Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο 11!!!

Recommended Posts

niakoulinaki έχεις απόλυτο δίκαιο..οτι και να λέμε είναι περιττό αφού οτι είναι να γίνει θα γίνει ;);)

αρεεεεεεε ..katerinaki... ευτυχώς είσαι και εσύ και παίρνουμε κουράγιο :D:D φιλάκια στον μπέμπαρο σου !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

jan βάλε ΝΕΤ να ακούσεις κανένα τραγουδάκι εγώ αυτό κάνω και άμα λάχει ρίχνω και καμμια σβούρα :lol::lol: \:D/

xaxaxxaa mia xara opaaaaaaaaaaa allaaaaaaaaaaaa :P:P:P:P:P:P:P

νιακουλινάκι βάλε και εσύ ΝΕΤ και ρίξε καμμια γύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια :lol::lol: οσό για το φαγητό φάε όσο μπορείς (τώρα έχεις και άλλοθι ;) ) :lol:

ax bre fraoulitsaaaa 10000000000000000000 efxaristw!!!!de kserw re sy an einai simadi...prwti fora to sinantaw k den exw akousei k olas kati paromoio...eixan zelwdis morfi!sorry gia tin perigrafi alla tromaksa....exw akousei mia istoria pou pige kapoia toualeta gia pipi k eide to embryo...eixe xasei to mwro :shock::shock::shock: e kai egw ta exw kanei panw m twra!!! :(:shock::shock::roll::roll:

καλημερα κοριτσακια.jan κι εγω απο τη μερα της ωοληψιας μεχρι και σημερα 6 μερες μετα την εμβρυομεταφορα, που και που εχω καφεδοειδη οταν παω τουαλετα.δεν φανταζομαι να ειναι κατι ανησυχητικο.υπομονη σε λιγες μερες θα ξερουμε...τελικα θα παω παρασκευη για χοριακη πιστευω οτι μια μερα δεν θα κανει τη διαφορα :?:?:?

Καλημερα αγωνιστριες!!!Τι κανετε??

Κοριτσακι τα καφ σημδακια ειναι θετικο σημαδι..μαλλον δηλωνουν παρουσια τα μπεμπακια..και αν δεν ηλωνουν ακομη θα δηλωσουν με τη χοριακη!!!Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα!!!

Για ολες σας ολα θα πανε καλα!Πιστεψτε το και θα γινει το ονειρο πραγματικοτητα!!!!

Φιλακιαααααααααααα

nikol k fraoulitsa tin idia mera pate ee????w re diplo partaki tha exoume ti paraskebi :D;);) sas efxomai olopsyxa ta kalytera!nikol mou den nomizw na paizei rolo i mia mera!!!

oso gia to kafe tromaksa koritsia giati itan stroggylo polyyyyyyy mikra....den itan saa blenni :roll: alla tha to dw ws thetiko simadi k tha prospathisw na xalarwsw ;)

kalimeraaaaaaaaaaaaaaa :)

jannolino είναι από την προγεστερόνη που σου δίνουν γιατί σίγουρα σου δίνουν προγεστερόνη, μην τρομάζεις , καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Κοριτσάκια καλησπέρα, έχω μέρες να μπω και εχετε γράψει τόσα πολλά που δεν σας προλαβαίνω, Νανα μου μην απογοητεύεσαι πάντως εγώ και από κορίτσια εδώ στο mammy και από γνωστές μου έχω παρατηρήσει πως τα κατεψυγμένα δουλεύουν καλύτερα καμιά φορά.

Jannolino μου γλυκιά έχασα επεισόδια. Με το καλό κοπέλα μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μην τρομάζεις. Τα καφέ δεν είναι τπτ, μπορεί ακόμη και από την εμβρυομεταφορά να είναι.

Strawberry και η άλλη κοπέλα που θα κάνει χοριακή η Nikol 111 νομίζω , καλή επιτυχία. Και μια και δύο μέρες νωρίτερα δείχνει.

