Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπονζουρ Μανουλες!!

τι κανετε;;;

εγω περιμενω τον ταζ να ξυπνησει και να παω για ψωνια..

κοιμηθηκα καλα...

ξυπνησα χαλια με αναγουλε ςκλπ..

ο μπαμπας μα ςσημερα δουλευει..και εξω εχει εναν τελειο ηλιο για βολτα..με λιγο κρυο βεβεβαι αλλα το μεσιμερακι θα ζεστανει..κλαψ

Καια υριο χλωμο το βλεπω να παμε βολτα γιατι πρεπει να κανω δουλιες και εχουμε και 2 υποχρεωσεις να παμε...

κλαψ

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα Χρυσα!!! και εδώ ήλιο έχει!σχολάω σε λίγο και θα πάω σπιτι να αλλάξω και να παμε για ψωνια γτ στο ψυγειο κυκλοφορουν ποντίκια! εχθές σκοτωσαμε ενα ποντικι εδώ στη δουλειά!!!

νυστάζω!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

και εμείς από τα άγρια χαράματα ξυπνήσαμε, (οι γείτονες είχαν κλειστά τα ρολά), όπως κάθε μέρα στις 7.00 αφού ξύπνησε η μικρή, πάω της λέω να κοιμηθεί λίγο ακόμη αλλά αυτή δεν ήθελε, την κατέβασα κατω και της είπα να παίξει, φέυγω πάω στο κρεβάτι μου και έρχεται και αυτή, ανεβαίνει ξαπλώνει για 2 δεύτερα, κατεβαίνει πάει και παίρνει τον ντόναλντ ντακ, έρχεται ξαπλώνει για 2 δεύτερα, κατεβαίνει, πάει και φέρνει την στέκα για τα μιαλλιά, ξαπλώνει για 2 δεύτερα, σηκώνεται και πάει να πάρει κάτι άλλο....τελικά σηκώθηκα και πήγαμε κάτω στο σαλόνι!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

εσάς ρε κορίτσια πώς κοιμούνται στα κρεβάτια σας? τα δικά μας με τίποτα, ακόμη και αν τα παρακαλέσεις!!!! :roll::roll::roll:

συμπεθέρα περαστικά :x

Μαρία και εσύ στην Φαίδρα, ελπίζω να μην είναι τίποτα!!! :x:)

Ελένη ωραία φωτό....

Γιώτα πού χάθηκες χθες? περίμενα να μιλήσουμε στο τσατ το πρωί!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Τα είχα κάνει και εγώ περμανάντ μια φορά, πάω σπίτι και με ρωτά η μαμά μου:"τι αλλάγή έκανες στα μαλλιά? δεν βλέπω τίποτα τα ίδια είναι"!!!!! :o:o:o:o:o:o

ο κομμωτής (Σανδράκης Μαρία) είχε βάλει φάρμακο που δεν καταστρέφει τα μαλλιά, αλλά επίσης δεν τα σγούρινε καθόλου!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

σας χαιρετώ για την ώρα, πάω να ετοιμάσω το πρωινό!!! :)

Δημοσίευση

καλημερα!!!!

εμεις ξυπνησαμε στις 9

φαγαμε το αυγουλακι μας και τωρα παιζει.....

εγω μαζεψα τις κρεβατοκαμαρες και την κουζινα και τωρα απολαμβανω το καφεδακι μου..

σημερα θα αργησει το φαγητο μας γιατι ξεχασα να βγαλω απο χθες τον κιμα

παστιτσιο θα κανω

μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελπιζω να ειστε καλυτερα.

Εμεις ετσι και ετσι.Ο αντρας μου ειναι απο χθες το βραδυ με 40. :?:?

Παει τωρα στο νοσοκομειο γιατι φοβομαστε για Η1Ν1.Ο Θεος βοηθός!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!

τελικα την ηπιε την αντιβιωση με το ζορι :oops: τι να καναμε?το βραδυ ξυοναει και γκρινιαζει δεν ξερε ιτι θελει και μας κραταει ξυπνιους κανα 2-3ωρο..το κεφαλι μου παει να σπασει!!!! :(:(:(:(

γιωτακι με τρωει ο κωλος μου να σταματησω την διατροφη οπως ειπαμε και τηλεφωνικα γιατι κανεις δεν μου λεει πως οοοοοοολη αυτη η στερηση του κανει καλο...απο μονη μου ομως δεν μπορω να την σταματησω..και αφου αυτος με εστειλ στον ειδικο ε, θα παω..

