Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειδες ο γαμπρος μου ...κουκλος.....εεεε ξερουμε τι περνουμε....

η Μ-Ι ξεκολλησε ενα λουλουδια πο τον τοιχο του δωματιου της....

χθες της πεταξα(στο μπαλκονι) τα παιχνιδια της γιατι τα ειχε αδειασει κατω 6 φορες,,,,

σημερα της εχεουν μεινει λιγα....αλλα δεν την νοιαζει....

μαλλλον δεν την αγγιξε το χθεσινο....μηπως να εξαφανισω και τα υπολοιπα?

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ αργυρουλα ειναι κουκλιτσα!!!!!

αντε ερη... περασε ο καιρος!!!!! θα πατε στο μπαμπα σας επιτελους!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σισσιω!! εχω αρχισει κ βηχω κ πανω στα υπολοιπα που ειναι υγιη να αρρωστησουν κ αυτα μπας κ το κλεισουμε το σχολειο!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάρες!!!!

Πολυλογούδες!!!!!!!!

Τί νέα;;; :lol::lol::lol:

Εμείς μια χαρά. Τα κορίτσια μου κοιμούνται!!!

Το πρωί ξυπνήσαμε στις 9.30!!! :D:D:D Τέλεια!!!! Ήταν και ο μπαμπάς μας το πρωί εδώ γιατί δουλεύει το απόγευμα. Εγώ πήγα και στο κέντρο γισα μια δουλείά και δεν μπόρεσα να βρεθώ με τη Θου και την Αναστασία. Κοπελιές την άλλη φορα....

Σισσιώ σαν πολύ δε μιλάς τελευταία;;;

Κακές παρέες(βλέπε Γωγώ)

Έρη τσάμπα την γλωσοέφαγες τη γυναίκα...

Γωγώ τον καημένο... Στον καναπέ με το μπουφάν;;; Δωστου μια κουβέρτα τουλάχιστον!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χιονούλα - Φρανίτα και γω τη βάφτιση σα μαρύριο τη βλέπω...

Και δεν τα ρωταμε κιόλας...

Βίκυ καλά έκανες. ακι γω για εκεί οδεύω. Δεν τα μαζεύει ποτέ και τρελαίνομαι.

Ρε Λένα όλα τα παιδάκια τα κόλλησες;;;

Αφροδίτη ήταν να μην πεις πως θα κάνεις πάρτυ!!! Όλα ξερά έπεσαν.

Μαρία περαστικά. Μην βάζεις τα χειρότερα στο μυαλό σου. Όλα καλά θα πάνε!

Χρύσα τα μάφιν γλύτωσαν;;

Καρολ βάζεις καμία κρέμα;;; Άντε θα ξεπετσιαστε΄ςι και θα σαι μια χαρά.

Argi πολύ γλυκά τα παιδάκια σου!!!

Δημοσίευση

xaxaxa..ναι καλε γλυτωσαν..δεν τα εβγαλα..δε γλυτωσαν ομως τα μπεικ ρολσ...ηρθ εκαι μου λεει..θα μου δωσεις μπεικ ρολλσ...της ειπα αδειο ειναι και πεταξα το σακουλάκι...

αη σιχτιρ..σορυ κι'ολας για την εκφραση!!

Πως τα πας με τα κακα της μικρης;;;;;

Δημοσίευση
Μωρε τι νυφη έχω εγώ!! :ymblushing::x:x:x:x:-*:-*:-* Αχ το πουλάκι μου κλάμα! Ποσο ειναι εδώ συμπεθέρα?

1,5 μηνών!!!!! :x:x:x

σισσιω!! εχω αρχισει κ βηχω κ πανω στα υπολοιπα που ειναι υγιη να αρρωστησουν κ αυτα μπας κ το κλεισουμε το σχολειο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
μαλλλον δεν την αγγιξε το χθεσινο....μηπως να εξαφανισω και τα υπολοιπα?

πάρε μια κούτα και βάλε και άλλα μέσα!!! σίγουρα θα της λείψουν!!!! :?

ξάπλωσα λίγο και με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου, μιλούσαμε για 50 λεπτά!!!! :? , πάει ο ύπνος μου!!!! :(

Δημοσίευση

Θουθου εγω περιμενω να μπεις και να σχολιασω!!!!!

αλλιως σηγα μη το διαβασει ςμε τοσ απου γραφουμε!!!

ρε μη μασας..σηγα..θα γυρησει οπως πρεπει μην ανισυχεις..δε σε φοβαμαι εσενα..

ανα πασα στιγμη καλε..αυτα γυρνανε και εκεινη την ωρα μη μασας..

