Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.ειμαι νεα μαμα,σχεδον ενος ετους και νεα στο φορουμ. μπορειτε να μου προτεινετε οι πιο εμπειρες τα ιδανικοτερα καθισματακια για ηλικιες απο 11 μηνων + και για κιλα 11+ ; ευχαριστω

Δημοσίευση

Καλησπέρα & καλώς ήλθες.

Εμένα το μωράκι μου είναι μόλις 2μηνών, οπότε δε μπορώ να σου προτείνω κάποιο καθησματάκι για την ηλικία που θέλεις.

Βέβαια συμφωνώ με τη ζουζού γιατί δεν πάς σε κάποιο κατάστημα να ενημερωθείς???

Καλό βράδυ Τζένη

Δημοσίευση

Καλησπέρα & καλώς ήλθες.

Εμένα το μωράκι μου είναι μόλις 2μηνών, οπότε δε μπορώ να σου προτείνω κάποιο καθησματάκι για την ηλικία που θέλεις.

Βέβαια συμφωνώ με τη ζουζού γιατί δεν πάς σε κάποιο κατάστημα να ενημερωθείς???

Καλό βράδυ Τζένη

Δημοσίευση

CORINNE ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ MAXI COSI PRIORI ΑΠΟ ΤΑ MOTHERCARE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ 28 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

Δημοσίευση

CORINNE ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ MAXI COSI PRIORI ΑΠΟ ΤΑ MOTHERCARE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ 28 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

Δημοσίευση

Γεια σου Corinne... Καλωσήρθες! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου...

Σου παραθέτω ένα παλαιότερο θέμα που είχα δημοσιεύσει κι εγώ, έχοντας τις ίδιες απορίες...

http://mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=324&func=view&catid=19&id=28903

Τελικά, παρά το γεγονός ότι αμφέβαλα για την Chicco, άλλαξα γνώμη βλέποντας και συγκρίνοντας διάφορες μάρκες και κατέληξα να ψάχνω μεταξύ αυτής και της Maxi Cosi. Τελικά αποφασίσαμε και πήραμε το Chicco Key 1 X-Plus το οποίο δένει με την κλασσική ζώνη του αυτοκινήτου στη βάση του παιδικού καθίσματος, έχει ζώνη 5 σημείων, ανακλινόμενο κάθισμα, δυνατότητα 6 θέσεων ύψους στο προσκέφαλο και τις ζώνες, αφαιρούμενο κάλυμμα και καλή ανατομία. Σήμερα το βάλαμε πρώτη φορά και η μικρή έδειξα να απολαμβάνει τη θέα προς τα μπρος, καθώς μέχρι τώρα χρησμιμοποιούσαμε το βρεφικό... (0-13 kg) που κοιτούσε προς τα πίσω.

key%201%20x%20plus%20race.jpg

Δημοσίευση

Γεια σου Corinne... Καλωσήρθες! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου...

Σου παραθέτω ένα παλαιότερο θέμα που είχα δημοσιεύσει κι εγώ, έχοντας τις ίδιες απορίες...

http://mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=324&func=view&catid=19&id=28903

Τελικά, παρά το γεγονός ότι αμφέβαλα για την Chicco, άλλαξα γνώμη βλέποντας και συγκρίνοντας διάφορες μάρκες και κατέληξα να ψάχνω μεταξύ αυτής και της Maxi Cosi. Τελικά αποφασίσαμε και πήραμε το Chicco Key 1 X-Plus το οποίο δένει με την κλασσική ζώνη του αυτοκινήτου στη βάση του παιδικού καθίσματος, έχει ζώνη 5 σημείων, ανακλινόμενο κάθισμα, δυνατότητα 6 θέσεων ύψους στο προσκέφαλο και τις ζώνες, αφαιρούμενο κάλυμμα και καλή ανατομία. Σήμερα το βάλαμε πρώτη φορά και η μικρή έδειξα να απολαμβάνει τη θέα προς τα μπρος, καθώς μέχρι τώρα χρησμιμοποιούσαμε το βρεφικό... (0-13 kg) που κοιτούσε προς τα πίσω.

