Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!

εχω μια κορουλα και στις 27/2 θα κλεισουμε τον εκτο.

το μωρακι μου ποτε δεν καθοταν σε μαρσιπο ή σε καροτσι(μεγαλο θεμα αυτο :cry: )παρα μονο στην αγκαλια μου,με τον καιρο μεγαλωνοντας αρχισε να καθεται και στον μπαμπα της και σε παππουδες και γιαγιαδες οχι πολυ αλλα τουλαχιστον δεν εκλαιγε.

Τις τελευταιες 3 με 4 μερες δεν ξερω τι εχει παθει δεν καθεται πουθενα και σε κανεναν,το πρωι που ειναι πιο ηρεμη καθεται αγκαλιτσα λιγο με τον μπαμπα της ,αργοτερα ομως και ειδικα απο το απογευμα και μετα γινεται χαμος..δεν καθεται πουθενα παρα μονο σε μενα και αν για πχ τη δωσω στο μπαμπα της και φυγω απο το δωματιο ξεκινα να κλαιει υστερικα ,μιλαμε για πολυ κλαμα ομως και μολις την παρω αγκαλια σταματα..μπορει να σας ακουγεται υπερβολικο αλλα δεν μπορω να την αφησω να παω ουτε τουαλετα(ξεκινα το κλαμα και κοιτα κιολας προς το δωματιο που εχω κατευθυνθει...)

τι της συμβαινει;γιατι το κανει αυτο;να προσθεσω οτι ειμαστε ολη μερα μαζι..

Δημοσίευση

Καλησπερα και να χερεσαι το μωρακι σου!!!! και εμενα στης 25 κλεινει τον 6ο.....και εμενα κλαει οταν καθετε αλλου πολυ ωρα....μονο στην μαμα μου δεν κλαιει γιατι ΟΛΗ μερα παιζουνε οταν ειμαι εγω στην δουλεια και ετσι την καλομαθε....σημειωσε οτι τωρα αν δεν εχει βγαλει ακομα βγαζουνε δοντακια....και θελουνε ακομα ποιο πολυ "μανουλα"!!! αφηνε την καθε φορα απο λιγο με τον μπαμπα της και πεστου να της παιζει η να της κραταει μια κουδουνιστρα...εγω εχω μια "μαγικη" κουδουνιστρα που οποτε την βλεπει σταματαει ....δεν ξερω αν την κανετε μαζι μπανιο...αν οχι να την κανετε μαζι και μετα να αφηνεις και τον μπαμπα να της βαζει κρεμουλα...και εσυ να εισαι διπλα να σε βλεπει....παντως αν ειναι σαν την δικια μου με τα δοντια μας λυπαμε!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Κανε υπομονη,δωστης αυτο που ζηταει(αν αντεχεις)

και πιθανοτατα σε λιγες μερες(ισως λιγες βδ) θα "ηρεμισει"!

Εγω γενικως προσπαθω να πετυχω αυτο που θελω σταδιακα...

Αν δλδ μου εκλαιγε στο μαρσιππο θα την εβαζα για λιγο,θα εβρισκα κατι(πχ να χορευεις!η να βγεις στο μπαλκονι) κ θα προσπαθουσα για λιγες μερες...

Και στο καροτσι το ιδιο!Βαλτην,γονατισε διπλα της,δωστης ενα καινουριο παιχνιδι...

καταλαβαινεις πως σκεφτομαι? ;)

Δημοσίευση

Μπορεί να είναι δοντάκι, μπορεί άγχος αποχωρισμού, μπορεί κάτι άλλο....

Όοοοοοτι και να έιναι σίγουρα θα περάσει πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα αν την παίρνεις αγκαλιά και την ηρεμείς κάθε φορά που το ζητάει. Να σκέφτεσαι ότι είναι φυσιολογικό και ότι θα περάσει.

Η κόρη μου ήταν κρεμασμένη πάνω μου μέχρι που περπάτησε. Η κατάσταση αρχισε να βελτιώνεται όταν μπουσούλησε και από όταν άρχισε να περπατάει αντιστράφηκε. Δε θέλει αγκαλιά καθόλου. Μόνο αν είναι άρρωστη ή πολύ κουρασμένη.

Με το καρότσι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και μένα δεν καθόταν. Τώρα λιιιιίγο έχει αρχίσει. Και νόμιζα ότι σε όλα τα μωρά αρέσουν οι βόλτες στο καρότσι και στο αυτοκίνητο. Και το μωρό μου έκλαιγε σπαρακτικά και στα δύο :?

Και με την τουαλέτα δεν είναι καθόλου υπερβολικό...Ξέρω ξέρωωωω :mrgreen:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια ευχαριστω πολυ!

αχ κατερινα δοντακια εχουμε ηδη δυο και ετοιμαζομαστε για ενα ακομα..αλλα το πρωι καθεται με τον πατερα της πριν παει για δουλεια,το βραδυ ομως με τιποτα!λες το βραδυ να την πιανει το ζορι;αλλα οταν την εχω αγκαλια ειναι ηρεμη και σταματα το κλαμα.

