Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα,

είμαι η Ζωή και έχω μια μπουμπού φοβερή και τρομερή.Στις 27 γενάρη κλείσαμε τον 5ο.Θηλ'αζουμε αποκλειστικά και τεσσάρων μηνών ήταν 7100 και 67,5 ύψος.Γενικά είναι πολύ καλή ,όλο γελάει,ποτέ δεν ήταν του ύπνου βέβαια και πολύ κολλημένη με το μεμε..γενικά δεν κοιμάται παρά μόνο στο στήθος,κοιμόμστε μαζί για την ακρίβεια γιατί το βράδυ ξυπνάει συνέχεια.Το θέμα όμως είναι ότι μεχει κάνει πιπίλα και δεν κοιμάται αν δεν είμαι δίπλα της,δηλαδή το βράδυ την κοιμίζω και μόλις σηκωθώ από το κρεβάτι ξυπνάει και κλαίει μόλις της ξαναδώσω μεμε ξανακοιμάται και όταν ξανασηκωθώ ξαναξυπνά..αυτό γίνεται συνέχεια και το μεσημέρι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω ούτε ένα μπάνιο χωρίς να τρέχω!να συμπληρώσω ότι όλη μέρα είμαστε μαζί,εννοείται αγκαλιά(πάνω από 10 λεπτά στο ριλάξ κλαίει) και γενικά θέλει να είναι συνέχεια πάνω μου !

τί μπορώ να κάνω για να κοιμάται και λίγο μόνη της και γενικά πώς κόβεται η πιπίλα-στήθος χωρίς δράματα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Δισυτιχως χωρις δραματα...δεν κοβετε!!!

και πραγματικα λοιπαμαι που στο λεω γιατι ειχα αυτο το προβλημα για 18 μηνες..οσο θηλαζαμε δηλαδη..

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι οταν αρχιζει να πιπιλαει να την παιρνεις απο το στηθος...θα κλαιει και θα οδυρετε...

πολλες αγκαλιες και πολλα χαδακια...μετα θα ξανακοιμαται..

θα παρει χρονο να γινει αυτο δε γινετε απο τι μια μερα στην αλλη

Δημοσίευση

δε θελω να σε απελπισω.. αλλα ο δικος μου το πολυ κολλημα αρχισε να το σταματαει μετα το χρονο...

απο 16 μηνων σχεδον τα πραγματα καλυτερεψαν κ τωρα που ειναι 22 ειναι πολυ καλυτερα...

και τον θηλασα μονο 8.5 μηνες..

καλο κουραγιο!

Δημοσίευση

:o σοβαρά και γω σκεφτόμουν υπομονή τώρα θα ξεπεταχτεί θα μπουσουλήσει θα γίνει λίγο πιο ανεξάρτητη :o

δηλαδή θα το κόψει μόνη της όταν θελήσει εκείνη;;;;καλά κρασιά..

σταδιακά λοιπόν να μην την αφήνω να με πιπιλά όταν χορτάσει..

πω μια απογοήτευση την πήρα πάν :cry: τως

ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια

Δημοσίευση

Ελα καλεεε..μη στεναχωριεσαι..δεν ξερω αν αυτο βοηθαει...αλλα δεν εισαι η μονη..ουυυυυ..ειναι πολλες μητερες με ιδιο προβλημα..

Δεν θα ειναι αυκολο..στο λεω..μεχρι να σταματησει το πιπιλισμα αγανακτησα...ολη νυχτα ειμασταν αγκαλιτσες χαδακια και φιλακια..ε οσπου το πηρε αποφαση..μετα απο κανενα μηνα αποθηλασε πληρος γιατι δεν ηθελε ουσιαστικα γαλα..αλλα πιπιλισμα..

