Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θουλιτσα γειαααααααααααααααααα!!

ναι καθησε..λεμε τωρα!τον ειχα αγκαλια,την μπερτα δεν την ηθελε!τα πρωτα λεπτα παιζαμε με τα μπουκαλακια,μπατονετες,λακ,ζελε,πιστολακι,ο,τι εβρισκα τελοσπαντων μπροστα μου!!μετα αρχισε να κλαιει πολυ,αλλα τον κρατουσα κ τα καταφερε ο δυσμοιρος ο κομμωτης!να σου πω..ποσο λεμονι κ πώς το βαζω;δηλ.το τριβω στα δαχτυλα μου κ μετα το απλωνω;

εγω παλι εχω φυσικες μπουκλες,αλλα τις σιχαινομαι..μονο στον αντρα μου κ στη μαμα μου αρεσουν!μπλιαξ!ετσι,τα ισιωνω σχεδον καθε φορα!

Δημοσίευση

μιαμ μιαμ!μολις εβγαλα το σουφλε σοκολατας κ τρωω!κοριτσια εκανα πατεντα κ βγηκε τελειο!ελιωσα μονο μιση κουβερτουρα με το βιταμ,εβαλα κ μισο ποτηρι γαλα κ πολυ κακαο κ βγηκε ιδιο οπως με τις 2 κουβερτουρες κ τρεχει κ η σοκολατα!τελεια!εβαλα κ μαυρη ζαχαρη!αχ!κ πεντανοστιμο κ σχετικα διαιτητικο!συνεχιζω να τρωω!

Δημοσίευση

κατ εχασα απο συζητηση!

τι εγινε με το υψος και το βαρος των ζουζουνιων μας?

η Μ-ι ειναι 15.300 σε βαρος και υψος ...(παω να μετρησω)

δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια.... ουτε μπορειςνα πεις αν ενα παιδακι θα γινει ψηλο η κοντο!

τα ξαδερφια μου εχουν 2.03 και 2.06 τα αγορια και το κοριτση 1,70 και οι γονεις ηταν ...η μανα 1,70 και ο πατερα 1,65

Δημοσίευση

Φρανίτα έριξα μια ματιά στην Καμπάλα, δεν είναι και τόσο άσχημα ..... από σχολεία τι λέει? διάβασα ότι κάνουν προσπάθειες κ.λπ. για να προσφέρουν στους κατοίκους το καλύτερο!!!.....και ο Σεμπ θα μάθει αγγλικά.....σίγουρα η ζωή θα είναι διαφορετική με ένα παιδί....το σημαντικό είναι ότι θα είστε και 3 μαζί και πιστεύω ότι όπου και να πάτε θα είναι ωραία!!! :)

Παναγιώτα ξαναγράψε το ρεζουμέ όσων έγραψες πριν!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Αιντε φτου και απο την αρχη.

Γυρισε απο το νοσοκομειο αν και του ειπαν να κανει εισαγωγη αλλα δεν ηθελε.

Εχει σιγουρα πνευμονια απλως τα αποτελεσματα για Η1Ν1 θα βγουν τη Δευτερα ,οποτε τωρα κανει αγωγη και για ιογενης πνευμονια και για την πνευμονια "απο κρυωμα" .

Τον εχουμε σε καραντινα.Τρεμω για τα μωρα μην κολλησουν κατι.

Αχ Αργυρουλα μου πτε να μπω βρε.Πανε αυτες οι ωραιες μερες της ανεμελιάς!!!!Τωρα ή θα θηλαζω ή θα παιζω με τον Νικολα ή θα κανω καμια δουλειά.

Ο Νικολας ολο πειραζει τον μικρο και αν δεν εχουμε τα ματια μας 14 του δινει και καμια ξυλιά. :?:?:?:?

ΜΑΓΔΑ μου ο οστεοπαθητικος με βοηθησε σε αυτο που αναφερεις και εσυ.Στο ανοιγμα του στοματος.Ο δικος μου επιανε σαν ταναλια.Πολυ σφιχτα.Με μια συνεδρια όλα πηγαν καλα.Του εκανε κατι σαν μασαζ στο κεφαλι.Το θεμα ειναι οτι απο τον αντρα μου ακουσα τα εξ αμαξης.Εμ βεβαια δεν πονουσε αυτος.

Χρυσα μου μην αγχωνεσαι αγαπη μου για το πμ.Οποτε μπορεις.Τελεια η στολή!!!!!

