Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΡΟΤΣΙΑ STOKKE


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα , μήπως εχετε ιδέα πόο κοστίζουν κι αν αξιζουν τα λεφτά τους ? μπορει να το χρησιμοποιήσει απο νεογένητο ?επίσης γνωρίζετε πόσα κιλά είναι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη σου μερα!!Μπορεις να μπεις στο Τρικυκλο να δεις ολες τις πληροφοριες για αυτο το καροτσι!Για νεογεννητο πρεπει να παρεις και το πορτ μπεμπε!Τα καθισματα στα πολυκαροτσια ειναι 6+!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περιπου 900Ε εχει , το χει μια φίλη . Βεβαια ειναι αρκετά βαρύ , πιάνει χώρο (8ελει πολυυ μεγαλο πορτ μπαγκαζ) . κανει κ απο νεογεννητο αφου περνεις κ πορτ μπεμπε.

εχει τα καλα του αλλα κ τα αρνητικα του.

πχ στην δικη μου περιπτωση που εχω μικρο ασανσερ , εχω 5 σκαλια μεχρι την εξωπορτα κ εχω και auris αυτοκινητο ... Με τιποτα !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστώ juliax α !!!!είναι πολύ βαρή ε? απο οτι κατάλαβα θα πρέπει να έχεις πάρει και το πορτ μπεμπε για το νεογενητο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα δε μου φανηκε τοσο βαρυ και ο σκελετος του χωραει στο πορτ μπαγκαζ, επιπλεον ειναι το μονο καροτσι που εχεις το μωρο στο υψος σου και δεν εισπνεει καυσαερια, και ανοιγοκλεινει πανευκολα, δες τα ξενα reviews για εντυπωσεις και θα δεις ποσο ευχαριστημενοι ειναι ολοι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

afro μου για εμενα που εχω το silver cross που ζυγιζει 5 κιλα μου ηταν βαρύ :)

και έχει κ όγκο , για φαντασου το σε ενα μικρό μαγαζι .

Αλλα ότι βολευει τον κα8ένα . τα 900 δεν ειναι λίγα κ σκοπος δεν ειναι να το παρεις για 1 χρόνο , γιατι εγω τωρα που περπαταει γυριζω με αδειο καροτσι με το ενα χερι κ με το άλλο το μωρο , κατι που δεν ειναι εφικτο με το στοκε το καροτσι !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι απο τα πιο compact πολυ-καροτσια! αυτο και το bugaboo cameleon

ισως φαινονται μεγαλα εμφανισιακα, οταν ειναι ανοιχτα αλλα ο τροπος που κλειγουν,... ειναι τοοοσο συμμαζεμενα!!!

επισης αυτα τα 2 καροτσια ειναι τα 2 τοπ πιο ελαφρια πολυ-καροτσια!

το bugaboo cameleon ζυγιζει ακριβως 9.5 κιλα και ειναι απο αλουμινιο (εξου και τα λιγα κιλα αλλα και η ανθεκτικοτητα του) κανει για "οδηγημα" σε χιονια, αμμουδια παραλιας, χωματοδρομους και τα κλασσικα χαλια πεζοδρομια, σπασμενα πεζοδρομιο κτλ σχετικα! εχει κινηση στους 2 αλλα και στους 4 τροχους!!! εχει ελατηρια... το εχω και ειμαι κατενθουσιασμενη! ειναι στην δανια κατασκευασμενο! οοοο,τι απορια θες, ειμαι εδω!

και το στοκκε ειναι επισης πολυ καλο, γενικα.

φυσικα και τα 2 αυτα καροτσια ξεχωριζουν γενικως σε ολους τους τομεις, οπως και στην τιμη τους... λογω ποιοτητας φυσικα!

η προσωπικη μου αποψη... πηγαινε στο καταστημα για ενα και δυο... test-drive,... και παντα ολα τα καροτσια που βλεπεις σε καταστημα, να τα ανοιγο-κλεινεις μονη σου αλλα και να τα δοκιμαζεις στο αυτοκινητο

ο καθενας αποφασιζει για καροτσι αλλα και γενικοτερα οτιδηποτε με βαση τα δικα του κριτηρια, πχ οικονομικο, πχ μικρο αυτοκινητο, πχ χρωμα και γενικα τα παντα!!!

καλη επιτυχια και καλα καροτσο-ψωνια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια δεν εχω ιδεα για ποιο καροτσι λετε αλλα 900 ευρω τα θεωρω υπερβολη. :?:?:?

Βεβαια ο καθενας με τα οικονομικά του.

