Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ Νο2!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εγω καλα.....ξεπατωθηκα χτες στις δουλειες αλλα περασαμε πολυ ωραια....

Χ+Μ διαβασα την ιστορια σου....εχω κ εχω παρομοια περιστατικα...μιλησα πριν λιγες μερες με μια παθολογοανατομο που μου εκανε την ιστολογικη του εμβρυου μου 22 εβδομαδων....

καλησπέρα κορίτσια , είστε πάρα πολύ δυνατές , έχετε τραβήξει πάρα πολλά.Όταν με το καλό γίνετε μανούλες είμαι σίγουρη ότι θα είστε υπέροχες!!!!!

Χρυσάνθη συγνώμη που σε ρωτάω αλλά με ποια μίλησες;Δεν θέλω να είμαι αδιάκριτη και να σε φέρω σε δύσκολη θέση,αν θες μου λες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 906
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λοιπον αυτη η θεια πεφτει κατα κρητη μερια...αλλα αμα πεσει μεσα θα σας πω να την επισκεφτειτε...εμεις για πλακα το λεμε το φλυτζανι..τα βρισκει ομως χωρις να το θελει πολλες φορες...

χουανιτακι τι επαθες;γιατι αγχωθηκες;ο θυροειδης ειναι σημαντικος αλλα ειναι τοσο πολυπλοκο το θεμα που δεν ξερεις..ειναι σημαντικο ομως να ειναι ρυθμισμενος..πολυ...ξεκινα απο κει και ηρεμα..μην αγχωνεσαι...μαριαπ1 καλως ηρθες συγκλονιστηκα και με τη δικη σου ιστορια...κουραγιο κοριτσακια..δεν ειπαμε οτι τα χριστουγεννα που πηγα το παρισι βρηκα τον κυρ πελαργο και του πα δυο λογακια;δεν θα μας ξεχασει!!!!!!!

cuandoulini αυτη η θεια.....δεχεται φλυτζανι με mms? :-?

χαχαχαχα....δεν ειναι τοσο εξπερ με την τεχνολογια.. :lol::lol:

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :((:((:((

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :((:((:((

χαχαχαχαχ...οταν θα παω κρητη θα μου το δωσεις να της το παω..θα πιεις μπολικους θα τους βαλεις ημερομηνιες και θα τους διαβασουμε ολους... :lol:

Cuando μου, η μωροβροχή είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε σένα και την Μερεντούλα... ;););););););););););) και κατ' επέκταση σε όλες όσες προσπαθούμε και περιμένουμε αποτελέσματα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Cuando μου, η μωροβροχή είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε σένα και την Μερεντούλα... ;););););););););););) και κατ' επέκταση σε όλες όσες προσπαθούμε και περιμένουμε αποτελέσματα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι τελειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τη βρηκα κι εγω !!!!!!!αστερι εισαι!!!!!!!!!!!!!!! (*)(*)(*)

σε ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!μακαρι να πεσει κανενα ουρανοκατεβατο παιδακι στην αγκαλια μας!!!!!!!!! και...χερια ψηλα......!!!![smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΑ'ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..... :(

ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΣΜΕΝΗ....

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!!!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..........

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ....ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΕΝΑΓΩΝΙΟΔΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

LIL ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ,ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ??Η΄ΤΖΑΠΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ?

:(

Σιγουρα παιζει ρολο και πολυ μαλιστα !!!! Ετσι μου ειπε ο γυναικολογος μου και εκει που εκανα τις εξετασεις!!! Θα εχω νεα τη Δευτερα, γι αυτο.Δεν πρεπει να αγχονομαστε αν το ρυθμισουμε θα πανε ολα μια χαρα! :D:D:D

μαρικακι εσυ διαβασες για το ονειρο της θειας μου της καφετζους;(χαχα...δεν ειναι καφετζου..αλλα λεμε..)λες να ναι προφητικο..υπ οψιν ιδεα δεν εχει για μενα και τι κανω σε αυτη τη φαση..

