάχαρη. Μετά όταν άρχισαν να φεύγουν τα κιλά άρχισα να προσέχω περισσότερο τι έτρωγα και μέσα σε 8 μήνες είχαν φυγει όλα! Έκανα και ελαφριά γυμναστική και βγήκα στην παραλία σχεδόν όπως ήμουν πριν γεννήσω.

Μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς πόνο και κόπο. Λίγη θέληση! Και όλα θα πανε καλά!

Γειά και από μενα!

Για να σου φυγει το άγχος θα σου πω την δικιά μου ιστορία. Ξεκίνησα με 3 κιλά παραπάνω και πήρα άλλα 20 στην εγκυμοσύνη. Γολγοθάς λοιπόν! Μετά τον τοκετό είχα 12 κιλά για προίκα! Στον θηλασμό με ένοιαζε μόνο το παιδί και δεν έκανα καμια ειδική διατροφή. Οπότε 6 μήνες μετά είχα 9 κιλά να χάσω. Και πάνω που μου ήρθε η περίοδος με έπιασε και η κατάθλιψη.... Οπότε από τις πολλές σοκολάτες πήρα 2 κιλά! Όταν λοιπόν ειπα να τα χάσω ειχα μπροστά μου 11 παραπανίσια κιλά και αυτό 8 μήνες μετά τον τοκετό!!!! ΦΡΙΚΗ!

Και τι έκανα; Εκοψα τη ζαχαρη. Τελος τα γλυκα! Μαχαιρι! ΤΙΠΟΤΑ! Στην αρχή έτρωγα λιγο περισσοτερο φαγητο για να μου φυγει η λιγουρα. Στις 2 εβδομαδες σταμάτησα να τα ζητάω και σιγά σιγά μείωσα τα λιπαρά στο φαγητό. Έτρωγα όμως όσο ήθελα και ότι ήθελα εκτός από ζάχαρη. Μετά όταν άρχισαν να φεύγουν τα κιλά άρχισα να προσέχω περισσότερο τι έτρωγα και μέσα σε 8 μήνες είχαν φυγει όλα! Έκανα και ελαφριά γυμναστική και βγήκα στην παραλία σχεδόν όπως ήμουν πριν γεννήσω.

Μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς πόνο και κόπο. Λίγη θέληση! Και όλα θα πανε καλά!

Έκανα ενάμισυ χρόνο να χάσω τα 22 κιλά που πήρα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Άργησα βέβαια, αλλά τα έχασα και με το παραπάνω. Είχα ξεκινήσει με 63 κιλά την εγκυμοσύνη και μετά τον ενάμισυ χρόνο έφτασα 56. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να τα χάσεις αργά αλλά σωστά. Καλή επιτυχία.

Έκανα ενάμισυ χρόνο να χάσω τα 22 κιλά που πήρα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Άργησα βέβαια, αλλά τα έχασα και με το παραπάνω. Είχα ξεκινήσει με 63 κιλά την εγκυμοσύνη και μετά τον ενάμισυ χρόνο έφτασα 56. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να τα χάσεις αργά αλλά σωστά. Καλή επιτυχία.

VAIA,AthinaK χάρηκα πολύ που τα καταφέρατε! Μπράβο σας κορίτσια.. Ελπίζω να σας μοιάσω και να τα καταφέρω και εγώ...

Φιλιά

VAIA,AthinaK χάρηκα πολύ που τα καταφέρατε! Μπράβο σας κορίτσια.. Ελπίζω να σας μοιάσω και να τα καταφέρω και εγώ...

Φιλιά

Λοιπόν silia βρήκες τον άνθρωπό σου :laugh:

Εγώ πήρα στην εγκυμοσύνη μου 32 κιλά !!!!!! απίστευτο και όμως πραγματικό …….υπάρχουν και χειρότερο λοιπόν ;)……ξεαγχώσου….να λες δόξα το θεό που το κοριτσάκι σου είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν

Εγώ μετά από 1,5 χρόνο έχω ακόμα περίπου 10 κιλά, έκανα για 6-7 μήνες διατροφή και έχασα αρκετά, επειδή κουράστηκα και λόγω του καλοκαιριού ( μαρέσει η ταβερνούλα δίπλα στο κύμα :silly: ), σταμάτησα αλλά θα κάνω πάλι την αρχή και βλέπουμε, όμως δεν ήμουν αγχωμένη με αυτό, σίγουρα δεν μου αρέσω ακόμα αλλά τι να κάνουμε θα προσπαθήσω.

Πάνω από όλα η υγεία μας και με λίγο πείσμα και κράτη θα τα καταφέρεις.

Λοιπόν silia βρήκες τον άνθρωπό σου :laugh:

Εγώ πήρα στην εγκυμοσύνη μου 32 κιλά !!!!!! απίστευτο και όμως πραγματικό …….υπάρχουν και χειρότερο λοιπόν ;)……ξεαγχώσου….να λες δόξα το θεό που το κοριτσάκι σου είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν

Εγώ μετά από 1,5 χρόνο έχω ακόμα περίπου 10 κιλά, έκανα για 6-7 μήνες διατροφή και έχασα αρκετά, επειδή κουράστηκα και λόγω του καλοκαιριού ( μαρέσει η ταβερνούλα δίπλα στο κύμα :silly: ), σταμάτησα αλλά θα κάνω πάλι την αρχή και βλέπουμε, όμως δεν ήμουν αγχωμένη με αυτό, σίγουρα δεν μου αρέσω ακόμα αλλά τι να κάνουμε θα προσπαθήσω.

