Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Άνοιξα αυτό το νέο θεματάκι γιατί χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Τέλος του μήνα-αρχές Μαρτίου θα ξεκινήσω τις διαδικασίες για την πρώτη εξωσωματική μας. Ο γιατρός μας έχει γράψει daronda και gonal. Στο μεταξύ χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις για ΗIV, σύφιλλη κ.α. νοσήματα, στίγμα, κυστική ίνωση και ένα καρδιογράφημα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τις κάνω για να τελειώνω. Χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο μέχρι την αρχή της θεραπείας;;; Η διατροφή μου πρέπει να είναι συγκεκριμένη;;; πρέπει να προσέξω κάτι;;; Το μεγάλο μου άγχος είναι πως θα κάνω τις ενέσεις!!!! πραγματικά τρέμω στην ιδέα ότι πρέπει να τις κάνω μόνη μου.... Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες, σε αυτές που περιμένετε τα μωράκια σας, σε εσάς που κάνετε υπομονή να περάσουν οι μέρες για να κάνετε χοριακές ή εμβρυομεταφορές ή ενεσούλες ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kon 21 καλησπερα

ειμαι η ζωη και με την 2η προσπαθεια αποκτησαμε μια μπουμπου υπεροχη που σημερα ειναι 6 μηνων και εχει κλεψει τις καρδιες μας !

καλο ειναι να ακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου σου ,γιατι το ξερεις ηδη καθε γυναικα και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...

γενικα ομως δεν χρειαζεται να κανεις κατι συγκεκριμενο,ουτε να αλλαξεις κατι απο την καθημερινοτητα σου..τρωγε οπως ετρωγες(οσο πιο υγειηνα τοσο το καλυτερο για σενα ),γυμνασου εαν γυμναζοσουν,μην το βλεπεις σαν κατι το φοβερο και τρομερο...πιστεψε με θα σε βοηθησει να το δεις σαν τον τροπο που θα σε φερει πιο κοντα στο/α μωρο/α σου...

ουτε τις ενεσεις να φοβασαι,δεν πονανε καθολου,εμενα τις πρωτες μου τις εκανε ο αντρας μου και μετα που πηρα φορα δεν με κρατουσε τιποτα :D θα μαθεις και θα τις κανεις μονη σου,ασε που η βελονα ειναι μικρουλα(μην φανταζεσαι εκεινεςπου παιρνουν αιμα) ουτε που την καταλαβαινεις!

το μονο που χρειαζεσαι για μενα ειναι να σκεφτεσαι θετικα ,βοηθα παρα πολυ,να σκεφτεσαι οτι καθε τι που κανεις σε φερνει ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο σου...

α!και κατι τελευταιο που εμενα με βοηθησε πολυ...πολλες αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου...εμεις μεχρι και τη μερα πριν την εμβρυομεταφορα καναμε σεξ,ειστε μαζι σε ολο αυτο το ταξιδ ;) ι

ευχομαι ολα να σου πανε οπως τα θελεις,και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou k apo mena kon!!tha symfwnisw poly me tin gerani apolyta!!!!etoimazomai gia tin triti eksosom.k me boithisan poly ta logia sou gerani....ti omorfa pou ta les!!!ante na ginei to thaymataki!!!!gerani mou min anxwnesai den einai tipota oute tromero ean etsi to fantazesai...k egw eixa me tis enesoules problima k mou tis ekane o antras mou k tis 2 fores!!efxomai ola na pane kala kai na mas exeis efxarista nea!!!gerani na xaireste ti mpoumpou sas!!!kai oso gia mena tha akolouthisw tis symboules pou egrapes gia ti kon :lol:;):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κον καλησπερα!Καναμε κι εμεις τον Οκτωβριο την πρωτη μας εξωσωματικη και τωρα πριμενουμε τις δυο ζουζουνιτσες μας!Η διατροφη σου θα αλλαξει μετα την εμβρυομεταφορα και αν βεβαια ο γιατρος σου το κρινει απαραιτητο....για παραδειγμα,εγω ειχα παααααρα πολλα ωαρια και για να αποφυγω υπερδιεγερση ωοθηκων επρεπε να τρωω αυστηρα πρωτεινες(κρεας και αυγα) πργμα που εκανα για 20 μερες.Τελικα επαθα υπερδιεγερση αλλα επειδη προσεχα παρα πολυ ηταν σε μικρο βαθμο κ απεφυγα τα χειροτερα!Οσο για τις ενεσεις,προσωπικα τις εκανα απο την πρωτη μερα μονη μου κ δεν ειχα κανενα προβλημα.Ειναι τοσο λεπτες οι βελονες που δεν θα το καταλαβεις πως γινονται!η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι να νατιμετωπισεις την ολη διαδικασια σαν παιχνιδι,στην κυριολεξια!!Μην αφησεις να σε αγχωσει,να σε ριξει,να σε βαλει σε σκεψεις,ο,τιδηποτε!Συνεχισε την καθημερινοτητα σου σαν να μην αλλαξε τιποτα κ θα πετυχεις το αποτελεσμα!Προσωπικα δεν αφησα να με αγγιξει καθολου ολο αυτο και πλεον ειμαι πεπεισμενη οτι γι'αυτο πετυχαμε το στοχο μας!!Σε φιλω και σου ευχομαι καθε επιτυχια!Για ο,τι χρειαστεις στειλε μου πμ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα !!!

