Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΛΑΙΩ ΓΕΛΑΩ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΗΛΕ!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ Κ ΤΙΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ....Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΤΕ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Muriam,

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα γεννήσουμε μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δεν έχω λόγια, Muriam, δεν έχω λόγια για να περιγράψω την χαρά μου!!!

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:(*)(*)(*)(*)(*) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd[smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=wav.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=angel13.gif][smilie=angel13.gif][smilie=angel13.gif][smilie=angel13.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

Σου έβαλα όλα τα ανθρωπάκια του mammyland... :lol::lol::lol::lol::lol:

Εύχομαι να έχεις μια ήσυχη εγκυμοσύνη και πριν καλά-καλά το καταλάβεις να κρατάς το μωράκι σου στα χέρια σου!!! Καλή συνέχεια τώρα, φιλενάδα και να μπαίνεις μέσα να μας φυσσάς...μπας και κολλήσουμε και εμείς γκαστρίτιδα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλε μυριαμ τι διαβαζωωωωωωωωωωωωωω :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: συγχαρητηριααααααααααααααααα τα καταφερες πολυ χαρηκα για σενα.με το καλο ενα γερο μωρακι!αχ τι καλα πολλα συγχαρητηριαααααα και παλι χαρηκα πππαρα πολυ.

Δημοσίευση

κοριτσακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πραγματικα χαρηκα πολυ κοπελα μου!!!!!ειδες που λεγαμε,τελικα μεσα πεσαμε δεν καναμε λαθος!!!!!!

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου που ευχομαι να ειναι γερο κ παντα τυχερο!!!!!!!!!!!!!!!!

κ παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!

:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

κοριτσακι μου πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!πριν λιγες μερες μιλουσαμε για τα ταματα μας και...να τωρα που εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!!με το καλο σου ευχομαι!!!!να εχεις μια ηρεμη κι ευκολη εγκυμοσυνη!!!!!!!!η αγια ειρηνη να ειναι παντα διπλα σας!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΠΛΗ!!!!!!!!ΜΕΡΕΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ?ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!ΠΑΣΧΑΛΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!!!!!Κ.Τ.Κ ΝΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΑΛΑΝΤΟΥ!!!!!!ΡΟΖΕ 25 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΖΟΛΙΝΟ ΔΕΜΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!!!!Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ Κ ΘΑ ΤΙΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΙΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!

Δημοσίευση

Μυριαμ μπράβο κορίτσι μου!!!! Συγχαρητήρια!!!! Χάρηκα παρά πολύ ειλικρινά, γιατί θυμάμαι την αγωνία σου και την επιθυμία σου για ένα μωρακι! Είδες που ήρθε;;; Να το βλέπουν και τα κοριτσουδια που προσπαθούν :D και να αναθαρευουν!!! Μια τέλεια και τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μπεμπάκι σου!! Και μαζί σου η χάρη της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου,και σ´εσενα και σ´ολες τις εγκυουλες.

Και πάλι συγχαρητήρια!!!! :D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...