Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ?ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΞΩ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΙΜΕΝΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΛΠ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ?ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

γεια σου μυριαμ!!! δε νομιζω να ξερει καποια σιγουρα ακομα, γιατι σημερα ξεκινησε αυτο, και θα δειξει πως θα δουλεψει.....το σχεδιο ειναι αυτο που λες, να πηγαινεις στο ιατρειο του και να σε εξυπηρετει χωρις να πληρωσεις.....ακουσα ομως στις ειδησεις πριν λιγο οτι οι γιατροι αντιδρουν....

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΑΛΙΜΟΝΟ...ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ WWW IKA.GR Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΙΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΛΠ.Κ ΤΟ ΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΣ ΤΕΡΟ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

Δημοσίευση

KAPOTE ETSI ηταν τα πραματα! ΠΗΓΕΝΕΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ!!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΑΞΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!! ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΙΔ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ!

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!!

http://www.express.gr/news/ellada/41493 ... 14935.php3

ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ!!!!!! ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 1ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Κ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!

Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!!!!! ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

στην περιοχή μου δηλαδή στο δήμο Αχαρνών έχει κάποιους γιατρούς τουλάχιστον έχει και 3 παιδιατρους θα δω αυτό που δεν αναφέρει είναι τη θα γίνει με το θέμα των εμβολίων θα πηγαίνεις στο παιδιατρο και θα το κάνεις ; θα πάρω απο εβδόμαδα στο 185 να δούμε αν υπάρχει κάποια σχετική ανακοινωση . Μπάχαλο όλο το θέμα σαφως και οδοντιάτρους ούτε ένα . Στο μενίδι εμείς στο ΙΚΑ δνμε είχαμε στις εγκαταστασεις του ΙΚα παθολόγους πηγαιναμε στους οικογενειακούς που ήτανσ τα ιατρεία τους ποτέ δεν βρήσκαμε γινόταν χαμός .....

Δημοσίευση

Βανια οι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ δεν δικαιούμαστε οδοντιάτρους, γι΄αυτό δεν υπάρχουν στις λίστες... Δεν έχουμε δόντια εμείς... :?:?:?

Το μέτρο κατά τη γνώμη μου θα ήταν άριστο, αν δεχόταν να μπουν στις λίστες περισσότεροι γιατροί. Γιατί δηλαδή να περιμένουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ 1-2 μήνες για μια εξέταση, ενώ μπορούν να πάνε σε όποιον γιατρό θέλουν σε 1-3 μέρες? Δυστυχώς όμως οι γιατροί αντιδρούν κ πολλοί δεν δέχονται ασφαλισμένους του ΙΚΑ κ ας είναι στις λίστες του ΟΠΑΔ κ του ΟΑΕΕ... Γι΄αυτό, καλού-κακού, αν θέλετε να πάτε σε κάποιον γιατρό, όταν πάρετε τηλ. για ραντεβού, ενημερώστε τον ότι έχετε ασφάλιση ΙΚΑ..

Δημοσίευση

ΣΤΕΝΤΙΜ ΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΙΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΝΟΜΟΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΕΠΗΡΕΤΟΥΝ Κ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙΑΛΟΙ ΣΤΙΝ ΛΙΣΤΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 50ΑΡΑ ΕΠΙΣΕΨΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΣΤΕΝΤΙΜ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!! :lol:

ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!!!

ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ..... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΟ :lol::lol::lol::lol: ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σήμερα αν είδατε ειδήσεις τα πράγματα ήταν απογοητευτικά επήρχαν ναι μεν γιατροί που ήταν στη λίστα αλλά δνε δεχόντουσταν ασφαλισμένους του ΙΚΑ επειδή φοβούνατι μην διαγραφούν απο το σύλλογο, παρόλο που υποτίθετε ότι υπάρχτουει νόμος ....ο οπόιος ακόμα δεν έχει ψηφιστεί.Το ΟΠΑΔ ποιό ταμείο είναι και το ΟΑΕΕ είμαι άσχετη .Μεγάλη ταλαιπωρία και φανταστείτε τα κακομοιτα τα γερόντακια που πάιρνουν φάρμακα και δνε τους εξυπερετούν η άντε να σου αρρωστήσει τωρα μωρό . Εγώ έχω το ΙΚΑ απέναντι μου και τους βλέπω και τους λυπάμαι

Δημοσίευση

Ο Ιατρικός σύλλογος απειλεί ότι θα διαγράψει όποιον γιατρό δεχτεί ασφαλισμενο του ΙΚΑ... Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα την Τετάρτη με την ψήφιση της εγκυκλίου. Οι γονείς μου, με χρόνια προβλήματα, αναγκάστηκαν να αγοράσουν τα φάρμακά τους που δεν είναι καθόλου φτηνά! Κόψε όμως τα φάρμακα για το ζάχαρο ή την πίεση, μπορείς, δεν μπορείς...

