Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλε που εισαστε??

εγω πηγα στο μικρο μου αντρακι μου λεει μαμα να κατσω λιγο ακομα στη γιαγιακα :lol::lol::lol::lol:

αντε του λεω αλλα αυριο θα ερθεις... κ μου λεει ναι ναι βεβαιως :shock::lol::lol::lol::lol::lol:

οποτεεεεεεεε home alone εγω κ ονικακος μου...

εφτιαξα καλαμακια κ ψηνω θα φτιαξω κ πιτες χωριατικη κ τζατζικι ταρατσα θα τη κανουμε.... :lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσαρες που ειστε??

Εγω νυσταζω πολυ μπηκα για ενα γεια και κλεινω...

Το Σαββατο θα το καψουμε!!! Πλησιαζει η μερα...σαν τους φανταρους μετραω...χαχα

Βικουλίνι ετοιμα τα εισιτηρια???

Βικάκυ για το τραπεζι κι εμεις 2 θεσεις ε? Ο Νίκος θα ερθει? Γιατι ρωταει ο δικος μου... :lol: μου λεει κανονισε μην ειμαι ο μονος σε καθαρισα... :lol:

Φλωριανακι Νοτη ε?? ΜΜΜΜ ΚΑΛΑ......

Αναστασια φερε και τον Σπυρο, αντε βρε να σε δουμε λιγο τοσους μηνες εχουμε να σε δουμε...

Αδερφουλα θα σε παρω αυριο να τα πουμε...χαρηκα που αποφασισες να βγεις.... ;)

Σε ολες τις μανουλες του 8!!!!! ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ γεματο υπεροχα ονειρα!!!

Κοριτσια μου συγνωμη που δεν γραφω για ολες αλλα πεφτω πανω στο πληκτρολογιο ειλικρινα τα ματια μου καινε απο την νυστα...

Θα σας γραψω αυριο το υποσχομαι!!!!

Φιλια σε ολες σας!!!!

Δημοσίευση

γειααααααααα σααααςςςςςς!!!ναι ναι χαθηκα,το ξερω!κανω ανακαινιση στη φαρμουλα μου κ δεν ξεκολλαω καθε βραδυ!!! :roll::lol:8-)

καλα 3 σελιδες διαβασα μονο!!καλε κοντευει να κλεισει κ αυτο το ποστ!!μα τι πολυλογουδες που ειστε???

κρητικοπουλα αποσπωμενα βυζια????!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: τωρα εχει λιγο τρεξιμο,αλλα υπομονη!!ο αλεξ πως συμπεριφερεται με την μικρουλα???

βικυυυυυ τρυπα στη μυτη,στο χειλος ακουω..τι γινεται μαρη???κ μενα θα μ'αρεσε να βαλω σκουλαρικι στη μυτη,αλλα αυτο θα γινει μονο με ολικη αναισθησια κ οξυγονο μετα!!!! :lol::lol::lol:

βικουλινακι μου εσυ τι κανεις???

νατασα μου καλως ηρθες παλι!!!τι κανει ο μικρουλης σου????εσυ???

κοριτσια η φανη γεννησε σημερα??μαθατε τιποτα???της μιλησε καμια???

κ τα 3 παιδια ηταν αρρωστα ολη τη βδομαδα με βηχα,πυρετο κ συναχι,αλλα ευτυχως τωρα εμεινε μονο ο βηχας!θα περασει κ αυτο!!!

αυτα βρε κοριτσια!!ελπιζω να ειστε ολες καλα κ φιλακια σε ολες σας!!!!για τις υπολοιπες δεν εγραψα τιποτα,γιατι δεν διαβσσα τις πιο πισω σελιδες! :oops:

καληνυχταααααααα!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια τι κανετε :?:

Εγω δεν προλαβα να φτιαξω καφε και πλακωσε δουλεια μου αρεσει που ερχομαι κ

πιο νωρις για να πιω με την ησυχια μου καφε....ΕΛΕΟΣ :evil:

Φανη να πανε ολα τελεια και να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι :D με το καλο κουκλα μου :D

Τονια ζορια ε :?: θα στρωσετε μωρε σιγα-σιγα που θα παει....αντε και στο τριτο η επιστημη

μπορει και να κανει προοδο :lol:

Τρελη μου μαγειρισσα τρυπα στα χειλη ε :?: Θελω και εγω αλλα κ στην μυτη αλλα φοβαμαι :? πολυ :?