Ιουλια δε ντρεπεσαι να τρως!!!!!

Σισσακι τι επαθες ρε;;;Καλυτερα σημερα;;;

Ερη πως ειστε;;Ρε ειχες κανεναν να σε βοηθησει;;;;

Ρε κοριτσια μην κανετε περμαναντ.Εγω εχω σπαστα και ολο τα ισιωνω.Τελικα ολες θελουμε το αντιθετο απο αυτο που εχουμε.

Επισης τι προστυχοσυζητηση για το τι βαζουμε ή οχι στο στομα μας πιασατε;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Για σεμνααααααααααα

Δημοσίευση

Α, Αργυρουλα εδω τη βαφη την κανουν σε ολο το μαλλι εκτος αν τα βαφεις ξανθα.

Τοτε κανεις μονο ριζα αλλα τουφιτσα τουφιτσα οπως ειπε η Θουλη.

Προς το τελος σου κανουν μασαζ να παει και στο υπολοιπο μαλλι για να δωσει λιγο λαμψη.(αλλα για λιγο)

Αληθεια ποσα εδωσες;;;;

Δημοσίευση

Αχ και εγω ηθελα να πω στη Φρανιτα οτι μια χαρα θα ειναι εκει.Επισης θα ειστε ολοι μαζί που ειναι σημαντικό.

Ασχετο εντελώς.Εμπολεμη ζώνη ειχατε δει την προηγουμενη εβδομαδα;;;ειχε για βιασμους παιδιων (στην Ιρλανδια) απο καθολικους ιερεις!!!!ΣΟΚ!!! Ρε παιδι μου πως γινετε μια ολοκληρη κοινωνια να ξερει και να σιωπά;;;;;Μιλαμε για μαστιγα οχι για ενα-δυο περιστατικα.

Αυτη τη βδομαδα εχει για τον ποντιφικα.

Ακους Αργυρουλα;;;Ειναι και Γερμανός.

Δημοσίευση

καλησπέρα!!!

Τι κανετέ?Προσπαθώ να τονίσω!

Κ εγώ παστίτσιο έκανα σήμερα!βγήκε ανάλατο...

Τώρα εχω αλμυρά κουλουράκια στο φούρνο...Ελπίζω να μην αποτυχουν...

Ευχαριστώ για τα "μεγεία"!Έβγαλα μονη μου φωτό για να δειτε κ να μου πείτε!...

Πιο πολύ η Θούλη( :lol::lol::lol::lol: )...!Αργοτερα στο φεις!

Αφού βρε στον ύπνο μου την πρόσεχα!χαχαχαΜια χαρα ήταν!Αλλα εχω θέμα

με την "φωλιτσα"...Θα στρώσει ομως!Νομίζω!

Αμφιβάλλω για το αν ειναι σωστά κομμενη..

Περαστικα σε όλους!!!

Παναγιώτα μου ελπιζω να μην ειναι η γρίπη...Μήπως να τον κλειδωσεις σε κανένα δωμάτ? :P

Φρανίτα με το καλό το...νεο ξεκίνημα!Αλήθεια πως σκέφτεσαι το μέλλον

του Σεμπ εκεί?Σε σύγκριση με τη Δανία κ την Ελλάδα...!

Ιουλια κ ο γ εχει φραντζα? :lol::lol::lol: ή εκανε άλλο κουρεμα? :P:P:mrgreen::mrgreen:

Για πες για το σουφλέ...Μάλλον θελω τη σοκολατόπιτα που έλεγες την άλλη φορα...

Β΄ικυ είσαι σιγουρη για την πατρότητα των ξαδέρφων? :P:P:lol::lol::lol:

Μα με τετοια ύψη οι γονείς κ βγήκα "θηρία"...Κάτι δεν κολλάει! :lol:

Δημοσίευση

Παναγιωτα περαστικα στον αντρα σου! Παρτε ολα τα μετρα προφυλαξης κ δεν θα κολλησουν τα μικρα..μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!

Αργυρουλα εχω λιγο αγχος αλλα τι να κανω..κατεληξα οτι αυτο ειναι το καλυτερο..Θα κανουμε το εμβολιο του Κιτρινου πυρετου στην Δανια κ εκανα το λαθος να διαβασω τις παρενεργειες κ εχω αγχωθει...Δεν ξαναδιαβαζω τιποτα...ετσι κ αλλιως χωρις αυτο το εμβολιο δεν μπορουμε να παμε (εγω το εχω κανει κ δεν επαθα τιποτα αλλα το Σεμπινι ειναι μικρουλι..) Παντως μολις το κανει κ περασουν κ οι 2 εβδομαδες θα μου φυγει το μισο αγχος...