Κι εγω περιμενω τα διδυμοκοριτσακια μου μετα απο εξωσωματικη!

Την προετοιμασια του οργανισμου σου θα την <<αναλαβουν>> ο γιατρος και τα φαρμακα. Εσυ προετοιμασε την ψυχολογια σου. Να εισαι ηρεμη,αισιοδοξη,να μιλας με τον αντρα σου κ με οποιον αλλον σε κανει να νιωθεις ανετα για τις ανησυχιες σου(οσο χαζες κ αν σου φαινονται) και να μην εχεις κολλημενο το μυαλο σου συνεχεια εκει (οσο γινεται βεβαια).

Να κανετε πολλες πολλες αγκαλιτσες και θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα!

Οι ενεσεις ειναι παιχνιδακι και θα δεις οτι θα μετρας τις ωρες για να τις κανεις....καθε ενεση που θα κανεις θα σε φερνει πιο κοντα στο τελος της προσπαθειας και στο επιθυμητο αποτελεσμα!!!!!

Καλη επιτυχια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω με την πρωτη εξωσωματικη εκανα τα ταλιμπανακια μου...

και τετοια εποχη...

Τσικνοπεμπτη 12-2-2009 καναμε την εμβρυομεταφορα...

η Μενεγακη ειχε τον Τσαλικη στην εκπομπη και ειχαν τρομερο γελιο...

σου το λεω γιατι με βοηθησε να ειναι η διαθεση μου την ωρα εκεινη μες την καλη χαρα! γενικα κανε, βλεπε, διαβαζε, μιλα για οτι σου κανει κεφι! να γελας πολυ!

το βραδυ ειχε ψησει ο αντρουλης μου στο τζακι σουβλακια :lol: η τελεια διατροφη δηλαδη! εγω αραχτη στον καναπε να του δινω οδηγιες πως να τα μαριναρει κλπ κλπ.... τρελο γελιο!

τι με θυμησες τωρα ρε κοπελια!!!

οσο για τις ενεσεις δεν ειναι τιποτα! να φανταστεις χτυπισα μια daronda στο αυτοκινητο μετα το γαμο μιας συναδελφου και πριν παμε στο γλεντι! τελεια ειχαμε περασει! το τι χορο ριξαμε! και τι κρασια ηπιαμε... χαλια η διατροφη χαλια! :oops:

οποτε μη στεναχωριεσαι για τετοια...

διαθεση και χαρα στα υψη καιιιιι..... θα κανεις αρκετο καιρο να κοιμηθεις βραδυ!!!! :lol:

με το καλο ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια...

εκει που ειστε ημουνα και εδω που ειμαι θα ερθετε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ απο εμενα ..

κ γω μανουλα με εξωσωματικη εγινα ..Κ απεκτησα τις μπουμπουδες μου που ειναι τωρα σχεδον τριαμιση χρονων ..

Μην αγχωνεσαι ..κ οπως ειπαν τα κοριτσια προσπαθησε να κανεις θετικες σκεψεις κ να μην αλλαξεις τον τροπο ζωης σου εκτος κ αν σου το ζητησει ο γιατρος σου ..

Οσο για τις ενεσεις , τις εκανα κ γω μονη μου κ φαντασου οτι ηταν παντα ο φοβος μου απο παιδι ..Ομως η λαχταρα μου ηταν μεγαλυτερη απο τον φοβο ..

θα σου ευχηθω να πανε ολα καλα , το παν ειναι να εχεις καλη ψυχολογια !

