Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

geia ou lil...euxomai na min einai tipota i kisti sou kai na erthei grigora to moraki..kisteis kanoun oi oothikoules alla sinithos feygoun mones tous min aghonesai...xouanitaki tora den perimeneis e?les na ehoume kai alli anakoinosi?exeis kai oraio simptoma.. :lol::lol::lol:

janolino eheis kanei isterosalpiggografia?

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιαννα μου επιβαλεται να προχωρησεις σε υστεροσκοπηση- λαπαδοσκοπηση αναλογα οτι σου πει ο γιατρος!!!! αλλα να κανεις οπως και να χει και να επιμενεις, ειναι πολυ σοβαρη εξεταση.

Χουανιτακι κοπελα μου σου ευχομαι αυτον τον μηνα να ειναι ο τυχερος σου κοπελα μου!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Γιαννα οτι θες στειλε μου π.μ επιδει εκανα προσφατα υστεροσκοπηση μπορω να σου πω οτι θες!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΕΝΤΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΝΤΕΜΟΥΛΑ ΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 36,6 ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ!

Δημοσίευση

κοπελιά πλάκα μας κάνεις ;

έχεις 5 μέρες καθυστέρηση ;

τι περιμένεις ; να σου στείλει η Αναστασία κανένα τεστ ;;

χαχαχαχ ωραιο μερεντα!!! χαχαχχα αντε αναστασια στειλε μου!!! μαλλον αυριο θα παω για χοριακη .....φοβαμαι γι αυτο δεν εχω κανει ακομα!!! :P:P:P:P

Δημοσίευση
κοπελιά πλάκα μας κάνεις ;

έχεις 5 μέρες καθυστέρηση ;

τι περιμένεις ; να σου στείλει η Αναστασία κανένα τεστ ;;

χαχαχαχ ωραιο μερεντα!!! χαχαχχα αντε αναστασια στειλε μου!!! μαλλον αυριο θα παω για χοριακη .....φοβαμαι γι αυτο δεν εχω κανει ακομα!!! :P:P:P:P

demoyla μπερδευεσαι κοπελα μου, εγω θα κανω τεστ για σενα!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΛΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ.... :P:P:P:P ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ :P:P:P:P ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ..... :D:D:D:D:D

Δημοσίευση
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΛΑ.../quote]

δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά να το κάνει γρήγορα αλλιώς θα δώσω εντολή στην Αναστσία να κάνει αυτή για σένα :shock::shock::shock:

δεν καταλαβαίνεις ;; θέλω να σε κοκκινίσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έπεσε πολύ μαυρίλα στο προφίλ μου και δεν μου αρέσει :evil::evil::evil:

άντε κορίτσια άντε !!!!!!!

Δημοσίευση

eeee an kabatzonoume apo twra testakia thelw kai egw en gia ton allon mina!!!!!

anastasaki....krata mioa kouta gia rezerva!!!! :lrol:a etsix na xoume na mas briskonte!!!!

ti einai lampado.....skopisi ????de kserw k ti leksi :? efxaristw poly sia mou gia ti boitheia alla na mathw ti einai giati mporei k na tin exw kanei k na mi kserw!!!!poios giatros prepei na sou pei na ti kaneis??gynaikologos?i apo to kentro ekswsomatikis??? :roll::roll::roll::roll::?::|

Δημοσίευση

Γιαννα μου εμενα μου εκανε υστεροσκοπηση ο γιατρος μου στο κεντρο εξοσωματικης..

κοιτα να απαιτησεις αυτην την εξεταση. Ελενχουν την μυτρα αν ειναι ολα ο.κ για να εμφυτευθουν τα εβρυα.

στην λαπαδοσκοπηση ελενχουν για ενδομητριωση και διαφορα αλλα δεν γνωριζω ακριβως .... ας με διαφωτισουν οι παλιοτερες...

Δημοσίευση

λεγεται λαπαροσκοπηση και οχι λαμπαδοσκοπηση,εκτος αν ειναι κατι αλλο η λαμπαδοσκοπηση που δεν το ξερω :lol::lol: (κατι πασχαλιατικο ισως =))=))=)) )..ειναι μια εγχειρηση ουσιαστικα,απλα αντι να σε ανοιξουν κανονικα,σου κανουν 3 τρυπουλες μικρες,απο τη μια περνανε την καμερα κι απο τις αλλες τα εργαλεια..το καλο ειναι οτι δεν αφηνει σημαδι,αλλα εχει κανονικη αναισθησια και μετα πονας και λιγο..εγω εκανα μια φορα γιατι ειχα μια κυστη εξω απο μια οωθηκη..τιποτα το σοβαρο αλλα εκει βλεπουν τα παντα..πως ειναι η μητρα,οι σαλπιγγες και ολα..στα δινουν και σε dvd να τα θαυμασεις..εγω δεν το ειδα ποτε..αρκεστηκα στα λογια του γιατρου πως ολα ειναι σαν καινουρια..αυτο θα το κανεις μονο αν δουν πως εχεις προβλημα..μην το κανεις χωρις λογο..και δε σημαινει πως αν ειχες μια παλινδρομη πως δεν μπορεις να κρατησεις μωρακι..μια παλινδρομη συνηθιζεται καμια φορα πριν απο μια τελεια εγκυμοσυνη..μη βαζεις ιδεες στο μυαλο σου..σου εχουν πει οτι εχεις κατι στη μητρα;οχι..μην αγχωνεσαι..ελεγξε αν θες με το γιατρο σου ποσο παχαινει το ενδομητριο σου,παρε προγεστερονη αν χρειαστει και ολα θα γινουν...ναι; ;)

Δημοσίευση

Κορίτσια σας χαιρετώ!!

