Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο 11!!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! janno μου με το καλό να υποδεχθείς τα εμβρυάκια σου σήμερα :D

nikol μου καλή επιτυχία σου εύχομαι :D:D και εγώ την τρίτη έκανα εμβρυομεταφορά αλλά σε αντίθεση απο εσένα δεν έχω κανένα απολύτως σημάδι ουτε τσιμπιματάκια ούτε σουβλιές τίποτα :?:? τι να πώ ??? θα δείξει σε λίγες ημέρες ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσακια μου και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

Τζανολινο ευχομαι να πανε ολα καλα γλυκια μου,πολυ καλη επιτυχια!

Επισης κ σε σενα Φραουλιτσα,ευχομαι μια θετικοτατη χοριακη!

Νικολ111 κι εγω μετα την εμβρυομεταφορα κ για αρκετες μερες ειχα παααααρα πολυ εντονους πονους.Ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν φυσιολογικο διοτι απο τα πολλα ωαρια που μου ειχαν παρει οι ωοθηκες μου ειχαν ταλαιπωρηθει πολυ κ πονουσαν.Μαλιστα για 2-3 μερες μου ειχε δωσει κ παυσιπονα.Μην ανησυχεις λοιπον,ισως ειναι κι απο αυτο,αλλα αν επιμενει καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου..Καθε επιτυχια σου ευχομαι!

ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσακια μου.sofitsa ακριβως το ιδιο μου ειπε και ο γιατρος. δηλ λογω πολλων ωαριων που πηραν, ταλαιπωρηθηκαν αρκετα οι ωοθηκες μου. μου εδωσε παυσιπονα και σιγα σιγα μου ειπε θα αρχησω να ηρεμω. να ρωτησω και κατι ακομα??? εσεις εχετε καποια ιδιαιτερη διατροφη?εμενα με εχουν τρελανει με αυγα και κρεας.αχ! να περασουν οι μερες και ολα τα κοριτσακια που ειμαστε στην αναμονη να ανακοινωσουμε ευχαριστα!!! :D:D:D

kalhspera kai apo emena kai xronia polla ......me to kalo koritsakia moy oles na foyskwsoyme....kalh epytixia se olessssssssssssssfilakia polla .................ax re kopelies den pernoyn oi atimes oi meres ama pote tha erthei h tetarth axxxxxxxxxxxxxx..........kanena neo apo thn nana????????????

nikol111 kapws etsi ginete kai emena kathe mera ektos ton allwn farmakwn moy exei dwsei kai ena ponstan kathe mera .....twra gia thn diatrofh oxi emena ola na ta trww moy exei pei oxi kati pio poly kai kati pio ligo.........to kreataki omws mia xara moy akoygete...xixixiixix

niakoulinaki mou an katalaba kala ti tetarti pas gia xoriaki????ax me to kalo na mas peis oti eisai egkyoula!!! :D apo ti nana dystyxws den exw diabasei tpt :(:(

nikol mou afto gia ti diatrofi prwti fora to akouw :shock: esy pote tha kaneis xoriaki??

niakoulinaki mou an katalaba kala ti tetarti pas gia xoriaki????ax me to kalo na mas peis oti eisai egkyoula!!! :D apo ti nana dystyxws den exw diabasei tpt :(:(

nikol mou afto gia ti diatrofi prwti fora to akouw :shock: esy pote tha kaneis xoriaki??

nai koritsaki moy thn teterth ..........esy shmera ta ypopodextikes eeee????posa valate koykla ...kalh epytyxia soy eyxome me mia terastia xoriaki......filakia.......

jannolino μου είδες βρε παιδί μου με τίποτα δεν ευχαριστιόμαστε :lol::lol::lol: έχουμε πονάκια ανησυχούμε μήπως κάτι δεν πάει καλά :lol: απο την άλλη δεν έχουμε απολύτως κανένα σύμπτωμα ανησυχούμε πάλι :lol::lol: μη νομίζεις και εγώ μια απο τα ίδια :?

jannolino μου είδες βρε παιδί μου με τίποτα δεν ευχαριστιόμαστε :lol::lol::lol: έχουμε πονάκια ανησυχούμε μήπως κάτι δεν πάει καλά :lol: απο την άλλη δεν έχουμε απολύτως κανένα σύμπτωμα ανησυχούμε πάλι :lol::lol: μη νομίζεις και εγώ μια απο τα ίδια :?

ax bre fraoupitsa m etsi einai....alla i alitheia afti i isixia me anisixei poly....ma tipota?????????einai dynaton?k den mporw na thimithw se poia mera arxisa na aisthanomai tin proigoumeni fora..... :roll: douleia den exw k psaxnomai twra...katalabaineis :lol::lol::lol::lol:

Εγώ στην 1η προσπάθεια είχα πολύ έντονους σπασμούς στην μήτρα και ήταν αρνητικό :( στην 2η προσπάθεια δεν είχα πονάκια και πάλι αρνητικό :( τώρα τι να πω άκρη πάντως δεν μπορώ να βγάλω :lol::lol:

Καλά εσύ έχεις και μια ημέρα οπότε μην περιμένεις να αισθανθείς και πολλά πράγματα.. :) Εγώ που βρίσκομαι στην τέταρτη ημέρα και δεν έχω τίποτα είναι λίγο ανησυχητικό..αλλα και πάλι δεν μπορώ να κάνω τίποτα :lol: οπότε το απολαμβάνω !!

