Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γιατί καλέ δεν είστε καλά όλες; Τι πάθατε; :?

Έρη μου, πυρετό τα οστρακοειδή; :shock: Πρώτη φορά το ακούω!!! Γιατί; Στα παιδικά μου χρόνια, τα τρώγαμε σε ΤΡΕΛΕΣ ποσότητες και δεν είχαμε πάθει ποτέ τίποτα. Τώρα πια ούτως ή άλλως, αν και θα ήθελα πολύ να φάω πάλι του σκασμού, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, αφού τα χρυσοπληρώνουμε!!! :( Αλλά μια πιατελίτσα (εντάξει, δεν έχει και τόσα πολλά, 5-6) την τρώω μόνη μου με περισσή χαρά, αφού δεν έχω κανέναν ανταγωνισμό!!! Ο άντρας μου ανατριχιάζει!!! :lol: Τόσα μπορώ να φάω; Και ωμά, έτσι; Να κουνιούνται ακόμα οι γλωσσίτσες!!!! :lol: (καλά, δεν είναι και ΤΟΣΟ φρέσκα πάντα που να είναι και ζωντανά!)

Ανασταci μου, εγώ πάλι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ταμπόν, μία φορά επιχείρησα να δοκιμάσω, αλλά δεν... :? Οπότε δεν έχω ιδέα!

Σισσάκι, πως είναι η Χαριλίνα;

maimoudaki, αλήθεια είναι επικίνδυνος ο πυρετός στην έγκυο; :? Εγώ έφτασα 39,3 στη τελευταία ίωση, αλλά δεν θορυβήθηκα ιδιαίτερα!!! Θα έπρεπε; :oops:

Χρυσουλάκι μου, υπεμονή!!!! Λίγοι μήνες είναι θα περάσουν!!! :lol:

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αναστασι για τα ταμπον το ξεχασα :oops:

κ εγω το βραδυ συνηθως σερβιετα φοραω.. αλλα γενικα τις αποφευγω γιατι μου μυριζω κ εχω την εντυπωση οτι μυριζω σε ολους.. :oops::oops::oops:

χρυσα ευχαριστω γιατη συνταγη!!!

ρεσυ μιτσακι!!!!!!! αναγουλιασα!!!!!!!!! ελεος μαρη πως τα τρως?????????

εγω σου λεω πως δε μπορεις!!!! :lol::lol::lol: ειναι σιχαμερα!!

ο προηγουμενος γυναικολογος μου μου ελεγε να προσεχω να μην ανεβασω πυρετο στην εγκυμοσυνη μου.. τωρα απο εκει κ περα.. τι να πω.. ο καθενας λεει τα δικα του..

σισσακι τι μαγαζακι εχετε??? πουλατε τιποτα ενδιαφερον??

παλι ταινια βλεπουμε... καταραμενα σεβεν!!!

Δημοσίευση

σισσακι τι μαγαζακι εχετε??? πουλατε τιποτα ενδιαφερον??

Ναι πουλάμε!! Γάλα, ζάχαρη σερβιέτες!! :lol::lol::lol::lol: Ο άντρας μου είναι υπεύθυνος (διευθυντης) σε κατάστημα του Βερόπουλου, κοινώς σε Σ/Μ.

Μακάρι να ήταν δικό μας...! :roll::roll:

Δημοσίευση

Μητσάκι και γω αυτό ξέρω. Μας έφερνε ένας μπάρμπας που είχα στο χωριό και τρώγαμε μικρά, αλλά ακομα δε μπορώ να πιστέψω οτι τα έτρωγα...

Είναι αηδιαστικά! αλατάκι λεμόνακι και σσσσσσσσλλλλλουρπ!! Μπιάχ! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
το κανεις κ εσυ???????????????????

εισαι κ εσυ μια απο αυτες??????? [smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif]

Τι προστυχοφατσούλα είναι αυτή? :lol::lol::lol:

Έχει γίνει πολύ ακατάλληλο το τρενάκι απόψε.

