Μετάβαση σε περιεχόμενο

την βοηθεια σας


Recommended Posts

Ονομαζομαι Λουκια εχω μια κορη 9 μηνων κ ειμαι εγκυος παλι ειμαι 5 εβδομαδων κ 3 μερες....εχω ανχοθη πολυ γιατι μετα την κορη μου ειχα μια εγκυμοσυνη που αποδιχτηκε παλινδρομος....κ τωρα ξανα εγκυος.....στην κορη μου απο την 2 βδομαδα μεχρι την μερα που γεννησα εκανα ολοι μερα εμετο ενιωθα εντονα την εγκυμοσυνη οπωσ κ στην επομενη την παλινδρομο..τωρα ρε κοριτσια δεν εχω τιποτα ουτε εμετο ουτε ναυτια ουτε αδιαθεσια ουτε το πρωι τιποτα,κ ανισυχο παρα πολυ...πηγα στον γιατρο την παρασκευη κ ειδαμε σακο κ μου ειπε να παο την αλλη παρασκευη να ακουσουμε καρδια αλλα εγω εχω ανχωθει πολυ...γινεται να μην νιωθω τιποτα?φοβαμαι πολυ.....εσεισ τι λετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΥΚΙΑ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΕΣ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΕΚΥΜΟΣΙΝΗ Κ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΝΙΝΙ!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα!!συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου αρχικα!Δεν χρειαζεται να εχεις ναυτιες κλπ για να εισαι εγκυος.Ξερω οτι αγχωνεσαι αλλα προσπαθησε να το ξεπερασεις!Ολα θα πανε καλα και με το καλο να ακουσεις καρδουλα :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!εγω ειχα αναγουλες με την 8 εβδομαδα!!!Μπορει σε αυτη να μην κανει και καθολου εμετους!!θα δειξει παντως μην χανεις το κουραγιο σου!!ολα καλα θα πανε,ο γιατρος σου εδωσε καθολου outrotsestan??δηλαδη χαπια προγεστερονης??εμενα επειδη ειχα μια αποβολη πριν την κορη μου οταν του ειπα απο το τεστ που εκανα σπιτι μου οτι ειναι θετικο μου εδωσε απο το τηλεφωνο 6 ημερισιος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loukitsa ουτε εγω ειχα κανενα ενοχλητικο συμπτωμα- ποτε δεν ειχα αναγουλα -ουτε ζαλαδα- μονο λιγη υνηλια που κ αυτη σταδιακα αυξηθηκε (σαν φαινομενο)

καθε εγκυμοσυνη ειναι μοναδικη

με το καλό κ η καρδούλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λουκία μου γειά σου...

να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο νινάκι. Μην αγχώνεσαι καλή μου, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική γι'αυτό μην ψάχνεις σημάδια...εγώ είχα δύο εγκυμοσύνες (η μία δεν πήγε καλά) και ήταν τελείως διαφορετικές, στην πρώτη δεν ένιωθα απολύτως τίποτα, ούτε εμετούς ούτε ναυτίες, ούτε ζαλάδες, ούτε τίποτα...μόνο όταν άρχισε να φαίνεται η κοιλιά κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος και στην δεύτερη από τον δεύτερο μήνα μέχρι και τον έκτο ήμουν χάλια, ακόμα και το νερό που έιναι άοσμο εμένα μου μύριζε και μου ανακάτωνε το στομάχι!

Να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα λουκιτσα μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!κατ'αρχην να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κ με το καλο να ερθει κ το δευτερο μωρακι σου!!!!!!μην ανησυχεις κοπελα μου καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.καμια εγκυμοσυνη δεν μπορει να ειναι ιδια με καποια αλλη.εγω πχ στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα ''πεταγα'' , στη δευτερη ομως ημουν πολυ χαλια μεχρι κ την τελευταια μερα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σας ευχαριστω ολλες απο καρδια 7 μερες εμειναν να παω στο γυναικολογο να ακουσουμε καρδια....θα σασ πω νεα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μαμαδες.....οπως σας ειχα πει ειχω ραντεβου με το γυναικολογο την παρασκευη που μασ ερχετε.......την παρασκευη που μασ περασε ομωσ ειχα κανει πονουν στην κοιλια κ πηγα απο κει κ μου εκανε υπερηχο τελευταια ημερομηνια περιοδου 8 1 2011 ...δεν ειδαμε μωρο απλα το σακο να εχει διπλασιαστη,τρομαξα πολυ μου ειπε ομως μετρωντασ το σακο οτι ειμαι 4 βδομαδων μετρωντασ των σακο κ πως μωρο θα ακουσουμε την αλλη βδομαδα....αν κ εχω ειδη ενα μωρακι δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα το ειδα ουτε σε ποια βδομαδα ακουγεται η καρδια εχει κολλησει το μυαλο μου...μηπωσ θυμαστε εσεισ να βοηθησετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!Μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!εγω καρδια ακουσα 8 εβδομαδων.Εξαρταται απο το ποτε εγινε η συλληψη καθως και απο το μηχανημα του γιατρου παντως.Αφου σου το ειπε και ο ιδιος πως θα το ακουσεις την αλλη εβδομαδα μην βασανιζεις αδικα το μυαλο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...