Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σεξουαλική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό

lunarossa

Recommended Posts

Γεια σε όλους και σε όλες!

Ειμαι καινούρια στην παρέα σας! Είμαι αρραβωνιασμένη με τονκαλο μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαστε και οι δυο πολυ χαρούμενοι και δεν κρατιόμαστε να παντρευτούμε για να βάλουμε μπρος για το πρωτο μας παιδάκι. Είμαι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και δε με φοβίζει τίποτα! Μόνο ένα πράγμα έχει προβληματίσει κάπως εμένα και τον αρραβωνιαστικό μου. Δεν ξέρω πώς θα σας φανεί αυτό που θα ρωτήσω. Μπορει να θεωρηθεί τελείως ανούσιο, ανώριμο ή κατι αλλο αλλά εγώ θεωρώ ότι ειναι πολυ σημαντικο για τη ζωη ενος ζευγαριού.

Τι γινεται με το σεξ μετά απο ενα φυσιολογικο τοκετό; Είναι αλήθεια ότι ο κολπος της γυναικας διαστέλλεται τόσο πολύ έτσι ώστε αυτο να εχει ως αποτελεσμα, το να μην μπορει να απολαύσει την σεξουαλικη πράξη ούτε εκείνη αλλά ουτε ο σύζυγος της; Ή μηπως προκειται περί ακομα ενος μύθου γύρω απο το φυσιογικο τοκετο; Μια καλοστημένη προπαγάνδα των πλαστικών χειρουργών που ασχολουνται με αιδοιοπλαστικες και λοιπές επεμβάσεις;

Θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία μαμάδων με φυσιολογικό τοκετό!

Τα λέμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες!

η ωρα η καλη!

λοιπον εγω εχω γεννησει με φυσιολογικο

τοκετο και θα ελεγα οτι μια χαρα το απολαμβανεις!:woohoo:

αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια!

τωρα αν εξαρταται στον καθε ανθρωπο διαφορετικα

δεν ξερω!B)

φιλια:kiss:

καλως ηρθες!

η ωρα η καλη!

λοιπον εγω εχω γεννησει με φυσιολογικο

τοκετο και θα ελεγα οτι μια χαρα το απολαμβανεις!:woohoo:

αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια!

τωρα αν εξαρταται στον καθε ανθρωπο διαφορετικα

δεν ξερω!B)

φιλια:kiss:

lunarossa εγω γεννησει με φυσιολογικο τοκετο κ επανηλθα πλήρως μεσα σε 7 εβδομαδες.Πιστευω οτι βοηθαν κ οι ασκήσεις kegel.Απ' την αλλη εγω εχω 1 παιδακι δεν ξέρω τι γινετε μετα απο 2-3 τοκετους

lunarossa εγω γεννησει με φυσιολογικο τοκετο κ επανηλθα πλήρως μεσα σε 7 εβδομαδες.Πιστευω οτι βοηθαν κ οι ασκήσεις kegel.Απ' την αλλη εγω εχω 1 παιδακι δεν ξέρω τι γινετε μετα απο 2-3 τοκετους

kalimera k apo mena den eimai armodia na sou apantiso giati den eimai manoula alla xero apo thn aderfh mou pou gennise 3 paidakia fisiologika k apolambanei ton erota mia xara........ego pisteyo pos einai enas mythos......giati mporei o kolpos na anoigoi gia na bgei to moro alla meta de raboun.....an eimai lathos as me diorthosoun ta ypoloipa koritsia:silly: filakia

kalimera k apo mena den eimai armodia na sou apantiso giati den eimai manoula alla xero apo thn aderfh mou pou gennise 3 paidakia fisiologika k apolambanei ton erota mia xara........ego pisteyo pos einai enas mythos......giati mporei o kolpos na anoigoi gia na bgei to moro alla meta de raboun.....an eimai lathos as me diorthosoun ta ypoloipa koritsia:silly: filakia

LUNAROSSA, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ KEGEL. ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ!ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ!ΦΙΛΙΑ!