Τα σχολεια δεν μας απασχολουν για την ωρα. λογικα ενα χρονο θα κατσουμε....Παντως εχει παρα πολυ μεγαλη κοινοτητα ξενων κ ειναι ολοι με τα παιδια τους (στην ηλικια του Σεμπ πολλα)...εεε ολοι αυτοι πως ζουν...θα ζησουμε κ εμεις...

Αναστασια δεν θα μεινουμε πανω απο χρονο...νομιζω...πιστευω πως το Σεμπινι θα ωφεληθει απο την εμπειρια...εμεις εκει με τον ΟΗΕ εχουμε πολλα προνομια κ οι ξενοι μενουν στις καλες περιοχες με ολες τις παροχες...αδικο για τους ντοπιους, το παραδεχομαι...μου ελεγε ο Κ οτι θα εχουμε οικονομο στο σπιτι που θα ασχολειται με τις δουλειες κ ο αντρας της με τον κηπο..κ θα μενουν σε ενα σπιτι μεσα στον κηπο μας...Ενιωσα λιγο σαν αποικιοκρατης αλλα μου λεει ο Κ σκεψου, του δινουμε καλο μισθο, δωρεαν σπτι κ εννοειται θα τους φροντισουμε αν χρειαστουν κατι...ξερω γω,,νιωθω περιεργα :?:?

Δημοσίευση

Αναστασία τι ειναι η φωλιτσα;;;; :D:D:D (περιμενω να δω τις φωτο αν και ειμαι σιγουρη οτι παλι κουκλα θα εισαι)

Ρε κοριτσια διαβασα το θεμα "ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΕ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟ?" και εχω μεινει μα##$$$ς.

Ρε σεις εγω πρωτα ταιζα και μετα θήλαζα.πω πω βλακεια έκανα;;;;

Θα με σκοτωσει η συμπεθερα μου αν το διαβασει. :oops::oops::oops:

Αλλα δεν μου "μειωθηκε" το γαλα γιατι τη μερα θηλαζα σιγουρα 6-8 φορες και το βραδυ...δε θελω να θυμαμαι.(καθε μια ωρα)

Παντως ετσι κανουμε;;;Δηλαδη πρωτα θηλαζουμε και μετα προσφερουμε φαγητό;;;;

Δημοσίευση

πω πω ρε κοριτσια ακουγονται χαλια αυτα που γραφω....

τεσπα για την ωρα ας επικεντρωθω στο εμβολιο του ΚΠ που με αγχωνει, μη παθει τιποτα το Σεμπινι μου κ ολα τα αλλα θα τα δουμε στην πορεια....

Δημοσίευση

Φρανιτα εφοσον τους πληρωνετε τους ανθρωπους και τους παρεχετε και στεγη και τροφη γιατι νοιώθεις ασχημα;;;Αυτοι θα αισθανονται πολυ τυχεροι που εχουν δουλειά.

Αλλωστε και εσυ δεν εισαι ανθρωπος που το παιζει αφεντικο.Μια χαρα θα τα πατε.

Οσο για τις παρενεργειες...Ολα τα εμβολια εχουν.

Η καθημερινοτητα πως ειναι εκει (εχει μερη να πας;; παρκα,παιδικες χαρες,σινεμα,καφε κτλ);;Το κλιμα;;;Εχει ζεστη όλο το χρόνο;;;

Δημοσίευση

Α Φρανιτα δεν το είχα καταλάβει πως θα είναι μονο για 1 χρόνο...!

Κ εγώ νομίζω θα αισθανόμουν "κάπως"! Αλλα το θέμα ειναι να δείχνεις σεβασμό!

Που πιστευω είναι στον ανθρωπο κ αύτο μετράει(για το ζευγ που θα δουλεύουν σε σας μιλάω!)

Παναγιώτα μου η "φωλιτσα" ειναι αυτή η φυσική χωρ΄ιστρα(?) που έχουν μερικοί...

Εγώ την έχω ακριβώς στη μέση,οπότε ανοίγει λιγάκι η φράντζα!...

Για το φαγητό-θηλασμός ειναι νομίζω όπως είπε η Λαλα...Διαφορέτικο για κάθε περίπτωση...