Ευχομαι να μας ανακοινωσεις μετα απο λιγο καιρο οτι το μπεμπακι - α σου ειναι καθοδον !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera kon 21 :D ego den exo kamia sxesi me tin eksosomatiki ala thelisa na sou euxitho na exis kali epitixia :D koritsi mou an skeftese thetika kai epimenis tha petixi :D euxome na mas kratisis enimeres gia na akousoume ta euxarista nea :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η καλύτερη προετοιμασία για την εξωσωματική είναι η καλή διάθεση!!!!!!!!!!

Αυτή μαζί με την στήριξη του αντρούλη σου και τις οδηγίες του γιατρού σου θα φέρουν το θετικό αποτέλεσμα!!!!!

Μην ανυσηχεις για τίποτα!!!!Ψυχραιμία και κέφι!!!!

Οσο για τις ενέσεις και γώ τις φοβόμουν πολύ και τις πρώτες μου τις έκανε ο άντρας μου, ο οποίος αγανάκτισε γιατί γαργαλιόμουνα και δεν τον άφηνα να πιάσει την κοιλιά μου και στο τέλος μου έδωσε την σύριγγα και μου είπε μεγάλωσες κάντην μόνη σου...την έκανα και μια χαρα!!!!!

Όλα καλά θα πάνε και σε μερικές μέρες θα μας ανακοινώσεις το θετικό αποτέλεσμα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσακι καλημερα!!!!!!

Κ γω οπως βλεπεις το τικερακι μου ειμαι μια εγκυουλα μετα απο εξωσωματικη!!!! :) Δεν αλλαξα τιποτα στον τροπο ζωης μου μεχρι την εμβρυομεταφορα ουτε κ μετα ιδιαιτερα απλα πιο προσεχτικες κινησεις!!Διατροφικα ουτως η αλλως ημουν σε διατροφη τουλαχιστον 9 μηνες και εχασα καποια περιτα κιλα..δεν το εκανα για την προσπαθεια αλλα για μενα!!

Ποτε δεν ειδα την εξωσωματικη σαν κατι το τρομερο κακο που μας συνεβη..ισα ισα εγω ημουν αυτη που ειπα στο γιατρο μου τερμα οι προσπαθειες με προγραμματισμενο σεξ παμε για εξωσωματικη!!!Κ ετσι ξεκινησα..Το συζηταγα ανετα κ δεν με ενοιαζε πως θα το κρινουν οι αλλοι..εμενα ηταν το μεσο που θα με φερει κοντα στο θαυμα της μητροτητας..μια και το παραδοσιακο δεν μας ηθελε..Και τα καταφεραμε με την 3η προσπαθεια κ 2η εμβρυομεταφορα..οσο κ αν ειχα απογοητευτει,κλαψει,πονεσει δεν εγκατελειψα ποτε τον στοχο μου..και βγηκαμε νικητες!!!

Σε 5 μηνες περιμενουμε το μπεμπη μας κα ειμαστε πολυ χαρουμενοι γι αυτο,εχουμε μια τρελλη ανυπομονησια,αγωνια,καθομαστε στον καναπε και εχουμε κ οι δυο τα χερια μας στην κοιλια μου μπας και καταλαβουμε καποια κινηση του!!!Αλλα ακομη δεν...

Οσο για τις ενεσεις δεν ειναι τιποτα οπως ειπαν και τα κοριτσια..θα ανυπομονεις να ρθει η ωρα για να την κανεις :):):) !!!!

Να χαμογελας ,να σαι ηρεμη,θετικη και να τι πιστεψες οτι θα τα καταφερεις!!!!!!!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, κάθε μια χωριστά αλλά και όλες μαζί για τα υπέροχα λόγια και τις συμβουλές που μου δώσατε. Ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμη και ναι...ναι...ναι μπορώ να το δηλώσω εδώ και τώρα...Θα τα καταφέρουμε και εμείς, θα κρατήσουμε σύντομα στα χέρια μας μια τεράστια χοριακή, .... και αν όχι με την πρώτη..σίγουρα με τη δεύτερη προσπάθεια....χα χα χα. Δεν είναι στο χέρι του...τώρα που το πήραμε απόφαση θα το καταφέρουμε. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ και εύχομαι σε όλες σας ότι καλύτερο!!!!

