Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Συμπεθέρα εσείς πως μπορείτε με αυτό το πράγμα στα σκέλια σας;;;;;;;;;;;;;Τη σερβιέτα δε τη νιώθεις...Και αν αλλάζεις συνέχεια, δεν μυρίζει κιόλας... :?:?:?:?:?:? Πώς βάζετε το χέρι και βγάζετε το ταμπόν;;;;;; :?:?:oops::oops::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Και από που μωρή θα σου φανεί η σερβιέτα;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Η εγώ είμαι οπισθοδρομική ή εσείς είστε πρόστυχες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ζήτω η Everyday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντως απο εσενα ειδικα δεν το περιμενα να φορας σερβιετες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(το κορδονακι γι'αυτο ειναι!Για να το βγαζεις!)

Θουλιτσα μου :YMHUG::-*

Καρολ :lol::lol::lol::lol: Για τη ζυγαρια γελαω!!!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γωγω υπαρχουν και ταμπον με απλικατερ...δε χρειαζετε να βαλεις τιποτα μεσα...τρεληη

παιδια σοβαρα δεν μπορω...αλλιως θα πρεπει να αλλαζω σερβιετα καθε φορα που παω για κατουριμα...δεν μπορω την αισθηση μετα..

Θουληηηηηηηηηηη

:x:x:x:x:x:x:x:x:x;;);;);;);;);;);;):-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

αναστασια με εκναες κ γελασα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λες να πηρε θεση τωρα????????????α ρε σαινι..κανονισε να ερθεις απο βδομαδα για καφε..δε θα γεννησω..

λενα ποτε θες να πιουμε καφε????αντε σκ ηρθε..

μιτσακι προσεχε ρε με τα οστρακα

δεξερω κανει?

?εμενα ξυπνησε 6,55 κ το θηλασα κ ευτυχως ξανακοιμηθηκε..τι καλα..

εγω ολο τρωω..μετα σου λενε στο 9 ανεβαινει η στομαχα ψηλα κ δε μπορεις να φας..εγω νιωθω οτι θα φαω ολο το ψυγειο..

συμπεθερονι μου τι κανεις?αν εσυ δε ετρωγες τα οστρακια ποιος θα τα ετρωγε..εγω με τη καμια..ασε που δε ξερω κ πολλα για τα ψαρια..α στη χιο με δωσαν κ δοκιμασα αχινο :geek::geek:

γωγωκα δουλεια εισαι?η μικρη ακομα τα κανει τουαλετα?τελειααααααααα

σισσιω καλο μου ολα καλα?εδωσες προκαταβολη για το νυφικο τελικα?

μπεμπουλης ευχομαι να μη ειναι τιποτα

αργι μαλακιες σε λενε..εχουν κ πτυχια?καταρχην αν βαλεις νερο νερουλιαζει η βαφη συνεπως δε ειναι δυνατη..ασε που το περασμα γινετε χωριστρα χωριστρα..οχι ετσι πως το λες..ετσι το κανουν αυτες που βαφοτνια σπιτια τους μονες..για να πιασουν τα ασπρα θελει βαση πες τους..οχι μονο χρωμα..μα τι ανιδεες θεε μουυυυυ

κ ποσο σε παιρνουν?λεφτα...?

ερη περαστικα ρε συ..ο ενας το αλλο κολλησε ε?

χρυσα τελεια η στολη ρε..ποσο?

ο μπαμπας θα κανει 22 του μηνα ενχειρηση..λετε κ γω τοτε να γεννησω?

γεννησε ξ η κοπελα που κανω παρεα στα μαθηματα ανωδυνου κ ηταν 37+

κ με ειπε η μαια να τη πω να το ψαξει ο γιατρος της γτ τοσο νωρις τις σπασαν τα νερα..δε ειναι καλο λεει :?

φρανιτα ακομα δε καταληξατε που θα πατε ε/.?

αφρο γτ δε εχει ιντερνετ?

παναγιωτα τα ειπαμε εμεις..

ιουλια??????????????μαριαιωαννα που ειστε??

βενι καλα εισια?ο φιλιππακος?

καρολ τι καλα που δ ειπες πολλα σημερα..τελεια :lol::lol::lol:

αχ ειχα γραψει τοοοοσα πολλα.. :(

ευα μωρε λες να εισια εγκυος?????????περμενω νεααααααααα

μαγδα τι καιρο εχετε?εδω μια τελεια ηλιοφανεια...πω πωωω

βικυ τι εγινε με τα παιχνιδια τελικα?τα εδωσες?

