Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΛΑ Νο2..

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες...μπαινω αμεσως στο θεμα...ο γιατρος μας ειπε να περασουμε στο Νο 2...απο το ιδιο γαλα που πινουμε τωρα....επηδει το ρυζαλευρο δεν το τρωει με τιποτα μου ειπε να κανω υπομονη μεχρι τις 25 που θα κλεισει τους 6 να ξεκινησουμε σουπιτσες....

σκεφτομαι ομως να της αλλαξω εταιρεια γιατι το γαλα που πινει τωρα κανουμε πολεμο για να πιει εστω και 100μλ....δεν πιστευω οτι ειναι μονο απο τα δοντια ολος αυτος ο χαμος!!! σκεφτομαι να παρω frisomel...που ειναι και νουνου.....ειναι καλο?? επισεις λεω να δοκιμασω και το νουνου Κοιμαμαι + μεγαλωνω σωστα....που βαζεις μια κουταλιτσα στο βραδυνο γαλα για να κοιμαται ολο το βραδυ γιατι ουτε το βραδυ κοιμαται!!!!

περιμενω γνωμες.....φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κατερινα μου,εγω το frisomel το εχω χρισημοποιησει κ χρισημοποιω και στα δυο παιδια μου .ειναι πολυ καλο γαλα κ δεν εχω κανενα προβλημα ,τουλαχιστον μεχρι στιγμης (απο τον γιο μου που ειναι 9μιση μηνων).παρτο κ κανε μια δοκιμη να δεις αν θα της αρεσει κ της μικρουλας σου.ευχομαι να βρεις καποιο που να το πινει κ να ηρεμησει!!!!!!πολλα φιλια!!!!!!!

και το frisomel της εδινα και της αρεσε γενικα δεν ειχα αλλαξει γάλα απο το frisolac στο frisomel πηγα. εγω ειμαι της γνωμης να το δοκιμασεις.

Κατερινα μου,τα απιδακια μας εχουν μια μερα διαφορα. Εμενα ο μπεμπης μου ειναι στις 24 Αυγουστου. Εμεις πινουμε τωρα το frisolac ha και στις 24 που θα κλεισουμε τον εκτο θα αρχισουμε μαλλον το frisomel. Το frisolac το πινει μια χαρα. Ειχα ρωτησει και εγω το γιατρο για το νουνου κοιμαμαι μεγαλωνω αλλα μου ειπε να μην το παρω γιατι εκεινος δεν το εγκρινει. Εμενα αλλωστε ο μικρος δεν τρωει πια κατα τη διαρκεια της νυχτας. Ξυπναει μερικες φορες μονο για πιπιλα...

κατερινα , ποιο γαλα πινετε τωρα? η μικρη μου ηπιε το almiron 2. καποτε αγορασα ενα αντιστοιχο προιον με αυτο το νουνου " κοιμαμαι -μεγαλωνω" το almiron good night και πηγε στα σκουπιδια . ηταν πιο πηκτο , ειχε αλλιωτικη γευση και δεν το ηθελε .

εμεις πιναμε το φρισολακ κομφορτ

και μετα πηγαμε στο φρισομελ κομφορτ και αυτο γιατι το απλο φρισομελ ηταν πολυ νερουλο και δεν του αρεσε ετσι

βεβαια αργησαμε να παμε σε γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας γιατι δεν ηταν ετοιμος

κατερινακι μου η σαντυ πινει το φρισομελ το απλο και δεν εχουμε κανενα προβλημα. επισης και το νοβολακ το 2 δοκιμασαμε αλλα δεν της πολυαρεσε και καταληξαμε στο φρισομελ

Εμεις ειχαμε ξεκινησει με frisolac αλλα δημιουργηθηκε καποιο θεμα με εντονες αναγωγες και το γυρισαμε στο Humana AR, ηταν πολυ καλο και μαλλον το αγαπημενο του. Επινε κτηνωδεις ποσοτητες σε χρονο μηδεν και με αναγωγες ή κακα κανενα προβλημα. Απο Νο2 καποια στιγμη του εδωσα sanilac 2 αλλα ενω πιστευω οτι ηταν πολυ καλο ποιοτικα, δεν του αρεσε κι αρχισε να μειωνει την ποσοτητα μεχρι που το εκοψε εντελως. Και το ΝΑΝ 2 που ειναι σχετικο παλι δεν του αρεσε.

Πιστευω οτι η Νουνου βγαζει καλα προιοντα αλλα καλυτερο και απο πλευρας ποιοτητας και απο γευση και χορταστικο θεωρω οτι ειναι το Humana. Ειδικα αν θελεις να παρει βαρος ειναι σουπερ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...