μαρια το ξερω για την μικρη σου..και εγω βλεπω αρκετα μικροκαμωμενα παιδακια για αυτο απορω και θεωρω βλακειες οοοοολα αυτα που του κανω.. :(

περαστικα της :)

αναστασια μπεμπουλης ο αναπτυξιολογος κρινει οοοολη την αναπτυξη του παιδιου..σωματικη & ψυχολογικη

καλε μαρθαααα!!!!! δεν λεω πως μας κολλησες!!!!!!!!! :(:(:(:(

καλε αυτο καταλαβες?????? ολοι μια χαρα ειμασταν!!! ετυχε ο δικος μου να αρρωστησει!!!! :(:(

απλα επειδη μου λεει ο κωστας πως κυκλοφορουν ιωσεις να μην τον πηγαινουμε σε παιδακια

για αυτο μου την ειπε...αντε καλε!!!!!!!!!!!!!! :?:?:?:?

εγω θα ξαναρθω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: σιγα μην τον βαλουμε και απομονωση :lol::lol:

σισιω ολα καλα σημερα?? τι εγινε?για πες με καθαρο μυαλο...(ειμαι λιιιγο κουτσομπολααααααα!! :D

αναστασια μεγια το μαλλι!!!! θελει καλο ισιωμα η φραντζα και καλυτερα με ισιωτικο μηχανημα αν εχεις για να μην κανει την κουρμπα που κανει η βουρτσα.. :D )

βρε ερη περαστικα!!εισαι και εμονη σου με τον μικρο!! ελπιζω σημερα να εισαι περδικι ;)

εγω παντως ταμπον εβαλα μια φορα φοβομουνα μην το χασω οπως και τα κοριτσια και δεν ξαναεβαλα..ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

περμαναντ εχω κανει μαλλον φορμα ητανε πιο ελαφρυ σπασιμο δηλ.

καταρχην πρεπει το μαλλι να ειναι αριστο σε ποιοτητα αλλιως θα γινει αθλιο και σαν τσουρομαδημενο..ετσι ειχε γινει ο δικο μου και μαλιστα εμενα καηκε γιατι τα εβαφα ξανθο πολυ καιρο και ητανε ταλαιπωρημενα και ηρθε καΙ εδεσε η φορμα μετα...

4 χρονια εκανα να τα σουλουπωσω..με ενα καρο προιοντα πανακριβα.. :?:?:?:?:?

εγω προτεινω ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλυτερα πηγαινε κομμωτηριο μια φορα τον μηνα κανε τα σγουρο χτενισμα να βγαζεις το αχτι σου και ασε την περμανταντ!!! ;)

ρε παναγιωτα και εσεις??? ελπιζω ναμην ειναι τοσο σοβαρο!περαστικα του

αντε παω να κανω δουλεις μεχρι να ερθει ο μπιλ λαντεν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες! :D

Περονόσπορος έχει πέσει; Τι γίνεται; :? ΟΛΟΣ ο κόσμος άρρωστος!!! :(

Συμπεθερούλα μου, περαστικά στον αντρούλη σου, ελπίζω να μην είναι Η1Ν1!

Έρη πολλά πολλά περαστικά!

Μαρία στη Φαιδρούλα, VENI στον Φιλιππάκο, Γιώτα στην Kων/να!!!

Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; :shock: Χαμός!!! Πως είναι σήμερα όλα τα μικρούλια;

VENI μου, δε θυμάμαι να σου απαντήσω για το γάλα. Για την αντιβίωση, μη στεναχωριέσαι. Αν και πίνει τα σιρόπια της ευτυχώς, χωρίς πολλά-πολλά, έχει χρειαστεί να τη πιάσουμε κι οι δύο και να της τη δώσουμε με το ζόρι, αφού αρνιόταν πεισματικά. Πως αλλιώς; :?

Ελένη, κι εγώ έχω κάνει δύο φορές φόρμα. Η πρώτη ήταν φοβερή και βγήκαν τέλεια. Υποτίθεται ότι κρατούσε 3μηνο, αλλά για να "καθαρίσει" εντελώς το κεφάλι μου απ' τα σγουρά, πέρασε χρόνος. Η δεύτερη δυστυχώς και όπως με είχαν προειδοποιήσει οι κομμωτές, δεν ήταν τόσο πετυχημένη και είχα ξενερώσει. Αν και μου πήγαινε φοβερά, μάλλον δε θα το επαναλάβω... :( Καταστρέφει και τα μαλλιά... Θα σε κατατοπίσει καλύτερα και το Θουλάκι, που είναι ειδικός.

