Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ IRENEKANTE πραγματικά έχουμε ίδια σημεία ………και εγώ δεν ήμουν έτσι ή τουλάχιστον δεν εξωτερίκευα τα συναισθήματά μου δημόσια …..αλλά με το παιδί έχω αφεθεί στις αισθήσεις και στις απολαύσεις και δεν μαζεύομαι …….. άσε το άγχος μου….ΤΡΕΛΟ :woohoo: ……….. έχω το νου μου συνέχεια στο παιδί μου ......ότι και αν κάνω πρώτα σκέφτομαι εκείνο και μετά όλα τα άλλα ……………..σε βλέπω εγώ :ohmy: ….χειρότερη από μένα θα γίνεις :silly: :silly: ;)

• Απαντήσεις 126
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕLDO MOY μου τώρα διάβασα τη συνέντευξή σου και θα σου πω οτι εισαι μια πολυ καλή κοπελα με πολυ καλή ψυχουλα και αυτο δεν το καταλαβα τωρα με την συνεντευξη σου μονο αλλα και μεσα απο το φορουμ.

ευχομαι στη ζωη σου να ερθουν ολα οπως τα θελεις και να καμαρωσεις το γιοκα σου οπως επιθυμεις.

με εκτιμιση KIRIAKI1

Δημοσίευση

ΕLDO MOY μου τώρα διάβασα τη συνέντευξή σου και θα σου πω οτι εισαι μια πολυ καλή κοπελα με πολυ καλή ψυχουλα και αυτο δεν το καταλαβα τωρα με την συνεντευξη σου μονο αλλα και μεσα απο το φορουμ.

ευχομαι στη ζωη σου να ερθουν ολα οπως τα θελεις και να καμαρωσεις το γιοκα σου οπως επιθυμεις.

με εκτιμιση KIRIAKI1

Δημοσίευση

Kiriaki1 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είσαι και εσύ μια από τις κοπέλες που βλέπω και ξέρω πολλούς μήνες τώρα και σε συμπαθώ. Είσαι μανούλα με απέραντη αγάπη για το παιδάκι σου και αγωνίζεσαι και εσύ για το καλύτερο.

Να χαίρεσαι και εσύ το παλικαράκι σου και ελπίζω σύντομα να διαβάσουμε και την δική σου ιστορία.

Δημοσίευση

Kiriaki1 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είσαι και εσύ μια από τις κοπέλες που βλέπω και ξέρω πολλούς μήνες τώρα και σε συμπαθώ. Είσαι μανούλα με απέραντη αγάπη για το παιδάκι σου και αγωνίζεσαι και εσύ για το καλύτερο.

Να χαίρεσαι και εσύ το παλικαράκι σου και ελπίζω σύντομα να διαβάσουμε και την δική σου ιστορία.

Δημοσίευση

Stardust μου αισθάνομαι πως από την συνέντευξη και μετά το αγοράκι μου απόχτησε πολλές μαμάδες να το αγαπούν :) ………..να είσαι καλά............είναι σε καλά χέρια ο Χρήστος μας ;):kiss:

Δημοσίευση

Stardust μου αισθάνομαι πως από την συνέντευξη και μετά το αγοράκι μου απόχτησε πολλές μαμάδες να το αγαπούν :) ………..να είσαι καλά............είναι σε καλά χέρια ο Χρήστος μας ;):kiss:

Δημοσίευση

Eleni mou, brika telika eukairia na mpw sto foroum k na diabasw ti unenteuki sou! Mporw na pw oti se eniwsa epoluta! K emena o giatros mou mou eipe pws ipirxe endexomeno xrwmosomikis aswmalias k me sumbouleuan oi dikoi mou na to bgalw kalutera. Akomi to skeftomai k aunatw na to pistepsw oti ton krataw sta xeria mou! Posa k posa koritsia mporei na tin exoun patisei apo xazogiatrous!Panta ma panta na to psaxnete dipla k tripla giati mporei to mwraki sas na einai ugiestato!!Filakia Eleni mou, na xairesai tin oikogeneia sou! Elpizw na ta poume suntoma apo to diko mou upologisti!!

Δημοσίευση

Eleni mou, brika telika eukairia na mpw sto foroum k na diabasw ti unenteuki sou! Mporw na pw oti se eniwsa epoluta! K emena o giatros mou mou eipe pws ipirxe endexomeno xrwmosomikis aswmalias k me sumbouleuan oi dikoi mou na to bgalw kalutera. Akomi to skeftomai k aunatw na to pistepsw oti ton krataw sta xeria mou! Posa k posa koritsia mporei na tin exoun patisei apo xazogiatrous!Panta ma panta na to psaxnete dipla k tripla giati mporei to mwraki sas na einai ugiestato!!Filakia Eleni mou, na xairesai tin oikogeneia sou! Elpizw na ta poume suntoma apo to diko mou upologisti!!

