Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπονζουρ Μπονζουρ!!!!

τι κανετε;;;

εγω καλα..

ειμαι λιγο νταουν σημερα...με συγχησε και η μαμα μου πρωινιατικα..πολυ με νευριαζει η αχαριστια μερικων ανθρωπων..που δεν εκτιμανε το κομματι ψωμι που τρωνε..

Μερικους πραγματικα δεν του λοιπαμαι για οσα παθαινουν στη ζωη...

ο μικρος σημερα ειχε ανισυχο υπνο..ξυπνησε στις 3 και ηθελε παιχνιδακια..και γεννικα γυριζε παρα πολυ...

ακομα δενε χει ζητησει να φαει....και ειναι απο τις 6 με το γαλα..

σημερα παμε Χαλκιδικη...ελπιζω να γυριζουμε νωρις γιατι θελλω να ξεκουραστω..και εχω και δουλεις..η μερα ειναι τελεια..παω να μαζεψω το πλυντηριο...και να απλοσω το αλλο..

Νατασουλα τελεια η Ειρηνη ρε!!!

Μαγδα μπραβο τη Μαρκελλα

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα Ιουλιακι μου!

Βρε συυυυυ!Δεν βγήκες? :lol::lol::lol:

Σ'εφαγε λάχανο η Νατασα! :lol:

Αχ ναι ξέχασα...Σήμερα προς το παρόν πατάει καλα...Δεν ήταν αυτό

το μπαλαρινοπαιχνιδι...Το κάνει κ αυτο..

Αυτο που με παραξέψε ήταν οτι 1-2 φορές έπεσε πατώντας στο "πονεμένο" πόδι,...

Σαν να μην την κρατουσε...Αλλα δεν πονούσε οταν το πίεζα,...Θα το παρακολουθήσω!

Καλή βολτούλα κ σε σας!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! εφτιαξα καπουτσινο και τον πινω συνοδευομενο απο κρουασανακια!!! σε λιγο θα κατεβουμε να δουμε τα περιστερια στην πλατεία!!!

Μαρθα εχθές τελικά εφαγε τον αμπακα κ η δικια μου ,οτιδηποτε αλλο εκτος απο φαϊ!!! :evil:

Ιουλία εχεις ορεξη σημερα ε?πολλα ειπες!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φρανίτα με το καλο να βρεθείτε ολοι μαζί!!!

Νατάσσα σε τι συναυλία πήγες? ποσα κιλα ειναι η μικρη?

Νατασσουλα καλως ήρθες!!

Δημοσίευση

Καλημερα Γιωτα!!ειδες τί σου κανει ενας καλος κ ηρεμος υπνος;;;;;!!!

βρηκα κ εγω την ευκαιρια μονη κ ξεκουραστη!!!

καλη βολτουλα κ σε εσας!!

πάω να παρω τηλ.να δω τί κανει το μωρο μου κ πώς κοιμήθηκε το βραδυ!ετσι κ μου πουν παλι οτι κοιμηθηκε σερι......θα το καθιερωσω να κοιμαται στον παππου κ τη γιαγια καθε σαββατο!!!!!

φιλακια!

Δημοσίευση

Βολτιτσα παμε στη θεια μου..να κανουμε και τις προμυθιες μας σε κοτοπουλο αυγα και λαχανικα απο τον κηπο του χειμωνα

Χαλαρα θα πηγαινα και κατα παραλια μερια να δω τη θελασσα..τρελαινομαι να περπαταω χειμωνα στην ακρογιαλια και να ακουω το κημα να σκαει..

αλλα με τον μικρο δεν το τολμω

Δημοσίευση

Χρύσα καλημέρα!!!!

Μαγδα μπραβο στο μικρο χιονανθρωπο!!αντε καλες μασες απο εδω και περα!!

ρε Καριολ! οταν τις βλέπω με τις γοβες στα παιδικα παρτυ τις κοροιδευω!!! μην κανεις τετοια! :?

Χρυσα μου βαζεις ιδεες ,απο χθες παρακαλαω το Γ να κανουμε εκδρομη στο νησι!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!