Ενταξη με τα πισια;;;

βρικα ενεα βιβλιο με συνταγες της μαυρης θαλασσας..καλα τελειο ειναι..θα φτιαξω κανα δυο φαγητα και αμα ειναι ωραια θα σου πω.

Τι λεει ο Ντοντος;;;

Δημοσίευση

καλησπερα!! τι κανετε??

εχω επηρεασμενη απ οτο θεμα με τις καμπυλες αναπτυξης πηρα ναμελετησω

του φιλιππακου...ρε κοριτσια σας εχω πρηξει αλλα ακουστε λιγο...

απο τοτε που αρχισαμε το υποαλλεργικο και κοψαμε τα παντα αμα μετρησω 3 μηνες..και συγκρινω με το προσηγουμενο τριμηνο προ θεραπειας...βλεπω οτι επαιρνε το ιδιο... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και σε υψος... :shock::shock::shock::shock:

τι κανουμε τοτε ρε γμτ?????? καλε πειραματοζωο το εχουμε κανει...??????

η γιατρος ειχε μιλησει για θεαματικη αναπτυξη και εγω βλεπω τα ιδια.. :evil::evil::evil:

αχχχχχχχ δεν μπορω με εχουνε ζαλισει... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

λοιπον...θαπαω στο τεβε που εχω ραντεβου για εμβολιο(δεν θα κανουμε αλλα αεχει λιγο πυρετο κατα διαστηματα θα πω να μου γραψει τις εξετασεις που μου ειπε η γιατρος που τον παρακολουθει)

θελω

και ειλικρινα το δηλωνω!!!!

αμα μου πει να τρεφεται κανονικα ο μικρος και οτι δεν βλεπει προβλημα αυτο θα κανω..κανεις δεν ξερει να μου πει και με εχουνε ζαλισει.. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

συγνωμη ολο για αυτα σας λεω αλλα πραγματικα εχω χασει τον μπουσουλα....

τωρα με βαζουνε να κανω εξετασεις για κοιλιοκακη και θυροειδη..μα εχει καποια αναπτυξη..τι θαειναι ντερεκι???????? εγωειμαι 161 και ο αντρας μου 170..τον φασουαλ θαεχουμε γιο??? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση
όχι στο κρεβατι ρε! :lol::lol::lol: Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, εκτός... αν το δείγμα είναι μεγάλο! :lol::lol::lol:

Εννοούσα σαν άνθρωποι σε συμπεριφορά και αντιδράσεις. Είναι εκδηλωτικοι, σνομπ, εξωστρεφείς, μη μου απτου;; Τί είναι τέλος πάντων;;

Σισσιώ :lol::lol::lol:

Πόσο μεγάλο να είναι το δείγμα? 6 χρόνια είμαι εδώ και τα 3 παντρεμένη :lol:O:-):lol:

Λοιπόν...εκδηλωτικούς και εξωστρεφείς δεν τους λες με τίποτα... Το αντίθετο. Είναι δύσκολοι γενικώς στην επικοινωνία. Δε μιλάνε εύκολα, ειδικά για τον εαυτό τους. Θα συζητήσουν για τον καιρό, την πολιτική, την οικονομική κρίση στην Ελλάδα :shock::lol: αλλά όχι για απλές καθημερινές καταστάσεις από τη ζωή τους όπως κάνουμε εμείς εδώ ας πούμε. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε :?

Στα τραπέζια πχ πιο πολύ ακούγονται τα γκλινγκι-γκλινγκ από τα μαχαιροπήρουνα παρά λόγια... Εγώ που έχω συνηθίσει απο το σόι μου να μιλάμε όλοι μαζί ο ένας πιο δυνατά απ'τον άλλο νιώθω πολύ αμήχανα μερικές φορές :roll: Αυτοί παλι όχι...θεωρούν φυσιολογικό το να είσαι παρέα με τον άλλον και να επικρατεί σιωπή.

Αυτά μέχρι να πιουν τις 2-3 πρώτες μπύρες! Μετά γίνονται φέσι και γίνεται χαμός :mrgreen:

Όμως είναι πάντα χαμογελαστοί, ευγενικοί, φιλικοί. Δεν είναι καθόλου σνομπ, ούτε δήθεν, αντίθετα είναι πολύ μετριόφρωνες, ασχολούνται μόνο με τη δουλειά τους και δεν κουτσομπολεύουν.

Δημοσίευση

χρυσα βρε δε ειμαι καλα γτ σημερα με τσατησε μια φιλη μου..

της εδωσα το γυμναστηριο του θοδωρη γιατι ο θοδωρης ειχε μεγαλωσει κ αυτη εχει τωρα 8 μηνων παιδι

κ παω σημερα για ακφε κ της λεω να μου το δωσει κ αυτη με λεει το πεταξε..