Δημοσίευση

εγωβ φοραω σερβιετα..

αλλα ταμπον το καλοκαιρι στη θαλασσα..

αλλα λενε δε κανει συνεχεια..

αλλα κ η σερβιετα δε παλευεται μωρε..κ γω φοβαμαι μη φαινετε..καλα για το λερωμα δε το συζητω :oops:

Δημοσίευση

μωρη συμπεθερα το κορδονι για να το τραβηξεις ειναι!!!

επισης το ταμπον πρεπει να το βαλεις καλα μεσα.. αλλιως σε ενοχλει!!

μα καλα 2011 ειναι ακομα σερβιετες φορατε???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θουυυυυυυ το σκ ελπιζω να παμε αλεξ... τωρα δεν ξερω τι σκατα θα γινει γιατι ειναι αρρωστη η κοπελα που ειναι με τον τολη στο μαγαζι κ οχι τπτ αλλο δε σηκωνει κ το τηλ..

κ αν δεν παει ουτε αυτη ουτε ο τολης αυριο στο μαγαζι ποιος θα παει?? οεο??

καρολινακι πως ειναι το προσωπακι σου?

Δημοσίευση

κοριτσια σημερα θα παω σε μαστολογο γιατι εδω και μηνες ποναει το ενα μου στηθος... :(:( αλλοτε περισσοτερο αλλοτε λιγοτερο...μεχρι να μεινω εγκυος με ενοχλουσαν που και που οι μπανελες..αλλα απο τοτε που θηλασα και μετα..ηθελα κατι χωρις μπανελες...φανταστειτε οτι τα σουτιεν που χα εβγαλα τις μπανελες...και παλι ποναω στο ενα...η μαμα μου εχει ινοκυστικη μαστιτιδα..οποτε μπορει να χω κληρονομικα και εγω το ιδιο...ελπίζω ολα καλα... :roll::roll:

τα αθλητικα σουτιεν η αυτα τα απλα δεν στρωνουν μωρε ωραια....οκ δεν εχω τους βυζους! :lol::lol: ειναι μικρα...δαλλα αυτα που δοκιμασα χωρις μπανελα τα κανουν καπως...πατικωμενα...εχετε καμμια ιδεα? :roll::roll: καποια μαρκα? η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα πολυ στο intimissimi πηγα και δεν ειχε πολλα...

θουυυυυυυυυυυ ολες σ αγαπαμε ειδες??????????? :x:x:x:x:x

ναι σημερα δεν γεμισα σελιδες... :D:D

λενακι μου ειμαι μια γοργονα( ξεφλουδισμενηηηηηηηηηηηηηηηηη ):lol::lol::lol:

αχ υπομονη γιατι θα πρεπει να παραμεινω αυτο το ειδος ψαριου-γυναικας :lol::lol: !!!!!!για αλλες δυο συνεδριες....και ακομη δεν εχω τελειωσει με την πρωτη...θελω το δερμα μου πισωωωωωωωωωω :lol:

Δημοσίευση

χαχαχα φιλεναδα(Θουλη) δε βαρεθηκες να με βλεπεις? :-*:-*:-*

Αν τυχει να "χωσουν" αυριο τον Τολη για δουλεια(που το απευχομαι)

θελετε να βρεθουμε?ή Σαββατο πηγαινετε στους δικους σας?

Και επειδη μεχρι εδω δε γινεται να ερθει η εγκυουλα...να βρεθουμε στης Λενας!

Ε Λενα? :lol::lol::lol::lol: Τι κανονισα εγω,εκλεισα κ το σπιτι! :P

Χρυσα εσενα θα σε δουμε ποτε?Δε χρειαζεται να μας χωνευεις πολυ!δε θα μας υιοθετησεις!

Δημοσίευση

Δηλαδη καρολ εγινες το πιο αχριστι πλασμα στον κοσμο..γοργονα..ουτε να τη γ...σεις ουτε να την τηγανισεις;;;;

χαχαχαχα

χιουμορ!!!

Αναστασια θα με δειτε..μονο αμα κανονισετε καποιο ΣΚ που δεν δουλευει ο καλος μου..