ξυπνησαμε κι εμεις

ο μικρος ξυπνησε στις 5:30 και αντι να αρχισει τις φωνες για να παω αρχισε να μιλαει :roll::roll::roll::roll:

ελεγε ελεγε.....ηπιε το γαλα του και ξανακοιμηθηκε

τωρα παλι τραγουδαει

χρυσα κι εμενα νηστικος ειναι απο τις 5:30 αλλα δεν τρωει ποτε πριν τις 10

καλη βολτιτσα

Δημοσίευση

Αναστασια (οχι για να μην νομιζεις οτι σε εχω ζαρτ ζαρτ) ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι μπορει να εχει η Αννυ!! ενδεχομενως ομως να το κανει επιτηδες εαν προσεξε οτι σου αποσπαει ετσι την προσοχη.. η Κων την δευτερη φορα που βγηκε το χερι και ακομη το κανει εαν τη μαλώσεις ή θελει κατι πιάνει το χερι της το πονεμενο κ κανει οτι ποναει και σε κοιταει μεσα στα ματια...... το κωλοπαιδο!!!!! απο τωρα με περιπαιζει!

Δημοσίευση

Γιωτα εγω δεν εχω καλημερα;;;;;;;ζαρτ πιιιιιφ!!χα χα χα χα!αληθεια ειχε βγαλει η κωνσταντινα το χερακι της;;;;;;;;;;;;;;;;;

ο μικρος..κλασικα!κοιμηηηηηηηηηηηηηηθηκε!ξυπνησε μονο 2 φορες,αλλα κοιμηθηκε μονος του αμεσως!!!!!

Χρυσα φοβασαι μην τρεχει στη θαλασσα ο χριστοφορος,ε;;

αχ!λατρευω τη θαλασσα το χειμωνα!οταν ημουν διορισμενη στην Καρπαθο,περπατουσα ολη την ημερα εκει!ακουγα κ τον ηχο απο το κυμα που σκαει απο το μπαλκονι μου καθε βραδυ..τελεια αισθηση!ποσο ηρεμα κ γαληνια ηταν..!αχ αχ!!

Δημοσίευση

Ανστασια ποτε το κανει;;;

αν καθ επρωι ισως να την ποναει λιγο το ποδι επειδη εχει μουδιασει απο τον υπνο..

Ιουλια τι τελεια..

καθιερωσε το ρε..καθε ΣΚ να κοιμαται κατω....

Μπεμπου καλημερα..φιλακια στον Σπυρο

Δημοσίευση

Χρυσα μου καλα θα ηταν..αν εμεναν κατω οι γονεις μου!κατω ομως μενει η πεθερα κ δεν μπορει να τον κραταει..φτανει τις καθημερινες που λειπω..μετα θελει να ξεκουραστει κ αυτη..την καταλαβαινω!οι γονεις μου μενουν καλαμαρια,αλλα κ πάλι μια χαρα!να μην κανει κ μια διανυκτερευση ανατολικα ο μικρος;;!!στα μερη της μανουλας του;;

ετσι κ αλλιως αυτο το διαστημα θα μενει τα σαββ/κα εκει,εχω πολλη δουλεια με διαγωνισματα κ διορθωσεις,τελειωνει το τριμηνο,οποτε αναγκαστικα..

τα φιλια μου σε ολες!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

δεν έχω διαβάσει ακόμη τα νέα σας!!!!

πάω να κάνω πρωινό, πάλι ξύπνησα χθες το βράδυ από τον βήχα :( μα πότε θα κοιμνηθώ ολόκληρο βράδυ? :?:

βρε αργυρουλα οταν ηταν μικρος δεν τον ειχαν μαζι? πως το αφησαν μονο το παιδι? εσωτερικο σε σχολειο?? :shock::shock::shock:

:lol::lol::lol::lol: όχι ρε συ αυτό έγινε το 96, όπως μου είπε ο άντρας μου, δλδ, ήταν μεγάλος και ήταν στην Αμερική!!!!

Ζάμπια ήταν τελικά!!! και υποθέτω θα έκαναν εμβόλια πριν φύγουν!!!! :|

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε. Ο Δ και η Ειρήνη πήγαν στην έκθεση!!!! Έχει πάρα πολλά ζώα, κατσίκες, αγελάδες, άλογα σκυλάκια και πήγαν να τα δουν... Χθες πήγε μόνος του για να δει πως είναι και σήμερα πήγε τη ζουζούνα. Στο παρατσάκ ήταν να πάρει ένα σκυλάκι μου είπε...

