Μετάβαση σε περιεχόμενο

Catering - τί προσέχουμε? ;

tatist

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες κ μανούλες to be.

Με τον καλό μου, σκεφτόμαστε να κάνουμε κέτερινγκ, στον χώρο της εκκλησίας (έχουμε βρει ήδη τον χώρο), από το να πάμε μετά το μυστήριο σε κάποια ταβέρνα.

Τον γάμο μου, τον έκανα σε κέντρο δεξιώσεων με καθιστό μενού κ δν έχω ιδέα από κέτερινγκ. Όποιες είχατε την εμπειρία του κέτερινγκ όμως, θα με βοηθούσατε απίστευτα αν μου λέγατε τι θα έπρεπε να προσέξω όταν έρθω σε επαφή με την εταιρία που θα αναλάβει.

Πχ οι μερίδες να είναι ακριβώς οι καλεσμένοι που υπολογίζουμε ή ισχύει το 10% που ξέρω για τους χώρους δεξιώσεων.

Την καθαριότητα ποιος την αναλαμβάνει?

...κ άλλες ερωτήσεις που αυτή την στιγμή δν έχω την δυνατότητα να σκεφτώ γιατί δν είχα την εμπειρία.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

κ εγω ειχα κανει κετερινγκ στο γαμο!

ειχαμε παει σε ενα μαγαζι που συνεργαζεται με το συγκεκριμενο κετερινγκ κ μπορω να πω πως ηταν τελειο!!! το μαγαζι ειναι σε ψηλο σημειο της πολης με υπεροχη θεα με ανετο χωρο για χωρο κλπ

θα σου πω τι καναμε εμεις

πηγαμε μια μερα χωρις ραντεβου στο χωρο της εταιρειας για να δουμε πως δουλευουν

μας εδωσαν να δοκιμασουμε το φαγητο

εμας οι μεριδες ηταν λιγες παραπανω απο τους καλεσμενους (οχι πολλες γιατι δεν ειχαμε κ παρα πολυ κοσμο)

την καθαριοτητα την ειχε αναλαβει το μαγαζι

το κετερινγκ δε σου δινει ατομα για το σερβιρισμα. μπορεις η να τα κανεις σε μορφη μπουφε η να συννενοηθεις να πληρωσεις κατι παραπανω κ να εχεις κ ατομα

εμεις καναμε: σε τραπεζι 6 ατομων

3 μεγαλες σαλατες

2 πιατακια με ποικιλλια ορεκτικων για το καθε ατομο (τα διαλεξαμε εμεις)

1 μεγαλο πιατο με το κυριως (εμεις ειχαμε βαλει κοτοπουλο σχαρας αρνακι σουβλας μπιφτεκακια)

κ μια πιατελα με πατατες τηγανητες κ πατατοσαλατα

αν εχεις μπουφε να ξερεις οτι καποιοι κυριως μεγαλυτερης ηλικιας θα δισταζουν να σηκωθουν κ να παρουν να φανε αλλα ειναι πιο οικονομικος

μεσα στην τιμη ειχε απεριοριστο κρασι νερο κ αναψυκτικα

αν θυμαμαι καλα ειχαμε δωσει γιατο καθε ατομο 7 ευρω αλλα δε βαζω κ το χερι μου στη φωτια μπορω να ρωτησω τον αντρα μου που θα το θυμαται σιγουρα αν θες

αυτα ειναι για θεσσαλονικη εσυ που εισαι?

κ γω Θεσσαλονίκη είμαι :) Ναι, θα ήθελα να τον ρωτήσεις τον άντρα σου.

Για μπουφέ λέμε, στον Αγ. Βασίλειο θα γίνει η βάπτιση κ ίσως βάλουμε κανα 2-3 ροτόντες για τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Ποιο κέτερινγκ είχατε? Είχε καλύτερες τιμές επειδή συνεργάζονταν με το μαγαζί που κλείσατε? Τo Bon chateua ήταν?

ναι το bon chateau λεω! πανω στο ωραιοκαστρο!!!

το κετερινγκ ηταν του χουτου!

το μαγαζι ειναι δικο του κ μας ειχε κανει καποια εκπτωση επειδη χρησιμοποιησμε κ το χωρο του.

θα ρωτησω τον αντρα μου οταν θα γυρισει το βραδυ κ θα σου πω!

ποτε θα κανετε τη βαφτιση? ποιο μηνα?

αν το κανετε καλοκαιρινο μηνα να προσεξεις να εχει κ εναλλακτικη εσωτερικου χωρου μη σας ριξει καμια βροχη κ την πατησετε

επισης ρωτα ποτε θα τα μαγειρεψουν τα φαγητα γιατι οταν θα τα πανε στο μαγαζι θα ιεναι ηδη ετοιμα

δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο αυτη τη στιγμη, θα σου ξαναγραψω οταν ερθει ο αντρας μου μηπως θυμαται κατι παραπανω

Η βάπτιση θα 12 Ιουνίου. Το κέτερινγκ θα το κάνουμε στην εκκλησία. Το θέμα καιρού ναι είναι ένα θέμα, αλλά θέλαμε να αποφύγουμε την ταβέρνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...