Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αγαπημένα μου κορίτσια, γλυκιές μανούλες !!!! καλημέρα και καλή εβδομάδα ! :mrgreen:

θέλω τα φώτα σας! σε -περίπου- ενα διμηνάκι περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και αρχιζω να αναζητώ παιδίατρο, ΚΑΛΟ με τα βρέφη γιατί οι πρώτες εμπειρίες ειναι πολύ σημαντικές φαντάζομαι...

εχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες για παιδιάτρους που μεχρι και "κεφαλοκλείδωμα" κανουν στα μωρά στην προσπάθεια τους για να τα εμβολιάσουν κλπ κλπ...!!!! (ΕΛΕΟΣ δηλαδή!)

οπότε, ειμαι ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ να μου προτείνετε καλό παιδίατρο (Αθήνα - Αττική) συμβεβλημένο με το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) που να μη φρικάρει το αγοράκι μας (οταν με το καλό ερθει) στις πρώτες συναντήσεις !!

ευχαριστώ πολύ ! :D

Δημοσίευση

Γειά σου Μαρία και με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου. Εγώ έχω καλή παιδίατρο συμβεβλημένη με το ΤΕΒΕ. Είναι στη Νίκαια (δεν ξέρω σε ποιά περιοχή είσαι και αν μπορείς να δηλώσεις γιατρούς από άλλη περιοχή). Λέγεται Ζαϊρα Τσέφλικα, την έχει και άλλη κοπέλα εδώ από το Μάμμυ. Το ιατρείο της είναι Μαδύτου 25 & Περιστάσεως στη Νίκαια. Αν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου. Είναι πολύ καλή, ευγενική, καλωσυνάτη με τα μωρά και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ κοκοράκι !!!!

η αλήθεια ειναι οτι θα μας βόλευε καλύτερα κοντά στο κέντρο ή νοτια προάστια αλλα αν δεν βρω αλλον-η θα την κάνω την βολτίτσα μου προς την Νίκαια !!!

οτι καλύτερο για τον μπεμπίνο, τι να κάνουμε;;; χιχιχιχι ;)

:geek: (εμείς μένουμε Ν.Κόσμο-Δάφνη)

α! παρεπιπτόντως... μηπως εχει καμια κοπέλα επισκεφθεί τον κ.Σπύρο Μαζάνη (παιδίατρος που βγαίνει στην Ε.Μενεγάκη) ;;; φαίνεται αψογος με τα νεογέννητα αλλα... εχει καμία κοπελα προσωπική εμπειρία απο επικοινωνία μαζί του ;;

Δημοσίευση
Γειά σου Μαρία και με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου. Εγώ έχω καλή παιδίατρο συμβεβλημένη με το ΤΕΒΕ. Είναι στη Νίκαια (δεν ξέρω σε ποιά περιοχή είσαι και αν μπορείς να δηλώσεις γιατρούς από άλλη περιοχή). Λέγεται Ζαϊρα Τσέφλικα, την έχει και άλλη κοπέλα εδώ από το Μάμμυ. Το ιατρείο της είναι Μαδύτου 25 & Περιστάσεως στη Νίκαια. Αν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου. Είναι πολύ καλή, ευγενική, καλωσυνάτη με τα μωρά και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Etsi...etsi!!!Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...