Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

και όπως είπες "καταξιωμένη γυναίκα και επιστήμονας" άραγε ήταν και μητέρα? μάλλον όχι γιατί πιο κάτω λες " οι μητέρες είσαστε" δλδ η ίδια όχι.......

ήθελα να κάνω παράθεση αλλά το απέφυγα για να μην θεωρεί "επίθεση" :shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Ααααααχχχ θα ερθει ο καιρός που θα παρακαλάμε τα παιδιά μας να κάτσουν λίγο μαζί μας, να μας δώσουν μια αγκαλιά και εκείνα θα μας λένε "ΟΟΟΟχιιιιιι"

Υπομονή κορίτσια

Συμπεθερούλα μου Argi συμφωνώ απόλυτα μαζι σου :x:-*

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ;;;ΑΣ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΑΙΣΜΑ...ΞΥΠΝΑΓΕ Κ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΟΤΑΝ...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕ Κ ΘΑ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ...ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑΓΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ...Κ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΝΑΝΙ...ΔΕΝ ΜΗΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ...ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙΣ....

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΙ...ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΦΟΥΛΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΠΙΤΖΑΜΑ ΜΟΥ...ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΝΙΩΘΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΓΕ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΕΞΑΛΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ...ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ Κ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*

Δημοσίευση

Μπραβο βρε κοριτσια σε οσες καταφερατε να βαλετε τα μωρα σας σε προγραμμα! :o:shock:

Τους σπασατε κ τον τσαμπουκα κ τωρα δε θα γινουν δικτατορες!Και αφου κοιμουνται κ

τη νυχτα(οπως λεει κ η νουνου) κδεν ξυπνουν θα μεγαλωνουν σωστα!

Θα εχουν κ την ψυχικη τους ισορροπια οκ!

Εγω μεγαλωνω εναν θηλυκο χιτλερ που προφανως δε θα αναπτυχθει σωστα ουτε ψυχικα ουτε σωματικα

και θα με εχει κ μια ζωη "σηκω-σηκω,κατσε-κατσε" κ θα της μαγειρευω μπριζολες στις 5 το πρωι που θα γυρναει απο τα μπουζουκια!Και θα καθομαι ΚΑΙ ΤΟΤΕ να ξενυχταω μαζι της

για να μαθαινω ποσα πιπινακια εριξε και με ποση αυτοπεποιθηση χορευε στα τραπεζια!Και μετα δε θα κοιμηθω!Θα περιμενω να περασουν 1-2 ωριτσες για να την ξυπνησω κ να παει στο πανεπιστημιο(ελπιζω) ή εστω στο χωραφι κ να γινει μια ΣΩΣΤΗ επιστημονας ή μια αξια αγροτισσα...Που θα εχει ματια κ αφτια ορθανοιχτα για να διαχωριζει τις πληροφοριες κ να μην θεοποιει ανθρωπους ασχετους ή τεμπελιδες που δεν εχουν την διαθεση να μαθουν κ να ξανα-μαθουν οσα τους αφορουν!

Παρασυρθηκα αλλα ετσι κ αλλιως οτι κ να λεμε αερα-πατερα περναει!Ας πουμε οτι μας κατεβει λοιπον.

Α και κατι ακομα: \M/ \M/ \M/ \M/ \M/

Δημοσίευση

και επειδή εχει 5 παιδιά σημαίνει οτι ειναι φωτεινός παντογνώστης ή οτι κάνει ειναι σωστό...καλό να μην είμαστε απόλυτες ,και στην τελικη ας κανει η καθε μια ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ στο παιδί της!!!!!! εμένα εχθές ξύπνησε 5 φορές για γάλα κ ειναι 2 χρονών,ετυχε τι να κανουμε ,της έδωσα ,το είπιε ..αρα ...το ήθελε... ας με ξυπνάει οσο θέλει η κοριτσάρα μου!!! αντέχω!!!!!!!