αναστασια ποσο εχω προσπαθησει με το μαρσιπο λε λεγεται,και μετα απο κανα δεκαλεπτο αρχιζει το κλαμα!οσο για το καροτσι μεσα στο σπιτι της εχω ενα καροτσι και τη βαζω μεσα για να κανω καμια δουλεια και να την εχω μαζι με παιχνιδια τραγουδια φιλακια πανω απο 20λεπτο δεν εχουμε κατσει..οσο για βολτα εξω σχεδον παντα καταληγω με το ενα χερι το καροτσι και το αλλο τη μικρη!!!!σημερα θα παρουμε και το στρωμα της κουνιας και ξεκιναμε..(αν και ο πατερας της πιστευει οτι ετσι οπως ειναι η φαση τωρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη αλλα να δουμε)καλη μας αρχη :D

snowgirl καλα το ποσο μοιαζουν τα παιδακια μας...καροτσι και καθισμα αυτοκινητου με τιποτα!!κλαμα κλαμα αφου για να παω καπου θα σταματησω ποσες φορες να την ηρεμησω..μεγαλο δραμα!αφου με τον αντρα μου σκεφτομαστε να παρουμε το επομενο καθισμα(9-18 κιλα) που κοιτα μπροστα μπας και καθεται εκει περισσοτερο!

αλεχ/πολη αυτο πιστευει και ο αντρας μου να το πουμε του γιατρου γιατι πιστευει οτι ταλαιπωρειται η μικρη ετσι..τι να πω;

κοριτσια ευχαριστω πολυ παρασκευη θα παμε στο γιατρο με την ευκαιρια να δει λιγο τα ουλα της γιατι ο αντρας μου πιστευει οτι ειναι απο δοντια και θα την ξεκινησουμε παλι με τον μαρσιπο μηπως και κατσει!να ρωτησωκατι εχει βγαλει τα δυο κατω τα μπροστα και ολοι λενε οτι θα βγαλει τωρα τα πανω αλλα εγω νομιζω οτι εχουν πρηστει υπερβολικα πολυ τα πλαινα κατω!υπαρχει περιπτωσηνα βγουν πρωτα τα πλαινα;

ολη μερα αγκαλιτσες αφου ετσι ηρεμει και δεν κλαιει τουλαχιστον!

Δημοσίευση

να σου πω τι θα σου πει ο γιατρός? το εξής απάνθρωπο για μένα: να την αφήνεις να κλαίει μέχρι να συνηθίσει!!!! :evil::evil:

και η δικιά μου κόρη ήταν κολλημένη πάνω μου, αυτό είναι τελείως φυσιολογικό, αφού με εμένα είναι όλη την ημέρα, εγώ την φροντίζω, την ταϊζω, ντύνω πλένω κ.λπ., και ήρθαν τα πεθερικ΄αμου και μου είπαν ότι δεν είναι καλό να είναι κολλημένη σε μένα!!!! :evil::evil::evil:

τι μας λες? θα ανησυχούσα αν ήταν κολλημένη στον γείτονα, στην μαμά της είναι.....

τέλος πάντων, τώρα που είναι σχεδόν 2,5 ετών, είμαστε πάλι αυτοκόλλητες, αλλά μόνο στο σπίτι δλδ αν την αφήσω στον μπαμπά της θα μείνει και μάλιστα θα τρέξει να με αποχαιρετίσει!!! :D

με τον καιρό και η δικιά σου θα αλλάξει, θα δεις.....αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την αφήνεις να παίζει και με κάποιον άλλον χωρίς εσύ να απομακρύνεσαι.....γενικώς μην ανησυχείς...θα αλλάξει...., θα φεύγει από σένα και μετά θα το αναζητάς!!!! :)

Δημοσίευση

Ο γιατρός τώρα τι δουλειά έχει? :shock:

Ο γιατρός είναι για τις αρρώστιες. Εσύ είσαι η μαμά της και είσαι για όλα τα υπόλοιπα ;)

Ο καθένας στο πόστο του.

Δεν υπάρχει πιο φυσιολογικό πράγμα από το να είναι κολλημένη πάνω σου. Είσαι η μαμά της. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της - σε αυτή τη φάση. Ότι και να την ενοχλεί, την ενοχλεί λιγότερο όταν είναι στην αγκαλιά σου γιατί εκεί νιώθει ασφάλεια.

Για το κάθισμα που κοιτάζει μπροστά μην είσαι και τόσο σίγουρη... Μια φορά μπήκαμε σε ένα ταξί που είχε τέτοιο καθισματάκι και μάντεψε...πλάνταξε στο κλάμα και εκεί. Δεν είναι θεμα κατέυθυνσης. Της δικής μου γενικώς δεν της αρέσει να νιώθει περιορισμένη.

Αυτό που μας έσωσε ένα φορητό dvd-player και τα ζουζούνια. Χαζεύει και δεν κλαίει. Δεν είναι για ώρες. Για κανα μισάωρο όμως την κάνει τη δουλειά του.

Παρεπιπτόντως και το επόμενο καθισματάκι καλό είναι να κοιτάζει και πάλι προς τα πίσω...

