Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θουλακι τα ειπαμε απο κοντα καλη μου...ΟΛΑ!

Παντως αν μας ελεγες πχ περι αυτοκτονιας :lol::lol::lol::lol:

εγω θα σχολιαζα! :P:P:P:P:P

Οκ!Γραψατε παρα πολλες σελ για τον ΚΟΚ κ για τα πεθερικα σας οποτε δεν ειχα πολυ διαβασμα!...

Γωγω σε καταλαβα τωρα...Ρε τι τσαουσα εισαι!!!Ποσο πολυ μοιαζουμε?! :lol::lol::lol:

Κ εγω δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω!

Βενη μου εχω μπερδευτει με τα του Φ....Αν θελεις γραψτα λιγακι πιο αναλυτικα απο την αρχη

για να σου πω τη γνωμη μου...Παντως η αναπτυξη οσο περνανε οι μηνες δεν ειναι με ιδιους ρυθμους

οποτς μη συγκρινεις!

Μαιμουδακι μου κατι σημαντικο ελεγες αλλα το ξεχασα...

Παντως κριμα τα παιδακια...δεν τε λυπασαι?Ολα τα ξεκανες...

Γιάυτο αποφευγω τον καφε με σενα!!!

Νατασα ρε συ δε βρισκω δωρο ισαξιο της μικρουλας....Μαλλον θα σου παρω αργοτερα

θα τελειωσουν τα εκπτωσιακα!

Κ πες ενα ευχαριστω για τα χρονια πολλα μου! :P

Οσες φορατε ταμπον πειτε μου...Το βραδυ τι κανετε?

παλια που ημουν χαζο κ αμυαλο φορουσα κ το βραδυ..κ αν τυχαινε να ξυπνησω

οκ...αλλιως το πρωι :o:o

Τωρα ομως?(που εβαλα μυαλο?! :lol: )

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αμα είναι να τον κάνω αλκοολικό τον άντρα μου για να γελάσω και να περάσω καλά, σώθηκα.... :evil::evil::evil::evil:

Εεεε δε λέμε για ζευγάρια. Σίγουρα όταν είσαι σε μια σχέση αποκτάς άλλη οικειότητα με τον άλλο. Λέμε για μια τυπική παρέα φίλων/γνωστών/συνεργατών κτλ.

Πάντως τώρα που το λες τον άντρα μου χρειάστηκε να τον μεθύσω πρώτα για να τον ρίξω :oops::lol:

Βέβαια έχει και τα καλά του αυτό...Χώνεις εσύ όλη μέρα :-@:-@:-@:-@:-@:-@ και αυτοί απλώς ακούνε..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Έτσι ακριβώς είμαστε όταν τσακωνόμαστε! Δηλαδή συνήθως μόνη μου τσακώνομαι γιατί δεν υπάρχει ανταπόκριση :?

Αν και τελευταία σα να έχει αρχίσει να μου βγάζει γλώσσα...

Προχτές μου ύψωσε και τη φωνή :shock:

Και του λέω "μη μου υψώνεις εμένα τη φωνή"

και μου λέει "από κάποιον έμαθα" :shock::shock::shock:

ααααααααα....δε θα τα πάμε καλά :evil::lol:

Δημοσίευση

μαγδα και Φρανι ειστε τρελες!!! πολυ γελασα!!!!

παντως η Φιλεναδα μου που εχει παει σχεδων με ολη την Ευρωπη ελεγε πως ο καλυτερος που ειχ εποτε ηταν ενας Αγγλος κοκκινοτριχης πο το Πλιμουθ....μπλιαξ..δεν μπορω να φανταστω αυτον τον ουραγκοταγκο στο κρεβατι!!!!

Αναστασια εγω τα βραδια εβαζα παντα σερβιετα..παντα ομως..

Εμενα θα μου πηγενε πολυ η Νορβιγια..σουηδια κλπ κλπ..

και για τις αλλεργιες..και γιατι εμενα αυτα τα τυπικα πολυ μου αρεσουν..

μαλλων δεν επρεπε να παντρευτω ποντιο..

Δημοσίευση

ρε συ αναστασια(μη το παρεις πανω σου αλλα εισαι θεα ρε συυυυ!!!!! μα τι φωτο ειναι αυτες!!!)

φαντασου!!!!! αρα θα μπορουσεναμ ην εχει και καθολου αναπτυξη τωρα καινα ειναι νορμαλ...