ΥΠΟΜΟΝΗ>>>και καλο κουραγιο

Δημοσίευση

συγνώμη σεσιλια δηλαδή για 18 μήνες κοιμόσασταν όπως εμείς χωρίς εσένα ξυπνούσεκαι τον ξανακοιμιζες ;

όχι τίποτα άλλο να το πάρω απόφαση να μην γκρινιάζω :D

επίσης αυτό που λένε ρουτίνα ύπνου να συνεχίζω να το προσπαθώ;;;γιατί μέχρι τώρα δεν μας βοήθησε και πολύ αφού δεν κοιμάται μόνη της ,θα κοιμηθεί δηλαδή στην αγκαλιά μου και αυτό αν πάει 1230 και βάλε αλλιώς εκεί αγκαλιά και περιέργεια!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο εμενα...

εγω κοιμαμαι οπως εσυ με τον μικρο μου εδω κ 12 κ κατι μηνες...ειναι πολυ δυσκολο να κοπει η πιπιλα...κανε υπομονη κ αν βρεις το κολπο πες το κ σε εμας να ξερουμε!

ειναι που νιωθουν τοοοση ασφαλεια μωρε...δεν ξερω τι να πω...

οσο για την ρουτινα υπνου εγω ειμαι πολυ αυστηρη σε αυτο το θεμα κ εχω καταφερει θαυματα!! καθε μερα ιδια ωρα μπανιο ιδια ωρα παμε κρεβατι κ ας κανει 2 ωρες να κοιμηθει...χαμηλα φωτα,παντα η ιδια μουσικη στο δωματιο κ τον θηλαζω ξαπλωμενη..κανει τις πιπιλες του κ ετσι κοιμαται!!

οσο καθομουν σαλονι κλπ κ οχι στο δωματιο του κοιμοταν πολυ πιο αργα τελικα...

ευχομαι τα καλυτερα!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Κοριτσια επιτρεψτε μου να δωσω μια πιο αισιοδοξη νοτα!!!

Επειδη το μωρακι σου ειναι σχετικα μικρουλι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα

να σταματησει αυτου του ειδους την "πιπιλα" κ απο μονο του!

Εσυ δοκιμασε να την θηλαζεις ξαπλα κ να απομακρυνεσαι σιγα σιγα...αν ξυπναει

δοκιμασε να την χαιδεψεις κ μετα παλι σηκω...

Η δικια μου παντως το περασε ως φαση αυτο κ δεν ηταν μονιμο..

Καποια στιγμη μαλλον ενιωσε ετοιμη να κοιμηθει χωρις εμενα διπλα ή το στηθος στο στομα...

Επισης αν υπαρχει η δυνατοτητα να εχεις την κουνια της στο δωματιο σας(εγω μεχρι 6-7 μηνων ειχα

λικνο) και οσες φορες εχεις κουραγιο να την βαζεις εκει...αν ξυπναει,συνεχισε να προσπαθεις...Παντα

μιλαω για οσο κουραγιο εχεις!Σιγααααα σιγαααα!

Δημοσίευση

καλημερα αναστασια!και μεις μεχρι πριν κανα 2μηνο την ειχαμε στο λικνο μαζι μας,μετα ταπαιξα απο το ξενυχτι :oops: και ξεκινησαμε να κοιμομαστε μαζι αγκαλιτσα..

της στησαμε την κουνια της πριν 3 μερες να ξεκινησω παλι το ιδιο λες ε;θα δοκιμασω και ετσι παλι,πιο μικρη που ηταν και κοιμοταν στο λικνο ξυπνουσε ανα 2ωρο περιπου..για να δουμε..θα κολλησω και την κουνια στο κρεβατι μου να την εχω διπλα..θα προσπαθησω και ετσι.ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

Ναι καλη μου!Εγω θα το δοκιμαζα...

Σε καταλαβαινω απολυτα για την κουραση(αλλωστε ακομα ξυπναμε πολλες φορες)

αλλα οοοταν βρισκεις κουραγιο βαζε την στην κουνια...

Δεν ειμαι σιγουρη αν ¨"ειναι στο παιδι"...Αν δλδ ετυχε η δικια μου να μη θελει βυζοπιπιλα..

Παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα!

