Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χαρηκα κοριτσάκια μου...

Χρυσα μου να μας επισκεφθείς...Να γνωριστούμε κιολας!! Οσο για τη δουλεια μου, να χρειαζεται πολλή υπομονή αλλά το σπούδασα από επιλογή μου.Μου άρεσε πολύ και συνεχίζει να μου αρέσει..Οκ εχει τις δυσκολίες του σαν επαγγελμα αλλά υπάρχουν φορές που παιρνεις απίστευτη δύναμη και ψυχική ικανοποίηση..

Σοφάκι μου οντως πώς και σε απέλυσε?

Δημοσίευση

Απαγορευεται Χρυσα μου ναι,ειμαστε στα δικαστηρια τωρα.Βεβαια τον Οκτωβριο του 11 θα γινει το δικαστηριο αλλα μεσολαβησε και ο Συνηγορος του πολιτη οποτε την εβαψε ο μακακας.. :lol::lol::lol::lol: 20000 ευρω θα παρω και ο,τι ορισει το δικαστηριο σαν ηθικη βλαβη!!Κ πολυ καλα να παθει!Τελοσπαντων....

Θα σας αφησω για λιγο γλυκες μου,παω να δω τα ανιψακια μου,διδυμακια κ αυτα και μολις 8 μηνων!Τρελαινομαι!!!Σας φιλω και τα λεμε σε λιγακι!

Δημοσίευση

ειμαι η μιχαελα κ ειμαι 30.μενω σε ενα χωριο του νομου καβαλας,κοντα στην χρυσουπολη για οσες γνωριζουν.μεχρι τα χριστουγεννα δουλευα σε τεχνικο γραφειο οποτε κ απολυθηκα.τωρα προσωρινα βοηθαω μια δικηγορο γιατι η κοπελα που ειχε ειναι κ αυτη εγκυος κ ειναι ξαπλα.μετα εχει ο θεος.εχω ενα κοριτσακι 4 χρονων κ τον αυγουστο κλεινω 5 χρονια παντρεμενη.

Δημοσίευση

Σοφακι ελπιζω να δικαιωθεις γιατι κατι τετοιοι αχρεοι καταστρεφουν τον κοσμο....

Σημερα που δεν εχω δουλεια δεν παιρνά με τιποτα η ωρα να σχολάσω.....νυσταζω κιολας αφου δεν κοιμαμε καθολου καλα...... αντε ποτε θα φτασει το μεσημερακι....

Δημοσίευση

Αρχίσαμε τις συστάσεις??? Εγώ είμαι η Ευγενία είμαι 27 χρονών και δουλεύω στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο Γραφείο Διασύνδεσης με σύμβαση έργου σαν σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, είμαι παντρεμένη 2,5 χρόνια κι έχω ήδη ένα γιο 17 μηνών!!! Αυτά...

Απίστευτο ρε Σοφάκι.. πόσο μαμάκες τελικά υπάρχουν στον κόσμο??????

Καλά να πάθει αυτός.. ας πληρώνει τώρα!!!

Δημοσίευση

Μαρακι πολυ το θελλω να ερθω Κυπρο..

καποια στιγμη που θα μεγαλωσουν λιγο τα παιδακια μου ειναι ενα απο τα ταξιδια που θελλω πολυ να κανω!!!

Σοφακι ελπιζω να παρεις πολυ περισσοτερα απο αυτα...

πιο πολυ να μαθει ο παλιο@#$%&, παρα για κατι αλλο..

Εμεις εχουμε επετιο 3 χρονια γαμου στις 08/03..και το καλοκαιρι τον Ιουνιο κλεινουμε 5 χρονια μαζι..

αλλα σαν χτες μου φαινονται ολα αυτα!!!

Δημοσίευση

Nα συστηθώ και εγω. Με λένε Δήμητρα, είμαι 33, έχω σπουδάσει ψυχολογία αλλά.. δουλεύω γραμματέας σε μια εταιρεία. Μένω Λιβαδειά. Είμαι 1,5 χρόνο παντρεμένη και περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι.

Επίσης πάω πολύ συχνά στα Τρίκαλα, μένει εκεί η αδερφή της μάνα μου (δεν μου επιτρέπει να την λέω θεία) και εχω ξετρελαθεί με αυτό το μέρος. Θα ήθελα πολύ να μένω μόνιμα εκεί!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια, εσεις ου δε μενετε σε μεγαλα αστηκα κεντρα..ξερετε πως σας ζηλευω..