key%201%20x%20plus%20race.jpg

Δημοσίευση

kalos irthes stin parea mas.elpizw na sou aresei.na xerese to zouzouni sou.o gios mou einai twra 1 etous kai apo 10 minwn tou alaksame to kathisma tou.pirame megalitero gia na kathete kai na xazeyei.to prwto itan ksaploto kai den tou itan aneta ekei.pireme ayto tis maxi cosi

endiknite gia paidia apo 9 mexri 18 kila.leei apo 9 minwn mexri 4 etwn peripou.einai poly boliko.mporeis na to exeis kathisto kai exei treis skales na dialekseis esy se pio bathmo thes na einai ksaplomeno to mikro.ayta apo emena .kali epilogi.filia:kiss:

Δημοσίευση

kalos irthes stin parea mas.elpizw na sou aresei.na xerese to zouzouni sou.o gios mou einai twra 1 etous kai apo 10 minwn tou alaksame to kathisma tou.pirame megalitero gia na kathete kai na xazeyei.to prwto itan ksaploto kai den tou itan aneta ekei.pireme ayto tis maxi cosi

endiknite gia paidia apo 9 mexri 18 kila.leei apo 9 minwn mexri 4 etwn peripou.einai poly boliko.mporeis na to exeis kathisto kai exei treis skales na dialekseis esy se pio bathmo thes na einai ksaplomeno to mikro.ayta apo emena .kali epilogi.filia:kiss:

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστω για το καλωσορισμα zουzου. θα τα λεμε συχνα, οσο θα μου επιτρεπει βεβαια ο μικρουλης μου, ο οποιος ειναι μονιμως ξενυχτης και παλαβος με τα μπατζακια μου και ειναι μονο 11 μηνων σχεδον .Θα το καταλαβεις μολις γινεις μανουλα με το καλο...

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστω για το καλωσορισμα zουzου. θα τα λεμε συχνα, οσο θα μου επιτρεπει βεβαια ο μικρουλης μου, ο οποιος ειναι μονιμως ξενυχτης και παλαβος με τα μπατζακια μου και ειναι μονο 11 μηνων σχεδον .Θα το καταλαβεις μολις γινεις μανουλα με το καλο...

Δημοσίευση

katiakondaki έγραψε:

ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.

nai to eida pou to egrapse katia mou.pragmatika poly kali epilogi. egw se kathismatakia ektos apo maxi cosi den empisteywmai kamia alli etairia.kai gia ton diko mou kai gia 2 dwra epeleksa ayta..:woohoo::);)

Δημοσίευση

katiakondaki έγραψε:

ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.

nai to eida pou to egrapse katia mou.pragmatika poly kali epilogi. egw se kathismatakia ektos apo maxi cosi den empisteywmai kamia alli etairia.kai gia ton diko mou kai gia 2 dwra epeleksa ayta..:woohoo::);)

Δημοσίευση

Καλως σας βρηκα κοριτσια!Μαιρη μμου σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια οπως και ολα τα κοριτσια για το ενδιαφερον και την αμεσοτητα εχετε στις απαντησεις σας.Μαλλον στο maxi cosi θα καταληξουμε παλι κι εμεις. Εχω ηδη το maxi cosi cabriofix, ομως ειναι πλεον μικρο και το μωρο δυσανασχετει γιατι δεν βλεπει τιποτα με αποτελεσμα να τεντωνεται συνεχως γυρνωντας το κεφαλι πισω. Διαβασα ομως και για τα recaro καλες κριτικες. Εσυ που ζεις στην χωρα κατασκευης τους τι λες;

Δημοσίευση

Καλως σας βρηκα κοριτσια!Μαιρη μμου σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια οπως και ολα τα κοριτσια για το ενδιαφερον και την αμεσοτητα εχετε στις απαντησεις σας.Μαλλον στο maxi cosi θα καταληξουμε παλι κι εμεις. Εχω ηδη το maxi cosi cabriofix, ομως ειναι πλεον μικρο και το μωρο δυσανασχετει γιατι δεν βλεπει τιποτα με αποτελεσμα να τεντωνεται συνεχως γυρνωντας το κεφαλι πισω. Διαβασα ομως και για τα recaro καλες κριτικες. Εσυ που ζεις στην χωρα κατασκευης τους τι λες;