Δημοσίευση
:o σοβαρά και γω σκεφτόμουν υπομονή τώρα θα ξεπεταχτεί θα μπουσουλήσει θα γίνει λίγο πιο ανεξάρτητη :o

Αυτό θα γίνει σίγουρα! Θα ξεκολλήσει από πάνω σου. Θα ενδιαφέρεται πιο πολύ για παιχνίδια, θα θέλει να εξερευνήσει το σπίτι, να δει τι κρύβουν τα ντουλάπια και τα συρτάρια :D

Και το δικό μου το κοριτσάκι ήταν κολλημένο πάνω μου μέχρι να μπουσουλήσει. Κάπου σταμάτησε να πονάει και η μέση μου από το κουβάλημα... Συνέχιζε βέβαια να με θέλει κοντά της να παίζουμε αλλά καθόταν και λίγο μόνη της. Ε, τώρα που περπατάει δε μου κάθεται να την πάρω αγκαλιά με τίποτα. Θηλάζει για λίγο και φεύγει ;)

Το νυχτερινό τώρα είναι λίγο πιο δύσκολη υπόθεση... Εμείς κοιμόμαστε μαζί από 5μιση μηνών που ξύπναγε συνέχεια. Τώρα έχω βάλει 2 μονά στρώματα δίπλα-δίπλα στο δωμάτιό της για να κοιμόμαστε ...και μαζί και χώρια. Δηλαδή, ξυπνάει, πάω κοντά της, τη θηλάζω και όταν την παίρνει ο ύπνος βγάζω το στήθος από το στόμα της και πάω στη μεριά μου. Ο στόχος είναι μετά από λίγο καιρό να απομακρύνω το ένα στρώμα, και μετά να το βγάλω τελείως. Θα δούμε...Πολλές φορές βέβαια κοιμόμαστε στο ένα στρώμα αγκαλίτσα γιατί με παίρνει κι εμένα ο ύπνος πριν προλλάβω να πάω στη μεριά μου...

Άντε καλή σας τύχη!

Δημοσίευση

σευχαριστω πολυ snowgirl και μεις κοιμομαστε στον καναπε κρεβατι(εχει πολυ καλο στρωμα ) και ξυπναει θηλαζουμε ξανακοιμομαστε ,ευτυχως ετσι κοιμαμαι και γω και ξεκουραζομαι!

παντως απο τις απαντησεις σας γενικως καταλαβα οτι εχουμε δρομο μπροστα μας...

πολλες πολλες αγκαλιτσες λοιπον..και γω αυτο σκεφτομαι οταν με κουραζει η μεμεπιπιλα οτι θαρθει η μερα που θα την κυνηγαω να την παρω αγκαλια και αυτη δεν θα καθεται γιατι θα θελει να τρεξει,παιξει κτλ

να μας ζησουν τα παιδακια μας!

Δημοσίευση

Γειά σου και από εμένα!

Να χαίρεσαι την μικρούλα σου!!!!

Αχ αυτό το βυζοπιπίλισμα....!!!! Κούκλα μου, ο γιός μου είναι 1 ετους και το στήθος μου έχει γίνει ένα με το στόμα του! Δεν θέλω ούτε να σε απογοητεύσω ούτε να σου ρίξω την ψυχολογία, απλά σου λέω τί περνάμε!

Αρχικά τον είχα στο δωμάτιό μου, στο λίκνο του. Τα βράδια κάναμε ξαπλωτό θηλασμό αλλά περίμενα και μόλις κοιμόταν τον έβαζα στο κρεβατάκι του. Όταν πάρει τον 1ο ύπνο το βράδυ, δεν ξυπνάει τόσο εύκολα. Μεσα στην νύχτα μου ξυπνούσε 1 φορά όπου τον θήλαζα αγκαλιά και όχι ξαπλωτό, και μόλις κοιμόταν τον έβαζα πάλι στο κρεβάτι. Ετυχε πολλές φορές να ξαπλώσουμε για θηλασμό και να με πάρει ο ύπνος αλλά αγαναχτούσα. Όσο σε "μυρίζει" το παιδί, τόσο θέλει να έχει το μεμέ στο στόμα. Οπότε πάντα προσπαθώ να παραμένω ξύπνια.

