Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 291
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

....................και μπορεις να την κρεμασεις στην υπογραφη σου οπως εχει κανει σε ενα αλλο ποστ η φιλη μας η μερεντουλα..μιας και εσυ ξεκινησες αυτο το ποστ..

ετσι να χουμε να παιζουμε.. ;)

καλέ merenta διαβάζω ;;

εγώ είμαι αυτή!! :lol::lol::lol:

πολύ καλή επιτυχία σε όλες σας κορίτσια !!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. muriam περιμένουμε τα ευχάριστα για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια σήμερα και αύριο είμαι στην φάση της ωορρηξίας (χρησιμοποιώ τεστάκια HOMETEST) αλλά δυστυχώς ο άνδρας μου δουλεύει όλη μέρα και γυρνάει πολύ αργά σπίτι (και τις 2 μέρες) οπότε δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε τίποτα. :cry::cry::cry:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ!!!!!!!!Κ ΝΑ ΚΟΚΙΝΙΣΕΙ Η ΛΙΣΤΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια θελω να σας ευχηθω σε ολες σας συντομα ενα μωρακι!!!!!!ειδατε η μυριαμ??????αντε κοπελα μου φυσα και απο εδω λιγο........ξεκιναω και εγω προσπαθεια αυτο το μηνα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να ερθουν πολλα στρουμπουλα μωρα!!!!!!!!11θελω κ εγω να μπω στη λιστα,γινετε>????? :D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...