Στην Άννυ ΠΑΝΤΑ εδινα πρωτα φάγητο κ μέτα θήλασμο ΑΝ ηθελε..Κ παρολ'αυτα....Τωρα ψιλοξεκίνησε να τρωει...17 μηνων!(εκτος βεβαιως του 3μηνου που της αρεσε η φρουτοκρεμμα...τότε με το πεπόνι! :mrgreen: )

Δημοσίευση
...εμεις εκει με τον ΟΗΕ εχουμε πολλα προνομια κ οι ξενοι μενουν στις καλες περιοχες με ολες τις παροχες...αδικο για τους ντοπιους, το παραδεχομαι...μου ελεγε ο Κ οτι θα εχουμε οικονομο στο σπιτι που θα ασχολειται με τις δουλειες κ ο αντρας της με τον κηπο..κ θα μενουν σε ενα σπιτι μεσα στον κηπο μας...Ενιωσα λιγο σαν αποικιοκρατης αλλα μου λεει ο Κ σκεψου, του δινουμε καλο μισθο, δωρεαν σπτι κ εννοειται θα τους φροντισουμε αν χρειαστουν κατι...ξερω γω,,νιωθω περιεργα :?:?

αν είναι για ένα χρόνο εντάξει ρε συ εγώ νόμιζα ότι εκεί θα περάσει και τα εφηβικά του χρόνια ο Σεμπ!!! :?

λοιπόν το ίδιο είχαν και τα πεθερικά μου στην Ινδία, Αφρική και Μπρουνέι που ήταν ειδικά στο τελευταίο που πήγα να τους επισκεφθώ είχαν ένα ζευγάρι που φρόντιζε για το σπίτι, η γυναίκα τα εσωτερικής φύσης και ο άντρας τον κήπο και την πισίνα!!!! ;)

όταν πήγαν Ινδία, οι Ινδοί (δεν θυμάμαι πώς τους λένε) τους κουβαλούσαν τα ψώνια και όλα κι η πεθερά μου δεν ήθελε αισθανόταν άσχημα, όμως της εξήγησαν ότι για αυτούς είναι φυσιολογικό και όχι υποτιμητικό, είναι η δουλειά τους!!!! :)

Πιστεύω ότι θα περάσετε ωραία, είδα και μερικά πολύ ωραία σπίτια εκεί......!!!!

τι να κάνεις? παντού υπάρχουν οι φτωχοί και οι προνομοιούχοι!!! :|

Δημοσίευση

Ετσι μου λεει κ ο Κασπερ...εγω παντως αν μενουν με τα παιδια τους θα τα βαλω στο προγραμμα εμβολιων με δικα μας εξοδα..

Οσο για το εμβολιο του Σεμπ οντως ετσι ειναι..μου το ειπαν ολοι οι γιατροι, ειναι γενικα ασφαλες κ το κανουν εδω κ 60 χρονια, δεν εινα καινουριο, αλλα διαβασα οτι εχει ενα ποσοστο 0.4 ανα 100.000 για σοβαρη εγκεφαλιτιδα κ θανατο κ φοβηθηκα...ξερω γω...

Καφε εχει αλλα ειναι τριτοκοσμικη πολη, με οτι αυτο σημαινει...γενικως οι λευκοι με τους λευκους κ τους πλουσιους ντοπιους κ οι υπολοιποι να πεθαινουν στις παραγκες :(

Δημοσίευση

απλωσα κ ενα πλυντηριο!

Παναγιωτα ναι ετσι κανουμε,αν δε θελουμε να αποθηλασουμε!πρωτα στηθος,μετα φαγητο..εγω παντως αντιστροφα τα εκανα κ μια χαρα δεν αποθηλασα!!!!

Αναστασια ο γιωργος βρε δεν εχει φρατζα!ειχε αν θυμασαι ομως!ειναι κοντα κομμενα,αλλα μπροστα κ πανω δεν ειναι ..οπως με την ψιλη π.χ..πώς να το περιγραψω..στεκονται με ζελε κ μπορεις να τα φτιαξεις τρελιαρικα που λεω εγω!!σε φωτισα,ε;θα βαλω φωτο στο φεις να δεις!

η σοκολατοπιτα κ το σημερινο ειναι το ιδιο,αλλα σημερα ελαττωσα σοκολατες κ εβαλα κακαο!ειναι ενα μπασταρδεμε συνταγων δηλαση!!

σοκολατοπιτα:λιωνω ενα βιταμ,2 κουβερτουρες στο κατσαρολακι,αφηνω να κρυωσουν λιγακι.

