Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΚ ΑΦΡΟ!!!!

Νατασσούλα ελα μωρέ καποια στιγμή θα γινοταν και αυτό!!!! μεγαλώνουν και ανεξαρτητοποιουνται! αχχχχχχχχ 2 χρονων την αλλη Κυριακη!!! αχχχχχχχχ

Χρυσα κακουργα!!!σλουρπ!!! τη λιστα με τα μεταλαγμενα της Γκρινπις την εχει δωσει καμμια σημασια? εχει κ το αντβανς το γιαουρτακι μεσα ρε γμτ και το τρωει η δικια μου! τι να κανω?

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παρε το αεροπλανο και ελα!!!!!!!

κερναω και ζελε με γευση βαρομουρο ...

την εχω δει τη λιστα...πειραζει ομως που δεν την πολυεμπιστευομαι;;;;...

πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερα τα προιοντα που εχουν μεσα μεταλαγμενα και οχι μονο..αλλα και λιγμενα κλπ..ε δε μπορει να μου βγαζει σαν καλυτερο γαλα το Αγνο μη χεσω...

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααααα!!!!!

Καλη Κυριακη να εχουμε!!!!

Αχ Χρυσα πλακα μας κανεις;;;Και μετα μας λες οτι κουραζεσαι;;;;Δε βαζεις κωλο κατω μιλάμε!!!! [smilie=blob1.gif]

Αφρο ξεκουραστηκες ρε συ καθόλου;;;

Γιώτα και εγω δεν την πολυπιστευω τη λιστα.Και τι εννοει μεταλλαγμενο;;;Οτι οι αγελαδες τρεφονται με τροφες μεταλλαγμενες;;;Και τι ακριβως εχει μεταλλαχθει;;;Ε αν μου τα εξηγησουν ολα αυτα τοτε θα δωσω σημασια.Ασε που πλεον πιστευω οτι ολα αυτα που τρωμε ειναι αστα να πανε.

Δημοσίευση

Καλε κουμπαρουλα αφου οεριμενω κοσμο- την ξαδελφη μου με τον αντρα της...και μετα να μην εχουμε φαη στο σπιτι..και αμα δεν εχει ο Ο τιποτα για πρωινο ειναι ικανος να μη φαει τιποτα, μονο ψωμι..ενω μια μιλοπητα ενα σκαλτσουνι το τσακιζει.

Ασε που το σπιτι ειναι μπουρδελο και βρηκα ευκαιρια σημερα που ειναι σπιτι ο Ο να μου βγαλει και να μου τηναξει τα πατακια και τους διαδρομους..εμειναν ακομα 8 σκαλτσουναι να ψηθουν και εντωμεταξυ θα βαλει ηλεκτρικη οσυζηγος μαζι με τον ΦΟΦΟ..μετα θα βαλω τις μπριζολες θα προγραμματισω τον φουρνο και θα παμε βολτα..η μερα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

πως ειστε εσεις;;;..ποσο ακομα θα διαρκεσει η καραντινα σου;;;;..ελπιζω ο αντρας σου να ειναι πλεων καλα..θα κανει τιποτα επαναλυπτικες;;;;;

τι ηθελα να ρωτισω..ααα..για τον ατμοκαθαριστει..εχω και εγω εναν - δωρο γαμου- που δεν τον εχω χρισημοποιησει ποτε...εισαι ευχαριστημενη;;;;

Δημοσίευση

Γιώτα μου εχουν αναρρωσει ολοι αλλα για λιγες μερες ακομη θα προσεχουμε.Αντε και το αλλο ΣΚ μπας και γιορτασουμε την "απελευθέρωση". :lol::lol:

αντε ρε Αφρο!!!Θελω να δω κοιλιτσες.

Χρυσα μου μια επαναληπτικη ακτινογραφια θα κανει για να δει οτι εφυγε η πνευμονια.

Ατμοκαθαριστη εχω ενα πολυ μικρο ρε συ.Ξερεις για να καθαριζεις μικρες επιφανειες.Πάγκους κουζινας, μπάνιο, καναπέ.

Η μανα μου εχει έναν μεγαλο(τυπου singer) αλλα μου λεει τον χρησιμοποιει 2 με 3 φορες το χρονο.

Να κανει χαλιά και τοιχους.Καλος ειναι λεει αλλα βαριεται να τον χρησιμοποιει πιο συχνα. :lol::lol::lol: (λόγω όγκου)

Δημοσίευση

ΩΩΩΩ..καλε τι ωραιες ποζες ειναι αυτες!!!!!!

ερη εσενα μοιαζει ο Υιος.....

Αφρο μ'αρεσε η τουρτα σας πολυ!!!!

Παναγιωτα εγω εχω εναν πιο μεγαλο..αλλα δε τον εχω ανοιξει ακομα..θα δω τι ειναι και λεω να δοκιμασω..τουλαχιστον στο θεμα παολυμανση πιο πολυ με νοιαζει...

Τσατιστηκα τωρα..πηρα χτες ψαρια τσιπουρες για μας και εναν μικρο μπακαλιαρο για τον ΦΟΦΟ...ε λοιπον δ εμου εβαλαν τον μπακαλιαρο στη σακουλα..και τη ρωτησα ειναι ολα τα ψαρια και μου λεει ναι...γκρρρρ...τωρα ο καημενος ο ΦΟΦΟ θα φαει σολωμο στον ατμο..και δε του πολυαρεσει..