Δημοσίευση

γεια κ από μένα... διάβασα πολλές απόψεις κ συμφωνώ εν μέρει με όλες ανκαι κάποιες είναι αντίθετες.........

κι εγώ απ τη μια είμαι υπέρ του προγράμματος, απ την άλλη λέω οτι πρέπει πάντα να ακούω τις ανάγκες του μωρού κι ας ξεφεύγουμε............

μπερδεύομαι μερικές φορές για το τι είναι πιο σωστό να κάνω για το παιδί.....

ο μπεμπούλης μου είναι 4 μηνών κ ξυπνάει μια φορά πλέον στις 4 για να θηλάσει. πιστεύω πως μια φορά ξύπνημα είναι καλά, μιας κ έχουμε κι εμείς περάσει από πολλά στάδια μέχρι να καταλήξουμε εδώ...

έχω σκεφτεί κι εγώ να τον νανουρίσω, να επιμείνω λίγο παραπάνω με πιπίλα ώστε να συνηθίσει να μην τρώει αλλά όταν τον βάζω στο στήθος κ βλέπω με τι όρεξη πίνει το γαλατάκι του τότε τα ξεχνάω όλα τα παραπάνω......

για εμάς ο νυχτερινός θηλασμός είναι από τα καλύτερα γεύματα γιατί τρώει με πολύ όρεξη και είναι πολύ ήρεμος σε αντίθεση με τη μέρα που αποσπάται με το παραμικρό...

Δημοσίευση

Αυτο ακριβως λεω και εγω οτι η καθεμια,μεγαλωνει το παιδι της οπως θελει :) ρωτησε κατι η Κατερινα και ειπα την αποψη μου και την δικη μου εμπειρια,δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωτικο να τη συμμεριστει :!::!:

Τωρα απο που προκυπτει οτι αφηνω το παιδι μου νηστικο :shock::shock: τι να πω :shock:

Καμια δεν ξερει,τι εχει περασει η αλλη για να αποκτησει το παιδι της,ποσο εχει προσπαθησει για να το θηλασει αποκλειστικα,για να του προσφερει οσα πρεπει :!:

Για αυτο Anastacia μην εισαι τοσο επικριτικη και κανε και μια δευτερη σκεψη πριν απαντησεις τοσο "σκληρα" :!: μεχρι και το εικονιδιο που χρησιμοποιησα σε ενοχλησε,αν και στην πραγματικοτα μπηκε εκ' παραδρομης,αλλο ηθελα να βαλω,αλλα αυτο δεν εχει σημασια :!: και αυτο που λες ειρωνικα,αυτο προσπαθω να κανω,ενα υγιες και ανεξαρτητο παιδι,γιατι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι το καλυτερο για το παιδι μου :!::!: εγω δεν εκανα κριτικη για το πως μεγαλωνουν οι αλλοι το δικο τους :!:

Στο mammy μπηκα πριν μερικα χρονια οταν εψαχνα συμπαρασταση γιατι προσπαθουσα να κανω παιδακι και δεν ερχοτανε,δεν φανταζομουνα ποτε οτι μετα απο μερικα χρονια θα πληγωνομουνα τοσο πολυ απο αλλη μητερα που θεωρει οτι αφηνω νηστικο το παιδι μου και το υποστηριζει και με 2η δημοσιευση :shock::shock: οταν μαλιστα παιδευτηκα τοσο πολυ για να καταφερω να τη θηλαζω αποκλειστικα μεχρι σημερα :!:

Δεν θελω να το συνεχισω αλλο,γιατι εχω στεναχωρεθει παρα πολυ :cry::cry::cry::cry:

