Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ;;

ΜΑ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ;;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ Κ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

Δημοσίευση

απλα μαλλον ειμαι πολυ εξυπνη!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

δεν θελει κ πολυ μυαλο ενω σου μιλησα δεν απαντησες....δεν ειναι κ φυσικη απλη λογικη :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

απλα αν θες δικαιολογησετο βρε για να ξερω τι σε χαλασε???

Δημοσίευση

κατ'αρχην μην εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου!!!!δεν μου αρεσει να τσακωνομαι,δεν τα γουσταρω αυτα!!μου τη σπανε!!!!!!!!!!δεν σε ξερω κ προσωπικα!!σιγουρα αυτοι που σε ξερουν προσωπικα ξερουν πολλα παραπανω!!!!καμια δεν θυχτικε παρα μονο εσυ...αρα????? τα συμπερασματα δικα σας!!!!!!! απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας???δε νομιζω!!!...δεν προκειται να ξανα ασχολειθω με την παρτη σου!!!

Δημοσίευση

οτι εχω μεγαλη γνωμη ειναι αληθει δεν το κρυβω...

οτι μονο εγω ασχοληθηκα σου ειπα ειμουνα η μονη που ενω σου μιλησα δεν απαντησες ποσο μυαλο θελει???

και για αλλη να ηταν παλι θα θιγομουνα γιατι ενα χρονο που ειναι το ποστ δεν εχουμε μαλωσει ποτε κ κοπελες που εχουμε κ επικοινωνια εκτος ξερουν πολυ καλα ανα θα τις υπερασπιζα η οχι...

κ φυσικα μπορεις να λες τι γνωμη σου αλλοιμονο...

βρε δεν θελω να ασχοληθεις με το ζορι δεν γινονται αυτα...σου ειπα η γνωμη σου σεβαστη απλα δεν με ξερεις καθολου δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να λες κατι τετοια...

δεν θελω ουτε να πω πια ειμαι ειμαι ουτε τι κανω πολλες κοπελες απο εδω με ξερουν καλυτερα κ εχουν μια γνωμη για μενα...

λυπαμε πραγματικα που τοσο καιρο δεν ειχαμε τετοια πραγματα κ ξαφνικα εγινε ολοκληρο θεμα απο το πουθενα που δεν το δημιουργησα εγω...

λυπαμαι μονο αυτο εχω να πω!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια.από ότι βλέπω έγινε ένας μικρός χαμός!Ελπίζω να μην τον ξεκίνησα εγω με την ανασφάλεια μου.. :-s:-s:-s

Εγώ είμαι καλύτερα ψυχολογικά αλλα μάλλον κολλησα απο τις μικρες κι εχω πολυ βηχα,πυρετο κ πόνο στο στηθος..Ευτυχως που άντεξα μεχρι να αναρρωσουν οι μικρες...

Ηλιαννα πολύ ωραία βράδια ακούγεται....ζηλεύω...θέλω κ γω.....

Βικυ,η Ανδριαννα τι εγινε?είναι αθήνα?βρεθήκατε?αχ!κ σενα σε ζηλεύω!παρειτσα στο σπίτι,κρασακι,μουσικουλα...τελειο το βρισκω!!!Εμείς τα εχουμε ξεχασει αυτα! :( ποιος να κρατησει τα παιδια?????τελοσπάντων.Ας ειναι αυτα καλά κ θα τα κανουμε αργοτερα! :lol::lol:

τονια ευχομαι να σε πιασουν οι πονοι αποψε,αφου τοσο το θελεις!Για το υποθετο που σου ελεγα,νομιζω πως ειναι πιο γρηγορο,αν δεν κανω λαθος!εγω αργησα λίγο να γεννησω αλλα νομιζω πως εφταιγε το αστερακι μου που ηταν μεγαλη κ δεν το περιμεναμε!Όπως κ να εχει,όπως κ να γεννησεις σημασία εχει να είστε μια χαρα κ οι δυο!

βικυ δεν σε εχω ξεχασει για την μπομπονιερα...θα την βαλω,αλλα ας μου εξηγήσει καποιος πως την βάζω στο ποστ μας!Βικυ,εσύ που ανεβαζεις τα φαγητα,πες μου!!

Αυτά....φιλιά σε ολες!!!!

Δημοσίευση

ελενακη δεν φταις εσυ καλε αλλοιμονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για σου ελισαβετττττττττττ

ηλιαννα μου λυπαμαι ψαχνοσουνα απο τι βλεπω απο καιρο απλα τωρα μαλλον ηθελες να κανεις εντυπωση....κ αν κατσεις να δεις τις απαντησεις μου κ τις δικες σου ειρωνια βλεπω σε εσενα κ οχι σε μενα εγω μια χαρα σου μιλαγα παντα

καλη καρδια τελειωσε το θεμα απο εμενα αντε πες κ συ τι τελευταια σου κουβεντα γιατι εχει γινει κουραστικο κ μεις εδω δεν εχουμε μαθει ετσι!!!!!!

Δημοσίευση
Αχ κατι επαθε η συνδεση μου και εκανα ποση ωρα να μπω...

Καλε κοριτσια τι παθατε?

Ελενακι κολλησες και εσυ?Οι μικρες καλα ε?

ΕΥΤΥΧΩΣ που ειναι οι μικρές καλά!ουτε να το σκεφτω να ειμαι ετσι κ να εχω αρρωστες κι αυτες...καλέ,ποναει ολο μου το κορμι,που ουτε το μωρο δεν μπορω να σηκωσω.Νομιζω θα μου πεσει...εσύ όλα καλά?

Δημοσίευση

δηλαδη θες να πεις οτι ηρθα εγω κ σε αναστατωσα???χα χα!!!!! ενα εχω να πω:οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται!!!κανεις λαθος εγω ποτε δεν εχω ψαχτει!!οποιος το λεει αυτος ψαχνεται!!!!!!

α αλλοι θελουν να δειχνονται οπως λες κ οχι εγω κ αυτο φαινεται εξαλλου!!!!οντως για κατσε να δεις.......κοπελια δεν θα μου την πεις κιολας τωρα ε?τελειωσε εδω!!!!!!!!!!!εσυ συνεχιζεις κ οχι εγω!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...