γιατι να κουβαλαωτον μικρο πλεων αποκλειετε..και αυτο το Σαββατο δουλευει..κλαψ κλαψ κλαψ

Δημοσίευση

Καρολ ελπιζω να μην ειναι τιποτα...

Τα ιντιμισιμι δεν εχουν κ τιποτα για στηριξη...πηγαινε στο γιατρο κ το ξανασυζηταμε/

Χρυσουλα μου εννοεςι να κανονισουμε σε παιδοτοπο?

Ή σε σπιτι?Εννοεις υποθετω να σας φερει ο αντρας σου?Τεσπα...!

Δημοσίευση

Καλά για το βγάλεις έχεις το κορδονάκι...Για να το βάλεις;;;;;;Με τσιμπιδάκι το βάζεις;;;;;; :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάρα μου τι καλά που ξανακοιμήθηκε ο Ντόντος....Και η Ιωάννα ξύπνησε στις 7.. :?:?:? Και χθες στις 8...Αλλά μετά ξανακοιμάται στον καναπέ στο play room... :?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol: Σήμερα πχ που ξύπνησε χάραμα, ξανακοιμήθηκε στις 9 παρά και την ξύπνησα εγώ με το ζόρι στις 11.. :?:?:?:?:?

Τουαλέτα πηγαίνει κανονικά για κακάκια..... :D:D:D:D Πάει τώρα σχεδόν 1,5 μήνας....Άντε να μπει το καλοκαίρι να κόψουμε την πάνα..Να κάνουμε και τα τσισάκια στην τουαλέτα....Αν και πολλές φορές μου ζητάει τουαλέτα, την πάω και κάνει τσίσα.... :D:D:D:D:D:D

Κορίτσια είναι τόσο τέλεια...Δεν κυνηγάς να αλλάξεις πάνα και να μην κάθεται, δεν πλένεις το κωλαράκι μετά από κάθε χέσιμο γιατί δεν λερώνεται, πατάς ένα καζανάκι μόνο και κάνεις και οικονομία στις πάνες...Εμείς αλλάζουμε 2-3 το πολύ την ημέρα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καρολ μου κι εμένα πονάει ρε το στήθος μου...Πριν μείνω έγκυος στη 2η μπεμπού πήγα σε χειρουργό μαστολόγο, μου έκανε μόνο ψηλάφιση, μου είπε ότι είμαι σούπερ, ότι δε χρειάζεται λόγω ηλικίας να κάνω μαστρογραφία και αν θέλω απλώς να κάνω κάποια στιγμή έναν υπέρηχο μαστού... :?:?:?

Ελπίζω όλα να πάνε καλά γοργονίτσα!!!!!!!!! :D:D:D:D Τα φιλιά μου!!!!!! :x:x:x

Μωρή ψηλή δεν την χόρτασες τη Θου;;;Ασε να τη δούμε κι εμείς λίγο.....Πάρε τη Θου και τη συμπεθέρα μου και ελάτε σπίτι μου...Για ολόκληρο το ΣΚ να σας χορτάσω.... :x:x:x:x:x Αχ γιατί να μη μένουμε κοντά ρε γαμώτο;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry:

Χρύσα εγώ κάθε φορά που πάω τουαλέτα αλλάζω σερβιέτα και πολλές φορές πηγαίνω μόνο και μόνο γι΄αυτό το λόγο....Να φανταστείς τρέλα...Όταν ήμουν έγκυος στην Ιωάννα, ήταν μια συνάδερφος που αδιαθέτησε και έψαχνε παντού σερβιέτα και δεν είχε καμία....Μου λέει, εσένα δε σε ρωτάω καν..Αποκλείεται να έχεις σερβιέτα έγκυος γυναίκα...8 μηνών ήμουν...Και της βγάζω από το συρτάρι μου ένα πακέτο ολόκληρο.....Και τώρα έχω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ξέρω...Είχα δοκιμάσει πριν 6-7 χρόνια 1 φορά το ταμπόν γιατί ήμουν διακοπές και προτίμησα να χάσω τα μπάνια από το να φοράω αυτό το πράγμα.....

Αλλά απ΄'οτι βλέπω είστε πολλές...Κι εγώ κορόιδευα μια φίλη που μου έλεγε ότι βάζει ταμπόν.... :?:?:?:?:lol::lol::lol::lol: Τελικά εγώ είμαι η εξαίρεση!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Oπου θελετε καλε..