Εγώ ποτέ-ποτέ [-x[-x[-x

ποτέ... χωρίς λεμονάκι :lol:

Δημοσίευση

μαγδα,δεν πας για υπνο γιατι θα ξυπνησει η μαρκελλα σε λιγο???????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

μαιμουδακι,ειχες ποτε ολοημερο??????μιλαμε για μεγαλο σπασιμο....ασε...... :evil::evil::evil::evil: χιλιες φορες το πρωινο τμημα..... :shock::roll:

κοριτσια,παρηγγειλα τα hometest μεσω ιντερνετ και τα περιμενω να ερθουν να δω αν τελικα ειμαι εγκυος ή αν απλως εχω μια απο τις συνηθισμενες καθυστερησεις μου..... ;)

Δημοσίευση

μπολικο λεμονακι κ αλατακι εεε???? [smilie=drunken_smilie.gif]

ανακαλυπτω τα εμοτικον!

γρουσι οχι δεν ειχα ποτε ολοημερο.. κ δε θα ηθελα..

δε μαρεσει καθολου σαν ιδεα..

εχεις πολυκυστικες κ εχεις καθυστερησεις??

αχ λες ναεχεις μπεμπακι???? μακαρι!!!

Δημοσίευση

Πω, πω, μη μου ανοίγετε την όρεξη...

Και που θα τις βρω εγώ τώρα τις γυαλιστερές...... Μου τρέχουν τα σάλια!!!!

Έρη μου, μπορεί να είναι χθεσινές, απ' το ψυγείο και να μην είναι τόσο δραστήριες!!! :lol:

Λεμονάκι βάζω μόνο, όχι αλατάκι, αν είναι απ' τη θάλασσα κατευθείαν, έχουν την αρμύρα της...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!! Θέλω ΤΩΡΑ!!!!!!

(τι μυαλά είστε εσείς καλέ; :oops: Ντροπή!!!) :P

Δημοσίευση

Αν θυμαμαι καλα βάζαμε αλατάκι για να ψοφήσουν και να τα φάμε, αλλα μπορεί να κάνω και λάθος... :-ss:-ss

έκανα μπάνιο, έκανα τα μαλλια μου μπούκλες και απολύομαι ψαρούκλες! :D:D

Βασικά πάω να την πέσω. Θα χαλάσει και το μαλλάκι μου γαμότο!! :-B:-B:-B

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

με έχει πιάσει ένας βήχας πρωί πρωί.....!!!! :(

και χθες μου πονούσε το πάνω μέρος της οδοντοστοιχίας!!!! δεν ξέρω ακριβώς τι και πού!!! μάλλον τα ούλα, έβαλα λίγο τσιπουράκι!!!! :P:-p ....ξύπνησε και η μικρή χθες 2 φορές και με εκνεύρισε, μάλλον βγάζει τα υπόλοιπα δόντια της!!! δεν ξέρω!!!! :? της λείπουν 4!!!!

κατά τα άλλα καλά!!!! αν εξαιρέσεις όλα τα παραπάνω!!!....... :roll::roll::roll:

Γιώτα πού είσαι σήμερα? δεν σε βλέπω..... :?

εγώ μια φορά φόρεσα ταμπόν για να πάω θάλασσα....τώρα έχω πολύ ροή ύστερα από τις γέννες.....!! ....

πάω να ξυπνήσω τα παιδιά, αν και το μ΄πουμπούκι είναι ξύπνιο!!!! :|

γυαλιστερές ο αδελφός μου τρώει αν και είναι αλεργικός σε αυτές, όντως είναι αηδία.....!!!

Δημοσίευση

Kaλημερα!!!

Απαπα!!!!Θα με κανετε να ντραπω πρωινιατικα!!!χαχαχαχα

Εγω δεν βαζω τιποτα ζωντανο στο στομα μου Δημητρουλα!Μονο ψημενο!