στο μιξερ,4 αυγα κ 1οομλ περιπου μαυρη ζαχαρη,χτυπας καλα καλα!2 κουταλακια γλυκου μετα,bak.powder,100ml gala,αλευρι περιπου 150 γρ.με το ματι εγω το βλεπω,η ζυμη να ειναι τοσο πηχτη οσο της κρεπας,δηλ.οχι πολυ πηχτη..προσθετεις το λιωμενο μιγμα κ ψηνεις σε προθερμασμενο φουρνο για 20 λεπτα,ουτε λεπτο παραπανω,μπορει κ 18 λεπτα,αναλογως το φουρνο,στους 200 για 20 λεπτα!!

το σημερινο:ακριβως το ιδιο,ΑΛΛΑ αντι για 2 κουβερουρες λιωνω μιση,μισο βιταμ,κ 100μλ γαλα.τα υπολοιπα ιδια!!

ενταξει,το πρωτο ειναι πιο ωραιο,αλλα κ το δευτερο ειναι πιο διαιτητικο κ πολυ πολυ νοστιμο!τωρα τρωει ο χ. κ δε σταματαει να παρει ανασα!!χα χα χα!

τί ειναι η φωλιτσα;σου αρεσεις;θελει λιγες ημερες να τα συνηθισεις,θα σου αρεσουν τελικα ομως!μακαρι να τα βολευτεις κιολας!

Παναγιωτα περαστικα στον αντρουλη σου!βρε μηπως να τον εστελνες για νανι κατω στην πεθερα;;;!!

τωρα ειδα που γραφεις τί ειναι η φωλιτσα!κ εγω εχω..οταν ειχα φρατζα,ανοιγε καπως η χωριστρα αλλα η φρατζα ηταν στο πλαι.πώς την εχεις τη φρατζα;μεση,πλαι ή μπροστα ολη αλλα κλεοπατρα στυλ;

Δημοσίευση

Αναστασια συμφωνω, ειναι σημαντικο να φερομαστε με σεβασμο!!! αλλα μωρε μου ηρθε η εικονα της φυτειας με τους σκλαβους κ μιωθω καπως...μαλλον υπερβαλλω...

Αργυρουλα στην Αφρικη ειχαν μαζι κ τον αντρα σου οταν ηταν μικρος? Πως ηταν? ειχε κανει κ ολα τα εμβολια??? ξερεις????

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας..

εγυρησ ακαι κοιμησα τον Τζεφ...και ξεραθηκ ακαι εγω μαζι του..

ενα δυωρο κοιμηθηκα

πωπω..εχω εναν πονοκεφαλο..αφιστε τα να πανε

Φρανιτακη μου αφου αυτο το αποφασισατε ευχομαι οτι καλυτερο...

Και μην ανισυχεις για τους ανθρωπους που θα μενετε μαζι....ειναι πολυ καλο και γι'αυτους..θα αισθανονται πολυ προνομιουχοι...

Μια συμμαθητρια μου που εμεναν Νοτια Αφρικη με τον μπαμπα της - ηταν Υπαλληλος αστινομικος στην Πρεσβεια- ελεγε πως οταν εφευγαν οι δικη του οικονομος και κηπουρος κλεγανε με μαυρο δακρυ γιατι αν δεν αρεσαν στον επομενο θα τους απελυαν και θα ηταν στο δρομο...

θυμαμαι ελεγε τους αφισαν τα περισσοτερα πραγματα τους να τα πουλισουν και να κρατησουν τα λευτα...

Για το θεμα φαγητο και θηλασμος ειναι αναλογα με το παιδι και αναλογα με το τι θελει η μαμα...

Αχ εχω πολυ πονοκεφαλο...

ο Τζεφουλης λιγο αδυνατησε..εμ βεβεια αφου δεν πολυτρωει..

σημερα εφαγε..

1.4 μπανανα, 1 ολοκληρο μηλο ξηνο, 1/2 αγγοθρακι...και 8 κουταλιες ρυζογαλο..

ουτε να το φτυσει το ψαρι..και ηταν και αλιευμενο στην Χαλκιδικη φρεσκοτατο..

το εφεραν οι γονεις μιας φιλης της μαμας μου πρωι πρωι..πεντανοστημο ηταν..σκατιαρικο...