Βανια Το ΟΠΑΔ είναι ταμείο Δημοσίου κ ο ΟΑΕΕ το πρώην ΤΕΒΕ, ελευθέρων επαγγελματιών κ εμπόρων...

elenatsak σου εύχομαι όντως να μην χρειαστείς ποτέ κανένα γιατρό... :D Το θέμα είναι όμως ότι θα δεχτεί να σε εξετάσει κ να δώσει φάρμακα αν μάθει ότι είσαι του ΙΚΑ? Αντε, μπορεί να σε εξετάσει (υπάρχει κ ο όρκος του Ιπποκράτη, λέμε τώρα!) αλλά δεν θα μπορεί να δώσει φάρμακα ή εξετάσεις.

Παίζουν με την υγεία μας όλοι... :x:x:x

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΠ.ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΞΗΠΕΡΕΤΟΥΝ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ Κ ΜΩΡΑ Κ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

Δημοσίευση

βλέπετε χαλάνε τα συμφέροντα τους πηγαίναμε στο ΙΚΑ και μας αντιμετώπιζαν σαν σκουπίδια τώρα σου λέει τι θα έρχονται και δεν θα παίρω χρήματα; ας πάνε να τα πάρουν απο το ΙΚΑ αυτοί όχι εμείς που στηνόμαστε με τις ώρες .έμενα τελειώνει το xozal του Σταυρου που δνε είναι και φτηνό θα πρέπει να πάω να το αγοράσω και να τα δωσω απο την τσέπη μου . Ρε ας τους πούν αν δνε δεχτουν οτι θα προσλάβουν νέους γιατρούς να χάσουν την μονιμότητα και θα δεις

• 1 month later...
Δημοσίευση

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΡΓΟΥΝ ΔΙΩΞΑΝΕ Κ ΓΙΑΤΡΟΥΣΒ Κ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΣΕ ΟΣΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Κ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ.

Δημοσίευση

και μιλάμε για βαθύ ύπνο . άκουστε τη έπαθα μου έφυγε ένα νύχι απο το πόδι όπως καταλαβαινετε έκελεισα ραντεβού στο ΙΚΑ αρχικά σε χειρούργο επειδή δερματολογο δεν έχει και εκέινος μου ειπε ότι είναι ονυχομικιτιαση και να παω σε δερματολόγο ξέρετε πότε μου κλείσανε και σε άλλο ΙΚΑ όχι της περιοχής μου στις 14/4 και για ορθοπεδικό στις 8/4 τόσο σύντομα ενω στο μάνανς και παιδιού για το εμβολίο μου ειπαν να πάρω αυριο για να κλεισω για Μαιο τόσο σύντομα ........ κάφροι άνθρωποι

Δημοσίευση

ΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΗ....ΟΙ ΓΙΤΡΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ!!!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΟΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ.,.... Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!! :shock::shock::shock::shock: ΣΟΚ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Δημοσίευση

αχ μπράβο κοπέλα μου τουλάχιστον αν αρχίσουν σε μια περιοχή θεωρώ ότι σιγά σιγά θα υπάρχουν και άλλοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους . Η αλήθεια είναι ότι εγώ στο Μενίδι δεν έχω κοιτάξει αν η γιατροί που είναι στη λίστα εξυπερετούν για μια παιδίατρο που είδα στην Λίστα και όμως δνε εξυπερετεί. Επειδή ψάχνω να βρω δερματολόγο θα το κοιτάξω μια έρευνα δνε βλάπτει . Εγω πάντως μέχρι τωρα δνε ΄χω πληρωσει κανένα εμβόλιο και είναι 7 ετων τα έχω κάνει όλα στο κέντρο μάνας και παιδιού αν εξαιρέσεις 2 εμβόλια που ηταν εκτός λίστας και ειχα αγοράσει το εμβόλιο αλλά μου το έκαναν χωρίς να πληρωσω .

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΤΣΑΚ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΘΕΣΝΙΚΗ ΕΨΑΧΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ Κ ΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΝ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΥΜΒΑΣΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΑΟΣ...ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΕΝΧΟ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ.ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΕΛΟΣ....ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΕΛΙΑ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΝ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΙΑΛΟ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΙΝ ΔΩ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΑΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ Η ΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ 200ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΙΝ ΒΓΑΛΩ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ Κ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΝΑ ΜΙΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...