Και πολυ καλα!Να μην παιζει δλδ να αναστηθει! :P

Τωρα δε θελω να ρωτησω κ αλλα για την περιοδο γτ θα αηδιασω πρωι πρωι αλλα

δε μου λυθηκε η απορια...

Κοιμηθηκαμε αρκετα καλα...Και τρωει λιγακι επιτελους!

Τα δοντια δε φανηκαν...4 μηνες εχει να βγαλει...

Τι σχεδια εχετε για σημερα οσες δεν δουλευετε?

Τι θα κανετε?Θα μαγειρεψετε τιποτα?

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμας!!!!!

ξυπνησαμε και εγω πινω καφεδακι ενω ο μικρος παιζει με ενα ξυπνητηρι :roll::roll:

σημερα θα κανω σπανακοριζο και χοιρινο με πατατες για τον μικρο

φυσικα πρωτα θα του προσφερω το δικο μας(στην γιαγια του το εφαγε)και βλεπουμε

τι παλιοαερας ειναι αυτος?????????????? ολη νυχτα τα σηκωσε ολα

αφου την απλωστρα την βαλαμε μεσα

εχει και κρυο μπρρρρρρρρρρρρρρ

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!κ εγω πρωινη!!!Καλε τι γραφατε χτες...παντως θα συμφωνησω με το Μητσακι, κ εγω τρελαινομαι για ωμα θαλασσινα κ τα τρωω κατευθειαν απο τη θαλασσα ζωντανα...Ακομα κ οταν ημουν εγκυος ετρωγα, δεν το ηξερα οτι δεν κανει :oops:

Αναστασια κ εγω ταμπον δεν εχω βαλει ποτε στη ζωη μου...δεν ξερω αλλα το...φοβαμαι :oops: ..μη γελασετε....

Εγω περιμενω την αδερφη μου να ερθει σε 2 ωρες να παρει το Σεμπινι γιατι πρεπει να κατεβω κεντρο..εχω ραντεβου με ενα αμερικανικο κολλεγιο, ισως κανω καποια μαθηματα στα summer schools (να διδασκω)...καλα θα ειναι διοτι θα ερχομαι διακοπες στους γονεις μου κ θα δουλευω κ λιγο!!!

Συνεχιζω μετακομιση, ειχα μια προσφορα για το επιπλακι...να δουμε....Ειπα κ στην ιδιοκτητρια οτι φευγω, κανενα προβλημα (αν κ φευγω 5 μηνες νωριτερα), η κοπελα μου ειπε κιολας να βαλω οσα απουλητα εχω στο υπογειο της μεχρι να βρω τι να τα κανω!!

Δεν ξερω αν θα ειναι Δανια τελικα η χωρα, εχουμε τωρα 4 επιλογες κ θα συζητησουμε σοβαρα οταν ανεβω σε 2 εβδομαδες...Ουφ....μπορει τελικα να παω κ στην Αφρικη, το σκεφτομαι..Το σιγουρο ειναι παντως οτι Απριλιο φευγω...

Μπεμπουλη καλημερα!!!! τι κανει ο Σπυρακος????

Δημοσίευση

καλημερα!!!!

Μπλιαξ με αηδιαστε πρωινιατικα...

θα ξερασω το γιαουρται μου και ειπα να στροσω στομαχακι...

κακιες!!

Αναστασια Αργη Φρανιτακη , μπεμπου την καλημερα μου!!!

ειμαι λιγο μπλιαξ σημερα..με αποτελειωσατε και εσεις..εχω και κατι νευρα..

αμα ερθει και σημερα η τζαμπατζου να μου φαει τα μπεικ ρολσ και το τοστακι μου..θα τη δαγκοσω...

Δημοσίευση

καλημερα φρανιτα!!!!!!

κοριτσια να ρωτησω κατι?

ενα παιδακι που ειναι δυσκοιλιο και κανει κατα του μια φορα την μερα και μερα παρα μερα

αν κανει 3 νερουλα χθες και 2 σημερα ειναι διαροια?????????????

