Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δεν πολυ μπαινω τωρα επειδη εχω δουλειες με φουντες αλλά μια φορά την ημέρα θα μπαίνω να σας παρακολουθώ λιγάκι.

Βικυ το βράδυ στην Μαριώ μετρα ακομη ενα ατομο, θα έρθει και μια φίλη μου η Βούλα... :D

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε,βλεπω συγκετρωση μαμαδων εχετε σημερα???/τι καλα εγω προετοιμαζομαι για την αυριανη μερα μαλλον δεν θα ξαναμπω το βραδυ γιαυτο και σας ευχαριστω εκ των προτερων για ολες της ευχες που ηδη μου δωσατε,και συντομα θα μαθετε νεα μου. η απο το βικουλινι η, που θα μπω απο το ιντερνετ του μαιευτηριου για να σας πω τα ευχαριστα φιλια πολλα τα λεμε συντομα

Δημοσίευση

ετσι για να μην εχεις τυψεις το σαμαλι :lol::lol::lol::lol:

σκεφτομαι να παω σημερα να κανω μια τρυπα κατω απο το χειλη εκει στο πλαι που τι κανουνε αλλα ακομα δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εχω στη μυτη χαχαχαχχαχαχαχχαχα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αμα τη κανω αυτη θα τη βγαλω της μυτης να μαι διακριτικη :lol::lol::lol:

ευτυχως οι δικοι μου δεν εχουν τετοια προβλημα λιγο ο πατερας μου οταν ειδε το πρωτο το τατοο προσπαθησε να το τριψει να φυγει αλλα του λεω αδικος κοπος δε φευγει :lol::lol::lol::lol:

υσηχασε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε;;;;

Μα γιατι σερνεται τοσο πολυ το μαμμυ;;;;αδυνατω να σας διαβασω με τετοιες ταχυτητες... :cry:

Κι εμενα μου λειπετε ρε γαμωτο πολυ!!!!! :( Μα να μην εχει ανακαλυψει κανεις αποσπομενα βυζια;;;;;; τι σκατα επιστημινικες προοδους λενε και μαλακιες!!!!!! :lol::lol::lol:

Κατερινακι μου κι εγω θα ηθελα σα τρελη να ερθω στη συναντηση!!!θελω τοσο πολυ να σας γνωρισω!!!!! :YMHUG:

Νατασουλα μου καλως ηρθες κι απο δω!!!Φιλησε μου το Σπυρακο σου!!! :-*

Τσουπρες παω να ανοιξω(αν προλαβω) ενα θεματακι τωρα που βρηκα λιγο χρονο με τα ζορια μου μπας και βρεθει καμια καλη συμβουλη απο εκεινες που θηλαζουν και ξαναβρω το φως μου!!! :D

Σας σκεφτομαι!

Α Φανουλα αυριο η μεγαλη μερα ε!!!!!!!!! Ολες μου οι ευχες απο καρδιας να πανε ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ενα φιλακι κι απο μενα στη μπεμπουλα σου μολις τη δεις!!! :-*

Μαρη Βικυ δε παλευεσαι!!!!! :lol::lol::lol: Μα στα χειλη;;;;;;!!!!!!! αχουου ποναω μονο που το σκεφτομαι!!! Στη γλωσσα μονο μη κανεις....ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!! :)):)):)) Τι λεω παλι η ξενδιαντροπη!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

χαχαχχα κατω απο τα χειλη εκει στο πλαι δεν ξερω πως να σας εξηγησω στο πλαι του σαγονιου κ κατω απο τα χειλη για να γινω πιο αναλυτικη δεν ξερω σαν πια να σας πω...

αμα το κανω στη γλωσσα μια ανατριχιλα θα τη νιωσει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αρχισαμε παλι

κοριτσαρα μου ναι θα σε βοηθησουν τα κοριτσια....απλα ηρεμια οσο μπορει κ το βυζι εξω :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
χαχαχχα κατω απο τα χειλη εκει στο πλαι δεν ξερω πως να σας εξηγησω στο πλαι του σαγονιου κ κατω απο τα χειλη για να γινω πιο αναλυτικη δεν ξερω σαν πια να σας πω...

αμα το κανω στη γλωσσα μια ανατριχιλα θα τη νιωσει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αρχισαμε παλι

κοριτσαρα μου ναι θα σε βοηθησουν τα κοριτσια....απλα ηρεμια οσο μπορει κ το βυζι εξω :lol::lol::lol:

Ε ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΠΙΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...