εχω μεινει μαλακας

κ της λεω γιατι?καλυτερα να το χαριζες σε αλλο παιδακι?κ στη τελικη με ρωτησες?εγω δηλ αλλο παιδι δε θα κανω?

κ με λεει ε να ηταν πλαστικο κ με φεραν ενα υφασματινο κ ρατησα μονο τα παιχνιδια απο το δικο σου

αλλα ουτε λογος να με δανεισει το δικο της..

ε μιλαμε εγινα τουρκος..δε ξαναδανειζω..αι σιχτιρ

κ μετα μπαινω εδω σας λεω που πηγα γιατρο κ 2-3 σχολιασατε..οκ πολλες μαζευτηκαμε το ξερω αλλα οκ...

τεσπα...

Δημοσίευση

Βένη έχετε αλλεργία? Ή υπάρχει απλά υποψία?

Θούλη κι εγώ από χτες ήθελα να σου πω το ίδιο. Μπορεί να γυρίσει ακόμα και όταν αρχίσουν οι συσπάσεις. Μια χαρά θα τα πας!

Γιατί ξενέρωσες? Επειδή δε θυμόταν η Σισσιώ τι ε'ιναι τα πισιά? :lol:

Δημοσίευση

θουλη μου πιο ειναι το γυμναστηριο?

αυτο που ειναι ξαπλ ατα παιδακια και παιζουν με τα ποδια?

αν ναι να σου στειλω το δικο μας?

μην στεναχωριεσαι με την γεννα ...σημασια εχει να εχει παρει θεση το παιδι περιστροφη κανει μεχρι τελευται στγμη..αλλαωστε μο ααυτο μπορει να κανει...

Δημοσίευση

Θουλιτσα αμα θες σου δινω εγω το ενα το δικο μας

δυο ειχα

δηλαδη τρια ειχα το ενα το εδωσα το χαρησα διλαδη γιατι ηταν αθηκτο σε κουτι σε μια φιλη μου

εχω ενα της κικο και ενα φισερ πραισ

αμα θες σου το δινω σοβαρα δεν το χρειαζομαι..

γιατι εχω και την κουνια - ριλαξ της φισες που βγαινει η μπαρα και μπορει να μπει στο χαλακι

Αλλα οντως πολυ βλαμενη η φιλη σου..

εγω δανειζω μονο σε ατομα που ξερω

Δημοσίευση

αλλα ουτε λογος να με δανεισει το δικο της..

Της το ζήτησες? Αν όχι να της το ζητήσεις! Ακου το πέταξε :shock::evil:

Εγώ πράγματα έχω δώσει μόνο σε μια φίλη μου που έχουμε πολύ καλή σχέση και δεν παρεξηγούμαστε με τιποτα.

Δημοσίευση

Λοιπόν...εκδηλωτικούς και εξωστρεφείς δεν τους λες με τίποτα... Το αντίθετο. Είναι δύσκολοι γενικώς στην επικοινωνία. Δε μιλάνε εύκολα, ειδικά για τον εαυτό τους. Θα συζητήσουν για τον καιρό, την πολιτική, την οικονομική κρίση στην Ελλάδα :shock::lol: αλλά όχι για απλές καθημερινές καταστάσεις από τη ζωή τους όπως κάνουμε εμείς εδώ ας πούμε. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε :?

Στα τραπέζια πχ πιο πολύ ακούγονται τα γκλινγκι-γκλινγκ από τα μαχαιροπήρουνα παρά λόγια... Εγώ που έχω συνηθίσει απο το σόι μου να μιλάμε όλοι μαζί ο ένας πιο δυνατά απ'τον άλλο νιώθω πολύ αμήχανα μερικές φορές :roll: Αυτοί παλι όχι...θεωρούν φυσιολογικό το να είσαι παρέα με τον άλλον και να επικρατεί σιωπή.

Αυτά μέχρι να πιουν τις 2-3 πρώτες μπύρες! Μετά γίνονται φέσι και γίνεται χαμός :mrgreen:

Όμως είναι πάντα χαμογελαστοί, ευγενικοί, φιλικοί. Δεν είναι καθόλου σνομπ, ούτε δήθεν, αντίθετα είναι πολύ μετριόφρωνες, ασχολούνται μόνο με τη δουλειά τους και δεν κουτσομπολεύουν.