να δω τωρα τι θα φαει που ξυπνησε και λογικα πειναει

Δημοσίευση

Παναγιώτα τι με νοιάζει εμένα για τον Ποντίφικα? γενικώς από τους ανθρώπους της θρησκείας περιμένεις άλλη συμπεριφορά και σοκάρεσαι όταν ακούς τέτοιες ανώμαλες ενέργειες!!!!

η βαφή των μαλλιών ξεκινά από 17 ευρώ και φτάνει μέχρι 35 όχι πιο πολύ!!!!

δεν έχω βρει κομμωτήριο που να με ικανοποιεί στην βαφή και στο χτένισμα!!! :? και αλήθεια σας λέω δεν είμαι περίεργο άτομο!!!! :)

α και κάτι ακόμη: αν φοράει μάσκα ο άντρας σου Παναγιώτα μην καθησυχάζεσαι γιατί προστατεύεται εν μέρει ο ίδιος και καθόλου εσείς!!!! :o:o:o τι είδαμε σε ένα ρεπορτάζ εδώ!!!

γενικώς καμμιά προστασία η μάσκα, συχνό πλύσιμο χεριών και καθάρισμα των πόμολων κάθε φορά που τα πιάνει!!!! :? ....και περαστικά!!!!

...γενικως οι λευκοι με τους λευκους κ τους πλουσιους ντοπιους κ οι υπολοιποι να πεθαινουν στις παραγκες :(

τι να κάνεις? έτσι είναι ο κόσμος δυστυχώς!!!!!

Δημοσίευση
Αργυρουλα στην Αφρικη ειχαν μαζι κ τον αντρα σου οταν ηταν μικρος? Πως ηταν? ειχε κανει κ ολα τα εμβολια??? ξερεις????

όχι νομίζω ο άντρας μου ήταν ή στην Αμερική ή στην Αγγλία!!! θα τον ρωτήσω όμως!!!!....θα ρωτήσω και σε ποιά περιοχή ήταν και θα σου πω!!!....ο πεθερός ήταν διπλωμάτης στην πρεσβεία....

Δημοσίευση

Παιδια μη πατε μακρια..

πριν παντρευτω ακομα ειχαμε ενα θεμα στην πολυκατοικια μας με ενα κοριτσακι που το εδερνε και δεν ξερω τι αλλο ο πατριος της- η μητερα δουλευε βαρδιες ηταν νοσοκομα..

κανενας δεν εκανε τιποτα..σε ολε ςτις συνελευσεις η μαμα μου..εμεναν 3 οροφους πιο πανω και στην αλλη μερια της οικοδομης..τους ελεγε οτι αν οχι την αστυνομια πρεπει να ειδοποιησουμε τον πατερα...και κανενας δεν ηθελε να μπλεξει..ωσπου δεν αντεξε η μαμα μου και βρικε το τηλεφωνο του πρωην αντρα της και του ειπε η κανεις κατι η καλλω την αστινομια..ο πατερας δεν ηξερε τιποτα..μα καλα και αυτος ποσο χαλβας μπορει να ηταν καθε ΣΚκ επαιρνε το μωρο που εκανε μια χαρα για να παει..χαμπαρη δεν επαιρνε απο το λοιπημενο του βλεμμα..

παιδια 5 χρονια δικαστηρια και το παιδι δωθηκε προσωρινα επιμελεια στη γιαγια..προσφατα εμαθα ορι δωθηκε οριστικα η επιμελεια στον πατερα και το βλεπει η μαμα καθε τριτο ΣΚ και μονο με σηνοδεια..δηλαδη δεν το παιρνει σπιτι της να κοιμηθει...

Αυτη η γειτονισσα δε μιλαει στη μαμα μου και ο αντρας της απειλησε τον αδελφο μου και 2 φορες εσκασε τα λαστιχα στο αμαξι του μπαμπα..τελιακ μετακομησαν και ισυχασαμε

Δημοσίευση

φρανιτα αν τους φερεστε με σεβασμο κ εκτιμηση,μονο καλο θα τους κανετε!απο οσο μπορω να καταλαβω απο το λιγο που σε 'ΓΝΩΡΙΖΩ"εδω εισαι ανθρωπος ανοιχτομυαλος,ανωτερος,με κανενος ειδους κομπλεξ που θα μπορουσε να οδηγησει σε υποτιμηση καποιου..ολα καλα θα πανε!απλα ειναι φρεσκια η αποφαση κ αισθανεσαι περιεργα!σε λιγες ημερες που θα ωριμασει μεσα σου θα καταλαβεις πως κανεις το καλυτερο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...