τι να πω... πιο αναλυθτικα απο κοντα αμα βρεθουμε αλλιως θα σε μπερδεψω!!! :lol:

Δημοσίευση

το ίδιο είναι και οι Γερμ., τους λείπει ο αυθορμητισμός και πάνε πάντα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου!!! δεν παρεκλίνουν καθόλου (αυτό δεν μου αρέσει, ίσως και να είναι καλό, δεν ξέρω!!!!) δεν είναι καθόλου ευέλικτοι, όμως θα σε βοηθήσουν π.χ. αν δουν έγκυο θα σηκωθούν για να καθήσει η έγκυος στο λεωφορείο ή γενικώς δίνουν προτεραιότητα σε μαμάδες με παιδιά κ.λπ ακόμη και στο ΣΜ αν έχεις αγοράσει 2 πραγματάκια και ο μπροστά έχει γεμάτο καρότσι, θα σου δώσει την σειρά του!!! :)

Θούλη δώσε τόπο στην οργή, σιγά μην σκάσεις για ένα γυμναστήριο, καταλαβαίνω ότι ήταν μ@@@@@α αυτό που έκανε αλλά μην δίνεις σημασία!!! ;)

Δημοσίευση

Ρε Βενη εγω αυτα τα βιβλιαρια ποτε δεν ατ χωνεψα..

λες και ειναι τα παιδια τιποτα στρατιοτακια..

μια χαρ ειναι ο Φιλιππακος..τι πρεπει δηλαδη να ηταν θρεφταρη...

δεν ξερω ρε περι αλλεργιας..νομιζω οτι την αναπτυξη την περιοριζουν αλλοι παραγοντες..οχι το γαλα..εξαλλου ειχατε πολυ μικρη αλλεργια και αν θυμαμαι καλα ποτε δε σου εκανε βλενες και αιματακι στα κακα..

κριμα ρε το καημενο

δωστου μπουγατσα που το εχεις στη διαιτα..να δεις πως θα γινει...

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? αυτη ηταν η απάντηση σου? γτ δεν το εδωσες σε αλλο παιδάκι?πας καλά ?

λοιπόν απάντηση Γιωτα "τι λες μαρη κλώσσα που πεταξες το γυμναστήριο ? ξερεις ποσο κοστισε? δωσε τα παιχνιδια του γυμναστηρίου και μεχρι να μου φερεις το ιδιο πέρνω ενέχυρο και το δικό σου" "σοϊ χαν!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παει καλά? ελπιζω μετα απο αυτό να αναθεωρησεις την φιλια σας....εχω γυμναστηριο ,αν θες περιμενε οταν θα ανεβω ...

Δημοσίευση
Ρε Βενη εγω αυτα τα βιβλιαρια ποτε δεν ατ χωνεψα..

λες και ειναι τα παιδια τιποτα στρατιοτακια..

μια χαρ ειναι ο Φιλιππακος..τι πρεπει δηλαδη να ηταν θρεφταρη...

δεν ξερω ρε περι αλλεργιας..νομιζω οτι την αναπτυξη την περιοριζουν αλλοι παραγοντες..οχι το γαλα..εξαλλου ειχατε πολυ μικρη αλλεργια και αν θυμαμαι καλα ποτε δε σου εκανε βλενες και αιματακι στα κακα..

κριμα ρε το καημενο

δωστου μπουγατσα που το εχεις στη διαιτα..να δεις πως θα γινει...

συμφωνω απολυτα! :D

Δημοσίευση
ΜΑΡΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? αυτη ηταν η απάντηση σου? γτ δεν το εδωσες σε αλλο παιδάκι?πας καλά ?

λοιπόν απάντηση Γιωτα "τι λες μαρη κλώσσα που πεταξες το γυμναστήριο ? ξερεις ποσο κοστισε? δωσε τα παιχνιδια του γυμναστηρίου και μεχρι να μου φερεις το ιδιο πέρνω ενέχυρο και το δικό σου" "σοϊ χαν!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παει καλά? ελπιζω μετα απο αυτό να αναθεωρησεις την φιλια σας....εχω γυμναστηριο ,αν θες περιμενε οταν θα ανεβω ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλια παω παιδιατρο!!!!