Ασχετο βλεπω κατι σαρδελες στην ψαραγορα..και δεν ειναι ακομα η εποχη τους..που σταο καλο τα βρισκουν

Δημοσίευση

Αυτη την ξανθουλα τη μισω γιατι εχει πιο ωραια μαλλια απο τα δικα μου. :lol::lol::lol:

Καλέ γιατί η Μαρια Ιωαννα ταλαιπώρησε τοσο την Ιωαννα;;;; :D:D:D:D

Και ο Κωστας κανει το διαιτητη ε;;; :lol::lol::lol::lol:

Αχ τελεια τα παιδακια.Ερη φαινεται οτι εχασες κιλα!!!Μπραβο.

Δημοσίευση

Αφροδιτη τελειες οι φωτο..εγραψα κ πριν κατι σελιδες δεν ξερω αν το ειδες..ειπα οτι μολις γινουμε καλα (μετα απο τη Δανια αυτο να ειμαι σιγουρη) θελουμε να ερθουμε να σου κανουμε επισκεψη-αν δεν σε ενοχλουμε... :oops: ..θα φερω κ το δωρο του Μανωλακη..λιγο αργα βεβαια κ δεν θα μπορεις να το αλλαξεις αν δεν του κανει (μου φανηκε λιγο μεγαλο εμενα, αλλα καλυτερα μεγαλο παρα μικρο)..

Να φερω κ το Σεμπινι γιατι το ειχα προετοιμασει το καημενο κ περιμενε το παρτυ κ τελικα δεν πηγε

:(

Εγω ειμαι χαλια..δε νομιζω οτι εχω γριππη...εχω φοβερο πονο στον λαιμο κ στους λεμφαδενες (οκ λογικο παραγονται αντισωματα) κ πρησμενο λαιμο κ αυτι κ ποναει τραγικα κεφαλι κ αυχενας...εαν ειχα ακομα πυρετο θα ημουν σιγουρη οτι εχω μηνιγγιτιδα, χωρις πλακα... :(

Αυριο θα παω να κανω εξετασεις να δω τι ακριβως ειναι, διοτι μαλλον δεν ανταποκρινομαι στην αντιβιωση..δεν εχω καμια βελτιωση αρα θελει αλλαγη...θα ζητησω και αντιβιογραμμα

Ο Κασπερ περαν του αστειου πλεον εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα σοβαρα...αφου λυσσαξε με το αν θα πεθανω...τωρα μου λεει οτι ελπζει να μου γινει μαθημα να μην αγχωνομαι, οτι το προκαλεσα εγω κ σημερα ειπε κ το κορυφαιο..αφου επεμενε να μην πλησιαζω το Σεμπ, μου λεει σημερα οτι δε με βλεπει να πολυστεναχωριεμαι που ο Σεμπ δεν μενει μαζι μου .τελικα μηπως χαρηκες που τον ξεφοτωθηκες?????? Εκει βεβαια του ειπα ηρεμα, κοιτα το σχολιο σου με προσβαλλει, δεν θελω να σου μιλησω αλλο...κ του εκλεισα το τηλεφωνο...

Μα τι λεει το ατομο...εχω τον πονο μου εχω κ τις εξυπναδες του...να δω τι αλλο θα πει μεχρι να γινω καλα.. :evil::twisted:

Περιμενω τη μανα μου να μου φερει παστιτσιο..τελικα την χτεσινη μπριζολα την εβγαλα..αα δεν ειμαι για βαρια....

Δημοσίευση

Αυτη η φωτο ειναι που λεμε..ολα τα μωρα στην πιστα!!!!!

Ενα και ενα ειναι τα ζουζουνια

η Ιωαννα τρωει;;;;..

Η Φατσα του Μανωλιτο ειναι λιιιγο υποπτη..τι σκαρωνει αραγε;;;;

πηγαμε βολτα..μικρη γιατι νυσταζε..τωρα κοιμαται...και εγω πρεπει να σφουγγαρισω, να απλοσω ρουχα...και δεν ξερω τι αλλο..κλαψ

Δημοσίευση

Φρανι με έχει εξοργήσει ο άντρας σου!!! μα τι ειναι αυτά που λέει!!! Θεε μου!!!

κουκλια ολοι στις φώτο !και εκεινο το ξανθό στο ποδηλατάκι τι κουκλάκι Θεε μου!!!! :lol::lol::lol::lol: ναι ναι για το δικο μου λέω!!!

Χρυσα δεν πας καλά! εγώ θα επεφτα για ύπνο παντως!!!

Δημοσίευση

Αφρο ο Μανωλάκης πρέπει να είναι και γ@@@@ώ τα παιδιά, φαίνεται ότι πολύ καλό παιδάκι, με τρόπους και χαμηλό προφίλ, μου αρέσει!!! :x:x:x:x:x

και ο γαμπρός μου όμως? :x:x:x κουκλάκι......

η νύφη μου όμως :lol::lol::lol::lol: την τάραξε την Ιωάννα, ..... για την Ιωάννα δεν νομίζω να ήταν και το καλύτερο πάρτυ που έχει πάει μέχρι τώρα!!!! :lol::lol::lol::lol::?

Γιώτα :lol::lol::lol::lol: , αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ε???? :lol::lol::lol::lol: ομορφούλα είναι χωρίς πλάκα!!!!

και αυτή στην φωτό με το άσπρο μπλουζάκι είναι η Βίκυ? η συμπεθέρα μου? :?: δεν κατάλαβα!!!!

Φρανίτα δεν κατάλαβα τι εννοεί ο ποιητής? ότι ξεφορτώθηκες τον Σεμπ? :o:o:shock::shock::shock::shock: ...πάω να το ξαναδιαβάσω!!!!

αλλά όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει :evil::evil::evil::evil:

α επίσης τέλεια η τούρτα :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...