Νομιζω κοριτσια οτι καποιες εχουν χασει την ουσια εδω μεσα και πορωνονται παραπανω απο οτι πρεπει :):) δεν γινεται δηλαδη να λεμε την συμβουλη μας χωρις να επικρινομαστε :?: να λεμε τις εμπειριες μας χωρις να σχολιαζουμε τους αλλους :?: ειμαστε ολες μητερες ,συγχρονες,μορφωμενες και η καθεμια θα επιλεξει απο που θα ενημερωθει,δεν χρεαζεται πια τετοια πορωση :!::!::!:

Δημοσίευση

Κατερινα μου εβαλες ενα θεμα κ πηρες γνωμες.Δεν ειναι ομως σωστο να λες οτι την "πεσαμε" στην Χαρουλιτα, την οποια κοπελα προσωπικα δεν γνωριζω κ δεν εχω κανενα λογο να της "την πεσω"..Προσωπικα δεν την επεσα σε κανενα κ το σχολιο σου αυτο εμενα με προσβαλλει.

Χαρουλιτα καλα κανεις οτι κανεις δεν διαφωνω διοτι αφορα στο δικο σου παιδι. Εγω απαντησα τι κανει το δικο μου. Επειδη ειναι ενα φορουμ που δεν γνωριζομαστε , δεν ειναι σωστο να υποτιμαμε τους αλλους λεγοντας με υφος ¨οταν εγω εκανα παιδοψιχιατρικη", "γνωριζετε τι νευρολογικες διαταραχες" κλπ..οι περισσοτερες εδω μεσα ειμαστε μορφωμενες γυναικες κ μπορει να εχουμε κανει κ εμεις παιδοψυχιατρικη στο πανεπιστημιο, δεν γνωριζεις σε ποιον απευθυνεσαι κ τι ειναι ο καθενας...

Τελοσπαντων, δεν θα συνεχισω..ειχα ως αρχη να μην απαντω σε κανενα θεμα, το εκανα γιατι η Κατερινα ειναι νεα μανουλσ κ ηθελα να την κανω να νιωσει καλυτερα κ τελικα καταληγει σε καυγα...

Δημοσίευση

εγω παντως δεν την επεσα σε καμια.... ειμαι στρειτ!! :lol::lol::lol::lol:

το οτι διαφωνουμε δε σημαινει οτι κανουμε κ επιθεση...

για αυτο γινεται ο διαλογος για να αλλαξουμε αποψεις...

αλλα ειλικρινα δε μπορω να ακουω για τα παιδια-δικτατορες, για τους "ειδημονες" που εχουν μεγαλωσει "σωστα" παιδια κ ολα τα αλλα ειναι κακομαθημενα κλπ κλπ ολες αυτες τις απολυτες αποψεις που μιλανε για το παιδι λες κ θελει το κακο μας!! απλα δε μπορω να τις δεχτω!!

η συγχρονη παιδιατρικη κ παιδοψυχολογια λεει πως για την καλη ψυχολογια του παιδιου πρεπει να ανταποκρινομαστε αμεσως στα κλαμματα του! το κλαμα ειναι το μονο μεσο επικοινωνιας που διαθετει, γιατι να του κλεισουμε το στομα??

ο δικος μου δηλαδη ειναι τοσο εξελιγμενο ειδος απο ενω τον ειχα αυτοκολλητο πανω στο βυζι, κοιμομασταν μαζι κ οι3 μας, εμαθε ξαφνικα ενα βραδυ να κοιμαται μονος του?? χωρις να κανω τιποτα απολυτως! απλα πηγε, ξεπλωσε στο κρεβατι του κ κοιμηθηκε! κ μαλιστα δε σηκωνεται ουτε μια φορα απο τοτε! μονο οταν ειναι αρρωστος!

ετσι ειανι τα μωρακια... μετα απο καποια στιγμη (το καθε παιδι εχει το δικο του αναπτυξιακο οριο) απλα "μαθαινουν" απο μονα τους!

