Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπραβο ρε Αργυρουλα!!Σε υπερ ευχαριστω. :x:x:x:x:x:x

Ελα ρε Γιωτουλα τι ζητας συγγνωμη;;Καλα να περασετε.Κριμα που δε θα σε δω.Αλλα του χρονου θα ανεβω Σαλλονικα βρεξει χιονισει.Αχτι το'χω!!!!!!!

Δημοσίευση

Ειμαι να σκασω...

οποτε βλεπω τον πιο αχριστο πρωην μου στον υπνο μου κατι δε μου παει καλα..κανονας ειναι αυτο...

δεν μπορω να βρω πουθενα την ταυτοτητα μου..

Πηγα να παρω τα φαρμακα του Οδυσσεα και ειχε μια ουρα νααααα στο φαρμακειο...

ενα για ολη σχεδων τη δυτικη Θεσσαλονικη..δεν πανε καλα..

και τωρα ψαχνω να βρω την ταυτοτητα που θελλω να τη δοσω αυριο στον πεθερο και δε τι βρισκω πουθενα..

ειμαι σηγουρη οτι ειναι καπου στο σπιτι...αλλα που;;;

να φανταστειτε απο την συγχιση δεν πειναω...και δεν εφαγα φαγητο σημερα καθολου

Δημοσίευση

αυτο το παθαινω κ εγω

μπορω να ψαχνω μερες την ταυτοτητα μου η ενα χαρτι

τα χωνω μεσα σε συρταρια για να μη χαθουν υποτιθεται

κ μετα ολο τα ψαχνω...

ο τολης μου το κολλησε αυτο

εγω ημουν παντα τοσο τακτικη 8-)

Δημοσίευση

Πιο πολυ φοβαμαι μη την εχω πεταξει κατα λαθος..

αλλα δεν γινετε ρε γμτ..εψαξα παντου..που στο καλο ειναι..

ασε Λενα και εγω απο τωτε που παντρευτηκα και δεν εχω ενα γραφειο της προκοπης ολο χανω τα συμπραγκαλα μου...

ο Οδυσσεας φταιει για ολα...

Δημοσίευση

ο τολης εχει αφησει στα πιο απιστευτα μερη τα κλειδια του

μεσα τσην καταψυξη μεσα στη συσκευασια απο τα κωλοχαρτα τα εχει ριξει πισω απο το καζανακι...

τις προαλλες ψαχναμε την ταυτοτητα του κ νομιζαμε οτι την ειχε χασει

ρε κοριτσια ξερετε που ηταν???

μεσα στη συσκευασια μετις σερβιετες :shock::shock::shock::shock:

δε θελει πολυ φαντασια οταν ψαχνουμε τα πραγματα του?? :lol::lol::lol:

μαριαιωαννα κ εσυ εισαι καπως??

Δημοσίευση

etsi bobithika kai egw otan hmouna 5 mhnwn eguos ston manwlh ...eixa faei olo to spiti na th brw ...pia egw pou den xanw tipota kai idiaka thn tautothta mou apo ta 16 mou !!!!

etrexa san thn palabh na thn akurosw sthn astinomia kai eperna thl se oti magazi eixa perasei ton teleuteo mhna kai eixa cvnisei me karta .....

telika thn eixe parei o kwstas gia mia douleia kai thn eixe balei mesa se kati egrafa sthn bibliothikh .....den mou th edose o skasmenos kai egw trelathika ......elipe kiolas kai oute thimotan oute tipota :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ανοιξε παλι η ορεξη του ανασταση...

μονο το απογευμα εφαγε ενα γιαουρτακι 3 αχλαδια 2 μανταρινια κ τωρα τσακιζει μια σοκοφρετα υγειας!

επισης κ η δικια μου εχει αρχισει να επανερχεται...

κ δε θελω να φαω, αρκετα εφαγα το σκ στην αλεξ κ θελω να κανω διαιτα

Δημοσίευση

μωρε μπας και εχει πανσέληνο?τι πάθατε ολες?

εμεις μια φορα νομιζαμε οτι εχασε ο Γτην ταυτοτητα του,πηγε αστυνομια το δήλωσε και τελικα την βρήκα μεσα στο στεγνωτηριο,ηταν στην τσεπη της στολης του και επεσε εκει μεσα...

Δημοσίευση

pigame simera bolta sta jampo ....otan teliosame apo ekei o mikros kimithike sto autokinito kai eipame na pame bolta ....2 wres girizame kai me eprikse sta den kserw ti thelw o K ....hthele bolta kai na fame eksw alla tautoxrona kai oxi ....duo wres allaze gnomh . :evil::evil:

egw na pethenw ths pinas ....erxomaste spiti ,den fagame ekso ,plakonome egw na ftiaksw kati a faw giati den antexa (eixame figei 2 to mesimeri kai girisame 6 olh mera nistikh oute proino ...eno autos nai)

kai mou arxisei thn gkrinia afou kathotan mish wra kai epaize me ton manolh oti den tou ftiaxno kai ekeinou kai oti den ton niazome .... :evil::evil::evil::evil:

entometaksi ton eixa rwtisei an thelei apo auto pou tha ftiaksw gia mena kai den hthele ....

ta neyra mou me piasane akou ekei a mou thn leei kai apo panw .....kai ebale ekene loukanika alla akomaden exei faei .....pou na peinouse kiolas ti fasaria tha mou ekane !!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

πω πω αφρο κ εγω θα ειχα νευρα μετα απο αυτα!!!!

ρε κοριτσια σας εχω πρηξει στις ερωτησεις σορρυ

χωριακη μπορεις να κανεις απο την πρωτη μερα καθυστερησης ετσι δεν ειναι?

θελω να πω φαινεται αν υπαρχει εγκυμοσυνη η οχι

Δημοσίευση
αχ γιωτα το δικο μου πρεπει να ακουγεται μεχρι τη χιο :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη Λάρισα πάντως ακούγεται καμπάνα!!! :lol::lol::lol::lol::-j:-j:-j:-j:-j:)):)):)):)):)):)):))

Έχεις καθυστέρηση>?????

Ααααχ μακάρι να μάθεις ότι είσαι έγκυος στο δικό μου τρενάκι :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

μολις εκανα την ανακαλυψη του αιώνα!!!

1 ) αυριο το μετρο εχει σταση εργασιας 11.00-15.00

2) μπορω να παρω ηλεκτρικο απο Πειραια να κατέβω Μοναστηρακι και απο εκεί Μετρό για την Νερατζιώτισσα ,εκει δεν ειναι το δεν μολ?

(ο καθενας με τον πονο του)

Λενακι σου το ευχομαι κοριτσαρα!!!!το δικο σου ειναι μαρή? :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Ρε συ Γιώτα πολύ μπέρδεμα η Αθήνα

δε τη μπορώ

να σε πω

δεν έρχεσαι Λάρισα να βρεθούμε εμείς??

Τσάκα τσάκα θα σου πω που και πότε και θα πιούμε καφέ :lol::lol::lol::lol:

σσσσ μην το πεις στις Αθηναίες :-bd

Δημοσίευση

Λενα μακαρι βρε!!!!Εγω ειχα παρει απο την χομτεστ(ειπαμε παντα οργανωτικη :geek::D ) και ηρθαν πολυ γρηγορα!!!!

Γιωτα μου το μετρο δεν παει στο μολ.επισης τσεκαρε τα δρομολογια του προαστιακου γιατι δεν ειναι πολυ συχνα.

http://www.proastiakos.net/page/dromolhogia-1

κοιτα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ -ΚΙΑΤΟ εχει zoom in απο κατω.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...