Παναγία μουυυυυυυυυυυυ..... :shock::shock::shock::shock: Δεν έχω χειρότερο.....Τι ξενέρωτοι...Καλά ρε πως τους παντρευτήκατε;;;;; :o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεωρούν φυσιολογική τη σιωπή στα τραπέζια;;;;;; :shock::shock::shock: Μιλάνε μόνο για πολιτική και οικονομική κρίση;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:Αμα είναι να τον κάνω αλκοολικό τον άντρα μου για να γελάσω και να περάσω καλά, σώθηκα.... :evil::evil::evil::evil:

Βέβαια έχει και τα καλά του αυτό...Χώνεις εσύ όλη μέρα :-@:-@:-@:-@:-@:-@ και αυτοί απλώς ακούνε..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Έχεις αγχωθεί τώρα μωρέ....Κι εγώ έτσι θα ήμουν στη θέση σου... :?:?:?:?:?:?:? Εγώ σχολιασα πάντως για τη γιατρό.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Όσο για τη φίλη σου είναι απλώς απαράδεκτη.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Με ποιο δικαίωμα πετάς πράγμα που σου έχουν δανείσει επειδή το χρειάζεσαι ακόμα και αν δε σου αρέσει;;;;; :twisted::twisted::twisted: Εγώ θα της τα έχωνα τρελά πάντως..Μα, έλεος!!!!!

Δημοσίευση

ρε παιδια δε αγχωθηκα με το μωρο..το κεφαλι κατω ειναι..σας ειπα απλως τι με ειπε..απλως νομιζα θα ειχε παρει θεση..ακομα εεεεεεεχω

χρυσα κ βικυ ευχαριστω πολυ..αλλα οχι..θα παρω αλλο μη χεσω..απλως με ποιο σκεπτικο δε μπορω να καταλαβω το πεταξε..

μαγδα καλο :lol:

Δημοσίευση

Θουλη μη στεναχωριεσαι...εγω χαρισα κατι σε φιλη κ αυτη πηγε κ το πουλησε...φραγκοφονιας...Ποτε γεννας βρε κοριτσι?? συντομα....μην αγχωνεσαι για βλακειουλες...κ το παιδι μπορει να γυρισει μεχρι τοτε...

Οσο για το σχολιασμο, γραφουμε πολλα μωρε κ ολο κ καποιος ξεχνιεται...ειναι σαν συζητηση που μιλανε αλλοτε ολοι μαζι, αλλοτε πηγαδακια...ολο κ καποιος μενει ξεχασμενος για λιγο...

Στο θεμα Δανων κ ξενερωτων...Δεν ξερω πως ακριβως να ορισω το "ξενερωτος"...οι δανοι δεν ειναι σνομπ (οπως ειπε κ η snowgirl για τους νορβηγους), ειναι γενικα ευγενικοι (με εξαιρεση ΟΛΟΥΣ σχεδον τους σερβιτορους στα καφε, απαπαπααααα), ειναι φιλικοι κ χαμογελανε..γενικα σου χαμογελανε στο δρομο...ΑΛΛΑ σε κρατανε σε αποσταση...με τον τροπο τους, γενικα δεν σε βαζουν ευκολα στη ζωη τους...Εχουν ομως αλλα καλα που εκτιμω...πχ δεν υπαρχει "υφακι", δεν υπαρχει η ψευτομαγκια ουτε η ελληνικη ξερολιαση, υπαρχει τιμιοτητα στις συναλλαγες, οτι ειναι θα στο πουν μπροστα κ ευθεως κ ξερεις παντα τι να περιμενεις, δεν εχει πισωγυρισματα, αν σου πουν ναι ειναι ναι κ το οχι οχι...

Μου αρεσει επισης που ειναι ανοιχτομυαλοι κ πραγματι υπαρχει σχεδον απολυτη ισοτητα με τις γυναικες...Αλλα βεβαια εχουν κ στραβα, πχ βραχυκυκλωνονται αν τους πεις να κανουν παρακαμψη απο τον κανονα η απο αυτο που εχουν μαθει....

Απο την αλλη βεβαια δεν ξερεις κ ποτε τι ακριβως σκεφτονται γιατι δεν ανοιγονται στους αλλους...κ γενικα η εννοια της οικογενειας ειναι διαφορετικη...Πχ για να πας να δεις τους γονεις σου, παιρνεις τηλεφωνο κ κλεινεις ραντεβου...Αν σου πουν στις 5 πρεπει 5 να εισαι εκει κ 7 θα φυγεις..ειναι ολα με προγραμμα...Δεν υπαρχει η εννοια του παιρνω τηλεφωνο καποιον τελευταια στιγμη κ κανονιζω...απαπαπα...ουτε καν για σινεμα...Ο αυθορμητισμος δεν χωραει στη Δανια...

Σισσιω σε καλυψα/?? αν θες πιπερατες λεπτομερειες να σου πω για αλλη χωρα που εχω αντιπροσωπευτικο δειγμα (οπως Γαλλια, Καναδας ...) απο Δανια το δειγμα περιλαμβανει μονο τον Δανο οποτε στατιστικα δεν στεκει ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...