@ΠαρασκευαιδουΕννοείται πως στηρίζουμε την απόφαση της κάθε γυναίκας... είτε είναι 0 παιδιά είτε 5+... είτε με φυσιολογική σύλληψη είτε με όποιον τρόπο έρθει!!!
Εγώ, ας πούμε, θέλω πάρα πολύ ένα 2ο παιδάκι... κι αν βρεθεί μπαμπάς έχει καλώς... αλλιώς σε 5 χρόνια έχω βάλει ταβάνι ότι θα ξανά ψάξω το θέμα με την τράπεζα σπέρματος. Για όλες έχει ο Θεός και το πιστεύω... Ούτε την Ισμήνη-Μαρία την επεδίωξα αλλά ήρθε μαγικά!!!
Ακριβώς. Για δεύτερο παιδί τα πάντα. Πέρασα τόσα πολλά που πολλές φορές αναρωτιέμαι και εγώ η ίδια τη δύναμη έκρυβα μέσα μου. Άκουγα εφόσον έχεις ένα παιδί γιατι κάνεις έτσι και διάφορα άλλα .. απορώ κάποιες φορές με τις αδιάκριτες ερωτήσεις τους. .
Ξέρω κοπέλα που το 4 με εξωσωματική. Ήθελε η κοπέλα και καλά έκανε δικαίωμα της. Προσωπικά στηρίζω οποιαδήποτε απόφαση θέλει κάποια κοπέλα ακόμα και αυτές που λένε δε θέλω παιδάκι .
Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου!! Βρείτε τα πατήματα σας τώρα με το νεογέννητο και εδώ είμαστε εμείς!! ❤️❤️❤️
Ανυπομονώ βέβαια να ακούσω epic moments!! 😍😍😍😍
Γτ θυμάμαι ότι σου έδωσα... 🫣 Κάτι ένιωθα για αυτό τον καιρό.. ξέρει γτ στο λέω; Η ημερομηνία που έχω στο μυαλό μου είναι η ημερομηνία που θα είναι για εσένα. Και δεν ξέρω γτ αλλά νιώθω τώρα.. είναι οι στιγμές σου