Δημοσίευση

Ελένη διαβαζοντας τοσο τη συνεντευξή σου αλλα και το γραμμα στο μωρό σου καταλαβα ποσο ιδιες ειναι ολες οι γυναικες -μητερες τοσες ιδιες περιπτωσεις με ενα κοινο χαρακτηριστικο :την αγαπη για τα παιδια μας .Είμαι και εγω μανουλα εχω ενα αγορακι τεσσεραμισι ετων ηρθε μετα απο πολλη καιρο οταν πια οι πιθανοτητες ηταν πολυ λιγες και οταν ολα ηταν εναντια μας.Οταν το εμαθα νομιζα πως πραγματικα ειμαι η πιο τυχερη γυναικα στον κοσμο εκανα λες και δεν υπηρχε τιποτα αλλο στη γη παρα μονο αυτος ο μικρος θησαυρος. Υπαρχουν ομως παντα εμποδια που δεν σε αφηνουν να χαρεις και να πας μεχρι τελος στο ταξιδι της ευτυχιας.Εσενα εκανε λαθος η γιατρος σου και παρολιγο να σου παρει την ευτυχια σου , στη δικη μου περιπτωση οταν πηγα να κανω το Βεπιπεδου μεσα απο το μαιευτήριο μου ειπαν οτι το μωρο μου ειχε προβλημα στην καρδια και κατι κηστες στο κεφαλι του και επρεπε να κανω αμινοπαρακεντηση ενω ημουν ηδη στην κοντα στον 5 μηνα της εγκυμοσυνης εγω τρελλαθηκα δεν ηθελα να διακυνδυνεψω με τιποτα το μωρό μου (ειχα πιο πριν κατι αιμοραγιες και ηξερα ποσο επικινδυνη μπορει να ηταν η αμινιπαρακεντηση)εφυγα με κλαματα σαν τρελλη δεν με ενοιαζε τιποτα ηθελα μονο ολα να ειναι ενα κακο ονειρο.Το βραδυ τηε ιδιας μερας οταν μιλησα με το γιατρο μου μου ειπε να ηρεμησω και οτι μαλλον πρεπει να ειχαν κανει λαθος γιατι ο πρωτος που επρεπε να ειχε ενημερωθει θα ηταν αυτος και αυτος δεν ηξερε τιποτα.Την αλλη μερα που πηγα μου ειπε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να με βαλει νακανω αμινοπαρακεντηση απο τη στιγμη που ημουν αρνητικη αλλα ακομα και να ειχε αυτο που ελεγαν δεν ηταν τιποτα αο ενα απλο φυσημα που πολλα μωρα εχουν και οσο για τις κυστες δεν ειναι κατι ασυνηθιστο μεχρι τελος της εγκυμοσυνης υποχωρουν. Οταν μετα απο 1 εβδομαδα ξανακανα το υπερηχο δεν υπηρχε τιποτα! Ολα ειχαν γινει για να παρουν τα χρηματα για την αμινιπαρακεντηση ,ολα για τα λεφτα .Η ανθρωπινη ζωη δεν ειχε καμια σημασια γι¨αυτους που κατα τα αλλα αποκαλουνται αθρωποι της ιατρικης που κατατα αλλα σωζουν ζωες.Ευτυχως δεν υπαρχουν τετοιοι πολλοι. Ελενη να χαιρεσε το γιο σου και να τον δεις οσο ψηλα θελεις εσυ.!