Πάνω από όλα η υγεία μας και με λίγο πείσμα και κράτη θα τα καταφέρεις.

ELDO μου, έχεις απόλυτο δίκιο...

Η μοναδική ευτυχία για μια μανούλα είναι η υγεία των παιδιών της.

Και εγώ για την υγεία των παιδιών μου ευχαριστώ και παρακαλώ κάθε μέρα το ΘΕΟ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά δεν αξίζει να αγχώνομαι για κάτι που δεν έχει επιπτώσεις στην υγεία μου. Αύριο θα φορέσω τα ρούχα της εγκυμοσύνης μου, θα χαμογελάσω στον καθρέφτη και θα πάω για...καφέ. Δε θα ντραπώ για τα κιλά μου!!! Μου φτάνει μου είμαστε όλοι καλά...Κάποια στιγμή και σε μένα η ζυγαριά θα αρχίσει να κατεβαίνει....

..Να είσαι καλά ELDO μου.

Φιλιά...

ELDO μου, έχεις απόλυτο δίκιο...

Η μοναδική ευτυχία για μια μανούλα είναι η υγεία των παιδιών της.

Και εγώ για την υγεία των παιδιών μου ευχαριστώ και παρακαλώ κάθε μέρα το ΘΕΟ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά δεν αξίζει να αγχώνομαι για κάτι που δεν έχει επιπτώσεις στην υγεία μου. Αύριο θα φορέσω τα ρούχα της εγκυμοσύνης μου, θα χαμογελάσω στον καθρέφτη και θα πάω για...καφέ. Δε θα ντραπώ για τα κιλά μου!!! Μου φτάνει μου είμαστε όλοι καλά...Κάποια στιγμή και σε μένα η ζυγαριά θα αρχίσει να κατεβαίνει....

..Να είσαι καλά ELDO μου.

Φιλιά...

ΑΧΧΧΧ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ 30 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 15 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΧΑΣΑ 8 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑ.

ΑΧΧΧΧ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ 30 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 15 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΧΑΣΑ 8 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγώ έτσι πιστεύω θα έπραττα κορίτσι μου, χαίρομαι που διατηρείτε την ψυχραιμία σας και το πάτε βήμα-βήμα 🙏🙏🙏  Τώρα δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες να αλλάξεις γιατρό μιας κι έχω ακούσει ότι στην Ελλάδα κάποιοι διστάζουν να αναλάβουν εγκυους μετά το 2ο τρίμηνο, αλλά αυτό θα κρίνετε εσύ κι ο άντρας σου ❤️  Όλα να πάνε καλά, περιμένουμε νέα σου 💫
    • Πωωω κι εγώ έτσι ακριβώς σήμερα και δεν ξέρω και τι να κάνω να περάσει λιγο...περπατάω πονάει, ξαπλώνω, πιάνεται χειρότερα!μια τρέλα!😂 Καλή μου @Xrisa95 για μένα να ξερεις ότι είσαι στήριγμα σε όλο αυτό! Με το καλό το παιδάκι σου!μου έχουν δημιουργηθεί και κάτι απορίες σχετικά με το θέμα! Θα σου στείλω προσωπικό μόλις βρω χρόνο!❤️❤️❤️
    • Κλαίωωωωωωωωωωα 🤣🤣🤣🤣 Ο τρόπος που τα λες με έχει γονατίσει... να σαι καλά! Μπράβο σου για την ψυχραιμία σου και την όλη διαχείριση. Μου φαίνεται τόσο δύσκολο κι είμαι σίγουρη πως θα ντραπ΄ω πολύ. Πριν μείνω έγκυος έλεγα ότι θα παω με καισαρική για να τα γλιτώσω όλα αυτά. Φαντάσου μυαλό 🤪 Ααααα επίσης λάτρεψα τον "μεγάλο" σου!!! Άπαιχτος.... Με το καλό να δεχτείς τη μανούλα σου για να έχεις και βοήθεια και παρέα!!
    • Μιας και που την πιάσαμε τη συζήτηση...  Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει, αλλά επειδή οι εξωθήσεις είναι "σπρώξε σα να θέλεις να κάνεις κακά σου" ε, υπάρχει η περίπτωση όντως να τα κάνεις...  Επειδή μου έτυχε αυτό την πρώτη φορά , τώρα όταν μου είπε η μαία να κάνω, έκανα, μπας και γλιτώσω στη γέννα να γίνει κάτι τέτοιο πάλι. 😆 Με το που στο κάνουν, στα 2 λεπτά έχεις φύγει τρέχοντας για τουαλέτα. Δεν είναι ούτε κι αυτό ο,τι πιο ευχάριστο... Αλλά υπάρχει η περίπτωση να μην φύγει όλο το κλυσμα μέχρι την γέννα και να φεύγει λίγο λίγο κάθε φορά που σπρώχνει το μωρό... Έτυχε πάλι σε κάποια γνωστή σας...  Όπως και να χει, όλα αυτά είναι πολύ φυσιολογικά να συμβούν και όλοι οι γιατροί και οι μαίες τα έχουν δει. Έχω ακούσει από πολλές γυναίκες αντίστοιχες ιστορίες και δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε περιεργα για το αν θες ή δε θες να κάνεις ή ό,τι συμβεί μετά στο κρεβάτι του πόνου! 😊😊 Επίσης, ξύρισμα δεν μου πρότειναν ποτέ να κάνω ή να μου κάνουν. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...