LUNAROSSA, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ KEGEL. ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ!ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ!ΦΙΛΙΑ!

lunarossa καλως ηρθες! Η αληθεια ειναι οτι μετα την γεννα με φτ νιωθεις καπως διαφορετικα. Καταρχην για 40 μερες κανεις αυστηρη αποχη απο το σεξ. Μετα πρεπει να προσεχεις διοτι νιωθεις πως κανεις ερωτα για πρωτη φορα. Αυτο συμβαινει λογω της συρραφής που γινεται. Δεν Ειναι ομως φυσιολογικο! Απλα θελει χαλαρα στη αρχη μετα θα ειναι ολα μια χαρα. Μιλαω παντα για την δικη μου εμπειρια μην το παρεις για δεδομενο. Καλημερα και παλι!

lunarossa καλως ηρθες! Η αληθεια ειναι οτι μετα την γεννα με φτ νιωθεις καπως διαφορετικα. Καταρχην για 40 μερες κανεις αυστηρη αποχη απο το σεξ. Μετα πρεπει να προσεχεις διοτι νιωθεις πως κανεις ερωτα για πρωτη φορα. Αυτο συμβαινει λογω της συρραφής που γινεται. Δεν Ειναι ομως φυσιολογικο! Απλα θελει χαλαρα στη αρχη μετα θα ειναι ολα μια χαρα. Μιλαω παντα για την δικη μου εμπειρια μην το παρεις για δεδομενο. Καλημερα και παλι!

Lunarossa (αυτό το ψευδόνιμο το πήρες από το ομόνιμο τραγούδι? μου αρέσει πολύ το τραγούδι!:) ) και εγώ γέννησα ΄με φυσιολογικό τοκετό δύο φορές και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα, απολαμβάνουμε τον έρωτά μας κανονικότατα :)

Lunarossa (αυτό το ψευδόνιμο το πήρες από το ομόνιμο τραγούδι? μου αρέσει πολύ το τραγούδι!:) ) και εγώ γέννησα ΄με φυσιολογικό τοκετό δύο φορές και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα, απολαμβάνουμε τον έρωτά μας κανονικότατα :)

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ήταν πράγματι καθησυχαστικές! Γιατί ακούγονται πολλά...

Όμως θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και συγχωρήστε με αν γίνομαι αδιάκριτη. Εσείς που μου απαντήσατε τι σώματα έχετε; Θέλω να πω είστε αδυνατούλες, γεματούλες , γυμνασμένες; Γιατί έχω ακούσει ότι παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση και αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσει το δικό μου σώμα, καθώς είμαι γεματούλα και εντελώς αγύμναστη...:blush:

Φιλιά σε όλες!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ήταν πράγματι καθησυχαστικές! Γιατί ακούγονται πολλά...

Όμως θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και συγχωρήστε με αν γίνομαι αδιάκριτη. Εσείς που μου απαντήσατε τι σώματα έχετε; Θέλω να πω είστε αδυνατούλες, γεματούλες , γυμνασμένες; Γιατί έχω ακούσει ότι παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση και αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσει το δικό μου σώμα, καθώς είμαι γεματούλα και εντελώς αγύμναστη...:blush:

Φιλιά σε όλες!

Argi έγραψε:

Γεια σου Argi!

Ναι από αυτό το τραγούδι εμπνεύστηκα το ψευδώνυμό μου!Είναι όντως πολύ ωραίο τραγούδι!

Argi έγραψε:

Γεια σου Argi!

Ναι από αυτό το τραγούδι εμπνεύστηκα το ψευδώνυμό μου!Είναι όντως πολύ ωραίο τραγούδι!

lunarossa καλησπερα.Εχω γεννησει και τα 3 μου παιδια με φυσιολογικο τοκετο.Κι ομως δεν εγινε βαρκα...καταλαβαινεις τι εννοω!Μαλιστα ακομα και τωρα στο 3ο την πρωτη φορα δυσκολευτηκα λιγο,αλλα τωρα ολα ενταξει.Στην εγγυμοσυνη πηρα 27 κιλα,εχασα τα 10 και τωρα ειμαι σε διαιτα να χασω τα υπολοιπα 17.Αρα ανηκω κι εγω στις γεματουλες.Παντως μη φοβηθεις τον φυσιολογικο τοκετο,το sex μπορω να σου πω οτι γινεται καλυτερο κι απο πριν!!!

lunarossa καλησπερα.Εχω γεννησει και τα 3 μου παιδια με φυσιολογικο τοκετο.Κι ομως δεν εγινε βαρκα...καταλαβαινεις τι εννοω!Μαλιστα ακομα και τωρα στο 3ο την πρωτη φορα δυσκολευτηκα λιγο,αλλα τωρα ολα ενταξει.Στην εγγυμοσυνη πηρα 27 κιλα,εχασα τα 10 και τωρα ειμαι σε διαιτα να χασω τα υπολοιπα 17.Αρα ανηκω κι εγω στις γεματουλες.Παντως μη φοβηθεις τον φυσιολογικο τοκετο,το sex μπορω να σου πω οτι γινεται καλυτερο κι απο πριν!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...