Δημοσίευση

Μάγδα πολύ γέλασα που του είπες "Μη μου υψώνεις εμένα τη φωνή"........ =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Λες και μιλας στη Μαρκέλλα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον κακομοίρη που τόλμησε να σου βγάλει και γλώσσα.... :lol::lol::lol::lol::lol: Στρωσ'τον πάλι τώρα μη σου ξεφύγει από τον έλεγχο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια εγώ είμαι τόσο γλωσσοκοπάνα (δεν το έχετε καταλάβει ε;;;;; :D:D:D ) και διαχυτική και εξωκαρδιά και πολλά άλλα....Δεν μπορώ τους μη μου άπτου.... :twisted::twisted::twisted: Αμα θέλω γίνομαι και μη μου άπτου βέβαια και τότε αυτοί οι "μη μου άπτου" ψάχνουν να βρουν τρύπα να χωθούν.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά να εγώ θέλω ανθρώπους να μιλάνε, να γελάνε δυνατά (σαν εμένα), να σπρώχνουν (σαν εμένα και τη Μενεγάκη) :lol::lol::lol::lol: , να μην είναι σε καλούπια......Απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαππα...

Να κανεις σεξ με Νορβηγό και να σου λέει "συγγνώμη μπορείς να σηκώσεις λίγο τα πόδια σου σε παρακαλώ;;;;;" =))=))=))=))=))=))=))=)) Ενώ ο Ελληνάρας θα σε βουτήξει από τα μαλλιά και [smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif] ..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα κοκκινοτρίχης;;;;;;;; :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: Παναγία μου βοηθα... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Αναστασίααααααααααααα μου :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Σιγά μην του τη χαρίσω...Η αλήθεια είναι ότι στενοχωριέμαι μετά πολύ, αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ....Βράζει το αίμα μου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Eίστε μεγάλες πολυλογούδες!!! Πόσα γράψατε πάλι;;; :shock:

Έχω ξεκινήσει να σας διαβάζω από 'κει που έμεινα το μεσημέρι και δεν τελειώνουν οι σελίδες!!! :lol:

Κι επειδή ώσπου να τελειώσουν, θα έχετε γράψει άλλες τόσες :lol: κάνω τα αναδρομικά μου σχόλια και θα επανέλθω για περαιτέρω...

Γωγούλι... :( Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό με το "ύφος" που περιγράφεις, αλλά μη το τραβάς κι εσύ... Να χωρίζετε κι απ' το κρεββάτι, δεν είναι καλό! :( Δεν είμαστε άρρωστες γλυκούλα μου, σ' ευχαριστώ, αλλά χθες είχα διάρροια. Ελπίζω ότι ήταν τυχαίο το γεγονός και δε θα επαναληφθεί. Μπορεί να είναι κι απ' το σίδηρο, αν και εγώ είμαι φανατικά στο γκρουπ της δυσκοιλιότητας! :? Δεν πολύκολλάει...

Μαρία μου, ξανά πολλά πολλά περαστικά στην Ιωάννα σου. Κι επειδή πέρασα απ' αυτή τη φάση και χτυπήθηκα ότι μπορεί να το έπαθε το μωρό μου, από δικό μου λάθος... ΣΤΑΜΑΤΑ να κάνεις τέτοιες σκέψεις!!!!!! Το μικρόβιο μπορεί να το τσιμπήσουν απ' οπουδήποτε, ακόμα κι απ' την ίδια τη πάνα, μόνο και μόνο γιατί δεν είναι αποστειρωμένη!!! (δεν σε αφορά αυτό, απλά φέρνω ένα παράδειγμα!) ;) Και μη στεναχωριέσαι, είναι εξαιρετικά συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά στα κοριτσάκια ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Σπάνια να προκαλέσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και λογικά δεν θα έχει προδιάθεση/ανατομικό πρόβλημα, γιατί θα της το είχε προκαλέσει και νωρίτερα. Λογικά, μία ουρολοίμωξη στα 3 χρόνια του παιδιού είναι εντελώς τυχαίο γεγονός... ;) Μη στεναχωριέσαι καλή μου, στα λέω γιατί καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις...

Δημοσίευση

θουλαρα.. ελπιζω να καταλαβες ποσο φιλη σου ηταν η κοπελα...

επισης καταλαβαινω πως το θεμα σου δεν ειναι τοσο το οικονομικο αλλα το οτι ουτε καν τοο σκεφτηκε..

κ εγω ξενερωσα με το τρενακι...\ολο καφεδες κανονιζετε κατω απτα μουστακια μου κ να μην ερχομαι! :lol::lol::lol:

γιωτα ελπιζω να μην ιναι τπτ κ να ειναι μια χαρα η κουκλαρα σου!

βενετια μη στεναχωριεσαι.. εγωπιστευω οτι ειναι μια χαρα το μικρακι σου!