Υ.Γ. αααα και έχω βάλει και βλαστοκύστες οπότε ότι ήταν να γίνει έγινε 8-}

diladi simera einai i teleftaia efkairia???aaaaaaaaaaaaa :lol::lol: anze ta poulakia mou as elpisume oti simera kati tha ginei....telika poly anxwtiko olo afto.. :?:? esy eipame kala ee????basta gera koukla....katse katw apo ti mparaaaa :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάκια τι κανετε;Εγώ έκανα χοριακη την Πεμπτη και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αρνητικη!

Ευτυχώς ήμουν προετοιμασμενη από τα αρνητικά τεστ.Δε το βαζω όμως κάτω,έχω και δυο στο ψυγείο,δύο μικρά παγωτάκια και μόλις επανέλθει ο οργανισμός μου θα πάω να τα βάλω!Το πρόβλημα μας ειναι ολιγοασθενοσπερμία του συζυγου,οπότε ποντάρω στην ηλικία μου,ειμαι 29 και στην καλη γυναικολογικη μου εικόνα και ελπίζω να γίνω κι εγώ μανουλα κάποια στιγμή.Αλήθεια τι ξέρετε για τις εωσωματικές με κατεψυγμένα,έχουν επιτυχία;;

JANNOLINO K niakoylinaki καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου.Περιμένω ν ακουσω καλα νεάκια από εσας για να παρω λίγο θαρρος.Αντε λίγο έμεινε...

nana mou epitelous....irthes :D

lypamai koukla mou alla xairomai pou de to bazeis katw!!!!!kai emeis problima me to sperma exoume k pontarw sto oti eimai 24 k gynaikologika poly kala!!!oso gia ta katepsygmena...to ekana prwti fora :D de kserw akoma na sou pw polla!!!pantws einai poly pio oikonomika ;) oute farmaka(sxedon dld....)pas ekei k sou bazoun apo ta etoima!!!k otan eixa anoiksei sxetiko thema mou eipan kala logia!!!k apo ti mexri twra empeiria mou mia xara....apla egw eixa poly parapanw anxos :|

νανα μου υπομονη και επιμονη κοριτσακι μου ευτυχως εχεις θετικη ψυχολογια και αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να εχουμε ολες.εμενα μου ειπαν να παω για χοριακη στις 2/4 πεφτει ομως σαββατο και τα μικροβιολογικα ειναι ολα κλειστα .αν παω μια μερα πριν λετε να μην δειξει???

Γεια σας κοριτσακια,τι κανετε??

Βλεπω εχουμε νεα κοριτσακια στην προσπαθεια εχω μερες να μπω..

Σας ευχομαι ολοψυχα ολες να τα καταφερετε και αυτη σας η προσπαθεια να ναι η τυχερη σας!!!!!!

Εγω οπως βλεπετε το τικερακι ειμαι μια γκαστρουλα απο εξωσωματικη με κατεψυγμενα!!!!!!

Στην πρωτη δεν ταχα καταφερει ουτε εγω αν κ ειχα ολαααααα τα συμπτωματα..

σε αυτη την τυχερη μου προσπαθεια δεν ειχα ουτε μισο συμπτωμα..αομη κ το λιγο πρησμενο στηθος ειχε ξεπρηστει μια μερα πριν τη χοριακη!!!!

Οποτε κουκλες θετικη σκεψη ενεργεια ηρεμια και το θετικο θα ερθει κ για εσας!!!!!!

Φιλακιααααααααα

kalhspera koykles .......loipon egw lew na apolaysoyme to sk kai oti einai na ginei tha ginei ............egw kanena symtoma apolytos kai den eixa se kamia allh fora ...exw kanei alles 2 ekswswmatikes h mia epytiximenh kai h allh oxi opote th na leme afhsta ta kalhtera xaxaxaxxaxa mono pisth kai proseyxh....filakia se oles.......

Κοριτσάκια τι κανετε;Εγώ έκανα χοριακη την Πεμπτη και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αρνητικη!

Ευτυχώς ήμουν προετοιμασμενη από τα αρνητικά τεστ.Δε το βαζω όμως κάτω,έχω και δυο στο ψυγείο,δύο μικρά παγωτάκια και μόλις επανέλθει ο οργανισμός μου θα πάω να τα βάλω!Το πρόβλημα μας ειναι ολιγοασθενοσπερμία του συζυγου,οπότε ποντάρω στην ηλικία μου,ειμαι 29 και στην καλη γυναικολογικη μου εικόνα και ελπίζω να γίνω κι εγώ μανουλα κάποια στιγμή.Αλήθεια τι ξέρετε για τις εωσωματικές με κατεψυγμένα,έχουν επιτυχία;;

JANNOLINO K niakoylinaki καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου.Περιμένω ν ακουσω καλα νεάκια από εσας για να παρω λίγο θαρρος.Αντε λίγο έμεινε...

koritsaki moy glyko eyxome h epomenh na einai h tyxerh soy ..pollla filakia.........kai se eyxaristw poly poly ...........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...