Εμένα ευτυχώς καθόταν στο μάρσιπο. Να κοιτάζει μπροστά όμως! Συνήθως ξεκινούσαμε στο καρότσι και καταλλήγαμε στο μάρσιπο και να σέρνω το καρότσι :?

Δημοσίευση

καλησπερα και παλι!

οχι για γιατρο μιλησα για να δει τα ουλα της..βεβαια να μου πεις και τοτε που τουλεγα πως εχει τα ουλα της μου λεγε οχι ειναι νωρις ακομα και μεσα στη βδομαδα τσουπ βγηκαν και τα δυο κατω με διαφορα 3ημερων!

οσο για το κλαμα δεν την αφηνω να κλαψει που να μου το πει ο ιδιος ο Θεος(που λεει ο λογος)γιατι και αυτη εκνευριζεται χειροτερα και τα δικα μου νευρα γινονται κορδονια...και γενικως δεν βρισκω το λογο γιατι να ταλαιπωριομαστε και οι δυο αφου οταν την παρω αγκαλια σταματα..(αν και ολοι μου λενε οτι καλα μου κανει αφου δεν την αφηνω να κλαψει για να μαθει να μενει μονη της λιγο)

τελος παντων συγνωμη βρε κοριτσια αν σας πρηζω λιγο αλλα λιγο οι καλοθελητες που πεφτουν πανω σου ,λιγο οτι ειμαι πρωτομανουλα...ευχαριστω πολυ..

Δημοσίευση

Γερανη πιστεψε με καποια στιγμη θα ξεκολισει απο σενα...

Οπως ειπαν και τα κοριτσια νιωθει ασφαλεια μονο στην αγκαλια της μανουλας...

Το ειχαμε και εμεις αυτο το θεμα..με τη διαφορα οτι ο δικςο μου καθοταν εστω για λιγο μεσα στον μαρσηπο..

τον εβαζα, και καναμε τα παντα μαζι...τουαλετα ...μικροδουλιες..βολτες..μπανιο εκανα αφου κοιμοταν κλπ κλπ..

θα εχεις τετοια..ολο και κατι θελουν μια θα πονανει μια θα νιωθουν ανασφαλεια...

να ξερεις πως οσα παιδια παιρνουν οση αγαπη χρειαζονται απο τους γονεις τους σε τετοια ηλικια γινονται πιο ανεξαρτητοι ενηλικες..

θα ξερει πως θα εισαι διπλα της οτι και να γινει και σηγα σιγα θα αρχισει να κανει βηματα ανεξαρτητοποιησης..

εμενα να φανταστεις που ηταν κολλημενος..πλεων γυριζω απο τη δουλεια..και πολυ λιγες μερες ερχετε να με αγκαλισει..συνηθως ειναι απορροφημενςο στα παιχνιδια του και απλα μου χαμογελαει

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα!

Γεράνη θα συμφωνήσω με τα κορίτσια και κυρίως με τη Cesilia! Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα είπε.

Τα παιδάκια μας θέλουν αγάπη,αγάπη και αγάπη!Αγκαλίτσες, χαδάκια,γλυκόλογα.. ούτε ακριβά παιχνίδια, ούτε ακριβά ρούχα..

Παλιά υπήρχε η ιδέα ότι τα παιδιά φέρνουν το χαρακτήρα τους με τη γέννηση τους..Τώρα η άποψη αυτή αλλάζει..ναι μεν υπάρχει και το DNA τους αλλά εμείς οι γονείς φτιάχνουμε το χαρακτήρα τους..από τη γέννηση τους μέχρι τα πέντε τους χρόνια, πλάθουμε το χαρακτήρα των παιδιών μας, με αυτά που τους δίνουμε υλικά και ψυχικά..εάν τους δώσουμε απλόχερα αγάπη θα φτιάξουμε ανεξάρτητους ενήλικες χωρίς κόμπλεξ..αν τα αφήνουμε να κλαίνε για να μάθουν κάτι..τα καταπιέζουμε ψυχολογικά.. και να μην διερωτούμαστε αν στα 15 τους είναι αντιδραστικά και μπλέκουν παντού... ;)

Καταλαβαίνω ότι θα σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου αλλά κοίτα να τη χαρείς τώρα γιατί μετά θα μεγαλώσει και θα την κυνηγάς για μια αγκαλίτσα και δε θα θέλει αυτή!!! :D

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις με βοηθουν πολυ..

γενικως με την μικρη ακολουθω την εξης τακτικη που προσπαθω να ακολουθω και στην ζωη μου δεν κανω οτι δεν θελω να μου κανουν,δηλ δεν θαθελα να κλαιω για οποιοδηποτε λογο και το ατομο που εμπιστευομαι να με αφηνε να κλαιω απαρηγορητη,ενω θα μπορουσε με ενα χαδι του να με ηρεμησει..

νιωθω οτι με καταλαβαινει το μικρακι μου ,οταν της μιλαω και με χαιδευει με τα χερακια της,οταν το πρωι πριν ξυπνησει για τα καλα την χαιδευω και τη φιλω για να ξεκινησει γλυκα η μερα μας χαμογελα με κλειστα ματια..

καλη μερα να εχουμε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...