δε σχολιαζω αλλο ειμαι πολυ νταουνψυχολογικα.. εχω παλι τα δικα μου θα μου περασει σας φιλω

Δημοσίευση

Γιωτα "σοιχαν"!!!!??/ =))=))=))=))=))=))=))=))

Γωγω κωλος ξεβρακωτος εισαι(που λεει κ η Νατασα!) αλλα

εγω δε σε παρατηρησα καλα απ'την αρχη!Ε μου'λεγες τα αλλα τα

περιεργα σου κ με τσιτωνες! :P:P:P

Ρε συ θυμασαι που μια μερα εγραψα πως ημουν εξω φρενων με τον αντρα μου?

Να σου πω τι μου'κανε να μου πεις πως θα αντιδρουσες!

Ειχα ξεχασει το κιν στο σπιτι..οταν μπηκαμε μεσα με τη ν μικρη

με κοιταξε σοβαρος,μου κουνησε το δαχτυλο( :twisted::twisted::twisted::twisted: )ετσι [-x

κ μου ειπε πως "αυτο δε θα το ξανακανεις. οταν θα εχεις το μωρο μου μαζι σου θα παιρνεις το τηλ για να σε

βρισκω"...

Εγω εβγαλα καπνους!Αφηνιασα!!!!!!!Που θα μου κουνησει το δαχτυλο?Το μωρο ΤΟΥ?

Και τι δεν ειπα!!!!!!

Βενετια σ'ευχαριστω πααααααρα πολυ!

Για την αλλεργια αυτο λεω!Αφου εχει καλη αναπτυξη οκ...!Θα τα πουμε απο κοντα!

Μαιμου δε σχολιαζεις αλλο???????????

Καλα!Θα την φας κ εσυ την σκατουλα σου!Στη στελνω!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχααχαχα καλα κ εγω τα παιρνω με το υφος του μερικες φορες..

ειναι κ ειρων οταν θελει κατι κ με τρελαινει..

αλλα γενικα δεν πολυτσακωνομαστε...

αναστασι μονο μια σκατουλα?????????? ειναι αφρατη κ μυρωδατη τουλαχιστον?

Δημοσίευση

Εντάξει λοιπόν!! το παίρνω προσωπικά, αφού ξενερώσατε όλες με το τρενάκι μου και αποχωρώ!!! Να σας ανοίγει τρενάκια η Καρολ να αρρωστείνετε όλες!!! :lol::lol::lol:

Θουλάρα μου, εγώ δε σου απάντησα γιατί σου κρατάω μουτρα! Σε ρωτάω τι είναι τα πίσια και με γράφεις!! :lol::lol:

Σοβαρά τώρα δεν απαντησα γιατί ξεχάστηκα, σε είχα όμως στο μυαλό μου! Και στην καρδιά μου!! :x:x

όσο για τη φίλη με κάλυψαν τα κορίτσια.

Εχω σαν άνθρωπος κάποιες αρχές! Μερικές απ' αυτές είναι:

Κοιτα τη δουλειά σου!

Μην κάνεις αυτο που δε θέλεις να σου κάνουν.

μη δανείζεις μη δανείζεσαι! (προτιμώ να χαρίσω παρά να δανείσω)

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ!!!!! ΧΡΥΣΑΑΑΑΑΑ!!! :lol::lol::lol::lol:

Γι' αυτό και στο γραφείο οταν θέλω σοκολάτα παίρνω δυο. Μια δική μου και μία για να κεράσω!

Πριγκήπισσα Βένη δεν κατάλαβα τίποτα αν θεσ ξηγήσου! :lol::lol:

Γωγω χέστηκα στο γέλιο!! :lol::lol::lol: Η γοαγα μου πάντως μου είπε να μη χωρίζω ΠΟΤΕ το βράδυ από τον άντρα μου. Η γιαγια οταν τσακονώταν με τον παππού, μπορει να έκανε κανα 2μηνο να του μιλήσει, αλλααααα κοιμόσαντε (που λεν και στο χωριό μου) πάντα μαζί! :lol::lol:

Χιονούλα, Φράνι, Αργυ, φχαριστώ για τις πληροφορίες. Ρε κορίτσια τρομερή διαφορά με τους Μεσογειακούς λαούς!!