LIL καλως ηρθες και επισημα πλεον στην παρεα μας απο οτι βλεπω :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

μηπως εχεις και κλανιτσες ???? :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

Χουνιτακι μην πεφτεις καθολου βλεπεις εδω τι γινεται.... ολες ειμαστε μεσα στα θεματα μα ολες... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

cuantaki -merentula περιμενουμε και αγωνιουμαι περασανε οι μερες ποια τον φαγαμε τον γαιδαρο αντε να το γλεντησουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Σία τι διαβάζω ; καναρίνια νησιά ;; :lol::lol::lol::lol: πίνα κώλο :lol::lol::lol:

Αναστασία μαργαρίτα έχω δοκιμάσει αλλά τουλίπα ; :lol::lol::lol::lol:

lil πολύ καλό το μικρό σου :lol::lol:

Μαρικάκι ευχαριστούμε !! μακάρι να δουλέψει καλά η μηχανή !!

Χουανιτάκι αν σε πάρει απο κάτω το έχεις χάσει το παιχνίδι... για λίγο να αρχίσουμε το κλάσιμο :lol::lol:

πράουουουου!!! ειναι μια πολύ καλή θεραπεία !! 8-}8-}8-}=))=))=))

mariap1, φιλενάδα καλώς ήρθες και απο τα μέρη μας !! :YMHUG::YMHUG:

αααα!! πρέπει να βάλεις και την αδελφή σου στο ποστ να αγωνιούμε μαζί :-ss:-ss:-ss:-ss

Σία τι διαβάζω ; καναρίνια νησιά ;; :lol::lol::lol::lol: πίνα κώλο :lol::lol::lol:

Αναστασία μαργαρίτα έχω δοκιμάσει αλλά τουλίπα ; :lol::lol::lol::lol:

lil πολύ καλό το μικρό σου :lol::lol:

Μαρικάκι ευχαριστούμε !! μακάρι να δουλέψει καλά η μηχανή !!

Χουανιτάκι αν σε πάρει απο κάτω το έχεις χάσει το παιχνίδι... για λίγο να αρχίσουμε το κλάσιμο :lol::lol:

πράουουουου!!! ειναι μια πολύ καλή θεραπεία !! 8-}8-}8-}=))=))=))

mariap1, φιλενάδα καλώς ήρθες και απο τα μέρη μας !! :YMHUG::YMHUG:

αααα!! πρέπει να βάλεις και την αδελφή σου στο ποστ να αγωνιούμε μαζί :-ss:-ss:-ss:-ss

γιατι ρε γελας δεν ξερεις τον πεινα κωλο????? ειναι η πεινα κολαντα αλλιως ... [-x[-x[-x[-x

αααααα merenta μου φαινεται θα σε κλασω να μαθεις να συμπεριφερεσαι [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif]

πραουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

προυτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

μπλοννννννννννννννννννννννννν

LIL καλως ηρθες και επισημα πλεον στην παρεα μας απο οτι βλεπω :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

μηπως εχεις και κλανιτσες ???? :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

Χουνιτακι μην πεφτεις καθολου βλεπεις εδω τι γινεται.... ολες ειμαστε μεσα στα θεματα μα ολες... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

cuantaki -merentula περιμενουμε και αγωνιουμαι περασανε οι μερες ποια τον φαγαμε τον γαιδαρο αντε να το γλεντησουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Σια μου απο κλανιτσες αλλο τιποτα,ασπρη μερα δεν βλεπω,ομως.

Σας ευχαριστω κοριτσια , προσπαθω να αλλαξω λιγο το κλiμα να γελασουμε προυουουουουουουουτς :)):)):)):)):)):)):)):))

ρε συ εφαγα πολλα κοψιδια, λουκανικα χωριατικα , μπριζολες , κοκορετσι , εξοχικο , ηταν η μερα χτες

σημερα εφαγα φασολαδα καυτερη με λουκανικα χωριατικα και πιπεριες λες????? :-?:-?:-?:-?:-?:-?

Η σκορπινα ρε κοριτσια γιατι δεν γραφει????? βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ελα στην παρεα μας να σε βαλουμε στην λιστα ..................

καλο ρε μερεντα αλλα με ξ................ε!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...