μπορω να δεχτω το δεν αντεχα αλλο να ξυπναω το βραδυ γιαυτο το "εκαπιδευσα" αλλα οχι υποτιθεμενες ιατρικες συμβουλες.. βεβαια το αν θα τις ακολουθησει καποια μαμα η οχι ειναι καθαρα δικο της θεμα κ κατα ποσο ταιριαζει στις αποψεις της, τις αντοχες της κ στην ανατροφη που θα δωσει στα παιδακια της!

παιδια εχουμε, καλως η κακως δεν εχουνε κουμπακι ον κ οφ! θα μεγαλωσουν κ θα ενταχθουν σιγα σιγα στο προγραμμα, δε μπορω να καταλαβω γιατι οι γονεις βιαζονται να τα κανουν ολα γρηγορα τα παιδια τους!

το παιδι μου αυτος ο δικτατορας!!

Δημοσίευση

Ο ύπνος.... δεν είναι ποδήλατο :shock: να το βάλεις το παιδί κάτω και να το "μάθεις"!

Όλα τα παιδιά θα κοιμηθούν κάποια στιγμή όλο το βράδυ όταν είναι έτοιμα! Άλλα σε 6 μήνες άλλα σε 16 άλλα σε 26! Υπομονή και θα γίνει κι αυτό!

Το ότι ένα μωρό σταματάει να ξυπνάει για γάλα όταν το ξεγελάς με χαμομήλι, με πιπίλες ή δεν ξέρω κι εγώ τι... δε σημαίνει ότι τώρα έμαθε ότι είναι νύχτα και κοιμόμαστε. Ούτε σημαίνει ότι δεν πεινά πραγματικά! Σημαίνει ότι απελπίστηκε και παραιτήθηκε! Σημαίνει ότι κατάλαβε ότι δεν έχει κανένα νόημα να διαμαρτύρεται γιατί κανείς δεν ακούει.

Το πόση απογοήτευση μπορεί να νιώθει τότε, δε μπορούμε να το ξέρουμε... Το ρισκάρεις λοιπόν? Για λίγους μήνες καλού ύπνου? Εγώ προσωπικά ΟΧΙ ;)

Δημοσίευση

ο μπεμπούλης μου είναι 4 μηνών κ ξυπνάει μια φορά πλέον στις 4 για να θηλάσει. πιστεύω πως μια φορά ξύπνημα είναι καλά, μιας κ έχουμε κι εμείς περάσει από πολλά στάδια μέχρι να καταλήξουμε εδώ...

Αχ αχ τι μου θυμίζεις!!! Περασμένα μεγαλεία!

Κι η δική μου 4 μηνών ξυπνούσε μόνο 1 φορά γύρω στις 4 και μετά νάνι μέχρι τις 8! Τέλειααααααα!

Δε σου λέω πόσες ξυπνάει τώρα :mrgreen: Μη σε τρομάξω :lol:

Δημοσίευση

Χαρουλιτα δεν ηθελα να σε στενοχωρήσω.

Ομως χρησιμοποιεις λαθος εκφρασεις κ επιχειρηματα που δεν στεκουν και εισαι κ γιατρος.

Θα κανω μια 2η σκεψη οπως μου προτεινεις κ θα προσπαθησω να μην ειμαι επικριτικη μονο

αν κανεις κ εσυ 2ες σκεψεις!Οσο καθετη ειμαι εγω αλλο τοσο εισαι κ εσυ!

Και αν πραγματικα ασχοληθεις με το θεμα κ δεις τις νεοτερες μελετες

τοτε θα καταλαβεις γτ εξοργιζομαι με τετοιες αποψεις!

Εχεις να απαντησεις τιποτα στις Φρανιτα,Μαιμουδακι κ σνοουγκερλ???Διαβασε τις λιγο προσεχτικα.

Ξερουν πολλα κ ειναι κ οι 3 μορφωμενες στο φουλ.Μαλιστα η μεσαια ειναι κ δασκαλα(τρομαρα της :P ).

