Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα.ειμαι στο 4ο μηνα με διδυμα.θα ηθελα να ρωτησω αν καμια σας γνωριζει.πριν 3 βδομαδες εκανα εξεταση κολπικου υγρου κ μου βρηκε στρεπτοκοκκο b+d.ο γιατρος μου δωσε αντιβιωση για 7 μερες αλλα μου ειπε οτι συνηθως για το στρεπτοκοκκο οι εγγυες παιρνουν αντιβιωση λιγο πριν τη γεννα.τωρα δε ξερω τι να κανω.να την παρω η οχι?οποια ξερει η εχει αναλογη εμπειρια να μου πει.φιλια κ ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσίευση

Αννα καλησπέρα και καλή εγκυμοσύνη. Εγώ όταν ήταν να γεννησω και συγκεκριμένα την 38 βδομάδα που έκανα γενική ούρων είχα πολλά μικρόβια και μου είπε ο γιατρός μου επειδή είναι να γεννησω καλό είναι να πάρω αντιβιωση μήπως είναι στρεπτοκοκκος και θυμάμαι τον είχα ρωτήσει που μπορεί να βλάψει το συγκεκριμένο μικρόβιο το μωρο νομίζω οτι μου είπε ότι μπορεί να περάσει στον πλακουντα και να προκαλέσει μικροσυσπασεις ή όταν θα γενναω να βλαψει το μωρο στα ματακια του. Έτσι νομίζω να μην λέω και βλακείες. Παντως εφόσον βρέθηκε μικρόβιο και σου είπε να πάρεις αντιβιωση καλό είναι να την πάρεις. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Καλό υπόλοιπο και με το καλό.

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Περιμενω κ εγω διδυμακια και προς το τελος του 1ου τριμηνου πηρα προληπτικα αντιβιωση λογω περιδεσης τραχηλου.

Υπαρχουν συγκεκριμενες αντιβιωσεις που μπορουν να παρουν οι εγκυες....

Γιατι δεν επικοινωνεις με τον γιατρο σου να σου πει ακριβως τι να κανεις κ να σου λυθει η απορια; ;););)

καλο υπολοιπο στην εγκυμοσυνη σου και ολα να πανε καλα

Δημοσίευση

Καλημέρα αφού σου βρήκε το μικρόβιο και σου είπε ότι πρέπει να πάρεις την αντιβίωση, τότε θα πρέπει να την πάρεις...κοίτα μέσα ενδίκνυται για έγκυες?

το να πάρεις αντιβίωση πριν την γέννα πρώτη φορά το ακούω, 2 παιδιά γέννησα και δεν πήρα καμμιά αντιβίωση, αν είσαι υγιής γιατί να πάρεις αντιβ.? :?::!:

όταν γεννάς φυσιολογικά είναι η φυσική ακολουθία το παιδί να περνά από διάφορα μικρόβια, δεν παθαίνει τίποτα....

περαστικά και καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...