Και πόσο θέλω..... Τρελαίνομαι αλλά δεν μπορώ να τον πείσω γιατί δεν πολυθέλει..

Ιουλία τουλάχιστον κοιμήθηκες ρε συ. Δεν ξενύχτησες στο σπίτι τσάμπα! :lol::lol::lol:

αφού ξεκουράστηκες μια χαρά είναι!

Αναστασία μου το ήξερα οτι θα μου το πεις...

Και γω έσενα σκέφτηκα πρώτα! :lol::lol::lol:

Αφου με ξέρεις ρε συ... :lol::lol:

Την Ειρήνη παρεπιπτόντως την άφησα 40 ημερών για να πάω σε κέρασμα ορκομοσίας συμφοιτητή μου στο Κοράλ. :oops::oops::oops:

Δεν ντρέπομαι όμως γιατί έίναι κάτι που μαρέσει και δεν το κάνω με το ζόρι.

Πάντως ούτε την Ειρήνη έχω αφήσει ακόμη να κοιμηθεί σε γιαγιά. Λείπω πάντα για λίγες ώρες και το πρωί που ξυπνάω θέλω να είναι στο σπίτι...

Πάντως κρυφοπιπίτσα δεν ήξερα οτι άφησες την Άννυ βράδυ... Φτού σου... Μάνα είσαι εσύ;;; :lol::lol:

Γιώτα για τη μικρή ή τη μεγάλη λες; Η Ειρήνη είναι κάπου 10,5 και η μαιμού 4. Καλά να περάσετε!

Χρύσα στείλε καμιά κότα κατά δω!!!! Καλή βόλτα!!

Κάρολ πάλι πολλά λες!!!!! :lol::lol::lol::lol:

χαχαχα να περάστετε τέλεια σήμερα!

Δημοσίευση

Καλημερα Νατασα!!

να σε ρωτησω,μεχρι τί ωρα ειναι ανοιχτη η εκθεση;;σκεφτομαι να παμε με τον γιωργο..θα ειναι το μεσημερι;;θα ενθουσιαστει πιστευω!

εγω πάλι κοριτσια,δεν αισθανομαι καμια ενοχη που κοιμαται στους γονεις μου καποια σαββατα!το εχω μεγαλη αναγκη να ξεκουραστω,να προετοιμαστω για το σχολειο,αφου καθημερινες δεν ετοιμαζω ΤΙΠΟΤΑ,κ να περασω χρονο με τον χ...αυτο το τελευταιο κυριως το ειχαμε μεγαλη αναγκη ως ζευγαρι..

επιπλεον,ο γιωργος περναει πολυ καλα με τους γονεις κ τον αδερφο μου,ειμαι ησυχη οτι τον προσεχουν,τον εχουν στις βολτες ολη μερα σχεδον κ οποτε παιρνω τηλ.μου λεει"παππου πακοοοοοο..βουμ βουυυυυυυυυυυυυυυυμ...!!"= ο παππους με πηγε στο παρκο με το αυτοκινητο!!!!!

κ διαφορα αλλα τετοια!

τεσπα!καταλαβαινω βεβαια κ οσες δεν θελετε να τα αποχωριστειτε καθολου,για μενα ολα εχουν να κανουν με το τι εχει πραγματικη αναγκη μια μανουλα,ενα ζευγαρι κ φυσικα το καλο του παιδιου κυριως!προσωπικα,αισθανομαι πολυ καλυτερη μανουλα απο τοτε που"διεκδικησα"λιγο χρονο για τον εαυτο μου,νομιζω πως ειμαι πιο χαλαρη,ηρεμη κ ευδιαθετη γενικα..

σας επρηξα,συγγνωμη!

Νατασα πες για την εκθεση!!τελικα χατζηγιαννη πηγες;;

φιλακια!

Δημοσίευση

Ιουλία δεν έχω ιδέα μέχρι τί ώρα είναι. Φαντάζομαι πως θα είναι και το απόγευμα εφόσον είναι Κυριακή σήμερα. Επίσης δεν ξέρω αν πηγαίνει οποιοσδήποτε. Εμείς είχαμε προσκλήσεις. Θα μάθω όμως. Στείλε το κινητό σου με πμ να σου πω το μεσημέρι. ;););)

Ναι στο Χατζηγιάννη πήγα. Είχα προσκλήσεις!!!

