Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια

Ήθελα να ρωτήσω..τι εξετάσεις γίνονται στα ζευγάρια οταν προσπαθούν καιρο για μωρο?

Εγώ εχω κάνει υπέρηχο,ορμονικές και σαλλπιγγογραφια και ο αντρας μου σπερμοδιάγραμμα.

Μια φίλη μου προσπαθουσε 1 χρόνο,ειχε κάνει και εκείνη αυτες τις εξετάσεις και τελικά έκανε και υπέρηχους κατα τη διάρκεια της ωορρηξίας και διαπιστώθηκε οτι τα ωοθηλάκια δεν σπάγανε με αποτέλεσμα το ωάριο να μην γονιμοποιήται(αν τα καταλαβα σωστά...).Της έκανε μια ένεση και μετα απο δυο μερες έγινε η σύλληψη.Πόσο συχνα συμβαινει αυτο?Το έχετε ελενξει αυτο?

Επισης,τη διαφορά εχει η σαλπιγγογραφια με την υστεροσαλπιγγογραφία?

Δημοσίευση

ειναι το ίδιο πραγμα καλη μου και τα δύο με άλλη ονομασιά.

Αρκετές ειναι οι εξετάσεις για αρχή αφου δεν έχετε προβλημα τότε προσπαθήστε . Πάρε κάποια τεστ ωορηξίας να δεις ποτε έχεις ωορηξια και αν δεν γίνει κάτι τοτε πήγαινε στον γιατρό να σου δώσει αλλες εξειδικευμένες εξετάσεις

Δημοσίευση

ειναι το ίδιο πραγμα καλη μου και τα δύο με άλλη ονομασιά.

Αρκετές ειναι οι εξετάσεις για αρχή αφου δεν έχετε προβλημα τότε προσπαθήστε . Πάρε κάποια τεστ ωορηξίας να δεις ποτε έχεις ωορηξια και αν δεν γίνει κάτι τοτε πήγαινε στον γιατρό να σου δώσει αλλες εξειδικευμένες εξετάσεις

Δημοσίευση

Καλημερα.Και εμεις τις ιδιες εξετασεις εχουμε κανει και επειδη το μονο προβλημα ειναι μια μικρη διαταραχη στο σπερμα θα προχωρησουμε σε σπερματενχυση.

Εσεις τα αποτελεσματα σας ηταν ενταξει???

Δημοσίευση

Καλημερα.Και εμεις τις ιδιες εξετασεις εχουμε κανει και επειδη το μονο προβλημα ειναι μια μικρη διαταραχη στο σπερμα θα προχωρησουμε σε σπερματενχυση.

Εσεις τα αποτελεσματα σας ηταν ενταξει???

Δημοσίευση

Ναι Μαρια μου τα αποτελεσματα ήταν εντάξει αλλα σκεφτομαι να ξαναπαω να κανουμε τον υπέρηχο για την ωορηξια.Εχω παρει τεστ ωορηξίας και αποδείχτηκε οτι εχω στην 9 με 10η μέρα οπου και προσπαθούμε τοτε πιο εντατικα..

Ευχομαι να μας πάνε ολα καλα!

Δημοσίευση

Ναι Μαρια μου τα αποτελεσματα ήταν εντάξει αλλα σκεφτομαι να ξαναπαω να κανουμε τον υπέρηχο για την ωορηξια.Εχω παρει τεστ ωορηξίας και αποδείχτηκε οτι εχω στην 9 με 10η μέρα οπου και προσπαθούμε τοτε πιο εντατικα..

