Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για πόσο διατηρούμε τις κρέμουλες στο ψυγείο;

Recommended Posts

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι λίγο χαζή! Σήμερα ξεκινήσαμε με λαχανικά και θα ήθελα να ρωτήσω. Μπορώ να διατηρησω την κρεμουλα και για πόσες μέρες στο ψυγείο; Αν θελησω να κάνω μεγαλύτερη ποσότητα μπορώ να το καταψύξω;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Νάντια,

και εγώ του μαγειρεύω φαγητό για 2 μέρες και η γιατρός μου μου έχει πει να του φτιάχνω το πολύ για 3 ημέρες. Επίσης, μου έχει πει να μην τα καταψύχω γιατί χάνουν θρεπτικά συστατικά αλλά θα μπορούσες να ρωτήσεις και το δικό σου γιατρό.

Φιλικά

Μαρία

Γειά σου και από εμένα!

Όπως σου είπαν και τα κορίτσια διατηρείς το φαγάκι εως το πολύ 3 μέρες στο ψυγείο.

Να πετάς το υπόλοιπο φαγητό που τυχόν μένει στο πιατάκι. Με τα σάλια που μεταφέρει το κουταλάκι οξειδώνεται το φαγητό και χαλάει.

Οπότε καλύτερα θα ήταν να μην το αλέθεις όλο αλλά κάθε μέρα να αλέθεις την ποσότητα που χρειάζεσαι.

Να σου ζήσει το ζουζούνι σου!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΕΓΩ ΤΑ ΑΦΗΝΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΕΘΑ ΟΛΟ..ΑΛΕΘΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ Κ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΑ...ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!

καλησπερα!

καλο θα ειναι να το αφηνεις μεχρι 2 ημερες στο ψυγειο αλλα οχι αλεσμενο,χανει πολλα απο τα θρεπτικα του συστατικα...

να αλεθεις να φαει οσο χρειαζεται,οτι περισευει το πετας βαλε το υπολοιπο ψυγειο κ ξανααλεθεις την επομενη οσο θελεις παλι!

(μπραβο σου που θηλαζεις! ;) )

να σου ζησει το μωρακι σου!!

Κοριτσια σας ευχαριστουμε και εγω και ο μπουμπουκος μου για τις κατατοπιστικες οδηγιες σας!!! Να'στε καλα και να σας ζησουν τα μπουμπουκια σας!!! :D:D:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

φιλεναδα συμφωνω με τα κοριτσια,εγω τους μαγειρευα για δυο μερες και το εβαζα ψυγειο,το κρεας και το κοτοπουλο μπορεις να το βαζεις καταψυξη χωρισμενο σε μεριδουλες για δυο μερες, δυο κομματακια δηλαδη μαζι και να βγαζεις και να το βραζεις μαζι μετα λαχανικα σου,βρασμενο δεν το εχω αποθηκευσει ποτε στην καταψυξη.

Να σου ζήσει!

Κι εμένα η παιδίατρος μου χε πει απόταν πρωτοάρχισα τα λαχανικά κλπ. να μαγειρευω για 2 μέρες, να αλέθω μονο το μισό, αυτο που θα δωσω δηλαδη την μια μερα και το άλλο ψυγείο.Την άλλη μερα να αλέσω το υπόλοιπο κι ό,τι περισσεύει να το πετάω, να μη δινω δηλαδη τίποτα τρίτη μέρα.

Το τηρώ ακόμα.

Φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...