Ακους εκει σιωπή, πρόγραμμα, προβλεψιμότητα... :lol::lol::lol:

Που να πω σε κανα Δανό οτι έχω ακόμα τα κλειδιά του πατρικού μου και όχι μόνο τα έχω, αλλά τα χρησιμοποιώ κιόλας όταν και όποτε γουστάρω! :lol::lol::lol:

Σίγουρα θέλω να σχολιάσω και άλλα αλλά ξεχνάω... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Αναστασίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Και δεν τον χώρισες μωρή;;;;;;;;;;; :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Δεν του απάντησες

[smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ....;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά ενα δίκιο το είχε...Και συ που πας χωρίς κινητό μωρή;;;;Και πως τολμάς να πάρεις το παιδί ΤΟΥ;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι ο δικός μου κατι τέτοια κάνει και μου ρχεται να του σπάσω το κεφάλι..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μου λέει τι νομίζεις ότι είσαι κοριτσάκι μου που παίρνεις μόνη σου αποφάσεις;;; Με ποιον τα συζητάς αυτά και εμένα απλώς μου τα ανακοινώνεις;;;;;;; X(X(X(X(X(X(X(X( Εγώ του λέω "Γιωργάκηηηηηηηηηηη (αυτό τον τρελαίνει, το θεωρεί υποτιμητικό) αν δε δούλευα κιόλας τι θα μου έλεγες αγόρι μου;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: :roll :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχω πορτοφόλι δικό μου...Μόνη μου το σκέφτηκα, δηλαδή μαζί με τη μανούλα σου και στο ανακοινώνω..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το πρωί ήμουν με τη μικρή και μου λέει η Ιωάννα "Μανούλα θα πάουμε παιχνίδια μπεμπούλας;;;;" Της λέω εγώ "όχι αγάπη μου...Μόνο μια κούνια θα πάρω στην μπεμπούλα μας"..Και πετάγεται ο κύριος και λέει "ναι, θα της πάρει..Γιατί μπαμπά δε θα έχει...Είναι ορφανή...."Μετά τι του λες;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Κώλος ξεβράκωτος είμαι;;;;;;;;;; :?:?:?:?:? Δηλαδή;;;;;;Κάπως έτσι;;;;; [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif]

Σήμερα θα του κάνω παιχνιδάκια.... [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]

Θα τον τρελάνω εγώ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσιώ μόνος του έφυγε...Δεν τον έδιωξα εγώ..... :lol::lol::lol::lol::lol: Νόμιζε ότι μου έκανε τη μούρη κρέας, αλλά εγώ καταευχαριστήθηκα ύπνο.... :D:D:D:D Τώρα που έχω γίνει και σαν όρκα και είχα όλο το κρεβάτι δικό μου;;;;;;;;Τρελά γλέντια.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα πάλι η γιαγιά μου, μου έλεγε "ο άντρας να σε ξέρει από τη μέση και κατω"...... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Γι'αυτό μάλλον και η Αναστασία με λέει "κώλο ξεβράκωτο"..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλά, έχω ψοφήσει στο γέλιο!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είστε όλες ΘΕΟΠΑΛΑΒΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάκι μου, κι εγώ σχολίασα για το γιατρό που έγραψες. Και μου φαίνεται ότι σχολίασαν αρκετές... Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά εγώ πολλές φορές χάνω απαντήσεις σε τόσες πολλές σελίδες που γράφονται. Επίσης, θα συμφωνήσω με τη Φρανίτα, είναι ΤΟΣΑ πολλά αυτά που γράφουμε, που είναι λογικό να μην απαντούν όλοι σε όλους. ;) Όσο για τη φίλη σου... μεγάλη γαϊδάρα, συγγνώμη που το λέω!!!! :? Cheer up όμως, δε μ' αρέσει να σε διαβάζω έτσι!!!! :(

maimoudaki μου, κι εσύ cheer up!!! :D Τι πάθατε όλες; :( Μαγειρεμένα???? Εγώ εννοούσα ωμά, δεν κάνει;;;; :( Γυαλιστερές, κυδώνια αλλά ωμά!!!!!!!! Μιαμ, μιαμ... Τρελαίνομαι, μόνο στη σκέψη... Με λεμονάκι!!!!! (μου τρέχουν τα σάλια!!!) ΔΕ ΚΑΝΕΙ??? Πείτε μου, ΔΕ ΚΑΝΕΙ????? Γιατίιιιιιιιι???? (δεν του το διευκρίνησα του γιατρού το ότι θα είναι ωμά!) Αλλά και πάλι, αν είναι μόνο θέμα δηλητηρίασης, είμαι καλυμμένη!!!!! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...