Ευχομαι να μας πάνε ολα καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά είμαι κορίτσι μου σε ευχαριστώ!!!! Αναμένω να κάνω χοριακή κ υπάρχει κάποιο άγχος. Μπα τεστάκι δεν θα κάνω γτ όπως είπα κ στο άλλο θεματάκι είμαι σε μία άλλη ομάδα κ τις προάλλες μια κοπέλα είχε 5 θετικά τεστ κ χοριακη αρνητική, οπότε κάθομαι στα αυγά μου να κάνω απευθείας χοριακή 🙏 Χαχαχαχα έτσι είναι τα οικογενειακά βάρη, να μαθαίνει 😉😅 Σε νιώθω για ττη ζέστη κ εμείς μένουμε ρετιρέ κ δεν παλεύεται χωρίς κλίμα 😟
    • Εύχομαι κορίτσι μου να φύγει γρήγορα η κύστη κ να ξεκίνησεις άμεσα!!!! Ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά να σκέφτεσαι θετικά είσαι πολύ κοντά στη πηγή 🥰 Μπα όχι δεν με βλέπω να κάνω, αντέχω όπως λέει κ το @Kateriniw μας 😉 Αφήστε που είμαι κ σε μία άλλη ομάδα κ έχουν δει πολλά τα μάτια μου αρνητικά τεστ με θετικές χοριακές κ τις προηγούμενες μέρες μια κοπέλα έκανα 5 τεστ θετικά που φαινόταν ξεκάθαρα η γραμμή κ χοριακή αρνητική κ πάθαμε όλες σοκ 😨 Κ λέω άσε μη χαρούμε τζάμπα μια κ έξω χοριακή 🙏
    • Έλενα καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου και εύχομαι να είναι όλα καλά με το μωράκι. Η αλήθεια είναι πως κ εγώ με υπερηχογραφικη εικόνα που προβληματίζει έστω και λίγο θα έκανα λάχνες να είμαι σίγουρη. Ο λόγος που έκανα νιπτ στο πρώτο είναι γιατί υπερηχογραφικά το έμβρυο ήταν άψογο και η papp a δεν είναι τόσο αξιόπιστος δείκτης. Εννοειται συνυπολογιζεται και για αυτό και εγώ δεν αψήφισα την τιμή αλλά υπάρχουν πολλές μελέτες που σχετίζουν την pappa και με άλλους παράγοντες (είναι μη ειδικός δείκτης) ενώ το υπερηχογράφημα είναι πιο αξιόπιστο εφόσον διενεργείται από έμπειρο εμβρυομητρικό. Κ εγώ τώρα περιμένω την αυχενική πρώτα για να αποφασίσω αν θα κάνω λάχνες αν βρεθεί κάτι έστω και οριακά παθολογικά αλλιώς νιπτ αν όλα είναι καλά υπερηχογραφικά. Εγώ δε σκοπεύω να κάνω 10 παιδιά επομένως αυτά τα χρήματα που συμβάλλουν στην ψυχική μου ευημερία έχω τη δυνατότητα και την επιθυμία να τα δώσω, έτσι το σκέφτομαι.  Έκλεισα αυχενική ναι, στις 7 (η 8 αν έχει τοκετό γιατί περιμένει εκείνες τις μέρες) το απόγευμα. Θα μου πει 1-2 μέρες πριν ακριβώς. Δεν πολυσυμμετεχω γιατί έχουμε έρθει στο εξοχικό να γλιτώσουμε τον καύσωνα και είμαι όλη μέρα με το μωρό εκτός από σκ που έρχεται και μας βρίσκει ο άντρας μου. Ωραία είναι, δύο φορές τη μέρα θάλασσα λυσσαει αλλά μετά εγώ είμαι κομμάτια. Ελπίζω να είναι όλα καλά με το μικρουλι, νιώθω πολύ λίγα πράγματα, καμιά σχέση με το γιο μου εξακολουθω, κάτι που με αγχωνει αλλά πέρα από υπομονή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα κορίτσια είστε καλά;
    • Μετά την εγκυμοσύνη χρησιμοποιούσα για ένα διάστημα της frezyderm το intim area αλλά κ με το septona baby μια χαρά είμαι. Σ ευχαριστώ αγαπημένη 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...