Δημοσίευση

Ελένη διαβαζοντας τοσο τη συνεντευξή σου αλλα και το γραμμα στο μωρό σου καταλαβα ποσο ιδιες ειναι ολες οι γυναικες -μητερες τοσες ιδιες περιπτωσεις με ενα κοινο χαρακτηριστικο :την αγαπη για τα παιδια μας .Είμαι και εγω μανουλα εχω ενα αγορακι τεσσεραμισι ετων ηρθε μετα απο πολλη καιρο οταν πια οι πιθανοτητες ηταν πολυ λιγες και οταν ολα ηταν εναντια μας.Οταν το εμαθα νομιζα πως πραγματικα ειμαι η πιο τυχερη γυναικα στον κοσμο εκανα λες και δεν υπηρχε τιποτα αλλο στη γη παρα μονο αυτος ο μικρος θησαυρος. Υπαρχουν ομως παντα εμποδια που δεν σε αφηνουν να χαρεις και να πας μεχρι τελος στο ταξιδι της ευτυχιας.Εσενα εκανε λαθος η γιατρος σου και παρολιγο να σου παρει την ευτυχια σου , στη δικη μου περιπτωση οταν πηγα να κανω το Βεπιπεδου μεσα απο το μαιευτήριο μου ειπαν οτι το μωρο μου ειχε προβλημα στην καρδια και κατι κηστες στο κεφαλι του και επρεπε να κανω αμινοπαρακεντηση ενω ημουν ηδη στην κοντα στον 5 μηνα της εγκυμοσυνης εγω τρελλαθηκα δεν ηθελα να διακυνδυνεψω με τιποτα το μωρό μου (ειχα πιο πριν κατι αιμοραγιες και ηξερα ποσο επικινδυνη μπορει να ηταν η αμινιπαρακεντηση)εφυγα με κλαματα σαν τρελλη δεν με ενοιαζε τιποτα ηθελα μονο ολα να ειναι ενα κακο ονειρο.Το βραδυ τηε ιδιας μερας οταν μιλησα με το γιατρο μου μου ειπε να ηρεμησω και οτι μαλλον πρεπει να ειχαν κανει λαθος γιατι ο πρωτος που επρεπε να ειχε ενημερωθει θα ηταν αυτος και αυτος δεν ηξερε τιποτα.Την αλλη μερα που πηγα μου ειπε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να με βαλει νακανω αμινοπαρακεντηση απο τη στιγμη που ημουν αρνητικη αλλα ακομα και να ειχε αυτο που ελεγαν δεν ηταν τιποτα αο ενα απλο φυσημα που πολλα μωρα εχουν και οσο για τις κυστες δεν ειναι κατι ασυνηθιστο μεχρι τελος της εγκυμοσυνης υποχωρουν. Οταν μετα απο 1 εβδομαδα ξανακανα το υπερηχο δεν υπηρχε τιποτα! Ολα ειχαν γινει για να παρουν τα χρηματα για την αμινιπαρακεντηση ,ολα για τα λεφτα .Η ανθρωπινη ζωη δεν ειχε καμια σημασια γι¨αυτους που κατα τα αλλα αποκαλουνται αθρωποι της ιατρικης που κατατα αλλα σωζουν ζωες.Ευτυχως δεν υπαρχουν τετοιοι πολλοι. Ελενη να χαιρεσε το γιο σου και να τον δεις οσο ψηλα θελεις εσυ.!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Φανή μου ( tirogaridaki ) να είσαι καλά και γρήγορα κοντά μας πάλι ….

Βάνια μου είμαι σίγουρη πως πολλές γυναίκες βρέθηκαν στη θέση μου, πως πολλοί γιατροί εκμεταλλεύονται καταστάσεις για το ρημαδοχρήμα και γιατί βιάζονται να βγάλουν λάθος συμπεράσματα. Για αυτό ήθελα να τα πω όλα αυτά και να συμβουλέψω για δεύτερη και Τρίτη γνώμη σε περίπτωση προβλήματος. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και εσύ ότι επιθυμείς.

Μαριέττα μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ( Ζzk )………αφού σε έκανα να γράψεις μετά από μήνες στο foroum νιώθω χαρούμενη:laugh: …………..τουλάχιστον να σε έκανα να επανέλθεις και ελπίζω να παραμείνεις γιατί μας έλειψες:( ………

δεν είναι υπέροχο, πως μέσα από την ιστορία μιας άλλης γυναίκας ξυπνάνε πολλές φορές ίδιες αναμνήσεις και συναισθήματα …..μου άρεσε που σε έκανα να νιώσεις …………….σε ευχαριστώ και η κόρη να σου να ξέρεις πως είναι μια κούκλα ….να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι

Δημοσίευση

Φανή μου ( tirogaridaki ) να είσαι καλά και γρήγορα κοντά μας πάλι ….

Βάνια μου είμαι σίγουρη πως πολλές γυναίκες βρέθηκαν στη θέση μου, πως πολλοί γιατροί εκμεταλλεύονται καταστάσεις για το ρημαδοχρήμα και γιατί βιάζονται να βγάλουν λάθος συμπεράσματα. Για αυτό ήθελα να τα πω όλα αυτά και να συμβουλέψω για δεύτερη και Τρίτη γνώμη σε περίπτωση προβλήματος. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και εσύ ότι επιθυμείς.

Μαριέττα μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ( Ζzk )………αφού σε έκανα να γράψεις μετά από μήνες στο foroum νιώθω χαρούμενη:laugh: …………..τουλάχιστον να σε έκανα να επανέλθεις και ελπίζω να παραμείνεις γιατί μας έλειψες:( ………

δεν είναι υπέροχο, πως μέσα από την ιστορία μιας άλλης γυναίκας ξυπνάνε πολλές φορές ίδιες αναμνήσεις και συναισθήματα …..μου άρεσε που σε έκανα να νιώσεις …………….σε ευχαριστώ και η κόρη να σου να ξέρεις πως είναι μια κούκλα ….να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

αχχχχχχ Ελενη με συγκινησες απιστευτα,δεν μπορω να σταματησω τα δακρυα μου...σου ευχομαι ολοψυχα να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια να ειστε ολοι σας γεροι και αγαπημενοι....να χαιρεστε το μωρακι σας...αχ που να γινω και εγω μανουλα θα τρελλαθω...φιλια πολλα

Δημοσίευση

αχχχχχχ Ελενη με συγκινησες απιστευτα,δεν μπορω να σταματησω τα δακρυα μου...σου ευχομαι ολοψυχα να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια να ειστε ολοι σας γεροι και αγαπημενοι....να χαιρεστε το μωρακι σας...αχ που να γινω και εγω μανουλα θα τρελλαθω...φιλια πολλα

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...