Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΕ????ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!Η ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ......ΓΙΑΤΙ???????ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?????

που είσαι βρε κορίτσι ;

η αρχή έγινε με την kikitsa !! άντε κορίτσια ποια έχει σειρά ; [smilie=wav.gif]

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
xouanitaki εγω ειχα κανει μια σπερματεγχυση το προηγουμενο πασχα.τωρα εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη και μουβαλαν 3 εμβρυακια. η χοριακη δειχνει διδυμακια!!!!!!!!!!!

διδυμάκια ;; υπέροχα !!! [smilie=blob7.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Δημοσίευση
xouanitaki εγω ειχα κανει μια σπερματεγχυση το προηγουμενο πασχα.τωρα εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη και μουβαλαν 3 εμβρυακια. η χοριακη δειχνει διδυμακια!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΚΙΤΣΑ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!

Με το καλό να μεγαλώσουν τα διδυμάκια μαζί με την κοιλίτσα σου και χωρίς να το καταλάβεις να έρθει η ώρα που θα τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Ρίξε τις ξάπλες σου τώρα, γιατι σε 9 μήνες θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο, βρε κορίτσια, η Κικίτσα έκανε σπουδαίο ποδαρικό!!!!!!!!!!!

Μερεντούλα και Cuando είσαστε οι επόμενες...

Δημοσίευση

σαν να χαλάρωσε η παρέα και δεν μου αρέσει :-?:-w:-w

για να πιάσουμε λίγο ρυθμό [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif]

[smilie=violent5.gif] [smilie=banghead.gif]

Σία για λίγο να ξεσηκώσουμε το πλήθος [smilie=laughing4.gif] [smilie=icon_geek.gif] [smilie=icon_geek.gif] [smilie=fart.gif][smilie=fart.gif]

Δημοσίευση
εγω την roze περιμενω που εχει κλανιτσες η σουπια :lol::lol::lol::lol:

Συνχαρητιρια και στις εγκυμουσες !!!!

ας ενανελθουμε λοιπον στα δικα μας [smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif]

κρυφόκλανού δλδ η Ρόουζ ;;

χμμμμ... ενδιαφέρων.....

Δημοσίευση

σια εδω ειμαι με τα κλανιδια μου φρααααααααααααααστ πριιιιιιτςςςςςςς αχ τι ειναι και αυτο ξεπατωθηκα =p~:lol::lol: κανονισε γιατι οσο το λες θα γινεσαι και πιο μαυρη απο το μελανι μου [smilie=evil7.gif][smilie=evil7.gif]:lol::lol:

καλε εχουμε νεα εγκυουλα?? :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: πολλα συγχαρητηρια κικιτσα τι διπλη χαρα ειναι αυτη μπραβοοοο!!!αντε κοριτσια επιτελους εγινε η αρχη και τι αρχη ε?μακαρι ολες μας συντομα να ακολουθησουμε...cuando,μερεντουλα ερχεται η σειρα σας ;)

χουανιτακι τι ωραια φωτο ειναι αυτη?μου ερχεται να το ζουμπηξω το σκυλακι :-p

μερεντουλα γνωμη μου εινα να αλλαξεις το χρωμα της κικιτσας με κοκκινο η οποιο θες εσυ να φαινεται η αλλαγη.εχουμε εγκυουλα στην λιστα μας ε πρεπει να κανει μπαμ ;) σωστα?

παντος απο το τελος ξεκινησε η μια εγκυουλα λετε να μετακομισω νουμερο? :-?:-? να γινω πιο μεγαλο? :lol::lol::lol::lol: για να δουμε η επομενη τι νουμερο θα ειναι? :-w:-w:-w

Δημοσίευση

σια εδω ειμαι με τα κλανιδια μου φρααααααααααααααστ πριιιιιιτςςςςςςς αχ τι ειναι και αυτο ξεπατωθηκα =p~:lol::lol: κανονισε γιατι οσο το λες θα γινεσαι και πιο μαυρη απο το μελανι μου [smilie=evil7.gif][smilie=evil7.gif]:lol::lol:

καλε εχουμε νεα εγκυουλα?? :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: πολλα συγχαρητηρια κικιτσα τι διπλη χαρα ειναι αυτη μπραβοοοο!!!αντε κοριτσια επιτελους εγινε η αρχη και τι αρχη ε?μακαρι ολες μας συντομα να ακολουθησουμε...cuando,μερεντουλα ερχεται η σειρα σας ;)

χουανιτακι τι ωραια φωτο ειναι αυτη?μου ερχεται να το ζουμπηξω το σκυλακι :-p

μερεντουλα γνωμη μου εινα να αλλαξεις το χρωμα της κικιτσας με κοκκινο η οποιο θες εσυ να φαινεται η αλλαγη.εχουμε εγκυουλα στην λιστα μας ε πρεπει να κανει μπαμ ;) σωστα?

παντος απο το τελος ξεκινησε η μια εγκυουλα λετε να μετακομισω νουμερο? :-?:-? να γινω πιο μεγαλο? :lol::lol::lol::lol: για να δουμε η επομενη τι νουμερο θα ειναι? :-w:-w:-w

Δημοσίευση

mi mou bazeis alla sto myalo!!!diladi egw pou eimai to 3 se posa xronia exw pithanotites na ginw mana?????? :shock::shock::shock::shock::lol:

Δημοσίευση

κοριτσια ο πελαργος δεν κοιταει νουμερα..μια θα πεταει πανω μια κατω..μην αγχωνεστε!!!!!!! :lol::lol: κι εγω συμφωνω με τη ροουζ να αλλαζουμε και χρωματακι στη λιστα..ναιιιιιι

χουανιτακι τι σκυλακι ζουζουνακι ειναι αυτο;παω να κοιμηθω γιατι κουτουλαω θα τα πουμε αυριο κουκλιτσες..

Δημοσίευση

Τι έγινε ρε παιδία..1 μέρα δεν μπήκα και είχαμε κιόλας τόσες ανακοινώσεις!

Κικιτσα και Τeddy....συγχαρητήρια και καλή συνέχεια...

Με το καλό να ακούσετε καρδούλα/ες και να περάσουν οι μέρες και οι μήνες στο πι και φι!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...