Αφηστε που οπως ειπε και η Τζουλια μπορει το παιδακι μολις περπατησει να μην θελει καθολου καροτσι οποτε τσαμπα τα λεφτα.Ο δικος μου ο γιος απαξ και περπατησε δεν ξαναμπηκε σε καροτσι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Λοιπόν το STOKKE είναι όντως όμορφο καρότσι αλλά απαιτεί πολύ χώρο στο πορτ παγκάζ, δεν κλείνει και τόσο εύκολα όσο λένε- είναι και 2 κομμάτια, δεν μπορείς να μεταφέρεις πολλά ψώνια και δεν συγκρίνεται με τίποτα με τα καρότσια που κλείνουν σαν ομπρέλα ( ex. peg perego pliko & pliko switch) Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ψηλά το μωρό ( όχι πολύ πιο ψηλά από το peg perego μας!!! αλλά όταν η θέση του καθίσματος είναι μπροστά και κοιμηθεί το μωράκι δεν μπορείς να το ξαπλώσεις γιατί πίσω ακριβώς είναι ο άξονας. Μανουβράρεται εύκολα στο δρόμο και είναι για πολλές βόλτες. Η άποψη μου είναι φοβερά υπερτιμημένο άσε που ότι extra θες πρέπει να το χρυσοπληρώσεις πχ ποδόσακος, θέση για κύπελοω κτλ.Επίσης η λαβή δεν βολεύει να μεταφέρεις - κρεμάσεις μια τσάντα αλλαξέρια - έτσι σου μένει ακόμη λιγότερος χώρος στο τσαντάκι του καροτσιού. Μετανιώσαμε που το αγοράσαμε πραγματικά! Η συμβουλή μου, δείτε την πρακτικότητα πρώτα και μετά το στυλ και την "ομορφιά"!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 7 months later...

Γεια σας κ απο εμενα,στην κορη μου που πλησιαζει τα 3 ειχα ενα πολυ οικονομικο καροτσακι μαρκα giannino,μου βγηκε πολυ καλο μεχρι 15 κιλα που εφτασε την ειχα σε αυτο.Τωρα που ειμαι εγκυος στο 2ο μου αρεσε το stokke αλλα ρε κοριτσια πανακριβο,ολη την προικα του μωρου αγοραζεις.Κριμα,ακομα κ να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να το αγορασω δεν θα το εκανα...ασε που κ ενας λογος που δεν το θελω ειναι κ ο χωρος για τα ψωνια?Με 2 μωρα τι να πρωτοκρατας?Α,πα,πα!Βλεπω να καταλληγω σε Quinny,γιατι μου αρεσουν τ 3κυκλα!Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το στοκκε το ζαχαρωναμε κι εμεις,τελικα καταληξαμε σε περεγκο,το αν ειναι καλη επιλογη θα φανει σε 3 μηνες βεβαια..απο μονο του το καροτσι ειναι απο 6 μηνων και πανω,πιο πριν πρεπει να εχεις η το πορτ μπεμπε ή μπορεις να παρεις και το στοκκε besafe το καθισμα αυτοκινητου που προσαρμοζεται πανω στο καροτσι κατευθειαν και ξαπλωνει τελειως,νομιζω ειναι το μοναδικο που ειναι ετσι,το κακο του ειναι οτι ακριβως επειδη εχει αυτο το μηχανισμο ειναι βαρυ καθισμα..επισης η πωλητρια μας ειπε οτι δεν ειναι για να κοιμαται εκει πολλες ωρες..απο κλεισιμο,ηταν αλλος ενας λογος που δεν το πηραμε(ο πρωτος ηταν φυσικα το οικονομικο :roll: ),δεν κλεινει τοσο καλα οσο τα καροτσια που κλεινοουν σαν ομπρελα σιγουρα,εναν ογκο παραπανω το εχει..ειναι οντως ψηλο καροτσι,κι εχει θεσεις για το καθισμα για να ειναι τερμα πανω και πιο χαμηλα,οπως επισης κατεβαινει και το χερουλι για να σε βολευει,απλα επειδη ειναι ετσι σχεδιασμενο για να ειναι ισορροπημενο το κεντρο βαρους του δεν μπορει να κοιμηθει το μωρο οσο ειναι γυρισμενο μπροστα,πρεπει να κοιταει σε σενα,μια φιλη που το χει ειπε οτι δεν εχει προβλημα αφου ειναι ετσι κι αλλιως ψηλο καροτσι και το μωρο βλεπει απο οποια μερια κι αν ειναι γυρισμενο.Η ιδια ομως με απετρεψε απο το να το παρω γιατι εκει που μενουμε ειναι ανηφορικοι δρομοι,κι ενω ειναι ευκινητο,δεν παυει να ειναι βαρυ και δεν θα μας βολευε..ζυγισε τα υπερ και τα κατα και δες το,για μενα ειναι ενα κορυφαιο καροτσι(και μονο το οτι ειναι τοσο ψηλο φτανει),αλλα κι ολα τα παιδια που μεγαλωνουν σε συμβατικα καροτσια κι ειναι πιο χαμηλα δεν παθαν κατι,με τη διαφορα μεταξυ πεγκ περεγκο πηραμε το κρεββατι μας και τη συρταριερα(το περεγκο το πηραμε 700 ολο μαζι ενω για τα ιδια πραγματα στο στοκκε ηθελε 1500)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...