Θυμωνω πολυ οταν ακουω τετοιες αντιληψεις για τα βρεφη.Δεν ειναι διακοσμητικα στοιχεια.Δεν

ειναι αβουλα πλασματα.Δεν ειναι ομως κ ενηλικες!

ΠΡΕΠΕΙ να τα φερομαστε οπως τους αξιζουν.Για να ειναι καλυτερο το μελλον τους.Χωρις βιασυνες.

Και φυσικα να κοιταμε τις δικες ΤΟΥΣ αναγκες κ οχι τις δικες ΜΑΣ που τις ονοματιζουμε "δικες τους".

ΥΓ.Ο συνεχομενος υπνος ειναι αναγκη των ενηλικων.Τα βρεφη μια χαρα ειναι κ με διακοπτομενο.Τα ωραρια

στο φαγητο επισης.

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως μερικες ειστε τοσο προσβλητικες?

Maimoudaki ,εγω λεω οτι αυτο θεωρω καλυτερο για το δικο μου το παιδι και εσυ συμπεραινεις οτι το εκανα γιατι δεν αντεχα να ξενυχταω τα βραδια :o:o και οτι μιλαω για υποθετικες ιατρικες συμβουλες :shock::shock: οτι νομιζεις :!::!::!: τι να πω :?:

Franita,με κανενα υφος δεν μιλησα οτι εκανα παιδοψυχιατρικη στο πανεπιστημιο,απλα δικαιολογησα γιατι ηθελα να βαλω την μικρη σε προγραμμα :!: φυσικα και δεν ειμαι η μονη μορφωμενη στο site,αλλα προφανως θα γνωριζεις οτι σε καθε κλαδο επιστημης υπαρχουν πολλες σχολες και ο καθενας επιλεγει τι ειναι κατα τη γνωμη του σωστο :!

Προφανως συνομιλω με το συλλογο "ΚΑΛΩΝ-ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ" και ολες οι υπολοιπες που ειμαστε της σχολης"προγραμματος"ειμαστε ακαρδες και αναχρονιστικες :!::!::!::!::!: Τι να πω πια :?::?: Η υπομονη εχει και τα ορια της :!::!::!: Δεν επιτρεπω σε καμια παντως να αμφισβητει την ειλικρινια μου :!::!: Το αν ειμαι καλη μανα ας το κρινει αργοτερα το παιδι μου :!:

Δημοσίευση

μπορει να βγαινω εκτος θεματος....τα μωρα θελουν αγαπη αγκαλια κ οχι αγχος....το αγχος το νοιωθουν κ το περνουν κ αυτα.

εμενα παντα κοιμοταν ολοκληρο το βραδυ...απο ημερων που τον πηρα στην αγκαλια μου τον θησαυρο μου μεχρι το πρωι....εγω στην αρχη πηγαινα κ τον ξυπνουσα για να τον θηλασω...ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι δεν πειναει :lol: μεχρι 6 μηνων τον ειχα διπλα μου στο δωματιο μου... ο γιατρος μαλλιστα μου την ειπε επειδη τον εχω διπλα μου γιατι μου ειπε οτι θα καλομαθει κ θα ειναι κολημμενος μαζι μου...

ο μπαμπακας μας λογω δουλειας ελειπε εκανε 6 μηνες μια αποσπαση κ μετα στα καπακια αλλους 6 μηνες κοσοβο κ εγω επειδη ημουν μονη (βασικα φοβομουν) τον επερνα τον μικρο στο δωματιο μου...ο γιος μου τωρα ειναι 3 κ εδω κ 1 χρονο κοιμαται στον δωματιο του, στο κρεβατι του κ σπανια ξυπναει...συνηθως ξυπναει κατα της 6 που φευγει ο μπαμπας του κ ερχεται στο κρεβατι μου...

πιστευω οτι ολα τα μωρα θελουν τον χρονο τους....κ να μας βλεπουν ηρεμους....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...