Σίγουρα θα χρειαστώ οδηγίες για τις ενέσεις... Φιλάκια πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki moy glyko soy eyxome na erthoyn ola opws ta theleis .............eimai palio melos edw kapoies me kseroyn .......kapoies alles oxi .....epsaxna shmera meta apo kairo na grapsw kapoy kai vrhka to diko soy mnm ...loipon mazi tha to perasoyme ayto .....egw shmera ekana thn prwth ennesoyla moy :D:D:D:D:D:D kai eimai kaws kalhtera exw perasei para polla alla mazepsa ta kommatia moy kai ksekinaw pali gia trith fora ...elpizw se 10 mhnes na ginw manoyla gia deyterh fora kai aythn na to krathsw gera mesa sthn agkalia moy....to idio eyxome kai se esena....tha ta leme edw kai molis meinoyme egkyoyles tha anoiksoyme allo postaki.....sas filw oles kai eyxome epytixia se oses prospathoyn...............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρεις με το λιγότερο δυνατό κόπο!!! Από ότι κατάλαβα έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά, αλλά θέλω να είσαι αισιόδοξη και δυνατή!!! Όλες θα τα καταφέρουμε.... Και σίγουρα θα βρεθούν και άλλα κορίτσια, με τα οποία θα βαδίζουμε δίπλα δίπλα σε αυτήν μας την πορεία... και σύντομα θα κρατάς και το δεύτερο αγγελούδι σου στην αγκαλιά σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia mou efxomai k stis 2 sas na meinete sintoma egkyoules kai na ta kataferete!!!!!na parw kai egw ligo ta panw mou!!den tha eimaste mazi giati egw ksekinaw gia 3i fora ton allon mina alla efxomai sto kainourio sas postaki na mpw kai egw kai na grapsw efxarista!!!kali mas epityxia :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!τι ωραία που τα λέτε!!!!!!!!kon21 να'σαι καλά με το θεματάκι γιατί κοντά σε σένα πηρά και εγώ θάρρος μια και είμαι στην ίδια διαδικασία με σένα,απλώς δεν ξέρω ακριβώς πότε θα ξεκινήσω,ίσως το μάθω την αλλη εβδομάδα!!!!!!!!!!!κορίτσια μας δίνετε πολυ κουράγιο,μακάρι να πάνε όλα καλά και μετά να έχουμε μόνο απορίες θηλασμού!!!!!!!!!φιλάκια σε όλες!!!!!!!!να έχετε μια καλή εβδομάδα!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera koykles ti kanete egw twra mphka na dw kanena neaki...sas eyxaristw oles kai antapodidw tis eyxes............ ;);););););) nai egw exw perasei pollla tha ta leme kai sthn poreia tis pareoylas mas...............pote ksekinaei kamia allh ennesoyles den thelw na eimai monh.........xaxaxaxaxaxaegw exw mpei sto megalo programa giati me ayto epiasa kai to prwto moy mwraki to agoraki moyyy ......... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: perimeno nea sas..kalo vrady se oles................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα,

αν και δεν έχω μπει ξανά σαυτό το θέμα θα μαι συχνά εδώ. Σενα μήνα περίπου θα ξεκινήσουμε με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Προσπαθούμε με τον άντρα μου 3 χρόνια για παιδάκι! αλλά με λάθος μάλλον τρόπους και γιατρό, που μας είχε έτσι.... Έμαθα κάποιες λεπτομέρειες για την εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, αλλά θα θελα να μιλάω και μαζί σας και με άλλα κορίτσια γιατί νιώθω ότι εδώ βρίσκω το μεγαλύτερο στήριγμα που ψάχνω, γιατί πολύ απλά με νιώθετε και σας νιώθω.!! Θα θελα λοιπόν, και το λέω πλέον χωρίς να ντρέπομαι, την στήριξη από καινούριες φίλες. Όλοι μου λένε να ηρεμήσω, να μην αγχώνομαι και ότι θα ρθει το μωράκι. Γενικά, δεν έχω αναλύσει σε κανέναν οτι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και αυτό γιατί αγχώνονται και οι γονείς μας αλλά και γιατί μου μεταφέρουν άγχος. Θα περιμένω, να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες που ξέρετε.

THNKS

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera koritsakia poy eiste kale oles??????????egw eimai kala kai synexizw tis arvekap kathe prwi exthes hrthe h akatanomasth kai paraskeyh paw gia yperixo kai mallon an einai ola kala ksekinaw kai tis puregon axxxxxxxxx exw poly anxgos pws tha to apovalw??????????elpizw na eiste oles kala kai na mpeite na peite kanena neaki kai eseis.............filakia pollaaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά βρε κορίτσια βλέπω ότι όντως υπάρχει μεγάλη εσωτερική δύναμη, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή!!

Μπράβο πραγματικά!! Εγώ πότε τα χω όλα αυτά πότε τα χάνω και στεναχωρίεμαι, κλαίω και δεν αντέχω αλλά πάλι επιμένω!!!

Το θέλω πολύ!!! ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...