Μόλις μπήκα και διάβασα τις ανακοινώσεις σας.

Φοβάμαι ότι το φάουλ στο οποίο αναφέρθηκε η ΣΙΑ το έκανα εγώ και ειλικρινά λυπάμαι πολύ…

Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και χαίρομαι που η Σκορπίνα βρήκε ένα σωρό φίλες ανάμεσά σας, που την στήριξαν και την στηρίζουν.

Συγχωρείστε με εάν θα σιωπήσω, αλλά περνάμε πολύ δύσκολες μέρες στο σπίτι με τον πατέρα μου και οι ψυχικές μου δυνάμεις με εγκαταλείπουν…

Σας φιλώ και να είσαστε όλες καλά :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

jannolino δεν έχω κάνει την εξέταση αλλά νομίζω πως πρέπει να την κάνεις....

αν είναι να κάνεις εξωσωματική γιατί δεν κάνεις πρώτα την εξέταση να είσαι σίγουρη καπέλα μου ;

Δημοσίευση
Κορίτσια σας χαιρετώ!!

Μόλις μπήκα και διάβασα τις ανακοινώσεις σας.

Φοβάμαι ότι το φάουλ στο οποίο αναφέρθηκε η ΣΙΑ το έκανα εγώ και ειλικρινά λυπάμαι πολύ…

Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και χαίρομαι που η Σκορπίνα βρήκε ένα σωρό φίλες ανάμεσά σας, που την στήριξαν και την στηρίζουν.

Συγχωρείστε με εάν θα σιωπήσω, αλλά περνάμε πολύ δύσκολες μέρες στο σπίτι με τον πατέρα μου και οι ψυχικές μου δυνάμεις με εγκαταλείπουν…

Σας φιλώ και να είσαστε όλες καλά :-*:-*:-*:-*:-*

Μαρικακι ευχομαι να ειναι περαστικα!!!Μην εγκαταλειπεις αγωνισου με νυχια και με δοντια!!!!

Δημοσίευση

ρε συ cuando το ονομα εχει σημασια τωρα??? :roll::roll::roll::roll: δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολαμε στα μικρα και δεν κοιταμε επιτελους την ουσια!!!

εκανε αποτυχημενη εξοσωματικη η κοπελα 1 -2 αν θυμαμαι κιολας !!!

ας κανει και μια υστεροσκοπηση η λαπαροσκοπηση ειναι σημαντικη εξεταση να εχει το κεφαλι της ησυχο.

Και γω εκανα και πριν την κανω μαλιστα, γιατι τελικα ηταν αναγκαιο το σκεφτομουνα εντονα, τελικα ομως λογω αιματος στην μυτρα χρειαστηκα να την κανω.

ας την κανει η κοπελα να ηρεμησει κακο δεν ειναι καλο ειναι.

ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΞΕΚΟΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΣ...............

Δημοσίευση

Όχι ΣΙΑ μου να μην ονοματίσεις... Χαίρομαι που δεν έκανα καμιά μαλακία, γιατί μπαίνω και βγαίνω με ταχύτητα φωτός...

Αναστασούλα μου σε ευχαριστώ πολύ... αγωνίζομαι, αγωνίζομαι...

Δημοσίευση
ρε συ cuando το ονομα εχει σημασια τωρα??? :roll::roll::roll::roll: δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολαμε στα μικρα και δεν κοιταμε επιτελους την ουσια!!!

εκανε αποτυχημενη εξοσωματικη η κοπελα 1 -2 αν θυμαμαι κιολας !!!

ας κανει και μια υστεροσκοπηση η λαπαροσκοπηση ειναι σημαντικη εξεταση να εχει το κεφαλι της ησυχο.

Και γω εκανα και πριν την κανω μαλιστα, γιατι τελικα ηταν αναγκαιο το σκεφτομουνα εντονα, τελικα ομως λογω αιματος στην μυτρα χρειαστηκα να την κανω.

ας την κανει η κοπελα να ηρεμησει κακο δεν ειναι καλο ειναι.

ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΞΕΚΟΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΣ...............

οχι δεν κολλαμε στο ονομα,νομιζω οτι απλα διευκρινησα στην κοπελα..να ξερει να μην το ψαχνει με αυτο το ονομα.. :lol:

ας κανει οτι της πει ο γιατρος..ισως ειναι καλυτερα μια υστεροσκοπηση που νομιζω ειναι πιο απλη μεθοδος και μετα αν χρειαστει μια λαπαροσκοπηση..ας το συζητησει με το γιατρο της..αλλα να μην αγχωνεται χωρις λογο..πολλες κοπελες εχουν αποτυχημενες εξωσωματικες και δεν φταιει η μητρα τους..αλλα μπορει κιολας να υπαρχει θεμα..γιαυτο σε ρωτησα κι εγω τζανολινο αν εχεις κανει τουλαχιστον υστεροσαλπιγγογραφια που τα βλεπουν λιγο και τα δυο..και αν δουν κατι περιεργο κανεις υστεροσκοπηση,η λαπαροσκοπηση

Δημοσίευση

εγω παλι πριν να ξεκινησω εξωσωματικη μου επεβαλλαν οι γιατροι με την καλη την εννοια να κανω υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση για να δουν αν εχουν να αντιμετωπίσουν καποιο προβλημα πριν μου βδωσουν ορμονουλες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...