και τι δεν θα εδινα να φευγαμε απο την πολη , να πηγαινα να μεινω καπου με λιγοτερο αγχος και περισσοτερους ανθρωπους!!!!

Αν ημουν πχ τωρα 20 θα ελεγα στον αντρα μου να κανουμε οικονομιες και να χτησουμε ενα σπιτι στα περιχωρα της πολης..σε καποιο απο τα χωρια εδω γυρω εστω...

τωρα ομως δεν το θελλω, θελλω να χαρω τη ζωη μου με τα παιδακια μου..ελπιζω μονο να κερδισω κανενα τζοκερ...ασχετα αν δεν παιζω ποτε...και να το κανω

Δημοσίευση

Δημητρα, ερχεσε συχνα στα μερη μας!!!!! σ'ευχαριστω, λιβαδεια δεν εχω παει ποτε..

Ολοι σε αυτό το τζοκερ που δεν παιζουμε κιολας ελπιζουμε :lol::lol::lol:

Να σας δειξω δυο κουνιες να μου πειτε να σας αρεσουν????

http://www.motherbaby.gr/products1.php? ... 6&open2=36

και

http://www.cilek.gr/store.php?crn=240&r ... how_detail

Δημοσίευση

Εμείς το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά σε 6 χρόνια που τελειώνει το δάνειο για το σπίτι μας να φύγουμε από Αθήνα.. Θα ήθελα πολύ να δώσω την δυνατότητα στα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον με καθαρό αέρα... μακάρι να μπορέσω να τους προσφέρω μια άλλη ποιότητα ζωής.. :|:|:?

Δημοσίευση

Αχ Μαχη ειανι παρα πολυ γλυκουλικα

εμενα μου αρεσε το αρκουδακι, ειναι γλυκο και με πολλους χωρους πολυ βολικη και η συρταριερα- αλλαξιερα και κουνιετε αυτο καλε;;;;

και μετα μετατρεπετε και σε τελειο κρεβατακι και συρταριερα και θα το κρατησεις για πολυ καιρο μετα

Ποσο παει το μαλλι;;;;

Δημοσίευση

η αληθεια κοριτσια ειναι οτι οταν παντρευτηκαμε εγω ηθελα να ζησουμε στην πολη που βρισκεται κοντα μας.τι πολη δηλ,κωμοπολη καλυτερα.ο αντρας μου ουτε να το συζητησει ηθελε.ηθελε χωριο κ παλι χωριο.κ η αποσταση δεν ειναι καμια τρελη....10χιλ. απο την κομωπολη κ καμια 20 απο την καβαλα.τωρα πια δεν το μετανοιωνω καθολου.παρολο που ειμαστε στο χωριο απολαμβανουμε κ τις ανεσεις τις πολεις γιατι δεν ειμαστε μακρυα.απο μικρη επειδη μεγαλωσα σαυτο το χωριο ελεγα οτι θα φυγω να σπουδασω κ δεν θα ξεναγυρισω.ποτε μην λες ομως μεγαλα λογια.σπουδασα στην ξανθη κ εμενα στο χωριο μου...κ τωρα που παντρευτηκα μενω κ παλι στο χωριο μου...κ οπως φαινεται γεροι να ειμαστε....στο χωριο μου θα γερασουμε!!!

Δημοσίευση

Εγω έμενα 11 χρόνια Αθήνα, δεν λέω πέρασα άψογα, αλλά τώρα έχω ηρεμήσει, εχουμε τη θάλασσα μας κοντα, την Αράχωβα δίπλα και την ηρεμία μας γενικά.

Maximammy έμενα σχεδόν 7-8 μήνες Τρίκαλα ''δούλευα'' στο μαγαζί της θείας μου. Είναι πάνω στον πεζόδρομο, τέοιους καφέδες, τόσες βόλτες, ποτέ στη ζωή μου! Οι κούνιες τέλειες και οι 2!

Δημοσίευση

θα συμφωνισω κ εγω για την πρωτη κουνια.μια φιλη εχει κατι παρομοιο κ την εχει βολεψει παρα πολυ.θα σου ειναι χρησιμη για πολλα χρονια αφου γινεται κ κρεβατι.

χαρηκα που σε γνωριζω γιωργο κ με το καλο ο μπεμπης σας!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...