Χρυσουλάκι, Argi, πολλά φιλιά! :D

Δημοσίευση

γεια σαε...τι κανετε;;δε θυμαμαι αν σας εγραψα αλλα εχω σκαναριε κατι υγιεινες συνταγες ...οποια θελει ας μου στειλει πμ με το μειλ της να της τις στειλω...

η αδερφη της θουθους ειμαι!!

Δημοσίευση

Παναγιώτα περαστικά ελπίζω απλά να είναι κάτι απλό και όχι η ανεπιθύμητη γρίππη!!!! :?

Βένη με την σύριγγα δεν δίνετε την αντιβίωση? και εμείς για να δώσουμε το αντιπυρετικό στην μικρή 2 άτομα χρειάστηκαν!!! ευτυχώς ήταν μόνο μία φορά!!!! :) ....ο Λ. είναι πιο συνεργάσιμος!!! :?

Μιτσάκη εμείς καλά είμαστε...τα παιδιά εννοώ!!!!

Σωσσώ βάλε στο τρενάκι κάποιο δείγμα από τις συνταγές!!! :D

βλέπω όλες απολαμβάνετε το Σάββατο.....καλό Σάββατο!!! :)

Δημοσίευση

καλημερα!τί μου κανετε;;;

Αναστασια με γεια το μαλλι!η φρατζα οντως μικροδειχνει!!ε και!!τελεια!!αντε,να σε αφηνουν τωρα κ εσενα μεσα στον παιδοτοπο με την Αννυ!χα χα χα!!

Θου μου εδω ειμαι!!αληθεια,γιατι λεει η μαια πως ειναι κακο που εσπασαν τα νερα της κοπελας 37η εβδομαδα;;δεν μπορει να συμβει;;αφου γεννησε..

καλε τρελες!το ταμπον ειναι περιεργη αισθηση μονο την πρωτη φορα που βαζεις!μετα..ουυυυυυυυυυυυ!ανεση!βρε γωγω!καλε σε λεει η αναστασια!το εβαλες τοοοσο εξω που λογικο να περπατουσες σαν χεσ...η!!θελει να σπρωξεις μεσα,κ μη φοβασαι,το κορδονακι δεν παει πουθενα!εγω παλι,φοραω σερβιετες το χειμωνα,αλλα το καλοκαιρι οταν ειναι για μπανακι..μονο ταμπον!σιγα μην χασω εστω κ ενα μπανακι!δεν ειμαστε καλα!!!!!!!

Βενι το μητρικο γαλα εγω το κρατουσα 2 ημερες στο ψυγειο,μετα καταψυξη!οταν ομως ο γιωργος περασε τους 6-7 μηνες,θυμαμαι οτι ειχε τυχει να το κρατησω κ 3 ημερες!αλλα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ!

πηγαινε καλυτερα στον αναπτυξιολογο,να μην εχεις να το σκεφτεσαι..εγω θα πηγαινα,δεν μπορω να εχω αμφιβολιες,σκαω μονη μου!

Φρανιτα Αφρικη,ε;;πο πο!ο σεμπ θα ζησει απιστευτες εμπειριες!καλυτερα ετσι!να ειστε κ ολοι μαζι!φιλακια!

περαστικα στα αρρωστα μωρακια!

Λενα καλα να περασετε!

την πεμπτη κουρευτηκαμε!οχι εγω καλε!ο γιωργος!!ναι ναι ειναι γεγονος!παει το κοριτσιστικο μαλλακι μας!δεν μπορουσα να τον συνηθισω,μου φαινεται σαν να μεγαλωσε αποτομα!του εβαλαν κ gel στο κομμωτηριο!εγω θα του βαζω λεμονακι για να στεκονται μπροστα!μιλαμε ειναι κ πολυ trendy γκομενακι ο θησαυρουλης μου!!!

Χρυσα εκανες κοιλιτσα;χαλια οι αναγουλες,ε;;υπομονη..!

κανονιστε για καφεδακι να σας δω κ εγω καλε!

φιλακια σε ολες!τωρα κατι ακομη ηθελα να πω...θα το θυμηθω πού θα παει..!