εκτος και αν ερθετε σπιτι μου καποια Κυριακη - να προλαβω να φτιαξω και τιποτις- γιατι πραγματικα δεν μπορω να φορτονω τον Οβελιξ στο αυτοκινητο ουτε να τον κινηγαω στο χαλι που ειμαι...

Αλλιως οπου θελετε να με φερει ο καλος μου..αυτος θα παει να πινει καφε με καποιον φιλο..ολο και καποιον εχει σχεδων παντου...χιχιχιχι

καλε γωγω..ειπαμε υπαρχουν και με επλικατερ..τρελη..

απαπα..δεν μπορω την σερβιετα..καταρχας με ενοχλει, νομιζω οτι με γρατζουναει..ασε που και εμενα μου μοιριζω και ειμαι καπως μπλιαχ..στη δουλει αμε κοροιδευουν!!!

Δημοσίευση
καριολ δεν εχω ιδεα..

εγω παιρνω συγκεκριμενες μακρες σουτιεν της Triumpf και της Luna, ενα διαστημα επαιρνα και τα lejaby αλλα τα βρισκω μονο στον Φωκα

μαρηηηηηηηηηηηη βαλε αλλο ενα α!!!!!!! ετσι οπως με ειπες ...α πα παααααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλησπέρα τι κάνετε? η μικρη εχε Ωτιτιδα,ξεκινησαμε αντιβιωση και το πρωι μου εκανε ενα ξεγυρισμενο εμετο το παιδί ,επλενα ολο το πρωινο.....τωρα ειμαι δουλειά...ο παιδιατρος ειπε οτι ειναι συμπτωμα της ιωσης που εχει... παω να σας διαβασω..Χρυσα σε επερνα τηλ μα ταν κλειστο...

Δημοσίευση

Γιωτα ξεχασε ο συζυγος να φορτησει το κουνιτο και δενε χω μπαταρια!!!!

Ρε συ τοσο χαλια...

περαστηκα καλεεε

Εβαλα την κρεμα χεριων του κορε θυμαρισιο μελι..πωπω..τελεια ειναι!!

Παναγιωτα σου χροσταω ενα πμ..δε σε ξεχασα..εχω να γραψω πολλα

Δημοσίευση

Να 'μαι πάλι!!!

Παρλαπίπες, 10 ώρες σας διαβάζω!!! :lol:

Γιώτα, περαστικά στην Κ, να περάσει γρήγορα!!! Πω, πω, όλοι μικροί-μεγάλοι τέζα!!! Πολλή ίωση κυκλοφορεί!!! :?

Γωγούλι, μία απ' τα ίδια. Αφού έχουμε περάσει σε αηδιαστικές συζητήσεις... :lol: Κι εγώ μία φορά επιχείρησα να βάλω ταμπόν και στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία!! :?

Καρολινάκι, καλή επιτυχία με το γιατρό. Εγώ πάντως, εδώ και χρόνια έχω καταργήσει τις μπανέλες και τώρα πια δε μπορώ με τίποτα να τις ανεχθώ. Παίρνω όποιο σουτιέν μου αρέσει, κυρίως intimissimi και luna και αφαιρώ τις μπανέλες!!! ;) Κι εγώ μικρού μεγέθους είμαι, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη στήριξη, δεν χάνει το σχήμα του το σουτιέν! ;) Το έχεις δοκιμάσει;

Θουλάκι, επιτέλους εμφανίστηκες!!! :D Μην εξαφανίζεσαι ρε και μας αφήνεις με το παράπονο! :x Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα με την εγκυμοσύνη, μόνο ότι είναι επίφοβα για δηλητηριάσεις. Αλλά δεν τρώω όπου να 'ναι, μόνο σ' ένα ταβερνάκι στην Εύβοια, που ξέρω ότι είναι εγγυημένα! ;) ΟΤΑΝ καταφέρω να πάω!!! :(

Νατασούλι, το 'ξερα ότι κι εσύ δικιά μου θα είσαι!!! :D Ευχαριστώ για το πράσινο φως, δε φαντάζεσαι πόσο τα λαχταρώ, με τη πρώτη ευκαιρία θα τα τσακίσω!!! :lol:

Δε θυμάμαι άλλα! :oops: Σας φιλώ όλες!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...