Κατερινάκι μου , Σοφίτσα μου , Νικόλ μου, Βασουλα μου,Γιωργάκη μου, τι κάνετε ;

Στέλνω σε όλες σε όλες σας μια γλυκιά αγκαλιά ...και εγώ περιμένω αύριο, μεθαύριο να αδιαθετήσω να αρχίσω και εγώ την αγωγή μου. Καλή σας νύχτα!

kalimera koritsakia m!

ti m kanete?

xekourastikate to triimero?:)na tan k allo e?:)

nana m min apogoiteuesai koritsi m an k ap ta logia s vlepw pws eisai dinati kai mpravo sou!dwse xrono twra ston eauto s na xalarwsei, na iremisei o organismos s kai vour gia tin epomeni prospatheia!kai egw prin 3 mines eixa faei mia apotixia apo exwswmatiki!alla den ta vazoume katw. . .sinexizoume kai eimai sigouri oti oles mia mera tha ta kataferoume giati to axizoume:)

eyeore m tha arxiseis tin agwgoula e?ante euxomai auti na einai i teleutaia s prospatheia kai epitiximeni plirws euxomai koritsi m giati xerw poso poli to thes kai agwnizesai kairo gia auto!kali epitixia koritsi m!

kali epitixia euxomai kai sta koritsakia p pane gia xoriaki sintoma!I xoriaki sas euxomai na nai sta ipsi koritsakia m!

jannolino m min m agxwnesai koritsi m!to kafe gia thetiko to exw egw!simadi emfiteusis m mirizei emena pantws!kai euxomai na einai koritsaki m!esi meine iremi kai isixi kai O THEOS meletaei gia emas kai gia to kalo mas!mi fovasai tipota!

ta upoloipa koritsakia oi egkioules mas ti kanoun?kardoula m p xathikes?nikol?katerinaki?sofitsa?annoula?barcelonita?

egw paw tin pempti sto giatro gia na doume gonimes meres kai na kanoume tis prospatheies mas kai euxomai O THEOS KAI H PANAGIA na nai mazi mas kai na mas voithisoun na petixoume oles to sintomotero!

filakia!

Girl 84 σε ευχαριστώ πολύ κοριστάκι και εσύ να είσαι καλά και όλα με το καλό γρήγορα...Καλημέρα σε όλες...και σε σένα Γιωργάκη. Σε χαίρομαι για το κουράγιο που δίνεις σε όλες μας. Να είσαι καλά.

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Σας εύχομαι όλα τα καλά να ρθουν. Να χουμε υπομονή και επιμονή!!! Και θάρρος για να συνεχίζουμε να αποκτήσουμε το μωράκι που τόσο πολύ επιθυμούμε!

Εγω πήγα στο γιατρό, δεν ξέρω αν το διαβάσατε, μου είπε να μην προχωρήσουμε σε φυσικό ή εξωσωματική, να περιμένουμε λίγο ακόμα και να προσπαθήσουμε έτσι. Ωστόσο μου έδωσε να πάρω utrogestan, ξέρετε γιατί τα παίρνουμε αυτά? Που βοηθούν?

Θα περιμένω να μου πείτε βρε κορίτσια, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τα πάρω! :cry::cry::cry:

Φιλιά πολλά

stroumfaki

eyaki mou ti kaneis?eisai kala koritsi m?xathikes ligo ;) se efxaristw poly.oles sas efxaristw giati ne boithisate.me anxwse poly afto giati den itan mia bleni...mono 2 poly mikra simadia.telos pantwn as elpisoume pws ola pigainoun kala... giorgo na sai kala agori mou pou mas dineis kouragio...me ena pono na erthei to mwraki sas... :D an mporeis omws steileou emena afti ti prosefxoula pou les... :)

strof an k ta pairnw ta utrogestan de gnwrizw ti akribws boithane k pia einai i leitourgia tous :? elpizw na sou apantisei mia kopela syntoma...FILAKIAAAAAA

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...