εχει τρελαθει στο χεσιμο ο μικρος μου απο χθες αλλα αλλα συμπτωματα δεν εχει

Δημοσίευση

Μπεμπ κ μενα εχει τυχει να το εχει κανει αυτο..ενω κανει μια φορα την ημερα (αντε 2) εχει τυχει να κανει 5-6 νερουλα...Το εξηγω ως ελαφρο κρυωματακι κ ελαφρα διαρροια...Δωσε του φαγητο με ρυζι, καροτο πολυ (εμενα με το καροτο συνερχεται) κ απεφυγε φρουτα (η μπανανα ειναι πολυ καλη, να του δωσεις)...Νομιζω θα στρωσει...Αν δεν, παρε κ το γιατρο ενα τηλεφωνο...

Δημοσίευση
Εγω δεν βαζω τιποτα ζωντανο στο στομα μου Δημητρουλα!Μονο ψημενο!

Και πολυ καλα!Να μην παιζει δλδ να αναστηθει! :P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Kαλημέρα τσούπρες!!! :D

Ανασταci μου, πέθανα στο γέλιο!!! :lol: Εγώ σήμερα μπορεί να φτιάξω κανά ψαράκι, αν βρω, γιατί την οδηγία του γιατρού να τρώω 2 φορές την εβδομάδα μικρά ψάρια (σαρδέλες, γαύρους) την έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια! :oops:

Φρανίτα μου, μη μου το χαλάς... Είπαμε, μια χαρά κάνει στην εγκυμοσύνη!!! Τώρα που το ανακάλυψα θα τρέξω!!! :D Τέλεια κι εσύ δικιά μου είσαι!!! ;) Είναι αλήθεια ότι στους περ/ρους φαίνονται περίεργα τα ωμά θαλασσινά. Αν δεν έχεις συνηθίσει από μικρός... ;) Πολύ καλή περίπτωση ακόυγεται το summer school! Μακάρι!

Σισσάκι, παίζει, αλλά εμάς δε μας πείραζε, τα καταβροχθίζαμε ωμά!!! :lol: Μα, έφτιαξες μπούκλες, πριν τον ύπνο; Γιατί χρυσούλι μου; Κρίμα το κόπο σου!!! Εκτός αν είχες άλλα σχέδια... :oops::P

Χρυσουλάκι μου, συγγνώμη για την αναγουλίαση, σταματάει η κουβέντα εδώ!!! :lol: Καλή δουλίτσα, χωρίς "επιθέσεις" απ' την αγενή συνάδελφο!!! :lol:

Μπεμπούλης μου, κι εγώ την έχω την απορία, γιατί κι η Β είναι δυσκοίλια. Όμως είχα ακούσει στη τηλεόραση έναν παιδίατρο, που είχε πει ότι διάρροια είναι μόνο, όταν είναι σα νερό... (sorry για την περιγραφή, η αηδία συνεχίζεται!!! :lol: Έτσι ήταν του Σπυράκου; Εγώ δε σε είδα στη τηλεόραση, δεν το ήξερα! Κρίμα! :(

Αργυρούλα, ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα!!! Υπομονή και με το μπουμπούκι... Τελειώνουν τα άτιμα τα δόντια!!! :x

Δημοσίευση

Καλημέρα ΜΑΜΑ έχουμε πόλεμο!!!

Αναστασία δεν νομίζω να ειναι τίποτα μωρέ.. ξου ξου μακριά παλιοιώσεις!!

Λοιπον τα θυματα του πολέμου που προανέφερα... Είμαστε οικογενειακώς με γαστρεντερίτιδα!!!!

Εγώ, η πεθερά μου, ο πεθερός μου (ειναι και 78 χρονών και φοβόμαστε και λίγο..), η κουνιάδα μου...

Ο μικρός έκανε το πρωί διάροια.. [smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad2.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...