Παντού με καλούν καλέ!!!! Αφού είμαι μια φίρμα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Για το θέμα που συζητάμε. Υπάρχουν και κραυγαλέες περιπτώσεις. Φιλικό μας ζευγάρι παρκάρει τρεις την ώρα το παιδί και τρέχει όπου να ναι. Σαβ/κα Χαλικιδική, στα βουνά κλπ. Αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσίευση

θα στο στειλω με μηνυμα στο φεισ,επειδη εδω στο μαμμυ δε μου εμφανιζει εικονες,δε μου βγαζει ουτε την ενδειξη πμ!!πρεπει να στειλω μηνυμα στη Λενα μου φαινεται,αλλα πώς;;;;;;;;;;;!θα δω απο το σχολειο μηπως..

για το φιλικο ζευγαρι που λες..δε συμφωνω με το τρεις κ λιγο..αλλα δεν κρινω,επειδη δεν ξερω την περιπτωση ακριβως..

σου στελνω μηνυμα στο φεις,ε!ευχαριστω!

Δημοσίευση

μακάρι να είχαμε και εμείς κάποιον να αφήναμε τα παιδιά να βγαίναμε έξω!!! :(

αν ήταν τα πεθερικά κοντά μας θα τα αφήναμε, εκείνοι δεν θα δέχονταν όμως!!!! :?

άλλωστε στην γιαγιά πάνε και αν περνάνε καλά δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα, αυτό που δεν θα έκανα θα ήταν να άφηνα το μηνών παιδί μου στην γιαγιά για πάω ταξίδι μακρυνό!!! :?

σήμερα έχει ωραία μέρα με ήλιο!!!! :D

Δημοσίευση

Γειά σας μανουλίτσες, τι κάνετε?

Εμεί μια χαρά μαγείρεψα, έβαλα 3 πλυντήρια γιατί είχαν μαζευτεί άπλυτα μιας βδομάδας, ο Μιχάλης πήγε με τον μπαμπά του στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για ποδήλατο κι εγώ σπίτι με την Έλενα κάνουμε αγκαλίτσες και θηλάζουμε :D:D:D:D:D:D:D

Τι είναι η οστεοπαθητική :?::?::?::?::?::?::?::?:

Μάγδα πολλά μπράβο στην Μαρκέλλα για το φαγητό, πάντα τέτοια!!!!!!!!!

Αναστασία το πιο πιθανό είναι να το κάνει για παιχνίδι, αν πονούσε σίγουρα θα διαμαρτυρόταν, παρόλα αυτά το παρατηρείς και βλέπεις

Κάρολ περαστικά απο τί έπαθες την μαστίτιδα? Εγώ νόμιζα μόνο όταν θηλάζεις μπορείς να πάθεις

Βένι περαστικά στον Φιλιππάκο, για αναπτυξιολόγο η παιδίατρος σας είπε?

Γιώτα το επόμενο εκτός έδρας ταξίδι θα είναι Χίο :D:D:D:D

Χρύσα καλά να περάσετε

Αργυρώ εσύ είσαι άρρωστη? Αν ναι περαστικά

Ιουλία τουλάχιστον ξεκουράστηκες

Νατάσα το σκυλάκι το θέλεις για μέσα στο σπίτι?????

Δημοσίευση
Αργυρώ εσύ είσαι άρρωστη? Αν ναι περαστικά

μόνο βήχα έχω, δεν ξέρω από που προέρχεται και καμμιά φορά με πιάνει κατά την διάρκεια της νύχτας!!! ευχαριστώ!!!

Σωσσώ θα το ρίξω μια ματιά την Δευτέρα!!!! :D

Δημοσίευση

Γεια σας!!

Εδώ κι εγώ

Η μικρή κοιμάται δεν έχει πυρετό από το πρωί

Η ιωάννα στη μαμά μου, την πήγε η αδερφ'η μου θέατρο το πρωί και ξετρελάθηκε πάλι :lol:

Να ρωτήσω κάτι χαζό??

Τι χρώμα έχει η ομελέτα??

Τι χρώμα έχουν οι αγελάδες;??

:shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...