Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερααααα κοριτσαρες τωρα ξυπνησα αφου απεργουν ολοι απεργω κ εγω :lol::lol::lol::lol:

τι κανετε κοριτσουδια μου???

αναστασια μου καλημερα κ καλωςηρθες ξανα!!!!!!!!τι κανει ο σπυρακος??

κατερινα θα ερθει κ ο νικος :D:D:D οποτε οκ σας υπολογιζω

αντριαννα αφου ξερεις με το πονο δεν μασαω :lol::lol::lol: αναισθητη τι κανουν τα παιδια?

βασουλα μου καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααα

φλωριαννα χαμος στο δρομο σημερα ε???

βικακυ ασπακι ιωαννα ρια ελενη σταμμυ ελισαβετ που εισαστε

η φανουλα λετε να εχει γεννησει....

λοιπον κανω μια ανακαιφαλεωση(το σκοτωσα)

στα village θα μαστε

φλωριαννα,ερη,βικυ,κατερινα,ιωαννα,ασπα,ρια,σταμμυ εγω??

και το βραδυ

βικακυ-χρηστος

κατερινα-βασιλης

ερη-βουλα

εγω νικος κ ενα φιλος μας

το απογευμα περνω να κλεισω τραπεζακι για οτιδηποτε ενημερωστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΙΚΑΡΑ!!!!

ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ;;;;;;;;ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;;;;;

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΜΕ ΟΤΙΤΙΔΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΙΕ ΚΑΝΩ 1000 ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΤΥΡΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΚΤΛ...

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας!!!!!!!!!!!!

Όλο μπαίνω σας βλέπω και φεύγω γιατί δεν προλαβαίνω.

Για το Σάββατο χλωμό το βλέπω γιατί θα δουλευει ο άνδρας μου και δεν θέλω να την αφήσω πάλι την μικρή στην πεθερά μου.

Σήμερα δεν σας βλέπω και πολύ ζωηρές.

Χθες είχαμε συμβόλαια και έτρεχα όλη μέρα τελικά όλα καλά.

Σήμερα μου κλείνουν τα μάτια.

Εγώ η ακαμάτα πάλι δεν έχω μαγειρέψει.

ΤΙ θα φάμε ένας Θεός ξέρει.

Δημοσίευση

bikxar από τις πολλές μακαρονάδες που κάνω στο τέλος θα τα βγάζουμε σε στυλ μακαρονιού όπως τα playdoll με τις πλαστελίνες :lol::lol::lol::lol::lol::lol: .

Ναι αν δεν τα καταφέρω που δεν το βλέπω άλλη φορά.

Δεν θέλω να νομίζεται τίποτα απλά δεν έχω πολύ χρόνο στην διάθεσή μου.

Που θα πάει κάποια στιγμή θα ηρεμίσω. Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό πρέπει να αφιερώσω και λίγο χρόνο για εμένα. Απλά να σας εξηγίσω τι γίνεται ίσα ίσα που προλαβαίνω να δω τους φίλους μου εκτός site τα αδέρφια μου κλπ. Δεν θέλω να σας υποτιμίσω σαν παρέα απλά δεν προλαβαίνω.

Όποιες με καταλαβαίνουν καλώς στις άλλες δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγίσω για να μην παρεξηγηθώ.

Sorry κορίτσια :cry:

Δημοσίευση

μολις τελειωσα το φαγητο μας

μπιφτεκια για τον σπυρο και μελιτζανες και κολοκυθακια για εμας

βικη μια χαρα ο σπυρος ανταρτης κανονικος εχει γινει :lol::lol::lol::lol: δεν τον προλαβαινω!!!

βικουλινι παλι καλα που σου τρωει και αυτα....εμενα εκοψε το γιαουρτι,τυρι δεν ετρωγε ποτε οποτε δεν μας παιρνει να κοψει και το γαλα...γιαυτο του το δινω τα χαραματα

αχ εγω δεν θα ερθω το σαββατο... :(:(:(:(

δεν πειραζει ομως ελπιζω να κανονισουμε καμια συναντηση και να σας δω!!!!

Δημοσίευση

βρε ρια τι να σε παρεξηγησουμε καλε αν ειναι δυνατον αυτα ειναι ανθρωπινα....

πρεπει να σαι πολυ κολλημενος για να παραξηγησεις καποιον που δεν θα ερθει αν ειναι δυναντον...

αναστασια μου ασε απο ανταρτες δεν λες τιποτα κ μεις μια απο τα ιδια :lol::lol::lol:

ναι βρε το ξανακανονιζουμε σιγα δεν χαθηκαν οι μερες ;)

ερχετε ο δικος μου ανταρτης πηγε να το παρει ο νικος :D:D:D:D

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ...ΑΛΛΑ ΤΥΡΑΚΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ ;)

ΒΙΚΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟΝ ΠΑΣΑΚΟ ΣΑΣ :D

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑ Κ ΤΟΥΣ 2 Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΩ Κ ΓΩ ΛΙΓΑΚΙ..

Δημοσίευση

Edo eimai kai ego...

Εβαλα το τερατάκι μου για υπνο.. αχ πως θα τον κάνω να παιζει και λίγο μονος του?

Ρια δεν πειράζει ρε συ αν ειναι δυνατον, σου ευχομαι να τα καταφέρεις και να βρεις χρονο για σενα.. πιστεψε με σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Φιλάκια

Βικαρες τι κάνετε?? Βικυ καλέ θέλω βοήθεια με την συνταγη του Νικου, δες το inbox σου στο facebook

Αναστασία Φιλάκια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...