κανε και πες μου..... ;)

Ερι φανταζομαι τρεξιμο που θα εχεις τωρα αντε λιγο εμεινε και φευγεις για τα ξενα

Βικουλινι μου τι κανεις :?:

Την καλημερα μου και στις υπολοιπες Ελενη Ρια Αντριανα Φλωριανα Σταμυ Ελισακι Αναστασια

Ιωαννα και οποια αλλη ξεχασα...ειμαστε και αρκετες ε?

Σας περιμενωωωωωωωωωω.........

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ :)

ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 6,45 ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;; :)

ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ;;ΣΚΟΤΩΜΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟΣΟ ΠΡΩΙ Ε;;ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ;;ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ :oops:

Δημοσίευση

Μου αρεσει το πρωινο ωραριο γιατι τελειωνω πιο νωρις και εχω χρονο μετα...

Τον μικρο τον εχει ο αντρας μου μεχρι τις 11 η 12 και μετα για καμια ωριτσα

τον παει στην πεθερα μου και κατα τις 13 και κατι παω και τον παιρνω....

Δημοσίευση

Αστα Βασούλα και μετα σου λέει να φτιαξει η Ελλάδα!!! Αν δεν αντισταθούμε όλοι πως θα γίνει αυτό;; Καλά δεν είμαι και ο ΤΣΕ ΚΕΒΑΡΑ απλά ανησυχώ για το μέλλον των παιδιών μας. Αυτό είναι όλο!!!! Τα αφεντικά που δεν εχουν οικονομικό πρόβλημα δεν τους νοιάζει... εμεις όμως;;; :evil::evil::evil:

Ααα επι την ευκαιρία, χαρα στο κουράγιο σου που μπορείς και ξυπνάς τόσο νωρίς :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πιο μελλον εδω εμεις δεν εχουμε τα παιδια μας θα εχουν :?:

Οσο για την δουλεια απο την μια τυρανιεμαι που σηκωνομαι απο τις 5 αλλα τι να κανω

με βολευει και με τον μικρο

;)

Τωρα το πουλακι μου με μιλησε στο τηλ τωρα ξυπνησε με τον μπαμπα του γινεται υπναρας

και αυτος :lol:

Μαμα ελα στο σπιτι σε θελω να παιξουμε...αχ τι τρελα εχω μαζι του τη αγαπη θεε μου

εχω παθει ψυχωση μαζι του δεν τον χορταινω...πολλα ειπα αν αρχισω γι'αυτον δεν σταματαω :lol:

Δημοσίευση

καλημερα βασω

καλημερα φλωριανα

τι κανετετε? ειστε στην δουλεια?

εγω σπιτι με το πειραχτιρι μου

αλλα κι εγω σηκωνομαι καθε μερα στις 6 για το γαλα του

και εδω και μια εβδομαδα περιπου μου ξυπναει και μεσα στην νυχτα

αφου σημερα σηκωθηκε στις 9 και τον αφησα να παιζει στο δωματιο του για να κοιμηθω καμια ωριτσα παραπανω

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις σημερα σηκωθηκαμε αργα...δεν ξερω τι θαυμα εγινε :lol::lol::lol:

Ετοιμαζομαι σιγα σιγα να παω στην μαμα μου τα παιδια γιατι θελω να παω στην αισθητικο!

Φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημερα πω πω εμενα ευτυχως δεν ξυπναει για γαλα ποτε μεχρι στιγμης

τουλαχιστον φτου φτου να μην τον ματιασω :lol:

Ταλαιπωρια ετσι να σηκωνεσαι συνεχεια δεν μπορεις να χορτασεις τον υπνο σου

παλι καλα που παιζει και στο δωματιο του και μπορεις και κοιμασαι λιγακι παραπανω ;)

Καλημερα Ελισακι α σημερα ειναι μερα ομορφιας?ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ :D

Δημοσίευση

Εμένα λες και εχει ρολόι ξυπνάει στις 8 παρα 15 κάθε μέρα!!!! Το βράδυ όταν ξυπνάει καμιά φορά τον σκεπάζω και φευγω και ξανακοιμάται μόνος του!!

Βασούλα με τη δουλειά πάω σχετικά καλά. Βεβαια δεν εχει καμιά σχέση με τη προηγουμενη... πολύ δουλεια, πολύ τρέξιμο... αλλα τι να κάνουμε; Θα το παλέψουμε!!! Ελπίζω να μείνω σύντομα έγκυος να κάτσω κανένα χρόνο!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...