Δημοσίευση

kala tha kaneis kai tha pareis megalitero.einai megalo pleon to zouzouni sou gi ayto.aporo pws antexei mesa.thelei pia na einai kathistw kai na xazeyei gyro.egw sou eipa tin gnwmi mou.ektos apo maxi cosi kai se kathismataki alla kai se karotsi den empisteytika alli etairia.genika edw perissotero agorazoun ayta kai exoun kali fimi an kai kapies foores einai perissotero to kostos tous apo alla alla yto den exei simasia.einai gia tin asfaleia tou kai prepei na ependisoume se kati kalo.an emeines eyxaristimeni mporeis na protimiseis pali tin idia etairia.einai poly kala elegmena apo thema asfalias opos tha exeis diabasei kai ta xartia apo to proigoumeno kathismataki sas.

Δημοσίευση

kala tha kaneis kai tha pareis megalitero.einai megalo pleon to zouzouni sou gi ayto.aporo pws antexei mesa.thelei pia na einai kathistw kai na xazeyei gyro.egw sou eipa tin gnwmi mou.ektos apo maxi cosi kai se kathismataki alla kai se karotsi den empisteytika alli etairia.genika edw perissotero agorazoun ayta kai exoun kali fimi an kai kapies foores einai perissotero to kostos tous apo alla alla yto den exei simasia.einai gia tin asfaleia tou kai prepei na ependisoume se kati kalo.an emeines eyxaristimeni mporeis na protimiseis pali tin idia etairia.einai poly kala elegmena apo thema asfalias opos tha exeis diabasei kai ta xartia apo to proigoumeno kathismataki sas.

Δημοσίευση

Καλησπερα sandy7280. Ευχαριστω για τις ευχες σου. Κι εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου!. Το chicco το εχει καποια φιλη και νομιζω οτι τοποθετειται χωρις βαση isofix εκτος κι αν ειχαν την επιλογη να βαλουν τη βαση και δεν το επελεξαν. Αν μπαινει χωρις τη βαση ποσο σταθερο μπορει να ειναι; Το βρεφικο της maxi cosi που εχω ειναι τοποθετημενο μονο με τη ζωνη 5 σημειων και κουνιεται απο τη θεση του γι αυτο σε ρωταω...

Δημοσίευση

Καλησπερα sandy7280. Ευχαριστω για τις ευχες σου. Κι εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου!. Το chicco το εχει καποια φιλη και νομιζω οτι τοποθετειται χωρις βαση isofix εκτος κι αν ειχαν την επιλογη να βαλουν τη βαση και δεν το επελεξαν. Αν μπαινει χωρις τη βαση ποσο σταθερο μπορει να ειναι; Το βρεφικο της maxi cosi που εχω ειναι τοποθετημενο μονο με τη ζωνη 5 σημειων και κουνιεται απο τη θεση του γι αυτο σε ρωταω...

Δημοσίευση

Γειά και από μένα!

Εγώ το έψαξα πάρα πολύ το καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Προέχει πάντα η ασφάλεια και η άνεση του παιδιού.

Κοίταξα τα τεστ και καλύτερο ήταν το Römer Duo Plus. Έχει και το σύστημα isofix το οποίο το βρισκω πολύ καλό γιατί κρατάει σταθερό το κάθισμα στο αυτοκίνητο. Το παιδί είναι άνετο και όλα καλά.

Και τα Maxi Cosi είναι καλά αλλά κάποια μοντέλα. Να το ψαξεις πολύ καλά πριν αγοράσεις οτιδήποτε!!!!

Δημοσίευση

Γειά και από μένα!

Εγώ το έψαξα πάρα πολύ το καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Προέχει πάντα η ασφάλεια και η άνεση του παιδιού.

Κοίταξα τα τεστ και καλύτερο ήταν το Römer Duo Plus. Έχει και το σύστημα isofix το οποίο το βρισκω πολύ καλό γιατί κρατάει σταθερό το κάθισμα στο αυτοκίνητο. Το παιδί είναι άνετο και όλα καλά.

Και τα Maxi Cosi είναι καλά αλλά κάποια μοντέλα. Να το ψαξεις πολύ καλά πριν αγοράσεις οτιδήποτε!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...