Στην φάση που άρχισε να βγάζει δοντια, ξυπνούσε πιο συχνά το βράδυ.

Τώρα που βγάζει τραπεζίτες, θέλει συνέχεια να είναι στο στήθος. Νιώθει ανακούφηση....υποφέρει το μωρό μου και ξυπνάει 3-4 φορές τη νύχτα! Ακόμα και μέσα στην μέρα αν με βρει βολική (στον καναπέ, στο κρεβάτι, κλπ) έρχεται, μου σηκώνει την μπλούζα και το αρπάζει!!! Δεν πίνει, απλά πιπιλάει, αλλά με τόση μανία που νιώθω πως θα μου το κόψει.....πολλές φορές δεν το αντέχω αυτό και κλαίω την ώρα του θηλασμού. :cry: Πονάω τόοοοσο πολύ οταν το κάνει αυτό..... Αν ήθελε την πιπίλα, θα μου είχε λύσει τα χέρια!

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να αποθηλάσω..... αλλά τελικά αποφάσησα να αφήσω το παιδί να αποθηλάσει όταν αυτό θέλει και είναι έτοιμο..... η θυσία της μάνας βλέπεις! Προτιμώ να είναι ευχαριστημένο το παιδί μου και ας υποφέρω κάποιες φορές....

Με λίγα λόγια (γιατί πάλι με έπιασε η πάρλα :oops: ) μην την αφήνεις οταν κοιμάται δίπλα σου, γιατί σε "μυρίζει" και θέλει μεμε.....

επίσης κάνε υπομονή και κουράγιο γιατί είναι η μικρότερη θυσία που κάνουμε αλλά και το μεγαλύτερο δώρο ζωής που προσφέρουμε στα παιδιά μας!

Δημοσίευση

Μαριλου νομιζω πως αυτο με την "μανια" του γιοκα σου προς το μεμε

θα μπορουσες να την μετριασεις!

Μιλα του!Πες του πωςσε ποναει κ πως θα ηθελες να το κανει πιο ηρεμα...

Ειναι λιγακι παραλογο να κλαις κ να μη μιλας σε αυτη την ηλικια(του μικρου εννοω!)...

Δημοσίευση

Εχεις δίκιο Αναστασία μου αλλά αυτό μου το κάνει στον ύνο του το βράδυ και νομίζω πως αν του μιλήσω θα τον ξεσηκώσω και δεν θα ξανακοιμηθεί.... εχουμε θεματάκι με τον ύπνο, δεν του πολυαρέσει....

Αυτό μου το κάνει οταν είναι να βγει νέο δόντι...εκείνες τις μέρες με τρελαινει. Τα υπόλοιπα βραδια ξυπνάει μια μόνο φορα και με το που τον βάλω στο μεμέ σε 2 λεπτα εχει κοιμηθεί.

Αν τύχει την ημέρα και έρθει για πιπίλισμα και κατά λάθος με δαγκώσει λίγο, του το λέω οτι με πονεσε και με αφήνει κατευθείαν και μου δίνει φιλάκια!Μόλις τελειώσουμε τις αγκαλίτσες μας ξαναθέλει "τζιτζί" που λέει και εκείνος!

Δημοσίευση

γεια σου μαριλου να σου ζησει ο γιοκας σου!

και μενα η μπεμπουτο μου εχει ηδη 2!τα 2 κατω αρα γιαυτο πιπιλαει συνεχως;αλλα γιατι το βραδυ πιο πολυ;παντως νομιζω εχεις δικιο,αν την αφησεις το βραδυ πιπιλαει ατελειωτα σταματα ξεκινα και παλι απο την αρχη!θα δοκιμασω αυτοπου ειπατε με την αναστασια θα την βαλω στην κουνια της και διπλα μου στο κρεβατι,να δουμε πως θα παει!να αποθηλασω και μενα μου περασε σαν σκεψη κατι νυχτες αγρυπνε :oops: ς αλλα οπως ειπες μικρη θυσια,μεγαλο δωρο!ας αποθηλασει οταν θελησει εκεινη πρωτα ο Θεος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...