Δημοσίευση

Γιώτα άλλη φορά να ενημρώνεις βρε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ....και στην υπηρεσία είστε χωρίς ίντερνετ? τι σόι υπηρεσία είναι αυτή?!!!! :o:o:roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Γιώργη της Ιουλίας μεγειά το μαλλί!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

α επίσης μια και το θυμήθηκα το ταμπόν μπορεί να προκαλέσει αλλεργικό σοκ (αν δεν ξέρεις ότι είσαι αλλεργικός) και να πεθάνεις, εγώ είχα πάει εκδρομή το γύρο του Πηλίου και είχαμε βρει μια θαυμάσια παραλία με θαυμάσιο νερό όπου πάρκαρες πάνω στον δρόμο και κατέβαινες ένα λοφάκι για να πας και εκεί είχε μόνο ένα μικρό ταβερνάκι!!! ήταν τόσο υπέροχο, που λέω δεν γ@@@@@αι θα φορέσω ταμπόν, αδύνατον να χάσω τέτοιο νερό!!!!....μόνο ο ταβερνιάρης ήταν και εμείς!!!! τέλεια...... :)

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!

Γιωτα, ευχαριστω!

Γιωργια(το ονομα του μπαμπα) και Ελευθερια (το ονομα της μαμας μου).

Τι κανετε?

φαγαμαι, ξεραθηκε στον υπνο το μικρο μαζι με τον αντρα μου και εγω, εδω.

Θελω να κανω λιγο γυμναστικη αλλα βαριεμαι.

Δημοσίευση

Καλε που ειστε??? εμεις τωρα γυρισαμε απο βολτα..ζαλιζομαι...δεν ειμαι καλα..θα παω για εξετασεις γιατι φοβαμαι μηπως εχω καμια αναιμια..δεν τρωω κ πολυ καλα..ουφ..

Λοιπον λοιπον...πηραμε την αποφαση κ φευγω για Ουγκαντα κοριτσια...Κλεισαμε ραντεβου κ θα παμε να κανουμε εμβολια σε 2 εβδομαδες...Εγω εχω 4 να κανω κ ο Σεμπ πρεπει να κανει τον Κιτρινο πυρετο..εγω το εχω κανει αυτο...

Δεν γινεται..δεν μπορω να παω Δανια κ να καθομαι μονη μου να περιμενω τις αδειες του κασπερ...βαρεθηκα...υστερα επαγγελματικα ειναι πολυ καλυτερα να παμε εκει, κ εγω πεθαινω για την Αφρικη...Εχω τους φοβους μου βεβαια αλλα θα προσεχω κ ολα θα πανε καλα...

Τις ευχες σας κοριτσακια...εκανα την υπερβαση, κ δεν ηταν ευκολη αποφαση.....

Συγγνωμη που δεν σχολιαζω, ειμαι ζαλισμενη με την ολη κατασταση..χτες το συζητουσαμε 2 ωρες στο τηλεφωνο (δεν θελω να σκεφτομαι τον λογαριασμο :shock: ) κ ζαλιστηκα..

Δημοσίευση

Φρανίτα μου σημασία έχει να νιώθετε καλά όπου κι αν πάτε

οι 3 σας!

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Ουγκάντα ήταν ο κουμπάρος μας για 6 μήνες (από τον Απρίλη μέχρι το φθινόπωρο που μας πέρασε)

Μας έστελνε φωτογραφίες κλπ και ομολογώ είχα πάθει ένα σοκ από αυτά που είδα..

Δημοσίευση

Μαρια τι εκανε στην Ουγκαντα?? Εγω παντως θα ειμαι Καμπαλα (πρωτευουσα), δεν ειναι κ τοσο χαλια εκει...γενικα η Ουγκαντα δεν ειναι κ απο τα πιο κακα μερη της Αφρικης, εχει αλλα πολυ χειροτερα...

Μολις κανω το εμβολιο του Κιτρινου πυρετου στο Σεμπινι θα μου φυγει ενα 50% του αγχους μου...το αλλο 50% ειναι η ελονοσια αλλα αυτο θα το αντιμετωπισω οταν πλεον θα ειμαι κατω κ θα παιρνω τις προφυλαξεις μου...

Εσεις καλυτερα με τις ιωσεις???

Δημοσίευση

Η Ιωάννα δεν παραπονιέται πια και χαίρεται που δεν πονάει όταν κάνει τσίσα

Πήραμε σήμερα το αντιβιόγραμμα το οποιο δείχνει ότι το μικρόβιο είναι ανθεκτικό στην αντιβίωση. Παρόλα αυτά η Ιωάννα δεν πονάει.

μιλήσαμε με το γιατρό και μας είπε να επαναλάβουμε την καλλιέργεια τη Δευτέρα

και αν δεν υπάρχει το μικρόβιο όλα καλά :roll:

Μα τι σκατα δείχνουν αυτές οι εξετάσεις??

Ότι να ναι??

Δημοσίευση

ti kanete?εγω παλι βουλωμενη μυτη..μα ποοοτε θα υσηχασω?τεσπα

αναστασια καλε για πες για τη φραντζα?οταν σηκωθηκες ηταν σα αυτον απο το παρα 5? :lol::lol::lol::lol:

συμπεθερονι μου που εισια?ετοιμαζεσαι? :D:D

γιωτα η μικρη τελικα τι εφαγε?εμενα ψαρακι

μαρια τελεια για τη ιωαννα..με τη φαιδρα?εχει πυρετο?

αργι σημερα μαζι εμ το συζηγο να υποθεσω εισια ε?δε δουλευει?

μπεμπουλης πλεον τρωει ο μικρος ε?ολα καλα?

παναγιωτα ηρθε ο αντρας σου απο το νοσοκομειο?

καλε στειλε με καμια φωτο απο το μικρουληηη :D:D:D:D

σισσιω ποιος σε πειραξε να τον βρισω????????????ελα μη χαλιεσαιιιιιι ;););)

η μιρκη με τη γκρινια καλα?εμεις εχουμε αρκετη για σπασιμο νευρων

μιτσακι εσεις ολα καλα?

ιουλια καθησε ο κυριος?με γεια σας..κ γω το κουρεψα προχθες..κ γω βαζω λεμονι

ελενη που χαθηκες ρε κορμι?το μαλλι τελειο στη φωτο

καλε τι λετε για περμαναντττ???????????

λοιπον..αν ειναι βαμενο η φυσικο δε καταστρεφει το μαλλι..

αν ειναι πλατινε η εχει ανταυγειες θα γιενι κανταιφι συντομα..

στη αρχη βγαινει αρκετα σγουρο κ με τους μηνες ανοιγει..

κ φευγει ΜΟΝΟ με το κουρεμα..εκτος κ αν γινει τοοοοοοοοοοοοοσο ανοιχτει μπουκλα που σε ενα μηνα θα εχει ανοιξει,,αυτα :D

Δημοσίευση

φραν μου ολα καλα θα πανε!χαιρομαι πολυ που εκανες την υπερβαση!πιστευω πως πηρες την σωστη αποφαση!θα ειστε κ οι 3 μαζι κ οσο για τις αρρωστιες..θα κανετε τα απαραιτητα εμβολια κ απο εκει κ περα εσυ ξερεις τί προφυλαξεις πρεπει να παιρνεις..πολυ καλυτερα απο το να συνεχισεις να περιμενεις μονη σου!

ποσο καιρο προβλεπεται να μεινετε εκει;ο σεμπ θα παει παιδικο εκει ή ρωταω χαζομάρες;δεν εχω ιδεα απο τη ζωη εκει..

Μαρια μπορει να μην αισθανεται ενοχληση η μικρη,αλλα το μικροβιο να υπαρχει κ να της το ξαναγυρισει μετα σε ουρολοιμωξη..γι αυτο κ ο επανελεγχος..εγω οταν ειχα ουρολοιμωξη δεν πονουσα,ουτε ετσουζα,ουτε αιμα ειχα,αλλα μονο μια απιστευτη αισθηση ακρατειας ανα 5 λεπτα..ουτε να καθησω δεν μπορουσα,μουδιαζα ολοκληρη κ ετρεχα ολο για ντουζ..

ευχομαι ολα να βγουν καλα!

"αργυρω σε ευχαριστω πολυ!ειμαι κουκλος,οπως παντα,χι χι!,αλλα οχι τοσο ψωνιο οσο η μαμα μου που μου φτιαχνει καθε πρωι τα μαλλια!!"!!!γιωργος!!

Βικυ καλα ειμαστε!εσεις;σημερα δεν ειναι το παρτυ του μανωλακη;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...